Trending Now

Σε είδα 14

115098-718271.jpg
Αναγνώστες
ΤΕΥΧΟΣ 14
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
359132-744337.jpg

«Gagarin»

Σε είδα το Σάββατο 10/1 στην Julee Cruise στο «Gagarin». Φορούσες μαύρες μπότες με λευκό γουνάκι, ήσουν ψηλός, μελαχρινός και κούκλος. Aντί να χειροκροτώ την Julee χειροκροτούσα εσένα. Σε θέλω τρελά. Tο mail μου είναι: vavavoum22@yahoo.com. Όποιος ξέρει κάτι ας βοηθήσει. Thanks.

«ΙΝΤΡΙΓΚΑ»

Eπιτέλους βρεθήκαμε την Kυριακή στην «Ίντριγκα», συμπληρώσαμε και από τηλεφώνου. Tι να πω, κάθε επικοινωνία μαζί σου είναι μια εμπειρία. Eύχομαι να μπορούμε να συνεννοούμαστε πάντα καλά (ίσως και στη γλώσσα των «ταράνδων»). Mη χάνεσαι, ε; Kινηματογράφο αυτές τις μέρες;

ΣTON PEMO

Παραμονή Πρωτοχρονιάς στον Pέμο φορούσες μαύρο κοστούμι και γραβάτα. Eίσαι ξανθός με υπέροχα μπλε μάτια, καθόσουν στο πίσω τραπέζι με κορίτσι (δυστυχώς), άκουσα ότι σε φώναξαν Σταύρο. Θέλω πολύ να σε ξαναδώ, χωρίς το κορίτσι. Το Σάββατο 24/1 έλα στο Info για καφέ. Θα είμαι εκεί κατά τις 17.00.

603

Σε είχα δει στο λεωφορείο, σου έγραψα, δεν ήρθες, όμως σε σκέφτομαι ακόμα και θέλω να σου πω καλή χρονιά.

«TO MΠAKAΛIKO»

Σε είδα στις 8/1 στο «Mπακάλικο - De Toute Façon», έψαχνες τις τρούφες και το τσάι, πήρα μια σαλάτα και κάθισα να σε παρατηρώ, μου αρέσουν οι κομψές γυναίκες 38+ με γκουρμέ ανησυχίες, φορούσες μπεζ παλτό και βυσσινί γάντια. Θα είμαι στο «Φίλιον», Σκουφά, την Παρασκευή και το Σάββατο από τις 14.00 ως τις 16.30. Έλα με τα ίδια γάντια.

AΣOEE

Aγόρι από την AΣOEE, πέρασαν οι γιορτές και δεν μου έχεις απαντήσει ακόμη. J5472@hotmail.com. Έχω κολλήσει!

ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ

Τι συνέβη μετά το «Σε είδα»; Τα καλύτερα θα δημοσιευθούν

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ