Trending Now

Youtuber στο ΜasterChef 6 μαγείρεψε κουνουπίδι με λευκή σοκολάτα

Πώς αντέδρασαν οι κριτές

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Youtuber Σταμάτης στο MasterChef 6
Ο Youtuber Σταμάτης στο MasterChef 6 © YouTube/MasterChef/Greece

Στο MasterChef 6 o Youtuber Σταμάτης πέρασε στην επόμενη φάση, μαγειρεύοντας κουνουπίδι με λευκή σοκολάτα για τους κριτές στην audition του.

Τις εντυπώσεις στο MasterChef 6 έκλεψε ο 23χρονος Σταμάτης από το Κιλκίς. Ο YouTuber πέρασε στην επόμενη φάση με δύο «ναι» και ένα «όχι».

Ο 23χρονος από το Πολύκαστρο Κιλκίς έκανε την ακόλουθη δήλωση για το πώς θα είναι μέσα στον διαγωνισμό μαγειρικής και για τις σχέσεις του με τους υπόλοιπους παίκτες: «Είμαι σκληρός και τιμωρός, δικάζω τους ανθρώπους που δεν έρχονται με τα νερά μου».

Το δεύτερο επεισόδιο του MasterChef προβλήθηκε την Τρίτη (11/1) και ο Σταμάτης κατάφερε να ξεχωρίσει. Σωτήρης Κοντιζάς και Πάνος Ιωαννίδης είπαν «ναι», ενώ αρνητικός ήταν ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

Αναφορικά με το κίνητρό του να δηλώσει συμμετοχή στον διαγωνισμό μαγειρικής, δήλωσε ότι έπαιξε ρόλο ένα σοβαρό χειρουργείο που έκανε η μητέρα του.

Υπενθυμίζεται ότι η Βασιλική Δροσάτου ήταν η πρώτη παίκτρια που πήρε Golden Pin και πέρασε απευθείας στο σπίτι του MasterChef.

MasterChef 6: Τι πιάτο μαγείρεψε στην audition ο «σκληρός» YouTuber, Σταμάτης

Στην audition του στο MasterChef 6 στη Θεσσαλονίκη ο Σταμάτης επέλεξε να συνδυάσει δύο αρκετά διαφορετικά υλικά στην προσπάθειά του να εντυπωσιάσει τους κριτές.

Ο YouTuber από το Κιλκίς ετοίμασε κουνουπίδι με λευκή σοκολάτα. Το πιάτο του δεν ενθουσίασε, ωστόσο Κοντιζάς και Ιωαννίδης αποφάσισαν να του δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία, βρίσκοντας ενδιαφέρουσα την ιδέα του.

MasterChef 2022 - Επεισόδιο 2 - Σταμάτης - Audition

Τη Δευτέρα (10/1) ο έκτος κύκλος του MasterChef έκανε πρεμιέρα με υψηλή τηλεθέαση στο δυναμικό κοινό. Τα νέα επεισόδια προβάλλονται κάθε Δευτέρα και Τρίτη.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ