- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Έλιωσαν οι Νοτιοκορεάτισσες - Ημίγυμνος, «λαδωμένος», σημαιοφόρος και σκιέρ ο Πίτα της Τόνγκα (εικόνες, video)
Έκλεψε όπως και στο Ρίο την παράσταση στην παρέλαση των εθνών στην Πιονγκτσάνγκ
Επέστρεψε ο αγαπημένος σημαιοφόρος της Τόνγκα και του ίντερνετ, ο οποίος μπήκε και πάλι ημίγυμνος και λαδωμένος σε στάδιο που φιλοξενεί Ολυμπιακούς Αγώνες. Όπως και στο Ρίο ο Πίτα Ταουφατοφούα κράτησε τη σημαία της πατρίδας του, χορεύοντας ημίγυμνος, αδιαφορώντας για το χιόνι και κορεατικό κρύο στους 23ους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες της Πιονγκτσάνγκ.
Ο 34χρονος Πολυνήσιος αθλητής μπήκε στην Παρέλαση των Εθνών με την παραδοσιακή στολή της πατρίδας του.
Μετά την πρώτη του συμμετοχή το 2016, με τις φωτογραφίες του από το στάδιο Μαρακανά να γίνονται κυριολεκτικά viral, ο τότε αθλητής του τάε κβο ντο, ανακοίνωσε πως θα σταματήσει για λίγο την κορεατική πολεμική τέχνη για να καταπιαστεί με ένα χειμερινό άθλημα, ενόψει των Χειμερινών Ολυμπιακών της Νότιας Κορέας.
Ξεκίνησε εντατικά μαθήματα σκι και κατάφερε, και πάλι, να ενταχθεί στην Ολυμπιακή Ομάδα της Πατρίδας του, σηκώνοντας για δεύτερη συνεχόμενη φορά τη σημαία της Τόνγκα. «Θέλω να αποδείξω στους ανθρώπους που δεν ασχολούνται ιδιαίτερα με τα αθλήματα ή αντιμετωπίζουν δυσκολίες στη ζωή τους πως μπορούν να δοκιμάσουν κάτι εντελώς νέο, έξω από τα βολικά όρια της ζωής τους, να διασκεδάσουν και να καταφέρουν κάτι με αυτό», έλεγε σε παλιότερη συνέντευξή του.
Το Πολυνησιακό Βασίλειο απαρτίζεται από 170 νησιά φημίζεται για την ομάδα του ράγκμπι αλλά ο Πίτα προτίμησε το σκι.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
To βίντεο δημοσιοποιήθηκε μετά από έναν χρόνο
Με μια φωτογραφία και μια αφοπλιστική λεζάντα, η 65χρονη κωμικός προκάλεσε καταιγισμό σχολίων στην ανάρτησή της
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Με αφορμή την Ημέρα Ανεξαρτησίας των ΗΠΑ
Μια προφανώς χιουμοριστική κόντρα
Οι ευχές της Ρίτα Γουίλσον
Καλλιτέχνες με γενεές οπαδών και συγκεκριμένη αισθητική ταυτότητα, αλλά και δημιουργική ελευθερία
Σε εξέλιξη η έρευνα για τα αίτια
«Κάποιος μπορεί να σου το λύσει» της είπαν
Η στιγμή έντασης του τραγουδιστή καταγράφηκε σε βίντεο και έγινε σε λίγες ώρες viral
Λόγια που ακούστηκαν δημοσίως
Τα συν και πλην της εβδομάδας από τη Σταυρούλα Παναγιωτάκη
Το βίντεο από τις διακοπές της στη Σκιάθο
Γιατί η Gen Z αποφάσισε να φορέσει το εσώρουχό της σαν... κάλτσα;
Τι είπε σε όσους παραβρέθηκαν στη συναυλία του
Ένα trend λειτουργεί μόνο όταν το brand έχει ήδη κάτι αυθεντικό να πει μέσα από αυτό
Ιστορική γκάφα αντί για πολιτισμικό event
Η στροφή στην ανδρική ευαλωτότητα ως δημιουργικό υλικό
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.