Trending Now

«Μάχη» για το στρατιωτικό κούρεμα Κασσελάκη: 200 ευρώ μου κόστισε το βίντεο λέει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

Αυτό το βίντεο που είδατε έχει κοστίσει από 50.000 έως 100.000 ευρώ είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
«Μάχη» για το στρατιωτικό κούρεμα Κασσελάκη: 200 ευρώ μου κόστισε το βίντεο λέει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ
«Μάχη» για το στρατιωτικό κούρεμα Κασσελάκη: 200 ευρώ μου κόστισε το βίντεο λέει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: Η απάντηση στον Άδωνι Γεωργιάδη - Αυτό το βίντεο που είδατε έχει κοστίσει από 50.000 έως 100.000 ευρώ είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης παρουσιάζεται αύριο στη Θήβα για τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις και ανέβασε στο TikTok βίντεο από το καθιερωμένο στρατιωτικό κούρεμα.

Άδωνις Γεωργιάδης: Σε λίγο θα τον βγάλετε και ήρωα

Το βίντεο αυτό σχολίασε ο Άδωνις Γεωργιάδης τονίζοντας: «Λοιπόν επειδή σας άκουσα ότι είναι η πρώτη φορά που πολιτικός αρχηγός στρατεύεται. Κάθισα και μέτρησα πόσες ώρες περίπου πρέπει να το γύριζε. Έχει τρικάμερο, σκηνοθέτη, σεναριογράφο, μακιγιέζ, φωτογράφο. Εικάζω ότι περισσότερη ώρα του πήρε να φτιάξει το βίντεο στο TikTok απ' όσο θα διαρκέσει η στρατιωτική τoυ θητεία... γιατί σε λίγο θα τον βγάλετε και ήρωα.

«Στη ζωή, ό,τι πληρώνεις παίρνεις. Αυτό το βίντεο που είδατε έχει κοστίσει από 50.000 έως 100.000 ευρώ. Για να έχεις τρικάμερο, φώτα, μακιγιέζ, σεναριογράφο, κοντινό στη Φάρλεϊ, κοντινό στο σβέρκο από πίσω, μοντάζ... Μπράβο, αλλά μην κοροϊδευόμαστε τώρα, εντάξει; Μην τον βγάλουμε και ήρωα».

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cztau0sibzux)

H απάντηση του Στέφανου Κασσελάκη

Ο Στέφανος Κασσελάκης απάντησε στον υπουργό Υγείας το συγκεκριμένο βίντεο του κόστισε 200 ευρώ μαζί με το κούρεμα ενώ στη λεζάντα που συνοδεύει το κείμενο γράφει «5 δις. ευρώ δολάρια και γιεν».

@skasselakis

5 δισ. ευρώ δολάρια και γιεν #fyp

♬ πρωτότυπος ήχος - Stefanos Kasselakis

Το viral video του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ

Στο νέο βίντεο του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται να έχει πάει για το καθιερωμένο κούρεμα αγκαλιά με τη σκυλίτσα του, Φάρλεϊ, και να λέει «θα μου λείψει πολύ». Μία γυναίκα ακούγεται να τον ρωτάει «πώς θα τα κόψεις;» και ο Στέφανος Κασσελάκης απαντάει «ΣΥΡΙΖΑ».

Στη συνέχεια ακούγεται να παίζει το τραγούδι «Είμαι φίνο φανταράκι» με τον ίδιο τον Στέφανο Κασσελάκη να αντιδρά λέγοντας «ρε τι παίζετε έχουμε ακόμα δρόμο».

Τέλος, βάζοντας τζελ στα μαλλιά του είπε «εννοείται το μαλλί στα αριστερά. Δεν τίθεται συζήτηση ότι το μαλλί πάει προς τα αριστερά όπως και η καρδιά».

@skasselakis

48 ώρες. Μετράμε αντίστροφα

♬ πρωτότυπος ήχος - Stefanos Kasselakis

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ