Trending Now

Σε είδα... 467

Περιμέναμε μαζί το τρένο, πιάσαμε κουβέντα, είσαι πολύ ωραίο τυπάκι

115098-718271.jpg
Αναγνώστες
ΤΕΥΧΟΣ 467
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
59606-130411.jpg

Αρχιτεκτονική

25/1, Μπάμπαλη, Τζωρτζ, Ζιώγαλας. Σε ανακάλυψα και με ανακάλυψες στο τέλος της βραδιάς, γκρι φούτερ. Συγνώμη που έφυγα… Το κόκκινο φουλάρι. Στείλε εδώ.

Γραμμή 815

Γουδί-Ταύρος, 21/1, 12.45, εσύ μελαχρινή γλυκιά, φοιτήτρια εικάζω, ήμασταν στην πίσω πόρτα δίπλα-δίπλα, μετάνιωσα πολύ που δεν σου μίλησα. Είχα κολλήσει τόσο που κατέβηκα σε λάθος στάση. Εσύ συνέχισες, δυστυχώς. Περιμένω απάντηση.

Mall

Εσύ με το ροζ χνουδωτό γουνάκι, που ήρθες δίπλα μου όταν κοίταζα κάτι μπλούζες element στο frozenwave. Τι αστέρι που ήσουν!

221

23/1, είχες τα μαλλιά σου πιασμένα κότσο ψηλά, είσαι ψηλή, φορούσες γκρι ζακέτα, κολάν και η τσάντα σου ήταν άσπρη με την αγγλική σημαία πάνω. Κρατούσες κάτι βιβλία στα χέρια. tsantasimaia@gmail.com

Fuego

Ξανθιά, υπέροχο κορμί, απίστευτο χαμόγελο, ξέρεις να χορεύεις…

Μετρό

23/1, ψηλή, μελαχρινή κοιταχτήκαμε και έπειτα διάβαζες την Athens Voice δίπλα μου. Φορούσα καφέ δερμάτινο.

Φαρμακευτική Διημερίδα

Πειραιώς, 26/1. Έπινες καφέ στο μπαρ κοντά στο stand μας. Κοιταχτήκαμε επίμονα και σου χαμογέλασα. Δεν μπόρεσα να βγάλω λέξη…

Σκλαβενίτης Χαλάνδρι

Σάββατο μεσημέρι. Έψαχνες να αγοράσεις καθαριστικό. Θέλεις να με γνωρίσεις; Mr. Proper facebook.com/mrproper.greece

Gazarte

Στους Kadebostany… φόραγες ροζ πουλόβερ και κορδέλα στα μαλλιά. Είμαι ο ψηλός με το καρό που σου ζήτησε αναπτήρα. Θέλω να σε ξαναδώ.

Club22

11/1. Εσύ δεν κατέβηκες από το τραπέζι, εγώ δεν πήρα τα μάτια μου από πάνω σου. Με κοίταγες στο «Φωτιά με φωτιά». Πότε θ’ ανάψουμε φωτιές στα σεντόνια; Στείλε στο club22_pk@yahoo.gr

Μετρό

Μπλε γραμμή 24/1, στάση Νομισματοκοπείο. Περιμέναμε μαζί το τρένο, πιάσαμε κουβέντα, είσαι πολύ ωραίο τυπάκι. Κερνάω λουκουμά. Στείλε στο loukoumas_123@gmail.com

Vip café

23/1 Αθήνα, αχ και να ήμουν ο αφρός του cappuccino σου να αγγίζω τα χειλάκια σου… κοιταζόμασταν, αλλά ήσουν με φίλες… Στάθης, στείλε εδώ.

Pixi

18/1, σου πάει και το αυστηρό ύφος και η μπλε γραβάτα. Να σε κάνω να χαμογελάσεις; Στείλε στο Annabel-av@hotmail.gr

Tennis Club Politeia

Δεν πιάνουν μία η Κουρνίκοβα και η Τσιμπούλκοβα μπροστά σου. Για σένα έρχομαι στην προπόνηση. Θες να γίνουμε παρτενέρ και εκτός γηπέδου; Θοδωρής

Village Cinemas Ρέντη

22/1. Μου έπεσαν τα ποπκορν ενώ μπαίναμε για ταινία και μου πρόσφερες τα δικά σου. Κύριος με τα όλα του. Να κεράσω εγώ την επόμενη φορά; Στείλε εδώ.

Jumbo

Άγγελε, πολύ μου άρεσαν τα δώρα Αγ. Βαλεντίνου που γέμιζες τα ράφια, κι ας γέλασες όταν σκόνταψα στο καρότσι σου. Να γίνω η Βαλεντίνα σου; Στείλε στο happyval.jumbo@yahoo.gr

Golden Gym

Κορυδαλλός, 27/1. Εσύ κάμψεις, εγώ ανακάμψεις… Νομίζω σε λένε Γιάννη, είσαι ψηλός και κούκλος. Αγγελική

Γράψε για το ΣΕ ΕΙΔΑ (μέχρι 20 λέξεις) και στείλε το με SMS: AVSE, κενό και το μήνυμά σου στο 54121. Αριθμοί κινητών θα δημοσιεύονται μόνο εάν είναι ίδιοι με το νούμερο του αποστολέα. Κάθε μήνυμα χρεώνεται €1,23 με ΦΠΑ.


Ξέρεις εσύ...

• Ψυχικό. Χρόνια πολλά, κοντούλη, ξανθούλη, με τα πολλά tattoo! Τα καλύτερα!!! Xxxx be there!

• Ήρθες Αθήνα βλαχάκι και δουλεύεις σε μασατζίδικα, αυτή είναι η ηθική της «μεγάλης ζωής», φοιτητριούλα.

• Μάτια μου… πολλά δεν είναι τυχαία με μας… και δεν ξέρω το γιατί!

• Σε είδα να περνάς από τη γέφυρα των παθιασμένων στεναγμών μας. Αν το δεις επιτέλους κι εσύ, πάρε αμέσως 6987 200256. Η υπομονή μου εξαντλήθηκε!

• Αν ήξερα ότι οι φοιτήτριες του μεταπτυχιακού είναι τόσο όμορφες, Σοφία, θα ερχόμουν πιο συχνά! Δε ξαναχάνω παράδοση μέχρι να μου πεις το ναι!

Γράψε για το ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ (μέχρι 20 λέξεις) και στείλε το με SMS: AVXE, κενό και το μήνυμά σου στο 54121. Αριθμοί κινητών θα δημοσιεύονται μόνο εάν είναι ίδιοι με το νούμερο του αποστολέα. Κάθε μήνυμα χρεώνεται €1,23 με ΦΠΑ.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ