Trending Now

Συγκινητική συνάντηση Κρίστοφερ Λόιντ - Μάικλ Τζέι Φοξ 37 χρόνια από την «Επιστροφή στο μέλλον» (βίντεο)

Σπάνια δημόσια εμφάνιση για τον ηθοποιό που δίνει μάχη με τη νόσο Πάρκινσον

Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

37 χρόνια μετά την ταινία «Back to the Future», ο Μάικλ Τζέι Φοξ συναντήθηκε με τον συμπρωταγωνιστή του Κρίστοφερ Λόιντ, στο φεστιβάλ Comic Con στη Νέα Υόρκη.

Ο Μάικλ Τζέι Φοξ επανενώθηκε στη σκηνή με τον συμπρωταγωνιστή του στο «Back To The Future»,  Κρίστοφερ Λόιντ.

Το βίντεο της συνάντησης των ηθοποιών ενός από τα πλέον δημοφιλή φιλμ της δεκαετίας του ’80 κάνει τον γύρο του διαδικτύου και αποσπά συγκινητικά σχόλια στα social media.

Οι δυο τους βρέθηκαν στη σκηνή 37 ολόκληρα χρόνια μετά το «Back To The Future», σε επετειακή εκδήλωση για την ταινία στο πλαίσιο του Comic Con της Νέας Υόρκης. Εκεί κουβέντιασαν σχετικά με την εικοσαετή φιλία που τους συνδέει και την κοινή τους καριέρα, η οποία ξεκίνησε στην εμβληματική ταινία.

Ο 61χρονος Μάικλ Τζέι Φοξ, ο οποίος πάσχει από τη Νόσο του Πάρκινσον από τα 29 του χρόνια, προκάλεσε ρίγη συγκίνησης όταν σηκώθηκε από τη θέση του, στάθηκε όρθιος και αγκάλιασε τον συμπρωταγωνιστή του.

«Δεν ήξερα τον Μάικλ, εκτός από τα όσα είχα ακούσει για αυτόν», είπε ο Κρίστοφερ Λόιντ για τον Μάικλ Τζέι Φοξ και την προ συνεργασίας γνωριμία τους. «Υπήρξε αμέσως χημεία, όπως λένε», είπε για τη στιγμή που το δίδυμο συναντήθηκε στα γυρίσματα της ταινίας.

Η συνάντησή τους έκλεισε με τους δυο ηθοποιούς να δίνουν συμβουλές στο κοινό, επιλέγοντας και οι δύο αποσπάσματα από ταινίες. Ο Φοξ ανέφερε ως αγαπημένη του ταινία, το «Dr. Stranglove», ενώ ο Λόιντ επέλεξε ένα απόσπασμα από το «Back To The Future», λέγοντας: «Είχε ειπωθεί κάποτε σε μια ταινία - το μέλλον είναι αυτό που εσύ φτιάχνεις».

Στο Twitter, οι θαυμαστές αντέδρασαν στα στιγμιότυπα με σχόλια όπως «Δεν κλαίω, εσύ κλαις», ενώ ένας άλλος χρήστης της πλατφόρμας περιέγραψε το ζευγάρι ως «το καλύτερο».

Μέλος του κοινού στο Comic Con της Νέας Υόρκης ανέφερε ότι το να δει ξανά το πρωταγωνιστικό δίδυμο του «Back Τo Τhe Future» μαζί ήταν «μια όμορφη στιγμή».

Σε συνέντευξή του στο περιοδικό AARP, ο Μάικλ Τζέι Φοξ αναφέρθηκε στη μάχη του με το Πάρκινσον και δήλωσε «ότι δε φοβάται τον θάνατο», και είναι ότι είναι «ευτυχισμένος» που ζει.

(Με πληροφορίες από το ΝΜΕ)