Trending Now

Info-diet 3

Θεόδωρος Πάγκαλος: Επιτέλους! He’s coming!

14429-78756.jpg
Σταυρούλα Παναγιωτάκη
ΤΕΥΧΟΣ 3
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
infodietnew-471x247_2.jpg

[ + ]
ΓΚΡΑΦΙΤΙ ΣΤΟ ΜΠΟΥΡΝΑΖΙ

Το υπουργείο υγείας προειδοποιεί: Το κάπνισμα προκαλεί καρκίνους, ζυγούς, λέοντες, υδροχόους, ιχθύες, κριούς κτλ. κτλ.
ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ «ΙΝ STYLE»
Το περιοδικό δεν το είδαμε αλλά το διαφημιστικό του σποτάκι είναι εξαιρετικό! Το καλύτερο της διαφημιστικής ζώνης αυτή την εβδομάδα.
ΘΕΟΔΟΡΟΣ ΠΑΓΚΑΛΟΣ
Επιτέλους! He’s coming!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΣΠΟΤ ΤΗΣ FORD
Μέχρι τώρα μόνο εγώ και ο Γ. Νένες εγκαινιάζαμε τις γιορτές των Χριστουγέννων την 1η Νοεμβρίου. Τώρα σύμμαχο έχουμε και τη διαφήμιση της ford. Ο Αϊ-Βασίλης στον ΟΑΕΔ. Τέλειο!
«ΕΠΙ ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΕΩΣ»
Κάθε Κυριακή μεσημέρι στον alpha. Η εκπομπή που λανσάρει ένα άγνωστο είδος στην ελληνική τν: την έξυπνη τηλεόραση. Ο παλιός καλός Λαζόπουλος επιστρέφει. Ακολουθεί Κραουνάκης - Καφάσης αυτή την Κυριακή. Μην το χάσεις.
ΤΟ SΜS ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ
-Πώς λένε τον αδερφό του Μίκη Θεοδωράκη;
-Γκούφι Θεοδωράκη.

[ - ]
ΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΥΓΕΙΑΣ

Μας έχουν φρικάρει εντελώς με τις προειδοποιήσεις τους. Τα σλόγκαν-νεκρώσιμα πάνω στα τσιγάρα μας, αν καταλάβαμε καλά, δεν προειδοποιούν βέβαια για τους κινδύνους της υγείας μας, αλλά για την καντύφλα μιας εποχής «χωρίς εξάρσεις» που ‘ρχεται! Μάθε να ζεις χωρίς τσιγάρα, και χωρίς ποτά, και χωρίς ταχύτητα, και χωρίς σεξ, και χωρίς ακρότητες. Ἀρα και χωρίς πάθη, αφού κανένα πάθος δεν μπορεί ποτέ να είναι σέιφ και κούλ. Τα πάθη ήταν πάντα οδυνηρή υπόθεση.
ΝΙΚΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΚΗΣ
Άκουσα τη φωνή του σε τρέιλερ του Alpha. Βοήθειααα! He’s coming!
ΚΙΜΩΝ ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ
Του πρόσφεραν, είπαν οι ειδήσεις (!), δώρο γενεθλίων τον Δον Κιχώτη. Δεν κατάλαβα ακριβώς τη σημειολογία του δώρου. Εκτός κι αν ήθελαν να του υπενθυμίσουν τη σκηνή της τούμπας, τότε που σηκώθηκε η πουκαμίσα του Δον και φάνηκε το εσωτερικό τοπίο. Εγώ θα του χάριζα κάτι πολύ πιο καλαίσθητο και χρήσιμο: Το Λεξικό Κοινοτοπιών – Γκιστάβ Φλομπέρ.
ΕΛΕΝΑ ΚΟΥΝΤΟΥΡΑ
Παίρνει σβάρνα τα κανάλια για να διαφημίσει την οικογενειακή και επαγγελματική της ε-πι-τυ-χί-α σε βαθμό παροξυσμού. Ύποπτο και μπανάλ. Στην Ελλάδα, τη Χώρα της Επιτυχίας, το σουξέ είναι εύκολο, κούκλα μου. Το δύσκολο και σπάνιο είναι να κάνεις μια εκκωφαντική α-πο-τυ-χι-ά-ρα!

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ