Κινηματογραφος

O Γουίλ Σμιθ έλυσε τη σιωπή του και ζήτησε συγγνώμη στον Κρις Ροκ για το πολύκροτο χαστούκι στα Όσκαρ

Mε ένα βίντεο στο Instagram

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Κρις Ροκ μίλησε για πρώτη φορά για το χαστούκι που δέχθηκε από τον Γουίλ Σμιθ την βραδιά των Όσκαρ.
Το χαστούκι του Γουιλ Σμιθ στον Κρις Ροκ © Getty Images/Ideal Image

Γουιλ Σμιθ: Η συγγνώμη προς τον Κρις Ροκ μετά το συμβάν στα Όσκαρ. 

Aν και πέρασε πολύς καιρός, ο Κρις Ροκ και ο Γουίλ Σμιθ μίλησαν με λίγες μέρες διαφορά για το χαστούκι που σημάδεψε την 94η τελετή απονομής των Όσκαρ.

Με ένα βίντεο στο Instagram ο βραβευθείς με Όσκαρ ηθοποιός απάντησε καθισμένος σε μια καρέκλα στο ερώτημα: Γιατί δεν ζήτησες συγγνώμη στον Κρις όταν πήρες το Όσκαρ;. Ο Σμιθ είπε λοιπόν «Θόλωσα. Τα πάντα ήταν περίεργα. Προσπάθησα να του μιλήσω μετά το περιστατικό αλλά μου απάντησε ότι θα το κάνει όταν είναι έτοιμος. Ζητώ συγγνώμη Κρις η συμπεριφόρα μου ήταν απαράδεκτη. Ζητώ συγγνώμη στην οικογένεια σου. Ζητώ συγγνώμη από όλους». 

Υπενθυμίζεται ότι ενώ ο Ροκ παρουσίαζε το βραβείο για το καλύτερο ντοκιμαντέρ πρότεινε στην γυναίκα του Γουιλ Σμιθ να γυρίσει σίκουελ για το «G.I. Jane», στο οποίο η Ντέμι Μουρ είχε πρωταγωνιστήσει με ξυρισμένο κεφάλι. Τη στιγμή που ο Ροκ έκανε το αστείο, ο Σμιθ φάνηκε να γελάει, ωστόσο η σύζυγός του πέκανε μία γκριμάτσα δείχνοντας ότι δεν της άρεσε καθόλου αυτό που άκουσε.

Ο Σμιθ χωρίς να πει τίποτα και φανερά ενοχλημένος, σηκώθηκε από τη θέση του έχοντας στρέψει όλα τα βλέμματα πάνω του, στάθηκε μπροστά στον διάσημο Αμερικανό κωμικό, του έδωσε ένα χαστούκι και επέστρεψε στη θέση του.

Κατά τη διάρκεια μιας εκδήλωσης στο Madison Square Garden το Σάββατο ο Ροκ από την πλευρά του, θέλησε να ξεκαθαρίσει στο κοινό του πως σε καμία περίπτωση δεν θεωρεί τον εαυτό του «θύμα». «Δεν είμαι θύμα, ούτε πήγα στο νοσοκομείο για κάτι τέτοιο. Είναι σαν να πάω για να γιατρευτώ από το κόψιμο ενός χαρτιού», δήλωσε ο κωμικός ηθοποιός με το γνωστό του χιούμορ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Will Smith (@willsmith)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ