TV & Media

H Ιωάννα Τούνη τα «έβαλε» με αεροπορική - Αντιδράσεις στο Twitter

Όλα έγιναν για το βάρος των αποσκευών

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ιωάννα Τούνη
Ιωάννα Τούνη © NDP

H Ιωάννα Τούνη τα «έβαλε» με αεροπορική εταιρεία επειδή της ζήτησε να πληρώσει το υπέρβαρο.

Στο επίκεντρο βρέθηκε για μία ακόμα φορά η Ιωάννα Τούνη, με αφορμή ένα στόρι που ανέβασε στο Instagram. Η γνωστή influencer επιτέθηκε σε γνωστή αεροπορική εταιρεία μέσω του λογαριασμού της επειδή τη χρέωσε για υπέρβαρο στις αποσκευές της με επιπλέον 40 ευρώ.

Η ίδια, όπως αναφέρει, έχει δώσει πολλά χρήματα στην εν λόγω εταιρεία, αφού ταξιδεύει τουλάχιστον δύο φορές την εβδομάδα με τα αεροπλάνα της και ένιωσε αδικημένη όταν την κάλεσαν να πληρώσει επιπλέον 40 ευρώ, γιατί η χειραποσκευή της ξεπερνούσε το όριο κατά δύο κιλά. 

Όπως και πάλι ενημερώνει από το στόρι της, έγινε έξαλλη, έδωσε 40 ευρώ αντί για 50 και μπήκε στην πτήση της. Μάλιστα, είπε πώς δεν πρόκειται να πετάξει ξανά με αυτή την εταιρεία.

«Πετάω μίνιμουμ δύο φορές κάθε εβδομάδα μαζί τους. Τους έχω αφήσει έναν σκασμό λεφτά και μου έκαναν ολόκληρο σκηνικό σε άδεια πτήση γιατί είχα δύο κιλά έξτρα στη χειραποσκευή μου. Με χρέωσαν 40 ευρώ. Τους πέταξα 50 και σηκώθηκα κι έφυγα. Καλά δεν έκανα; Ψωμόλυσες!», ανέφερε η Τούνη στο story της στο Instagram.

Στο ίδιο στόρι έκανε και γκάλοπ ρωτώντας τους followers αν έκανε σωστά. Η συντριπτική πλειοψηφία που απάντησε πήρε το μέρος της. 

touni_0.jpg

H Ιωάννα Τούνη τα «έβαλε» με αεροπορική εταιρεία - Αντιδράσεις στο Twitter

Σε αντίθεση με εκείνους που συμφώνησαν μαζί της κατά 81% στο στόρι της, στο Twitter υπήρξαν και αρνητικά σχόλια για τον τρόπο που χειρίστηκε την κατάσταση. 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ