Trending Now

Εξάχρονο αγόρι έβαλε τα κλάματα σε πτήση όταν γυναίκα αρνήθηκε να φύγει από τη θέση του στο παράθυρο

Το χρονικό του συμβάντος

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
agoraki-ryan

Τα δάκρυα ενός εξάχρονου αγοριού σε πτήση από τη Βουδαπέστη στο Μάντσεστερ - Η άρνηση επιβάτιδος να του επιστρέψει τη θέση του

Ένα μικρό αγόρι που αγχώνεται όταν πετάει, έβαλε τα κλάματα όταν διαπίστωσε πως η ειδικά κρατημένη θέση του στο παράθυρο δόθηκε σε άλλον επιβάτη σε πτήση της RyanAir.

Ο Ράιαν Μπάντλι ήταν απαρηγόρητος καθ' όλη τη διάρκεια της πτήσης επιστροφής στο Μάντσεστερ από τη Βουδαπέστη, αφού συνειδητοποίησε ότι μια γυναίκα καθόταν στη θέση που είχε επιλέξει και κλείσει

Η μητέρα του, Aντι, δήλωσε ότι η θέση στο παράθυρο βοηθά τον εξάχρονο γιο της να διατηρήσει την ηρεμία του στον αέρα, γιατί μπορεί να ακουμπήσει το κεφάλι του στον τοίχο.

Έδωσε επιπλέον χρήματα όταν έκανε κράτηση, επειδή ήξερε ότι θα ήταν ζωτικής σημασίας για το ταξίδι του παιδιού της. Αλλά μόλις μπήκε στο αεροπλάνο, η Adi παρατήρησε μια γυναίκα να κάθεται στη θέση του Ryan. Όταν την ενημέρωσε, η γυναίκα της είπε πως της είχαν δώσει τη θέση στο παράθυρο και έτσι αρνήθηκε να μετακινηθεί.

«Ο Ράιαν ήταν πραγματικά αναστατωμένος και όλη την ώρα έκλαιγε», δήλωσε η μητέρα του στη Mirror. «Δεν καταλάβαινε πώς μπορούσε να συμβεί αυτό. Καθίσαμε χωριστά και ήταν πραγματικά αγχωτικό».

Του δόθηκε μια θέση στο διάδρομο ως παρηγοριά, αλλά πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της πτήσης κλαίγοντας στην αγκαλιά του πατέρα του.

«Το καημένο το παιδί μου έκλαιγε. Οι άνθρωποι του έδιναν γλυκά και ήταν τόσο ευγενικοί», είπε ο Αντι.

Το περιστατικό συνέβη τον Αύγουστο και η Adi ισχυρίζεται ότι περιμένει ακόμη εξηγήσεις και αποζημίωση από την RyanAir.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ