Trending Now

Άγιος Βαλεντίνος: Η Μις Αργεντινή και η Μις Πουέρτο Ρίκο γιόρτασαν για πρώτη φορά ως παντρεμένες

«Χαρούμενος Άγιος Βαλεντίνος. Να έχετε μια όμορφη μέρα γεμάτη αληθινή αγάπη»

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μις Αργεντινή και Μις Πουέρτο Ρίκο: Η φιλία στα καλλιστεία κατέληξε μεγάλος έρωτας
© Instagram

Άγιος Βαλεντίνος: Η Μις Αργεντινή και η Μις Πουέρτο Ρίκο γιόρτασαν για πρώτη φορά ως παντρεμένες

Η Μις Αργεντινή και η Μις Πουέρτο Ρίκο γιόρτασαν την Τρίτη 14 Φεβρουαρίου τον πρώτο Άγιο Βαλεντίνο ως σύζυγοι αφού στις 30 Οκτωβρίου είχαν ανεβάσει ένα βίντεο με κάποια από τα highlights της σχέσης τους.

Με αφορμή τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου τα δυο μοντέλα  ανάρτησαν βίντεο και φωτογραφίες τους, στις οποίες ποζάρουν φορώντας μακριά κόκκινα φορέματα αγκαλιασμένες σε βράχια.

«Χαρούμενος Άγιος Βαλεντίνος. Να έχετε μια όμορφη μέρα γεμάτη αληθινή αγάπη», έγραψαν στη λεζάντα της ανάρτησής τους.

Η Μαριάνα και η Βαλεντίν - που στέφθηκαν Μις Αργεντινή και Μις Πουέρτο Ρίκο το 2020 - ανακοίνωσαν το Σαββατοκύριακο στο Instagram ότι παντρεύτηκαν στις 28 Οκτωβρίου και αποφάσισαν να το πουν δημοσίως αφού αρχικά είχαν κρατήσει τη σχέση τους μυστική. Το Instagram των νεόνυμφων κοριτσιών έχει πλημμυρίσει από ευχές και συγχαρητήρια για τον γάμο τους.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν στα καλλιστεία Miss Grand International 2020 και παρέμειναν φίλες και μετά το τέλος των καλλιστείων. Έκτοτε μοιράζονται συχνά κοινές φωτογραφίες, ειδικά τους τελευταίους μήνες.

Η Βαρέλα εκπροσώπησε την Αργεντινή στο διαγωνισμό Miss Universe 2019 και κατέληξε στις 10 πρώτες θέσεις στον διαγωνισμό Miss Grand International 2020. Έχει υπάρξει μοντέλο για διάφορες καμπάνιες και έχει επίσης εργαστεί σε διάφορες πρωτοβουλίες που καταπολεμούν τη βία των φύλων. Η Βαλεντίν έφτασε επίσης στις 10 καλύτερες θέσεις στο Miss Grand International 2020. Συνεργάζεται με διάφορα πρακτορεία μοντέλων, μεταξύ των οποίων και ένα που βρίσκεται στο Μαϊάμι.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY