Trending Now

Ιερέας στη Νάξο πήρε το μικρόφωνο και ράπαρε με το «Διθέσιο» της Πρωτοψάλτη

Δείτε το viral βίντεο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ιερέας στη Νάξο ραπάρει από τη σκηνή συναυλίας και το κοινό τον τραβά βίντεο και τον αποθεώνει
Ιερέας στη Νάξο ραπάρει από τη σκηνή συναυλίας © Facebook / Yiannis Filippoupolitis

Ιερέας στη Νάξο τραγουδά σε συναυλία - Το ραπάρισμα, το viral βίντεο και ο λυράρης ιερέας

Viral έχει γίνει τις τελευταίες ώρες βίντεο που δείχνει ιερέα στη Νάξο να πιάνει το μικρόφωνο σε συναυλία και να ραπάρει, ενώ οι μουσικοί της συναυλίας παίζουν το «Διθέσιο» της Πρωτοψάλτη. Ο πατήρ Ηλίας μόλις ξεκινά το τραγούδι καταχειροκροτείται από το κοινό και ενθουσιάζει με την ερμηνεία του.

Ο πατήρ Ηλίας βρέθηκε σε εκδήλωση το βράδυ του Δεκαπενταύγουστου στην περιοχή του Απόλλωνα στη Νάξο και δεν δίστασε στιγμή, ενώπιον ντόπιων και παραθεριστών και τραγουδήσει, παραλλάσσοντας λιγάκι τους στίχους του γνωστού τραγουδιού. «Μη με πας απ’ το σπίτι, στο νησί να με πας, στον Απόλλωνα της Νάξου και να σε έχω αγκαλιά…», ακούγεται να τραγουδά στο viral βίντεο. Μάλιστα, δεν παρέλειψε να αναφέρει και την εκκλησία του χωριού, το ναό του Τιμίου Προδρόμου, «σε καλή παρέα να περνάμε πάντα καλά, στου Τιμίου Προδρόμου το ναό για να μπω, οι προσευχές μας να φτάσουν πιο ψηλά στο Θεό…», όπως γράφει το naxostimes.gr.

Posted by Yiannis Filippoupolitis on Monday, August 15, 2022

Σύμφωνα με το τοπικό μέσο, στην ίδια συναυλία τραγούδησαν ακόμα δύο παιδιά από την Κύπρο, αλλά και ακόμα δύο από τον Απόλλωνα. Επιπλέον, ένας ακόμη ιερέας βρέθηκε στη σκηνή παίζοντας λύρα.

Οι δύο ιερείς στη συναυλία στη Νάξο
Οι δύο ιερείς στη συναυλία στη Νάξο © naxostimes.gr

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ