Trending Now

Οι γιαγιάδες από την Κρήτη «ιδρύουν» κόμμα και «τρολάρουν» τους πολιτικούς αρχηγούς (βίντεο)

Δεν αφήνουν τίποτα ασχολίαστο!

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Οι γιαγιάδες από την Κρήτη ξαναχτύπησαν με νέο βίντεο λίγο πριν τις εκλογές
© Youtube / Καλοκαίρι στο Νότο

Εκλογές 2023 - Οι γιαγιάδες στην Κρήτη και η «ίδρυση» του κόμματος Γ.Κ.ΡΙ.ΝΤ.Σ.

Οι γιαγιάδες από την Κρήτη «δεν αφήνουν τίποτα να πέσει κάτω». Λίγες ημέρες πριν από τις εθνικές εκλογές οι αγαπημένες πρωταγωνίστριες των viral βίντεο της παγκρήτιας ραδιοφωνικής μετάδοσης «Καλοκαίρι Στο Νότο», ξαναχτύπησαν με νέο κλιπ, στο οποίο εμφανίζονται έτοιμες να διεκδικήσουν την ψήφο μας, «ιδρύοντας» κόμμα! Και το όνομα αυτού: «Γιαγιαδίστικο Κίνημα Ριζοσπαστικού Ντολμαδίστικου Συνασπισμού», ή για συντομία «Γ.Κ.ΡΙ.ΝΤ.Σ.».

Το βίντεο ξεκινά με τις γιαγιάδες - αρχηγούς του κόμματος να δίνουν συνέντευξη Τύπου ανακοινώνοντας την αυτόνομη κάθοδό τους στις εκλογές και εξιστορούν τις σκέψεις που έκαναν για να κάνουν γνωστή την πολιτική τους δράση. Στην αρχή θέλησαν να κάνουν μία σειρά αντίστοιχη του Maestro, αναμένοντας η χάρη τους να φτάσει στο Netflix. Αργότερα, όπως λένε, θέλησαν να στραφούν και στο Tik Tok «τρολάροντας» Κυριάκο Μητσοτάκη και Αλέξη Τσίπρα. Κατέληξαν, όμως, να παρουσιάσουν το πρόγραμμά τους μέσα από ένα τραπ video clip. 

Όπως θα δείτε υπάρχουν αναφορές σε Ανδρέα Παπανδρέου, Market Pass, αλλά και εσωκομματικές κόντρες...

 Δείτε το βίντεο

Οι Κρητικές #ΓΙΑΓΙΑΔΕΣ κατεβάζουν κόμμα! - Η Φάση είναι Γ.Κ.ΡΙ.ΝΤ.Σ 🔥 (Official Music Video)

Με αυτό το βίντεο θέλησε η εκπομπή «Καλοκαίρι Στο Νότο» να κηρύσσει την έναρξη του φετινού Καλοκαιριού. Όπως αναφέρει το neakriti.gr, ο Γιώργος Μπαλοθιάρης και η Γωγώ Βερίγου, μετά την πρόσφατη βράβευση τους στη Βαλένθια για το καλύτερο τουριστικό βίντεο στον κόσμο, με αφορμή την 20η επετειακή σεζόν της μεγαλύτερης ραδιοφωνικής παραγωγής στην Ελλάδα, υπογράφουν σε επίπεδο σκηνοθεσίας και σεναρίου, ακόμα ένα viral βίντεο. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ