Trending Now

Θρίλερ για τον Γουίλ Σμιθ - Αντικρίζει ταραντούλα και φωνάζει πως «θα πουλήσει το σπίτι»

Πανικός με σουλατσαδόρα αράχνη στην κατοικία του διάσημου ηθοποιού

62224-137655.jpg
Newsroom
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Γουίλ Σμιθ: Δεν υποδέχτηκε με φιλόξενες διαθέσεις την ταραντούλα που περιπλανιόταν στο σπίτι του ο Χολιγουντιανός σταρ
ΓΟΥΙΛ ΣΜΙΘ ΚΑΙ ΤΑΡΑΝΤΟΥΛΑ, ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΟΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΔΙΑΣΗΜΟΥ ΗΘΟΠΟΙΟΥ © SCREEN SHOT

Γουίλ Σμιθ: Δεν υποδέχτηκε με φιλόξενες διαθέσεις την ταραντούλα που περιπλανιόταν στο σπίτι του ο Χολιγουντιανός σταρ – Κατέγραψε βίντεο με την έκπληκτη αντίδρασή του στο Instagram.

Τον τρόμο βίωσε αντιμέτωπος με το θέαμα μιας ταραντούλας ο δημοφιλής ηθοποιός του Χόλιγουντ, Γουίλ Σμιθ.

Σε βίντεο που δημοσίευσε ο ίδιος στο Instagram, η εμφάνιση της αράχνης προκάλεσε στον ίδιο και τον 29χρονο γιο του Trey, αίσθηση πανικού.

Ο Σμιθ, ο οποίος επέστρεψε πρόσφατα στα social media, μετά το περιστατικό με το χαστούκι που έδωσε στον Κρις Ροκ στα φετινά Όσκαρ, άρχισε να καταγράφει σε βίντεο τη σκηνή διερωτώμενος, «τι στο διάολο είναι αυτό;»

«Είναι μια μεγάλη αράχνη», απαντά ο 29χρονος Trey. «Είναι μια ταραντούλα».

O 53χρονος ηθοποιός φαίνεται να ανεβαίνει πάνω σε μια καρέκλα και να ζητά από τον γιο του να διώξει τη μεγάλη αράχνη από το σπίτι. «Έλα, είσαι νέος και δυνατός, μπορείς να το διαχειριστείς αν σε δαγκώσει» ακούγεται να του λέει ενώ εκείνος τον κοιτάει με απορία. Ο 29χρονος Trey όντας πολύ πιο ψύχραιμος από τον πατέρα του, κατάφερε να εγκλωβίσει την ταραντούλα μέσα σε ένα ποτήρι.

Στη συνέχεια ο Γουίλ Σμιθ τη σηκώνει πάνω, βάζοντας από κάτω ένα κομμάτι χαρτί ενώ ακούγονται οι κραυγές του. «Λοιπόν αυτή είναι η μεγαλύτερη αράχνη που έχουμε δει ποτέ στη ζωή μας», λέει ο γιος του και ο Γουίλ συμφωνεί προσθέτοντας: «δε μου αρέσει καθόλου».

View this post on Instagram

A post shared by Will Smith (@willsmith)

Σημειώνεται ότι αν και πέρασε πολύς καιρός, ο Κρις Ροκ και ο Γουίλ Σμιθ μίλησαν με λίγες μέρες διαφορά για το χαστούκι που σημάδεψε την 94η τελετή απονομής των Όσκαρ.

Με ένα βίντεο στο Instagram ο βραβευθείς με Όσκαρ ηθοποιός απάντησε καθισμένος σε μια καρέκλα στο ερώτημα: Γιατί δεν ζήτησες συγγνώμη στον Κρις όταν πήρες το Όσκαρ;. Ο Σμιθ είπε λοιπόν «Θόλωσα. Τα πάντα ήταν περίεργα. Προσπάθησα να του μιλήσω μετά το περιστατικό αλλά μου απάντησε ότι θα το κάνει όταν είναι έτοιμος. Ζητώ συγγνώμη Κρις η συμπεριφόρα μου ήταν απαράδεκτη. Ζητώ συγγνώμη στην οικογένεια σου. Ζητώ συγγνώμη από όλους». 

Υπενθυμίζεται ότι ενώ ο Ροκ παρουσίαζε το βραβείο για το καλύτερο ντοκιμαντέρ πρότεινε στην γυναίκα του Γουιλ Σμιθ να γυρίσει σίκουελ για το «G.I. Jane», στο οποίο η Ντέμι Μουρ είχε πρωταγωνιστήσει με ξυρισμένο κεφάλι. Τη στιγμή που ο Ροκ έκανε το αστείο, ο Σμιθ φάνηκε να γελάει, ωστόσο η σύζυγός του πέκανε μία γκριμάτσα δείχνοντας ότι δεν της άρεσε καθόλου αυτό που άκουσε.

Ο Σμιθ χωρίς να πει τίποτα και φανερά ενοχλημένος, σηκώθηκε από τη θέση του έχοντας στρέψει όλα τα βλέμματα πάνω του, στάθηκε μπροστά στον διάσημο Αμερικανό κωμικό, του έδωσε ένα χαστούκι και επέστρεψε στη θέση του.

Από την πλευρά του, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης στο Madison Square Garden θέλησε να ξεκαθαρίσει στο κοινό του πως σε καμία περίπτωση δεν θεωρεί τον εαυτό του «θύμα»: «Δεν είμαι θύμα, ούτε πήγα στο νοσοκομείο για κάτι τέτοιο. Είναι σαν να πάω για να γιατρευτώ από το κόψιμο ενός χαρτιού», δήλωσε ο κωμικός ηθοποιός με το γνωστό του χιούμορ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ