Κοσμος

H Μις Αργεντινή και η Μις Πουέρτο Ρίκο ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου

Γνωρίστηκαν στον διαγωνισμό Μις Υφήλιος

62224-137655.jpg
Newsroom
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
mis-argentini-puerto-rico

Παντρεύτηκαν η Μις Αργεντινή και η Μις Πουέρτο Ρίκο - Η ανάρτησή τους στο Instagram 

Η Μαριάνα Βαρέλα και η Φαμπιόλα Βαλεντίν, Μις Αργεντινή και Μις Πουέρτο Ρίκο αντίστοιχα, ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου. Την ανακοίνωση έκαναν μέσω social media, με ένα βίντεο που δείχνει όλη τη διαδρομή του ζευγαριού από τη γνωριμία τους ως και την ημέρα του γάμου τους.

Το βίντεο ανοίγει με μερικές φωτογραφίες και αποσπάσματα που έχουν τραβηχτεί κατά τη διάρκεια της σχέσης τους, όπως ταξίδια που έχουν κάνει μαζί, βίντεο στην παραλία, φωτογραφίες των δαχτυλιδιών τους και ένα βίντεο από την πρόταση γάμου τους. Στη συνέχεια, τις δείχνει ντυμένες στα λευκά να γιορτάζουν την ένωσή τους στα σκαλιά του Δημαρχείου στο Σαν Χουάν του Πουέρτο Ρίκο.

«Αφού επιλέξαμε να κρατήσουμε τη σχέση μας ιδιωτική, ανοίγουμε τις πόρτες μας σε μια ξεχωριστή μέρα. 28/10/22», έγραψαν, προσθέτοντας emojis μιας καρδιάς, ενός δαχτυλιδιού και ενός αστεριού. Πολλές από τις γυναίκες που συμμετείχαν μαζί τους στα καλλιστεία μοιράστηκαν ενθαρρυντικά και υποστηρικτικά μηνύματα.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν στα καλλιστεία Miss Grand International 2020 και παρέμειναν φίλες και μετά το τέλος των καλλιστείων. Έκτοτε μοιράζονται συχνά κοινές φωτογραφίες, ειδικά τους τελευταίους μήνες.

Η Βαρέλα εκπροσώπησε την Αργεντινή στο διαγωνισμό Miss Universe 2019 και κατέληξε στις 10 πρώτες θέσεις στον διαγωνισμό Miss Grand International 2020. Έχει υπάρξει μοντέλο για διάφορες καμπάνιες και έχει επίσης εργαστεί σε διάφορες πρωτοβουλίες που καταπολεμούν τη βία των φύλων. Η Βαλεντίν έφτασε επίσης στις 10 καλύτερες θέσεις στο Miss Grand International 2020. Συνεργάζεται με διάφορα πρακτορεία μοντέλων, μεταξύ των οποίων και ένα που βρίσκεται στο Μαϊάμι.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ