Trending Now

Viral στο TikTok ο μπόμπιρας από την Κρήτη που μαζεύει ελιές και αρμέγει πρόβατα (βίντεο)

Ο ηλικίας δύο ετών Στέλιος ακολουθεί τη μαμά και τον μπαμπά του σε όλες τις αγροτικές δουλειές

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αγαπήθηκε από το κοινό του Facebook και του TikTok ο μικρός Στέλιος από την Κρήτη - Είναι μόλις 2 ετών, αλλά ασχολείται με αγροτικές και κτηνοτροφικές δουλειές.
O ηλικίας δύο ετών Στέλιος από την Κρήτη αγαπά τις αγροτικές δουλειές και «γονατίζει» τα κοινωνικά δίκτυα © screen shot

Αγαπήθηκε από το κοινό του Facebook και του TikTok ο μικρός Στέλιος από την Κρήτη - Είναι μόλις 2 ετών, αλλά ασχολείται με αγροτικές και κτηνοτροφικές δουλειές.

Σε απροσδόκητο σταρ του διαδικτύου εξελίσσεται ο ηλικίας 2 ετών Στέλιος από την Κρήτη, ο οποίος φαίνεται ότι αγαπά τις αγροτικές εργασίες.

Στα βίντεο που δημοσιεύει η μητέρα του στο Facebook και το TikTok, ο μικρός Στέλιος φαίνεται να ακολουθεί κατά πόδας τον πατέρα του στα χωράφια και τις αγροτικές δουλειές.

Σύμφωνα με τη μητέρα του, που μίλησε στο neakriti.gr, ο Στέλιος είχε την πρώτη του επαφή με την εξοχή σε ηλικία μόλις 40 ημερών.

Τα βίντεο με πρωταγωνιστή τον μπόμπιρα αγρότη έχουν χιλιάδες σχόλια, likes και views στα κοινωνικά δίκτυα, καθώς όπως φαίνεται ο μικρός έχει κλέψει καρδιές.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-co8nluk1f5g1)

Όπως φαίνεται στα βίντεο, ο μικρός Στέλιος έχει μάθει να καθαρίζει τις ελιές και να τις βάζει μέσα στα τσουβάλια, να στρώνει τα πανιά κάτω από τα ελαιόδεντρα, ακόμη και να μαζεύει λαχανικά από τον κήπο.

«Ο μικρός το βλέπει σαν παιχνίδι και του αρέσει να κάνει ό,τι κάνουμε και εμείς, και όποτε πηγαίνουμε στο χωράφι κάνει ό,τι και ο μπαμπάς του», περιγράφει η μητέρα του αγοριού.

Ο Στέλιος έχει επεκτείνει, μάλιστα, τις ασχολίες του και στις κτηνοτροφικές εργασίες, αρμέγοντας κατσίκες και μαζεύοντας αυγά από τις κότες.

Η μητέρα του εκμυστηρεύτηκε, μάλιστα, ότι τώρα που είναι η εποχή για τα καζάνια επιφυλάσσονται με τον σύζυγό της να μάθουν στο μικρό Στέλιο να βγάζει και ρακή.

Όπως ανέφερε ο Μπάμπης Ανδριανάκης, πατέρας του Στέλιου στο neakriti, και ο ίδιος ασχολούνταν από μικρός με τέτοιου είδους εργασίες. «Είμαι γέννημα - θρέμμα αγρότης», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Το δίχρονο αγοράκι, μπορεί να είναι μικρό σε ηλικία, ωστόσο βοηθάει σαν ένας… έμπειρος αγρότης. «Ο Στέλιος βοηθάει όπως μπορεί, μαζεύει πατάτες, κόβει σταφύλια, στρώνει μπαγκάλια», είπε χαρακτηριστικά ο μπαμπάς του.

@kristaleniakristy #fun #kid #happy #moments #olives #oliveoil #mpesfy ♬ πρωτότυπος ήχος - kristaleniakristy

«Ασχολούμαστε με την γυναίκα μου πολύ με τα αγροτικά, οπότε αναγκαστικά τον είχαμε από πολύ μικρό μαζί μας», είπε ο κ. Ανδριανάκης, ο οποίος «αποκάλυψε» ένα περίεργο και συνάμα χαριτωμένο περιστατικό με τον μπόμπιρα. «Όταν ο Στέλιος ήταν 40 ημερών, η γυναίκα μου τον έφερε στο χωράφι, τον άφησε σε ένα τσουβάλι και αυτός… κοιμήθηκε εκεί!».

Η οικογένεια ζει στο χωριό Πολεμάρχι Κισσάμου, όπου ασχολούνται όλοι μαζί, χειμώνα – καλοκαίρι, με τις δουλειές στην ύπαιθρο.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ