Trending Now

Μια Μέλισσα στο οικοσύστημα του LinkedIn

Η προστασία των μελισσών σε μια πρωτότυπη καμπάνια σε άξονα την επαγγελματική δικτύωση

Αλκιβιάδης Σιαράβας
Αλκιβιάδης Σιαράβας
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Worker Bee, LinkedIn
© pixabay

Η Worker Bee έχει πλέον το δικό της προφίλ στο LinkedIn και προωθεί την προστασία των μελισσών

Worker Bee, aka Μέλισσα – Εργάτρια, έχει πλέον το δικό της προφίλ στο LinkedIn, τη δημοφιλή πλατφόρμα επαγγελματικής δικτύωσης και διεκδικεί μια ή και περισσότερες θέσεις εργασίας. 

Όπως δηλώνει και η ίδια: 

«Όπως είναι γνωστό, είμαι μία επαγγελματίας αφιερωμένη στο έργο μου. Αλλά το εργασιακό περιβάλλον του είδους μου έχει γίνει πλέον τοξικό! Η απώλεια των βιοτόπων εξαιτίας της κλιματικής αλλαγής και της χρήσης φυτοφαρμάκων κάνουν τη δουλειά μας συνεχώς πιο δύσκολη. Γι’ αυτό και εγώ ανέλαβα να απευθυνθώ σε αυτούς που όχι μόνο θα με καταλάβουν περισσότερο, αλλά θα μπορέσουν και να με βοηθήσουν να το αλλάξω!»

Η Worker Bee, είναι η πρωταγωνίστρια μιας καμπάνιας ευαισθητοποίησης του The Bee Camp, μιας ΜΚΟ αφιερωμένης στην προστασία των μελισσών. Στο προφίλ της, η «Εργάτρια Μέλισσα» μιλά όπως κάθε σύγχρονος εργαζόμενος, για όλα όσα έχει να προσφέρει. Σκοπός της, να την «προσλάβουν» όσο το δυνατόν περισσότερες εταιρίες με πακέτο αποδοχών, παραγγελίες πακέτων seedbombs (μικρές μπάλες από πηλό, χώμα και σπόρους φυτών που τις οπουδήποτε με χώμα και εκείνες δίνουν ζωή σε αγριολούλουδα, το αγαπημένο φαγητό των μελισσών).

Έτσι θα πετύχει και τον στόχο της, που δεν είναι άλλος από τη δημιουργία ενός περιβάλλοντος πιο φιλικού για τις μέλισσες ακόμα και στις μεγάλες πόλεις! Σε αντάλλαγμα, εκείνη όχι μόνο θα συνεχίσει να εργάζεται για περιβάλλον, αλλά θα συμπεριλάβει τις εταιρείες στη λίστα με τους περήφανους εργοδότες της στο LinkedIn, για να γιορτάσει τη συνεισφορά τους και να την κοινοποιήσει σε ολόκληρο το δίκτυο. Παράλληλα καθένας μπορεί να κάνει connect, endorsements, recommendations και να αλληλοεπιδράσει με όποιον τρόπο επιθυμεί για να βοηθήσει το μήνυμά της να φτάσει ακόμα πιο μακριά.  

Ανακαλύψτε το προφίλ της linkedin.com/in/worker-bee-821476238/ και στηρίξτε την καριέρα της κάνοντας κλικ εδώ: workerbee.thebeecamp.com.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ