Trending Now

Ο Στέφανος Κασσελάκης φόρεσε κάλτσες με αστακούς στην τελευταία συνέντευξη πριν μπει στον στρατό

Μετά τον σάλο για την επιχειρηματική του δραστηριότητα με «αστακοκάραβα» στις ΗΠΑ

62224-137655.jpg
Newsroom
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Στέφανος Κασσελάκης - Κάλτσες με αστακούς
Στέφανος Κασσελάκης: Οι κάλτσες με αστακούς (βίντεο)

Στέφανος Κασσελάκης: Οι κάλτσες με αστακούς στην τελευταία συνέντευξη πριν μπει στρατό

Ο Στέφανος Κασσελάκης παραχώρησε σήμερα (15.3) στον Γιώργο Παπαδάκη και τη Μαρία Αναστασοπούλου την τελευταία του τηλεοπτική συνέντευξη πριν παρουσιαστεί στον Στρατό. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επέλεξε να φορέσει γαλάζιες κάλτσες με αστακούς, που δεν θα μπορούσαν να περάσουν απαρατήρητες από τους παρουσιαστές. 

Στέφανος Κασσελάκης: Οι κάλτσες με αστακούς

Προς το τέλος της συνέντευξης, ο Γιώργος Παπαδάκης ζήτησε από τον Στέφανο Κασσελάκη να σηκωθεί από τη θέση του και τον ρώτησε αν όντως φορά κάλτσες με αστακούς. «Ναι, φοράω. Σου αρέσουν;» απάντησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και συνέχισε: «Θέλω η Ελλάδα να διαπρέψει και οι Έλληνες να τρώνε αστακό όποτε θέλουν». Το τελευταίο διάστημα, ο Στέφανος Κασσελάκης βρίσκεται στο επίκεντρο δημοσιευμάτων (αλλά και έρευνας) για την επιχειρηματική του δραστηριότητα στο εξωτερικό, η οποία μεταξύ άλλων φέρεται να περιελάμβανε και «αστακοκάραβα». 

Δείτε το στιγμιότυπο προς το τέλος του παρακάτω βίντεο

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-czu5x94mp53d)

Αμέσως μετά τη συνέντευξη στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του Ant1, ο Στέφανος Κασσελάκης βρέθηκε και στο πλατό του Γιώργου Λιάγκα.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-czu66o7mnhch)

Ο Στέφανος Κασσελάκης και τα «αστακοκάραβα»

«Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πατήσει γκάζι. Γι' αυτό άλλωστε ο Μητσοτάκης των πλαστών πόθεν έσχες ασχολείται με νόμιμα αστακοκάραβα, από τα οποία έχω αποχωρήσει από τις 10 Μαρτίου 2023. Αλλά αυτό δεν το "ανακάλυψε" το ρεπορτάζ του Μαξίμου, παρά μόνο την αρχική εγγραφή των αλιευτικών αδειών», υπογραμμίζει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης σε βίντεο που ανήρτησε στα κοινωνικά δικτύα.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα από το «Πρώτο Θέμα», ο Στέφανος Κασσελάκης φέρεται να είναι ιδρυτής της εταιρείας TΜ Lobstering LLC, Εταιρείας Περιορισμένης Ευθύνης, με αγκυροβόλιο το λιμάνι του Νιου Μπέντφορντ. Η εταιρεία φέρεται να ιδρύθηκε τον Δεκέμβριο του 2020 και ασχολείται με αστακοκάραβα.

«Η TΜ Lobstering LLC, σύμφωνα με τα επίσημα αρχεία της Πολιτείας της Μασαχουσέτης, ιδρύθηκε στις 18 Δεκεμβρίου του 2020 εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού. Γιατί τότε; Τα πράγματα είναι μάλλον απλά – o κ. Κασσελάκης είδε μια επιχειρηματική ευκαιρία: η βιομηχανία του αστακού στην περιοχή υπέφερε λόγω του κλεισίματος των εστιατορίων εξαιτίας της καραντίνας, πολλοί από τους ψαράδες είχαν εγκαταλείψει τον κλάδο και οι τιμές για τα αλιευτικά σκάφη και τις άδειες ψαρέματος ήταν χαμηλές.

Η σύσταση της εταιρείας έγινε στο τέλος εκείνης της δραματικής αλιευτικής σεζόν – αλλά οι επόμενοι μήνες έφεραν μια θεαματική ανάκαμψη στον κλάδο δικαιώνοντας την επενδυτική επιλογή Κασσελάκη», αναφέρει το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας. Η εταιρεία Κασσελάκη κατέχει δύο αστακοκάραβα.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ