Trending Now

Σε είδα... 439

«Μελαχρινή κοπελιά με τα ξυρισμένα μαλλιά στο πλάι, που έδινες μπίρες και ποτά στο live, είσαι αστέρι»

115098-718271.jpg
Αναγνώστες
ΤΕΥΧΟΣ 439
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
se_eida.jpg

Σε είδα: Καθημερινότητα στην πόλη, φλερτ παντού, φλογερές εξομολογήσεις, σέξι λογάκια, ερωτικές ιστορίες, μεγάλες αγάπες.

Αιόλου
2/6, 22.00, εκεί καθόσουν με φίλη σου, φορούσες μαύρη μπλούζα...


Taf
31/5 βράδυ Παρασκευής... Ήσουν ξανθός και καθόσουν σε σκαμνάκι μπροστά από τον εκθεσιακό χώρο, εγώ καστανομάλλα, με μακριά φούστα.


Drunk Sinatra
Δυστυχώς το ξέχασαν το κοκτέιλ σου, Μαρία με τα κόκκινα και το ωραίο χαμόγελο. Πρέπει να ξαναπάμε.


ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ
29/5, 20.00-20.10. Μπήκες με άλλες 5 φίλες σου στο Μοναστηράκι και κατεβήκατε Φάληρο, σε λένε Σοφία. Λέγατε για τις πανελλήνιες και αν θα πάτε εξωτερικό. Λοιπόν, Σοφία, δεν πρόκειται να πας εξωτερικό. Θα μείνεις εδώ, θα δεις το μήνυμά μου και θα πάμε για έναν καφέ, ένα ποτό ή ό,τι άλλο θες, για να γνωριστούμε. 
sofiathelon aseksanado@outlook.com.gr


Καφέ Μελίνα
29/5, Πλάκα. Μελαχρινή με μια ελιά δεξιά, με 2 φίλες, η μία έφυγε μετά από λίγο. Κοιταχτήκαμε στην αρχή, λες και είχαμε ξαναβρεθεί. Θα ξαναβρεθούμε. melinaplaka@yahoo.gr


Bfest 2013
Πανεπιστημιούπολη. Σας ρωτήσαμε πώς πάμε στο φεστιβάλ, ήσουν η μελαχρινή με το σκουλαρίκι στο στόμα και το τζιν σορτσάκι, παρέα με άλλες 2 κοπέλες. Είμαι το παιδί που οδηγούσε το παπί με τη μαύρη μπλούζα (κοντά στη psychedelic stage κατά τις 4), αν θες στείλε.
mastroxristos@hotmail.com


HippieShop
Μοναστηράκι, ήσουν με 2 φίλες και δοκιμάζατε ρούχα. Εγώ με μια φίλη και ψωνίζαμε σαλβάρια. Μου είπες ποιο να πάρω. Συναντηθήκαμε μετά στο μετρό και δείξαμε ο ένας στον άλλο τι πήραμε. Εκεί κόλλησα με τα ματάκια σου. Πάμε να πάρουμε άλλο ένα σαλβάρι μαζί; hippiesnice@hotmail.com


Cinco
You were wearing a floral dress and red heels. Dark beautiful long hair.
I was the tall, dark, bearded, suited guy with the gym bag. At first you were with 2 girlfriends, then 3, then a guy... Didn’t want to barge in. Eyes met when I was leaving. Respond in seeidacinco@gmail.com. Fingers crossed...


Μεταξουργείο
Ήταν Κυριακή και είχε συναυλία. Μου δάνεισες το υπεράνετο πουφ σου και μια πολύ ζεστή αγκαλιά. Θέλω να σε ξαναδώ και φυσικά να απολαύσω ξανά μια μεγάλη βουτιά στο πουφ σου.
iloveyourpuff@yahoo.com


 

ΘΗΣΕΙΟ
Μελαχρινή κοπελιά με τα ξυρισμένα μαλλιά στο πλάι, που έδινες μπίρες και ποτά στο live, είσαι αστέρι. Σε είχα πετύχει και σε ένα άλλο σκηνικό και μου είχες ζητήσει αναπτήρα.
livethiseio@yahoo.gr


ΓΟΥΔΗ
Στάση Πλ. Ελευθερίας κάποια πρωινά κατά τις 7.30 π.μ., παίρνουμε το ίδιο λεωφορείο. Είσαι ψηλός, μελαχρινός, αν ποτέ το δεις, ξέρεις! Στείλε anem20000@yahoo.gr


Λεωφορείο
1/6 το βράδυ. Είχες ανοιχτόχρωμα καστανά μαλλιά και τα είχες κάνει δύο χαλαρές πλεξούδες σαν κοτσιδάκια, ήσουν ψηλή, φορούσες μια πλεχτή μαύρη ζακέτα, μπλε κάπως ξεβαμένο τζιν. Καθίσατε με μια φίλη σου στο μέσο του λεωφορείου, εκεί που είναι το μηχάνημα για τα εισιτήρια.
kotsidakia@outlook.com.gr


Ravasaki
Κάθεσαι πάντα στην ίδια θέση και παίζεις με το κινητό σου. Την τελευταία φορά σε έψαξα στο Ravasaki, αλλά μάλλον δεν το έχεις. Κατέβασέ το από το rvsk.gr για να μιλήσουμε επιτέλους!


Ηλεκτρικός
Ξημερώματα Σαββάτου. Ήσουν μελαχρινή και φορούσες μαύρο φόρεμα. Καθόμασταν απέναντι και κοιταζόμασταν συνέχεια! Έσπαγα το κεφάλι μου, όταν κατέβηκα χωρίς να μιλήσω.


ΣΤΑΣΗ ΣΥΓΓΡΟΥ - ΦΙΞ
Πέμπτη 23/5 βράδυ, μπήκες στο μετρό και κρατούσες τσάντα με παπούτσια χορού. Μελαχρινή με μαύρα ρούχα. Κοιταχτήκαμε και χαμογελούσες. Στείλε εδώ.


STARBUCKS ΚΟΡΑΗ
26/5 μεσημέρι, καθόμασταν σε διπλανά τραπέζια. Εγώ με τη φίλη μου, εσύ με δυο φίλους σου. Μελαχρινός, αξύριστος, πράσινα μάτια, πράσινη μπλούζα. Μου χαμογέλασες, σου ζήτησα φωτιά. Σε έχω συνεχώς στο μυαλό μου...


TAILOR MADE
Ήμουν μ’ ένα φίλο και συζητούσαμε για μια παράσταση. Καθόσουν στο διπλανό τραπέζι σαν να περίμενες κάποιον. Με ρώτησες την ώρα. Σου ζήτησα φωτιά. Είμαι ο ψηλός με το μούσι. Θέλω να σε ξαναδώ.


ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ
Σάββατο βράδυ στην πλατεία. Γκριζομάλλης με φόρμα και τσάντα γυμναστηρίου. Είμαι η κοκκινομάλλα που δεν μπορούσε να πάρει τα μάτια της από πάνω σου. Έπρεπε να σου μιλήσω. Θα ’θελα να σε δω.
Ginger83@yahoo.gr


LET’S GO GYM
Άγιος Δημήτριος. Ξανθούλα, σε βλέπω να τρέχεις στο διάδρομο και τρελαίνομαι. Ακούς πάντα μουσική. Μίλησέ μας και μας λίγο.


ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
Πέμπτη βράδυ, είχες πάει μόνος για τρέξιμο. Ψηλός, μελαχρινός, αξύριστος με γκρι φόρμα. Είχες ένα κόκκινο σάκο. Κοιταχτήκαμε πολλές φορές, αλλά δεν μιλήσαμε. Είμαι η μελαχρινή που έκανε διατάσεις. Θέλω να σε ξαναδώ. Αν θες και συ, στείλε εδώ ή έλα στο γήπεδο πάλι Πέμπτη βράδυ.


A FOR ATHENS
30/5. Ξανθιά κουκλίτσα, φορούσες κοντό σορτσάκι, ροζ μπλούζα και πλατφόρμες. Γεννήθηκες για να καις καρδιές. Με έχεις τρελάνει. Ο τύπος με το καφέ φούτερ που καθόταν απέναντί σου.
Nikosss86@hotmail.com


ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΡΥΤΣΗ
Σέξι μελαχρινέ μπάρμαν, σε έχω προσέξει από καιρό. Εσύ; Έρχομαι πάντα με μια ξανθιά φίλη μου. Είμαι η μελαχρινή με τα πράσινα μάτια που σε κοιτάζει δήθεν αδιάφορα και σου ζητάει σφηνάκια μαστίχας.


ΘΗΣΕΙΟ
25/5 απόγευμα έξω από τον ηλεκτρικό. Στεκόσουν με το ποδήλατό σου, περίμενες μια φίλη σου και φύγατε μαζί με τα ποδήλατα. Μελαχρινή, αδύνατη, μαύρο κολάν, πράσινη μπλούζα.


ΒΑΡΗ
Περιμέναμε μαζί το λεωφορείο για Άγιο Δημήτριο. Κάναμε τσιγάρο και μιλήσαμε λίγο. Μου ’πες πως μένεις κοντά στο μετρό και έχεις αφήσει το αμάξι στο συνεργείο. Μελαχρινός με πράσινα μάτια γύρω στα 25. Μου ’πες πως είσαι Κριός.


202
Τρίτη απόγευμα. Καθόσουν μπροστά μου. Μελαχρινός, σγουρά μαλλιά, γκρι φόρμα, με ρώτησες αν ξέρω πού είναι η στάση που θα κατέβαινες. Θες να τα πούμε; Στείλε εδώ.


ΤΙΚΙ BAR
Σάββατο βράδυ, καθόσουν στο μπαρ με μια φίλη σου. Κοκκινομάλλα με μαύρο φόρεμα. Μιλήσαμε αρκετή ώρα. Είμαι αυτός που θέλει να του μάθεις ιταλικά. kostasarn@yahoo.gr


ΜΕΤΡΟ
Μπλε γραμμή 21/5 μεσημέρι κοντά στις 13.00. Μελαχρινή, αδύνατη φόραγες τζινάκι και μπαλαρίνες. Ήσουν με τον πατέρα σου απ’ ό,τι κατάλαβα, μπήκες μάλλον Σύνταγμα και κατέβηκες Εθνική Άμυνα. Συναντήσατε μια φίλη σου και παραχώρησες τη θέση σου σε μια κυρία. Ήμουν δίπλα με ένα καφέ πουκάμισο.


704
22/5, 5 παρά. Έκατσες δίπλα μου και μ’ έπιασες πολλές φορές να σε κρυφοκοιτάζω. Σπορ τύπος, μοβ φόρμα, αθλητικό παπουτσάκι και κινητό να παίζει μουσική από το youtube. Όταν κατεβήκαμε μαζί στην Αττική, σταμάτησες και σε προσπέρασα, περίμενα πιο κάτω, αλλά προσπέρασες... thelwnasexanadw@hotmail.gr


Λεωφορείο
23/5, 5 παρά τέταρτο περίπου. Ήσουν με τη μαμά σου, πρέπει να είσαι κοντά στα 18. Έχεις ξανθά σγουρά μαλλιά και μπλε μάτια και φορούσες μαύρο κοντομάνικο, μπλε τζιν σορτσάκι, άσπρα αντίντας και πολύχρωμα βραχιόλια στο ένα χέρι. Αν το δεις και δεν έκανα λάθος στην ηλικία και με πάνε μέσα, thelonasedo xoristinmama sou@yahoo.gr


Γκάζι
Παρασκευή 24/5 βράδυ κατά τις 11. Ήσουν με δυο φίλες σου. Καθόσουν στη μέση. Ήμουν με αντροπαρέα. Δεν σταμάτησα να σε χαζεύω όλο το βράδυ. Όμορφη, γλυκιά, αέρινη. Μακρύ καστανό μαλλί και ασπρόμαυρο φόρεμα. Δεν με χάλαγε καθόλου να σε γνωρίσω!
serfasp@gmail.com


Μετρό
Παρασκευή απόγευμα (24/5). Έκατσες δίπλα μου με τις φίλες σου, κατέβηκες Ακρόπολη, με χαιρέτισες και σου χαμογέλασα... Τι θα έλεγες να το γυρίσουμε ξανά με διαφορετικό τέλος;


Σύνταγμα
25/5, 12 με 12.15. Στο δρόμο, εκεί που είναι μια Εθνική τράπεζα. Ήσουν με τον πατέρα σου; Μπήκατε στο Public. Mαυρισμένη με σγουρά ανοιχτόχρωμα καστανά μαλλιά, φορούσες μακριά άσπρη φούστα, μπεζ μπλούζα, μεγάλους κρίκους στα αυτιά και είχες μια τσάντα με λεπτές άσπρες και κόκκινες ρίγες. Αν το δεις, syntagmasimera@gmail.com


040
Προς Πειραιά 17/5, μεσημέρι. Μπήκες στη στάση Καλλιθέας κι εγώ κατέβηκα στην επόμενη. Κάθησες δίπλα μου, φορούσες μπεζ-καφέ Ray Ban. Με κοιτούσες ακόμα και όταν κατέβηκα. Αν σε είχα δει νωρίτερα δεν θα κατέβαινα ποτέ. Με την ελπίδα να το δεις, deis. kallithea040@yahoo.gr

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ