Trending Now

Δονητής Βλαντιμίρ Πούτιν

Το «παιχνίδι» που κάνει πάταγο (φωτό)

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
62676-126035.jpg

Ο σχεδιαστής γραφικών Φερνάντο Σόσα έχει κάνει θραύση με το πρόσφατο έργο τέχνης του: μια φιγούρα του ρώσου προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν που δεν είναι και η πλέον κατάλληλο για αυτοϊκανοποίηση αλλά αποτελεί έναν τρόπο για να επιμείνει στην πολιτική της χώρας ενάντια στους γκέι.

n

Δεν είναι η πρώτη σεξουαλική συσκευή που σχετίζονται με την πολιτική αλλά ίσως είναι μία από τις καλύτερες. Ο Φερνάντο Σόσα εξήγησε την έμπνευσή του στο Imgur λέγοντας πως «αυτή είναι η δεύτερη πολιτικά προσανατολισμένη φιγούρα μου, όπως πολλοί από εσάς γνωρίζετε παιδιά, η Ρωσία κρατά μία εντελώς πολεμική στάση απέναντι στα ανθρώπινα δικαιώματα των ομοφυλόφιλων της χώρας. Αρχηγός των κατηγοριών είναι ο κύριος Πούτιν και η ομοφοβική του ηγεσία. Ήθελα να γελοιοποιήσω τον κύριο Πούτιν και θέλησα να φτιάξω μία βουντού κούκλα σαν αυτόν ώστε οι άνθρωποι να μπορούν να κάνουν ό,τι ήθελαν σε αυτόν στο σπίτι τους».

Οι ομοφοβικές πολιτικές του Πούτιν «ενέπνευσαν» επίσης την εκστρατεία μέσω facebook «Send A Sex Toy To Vladimir Putin». Η πρωκτική σφήνα με τη φιγούρα του Πούτιν είναι εξ ολοκλήρου κατασκευασμένη από αμμόλιθο, όμως ο Σόσα προσπαθεί να βελτιώσει το προϊόν του. «Ψάχνω για μερικούς ανθρώπους να με βοηθήσουν να αγοράσω πρώτες ύλες όπως καουτσούκ ή καλής ποιότητας σιλικόνη», είπε όταν ρωτήθηκε για τα μελλοντικά του πλάνα.

Δ.Α.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ