Trending Now

Συνέντευξη Pipipo ke Tsontson: NE TI?

Τους γουστάρουμε πολύ KE MAS IXAN LIPSI POLI

114980-643438.jpg
Ελίζα Συναδινού
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
131162-297640.jpg

Μέχρι να μπει στη ζωή μας η AKATANOMASTI, η Bibi Bo ήταν η σύντροφος κάθε μικρής Ελληνοπούλας. Η χαρωπή ξανθούλα κατασκευής El Greco (που κάποιοι λένε ότι μοιάζει στη Βουγιουκλάκη... ) πουλούσε σαν τρελή μαζί με την οικογένεια της που μεγάλωνε, καθώς ξεφύτρωναν συνεχώς αδέρφια, ανήψια, γαμπροί και παρακόρες, 

Αυτά μέχρι τα τέλη του ’80, όταν το εργοστάσιο της El Greco στην Άνω Γλυφάδα έπιασε φωτιά (ακολουθώντας την τύχη του Μινιόν, ενός από τα αγαπημένα της «σπίτια») μαζί με τα εμπορεύματα και η συνέχεια είναι γνωστή.

Όμως ήρθε η ώρα της εκδίκησης: κάποιες δεκαετίες μετά, η Pipipo επέστρεψε για να κυριαρχήσει στο internet και είναι η απόλυτη πρωταγωνίστρια σε αυτό το σούπερ διαδικτυακό κωμειδύλλιο. O Tsontson την κοιτάει στα μάτια και άμα λάχει τρώει και την παντόφλα του και η AKATANOMASTI (PARPI) δεν είναι παρά μια χαζοχαρούμενη παρακατιανή που την εκνευρίζει αφόρητα.

Η σελίδα μας έλειψε πολύ τους προηγούμενους μήνες και έτσι, με το που ξαναγύρισαν δριμύτεροι, προσεγγίσαμε την Pipipo για συνέντευξη - ο Tsontson δεν είχε καμιά ανάμειξη.

Πόσα άτομα είναι πίσω από τη σελίδα;

Μα είναι δυνατόν να ρωτάτε τέτοια πράματα; Δύο είμαστε. Εγώ και ο Τσοντσον.

Για κάποιο λόγο, το χιούμορ της σελίδας φαίνεται αντρικό…

Μετά από αυτήν την παρατήρηση, μπήκα να δω τα στατιστικά της σελίδας. Κοιτώντας λοιπόν διακρίνουμε ότι το 64% των ατόμων που χουν πατήσει like είναι γυναίκες και το υπόλοιπο άντρες. Για μένα δεν υπάρχει ανδρικό και γυναικείο χιούμορ, το χιούμορ είναι ένα. Από 'κει και πέρα είναι το πως φαίνεται στον καθένα, ανεξαρτήτως φύλου, και είναι καθαρά θέμα γούστου και προσωπικότητας. Μάλλον η παρατήρηση σου αφορά το ύφος κατά το οποίο γράφονται τα strips, είναι μεν σε μια εντελώς λαϊκή διάλεκτο, αλλά απ'ότι φαίνεται η σελίδα αρέσει περισσότερο στις γυναίκες.

Γιατί λείψατε, αν επιτρέπεται; Μας λείψατε!

Προβλήματα στο σπίτι με τον Τσοντσόν και με την πεθερά μου. Δεν θέλω να το συζητήσω δημόσια...

Πώς σας ήρθε η ιδέα για τη σελίδα;

Καθόμασταν ένα απόγευμα με τον Τσοντσόν, πίναμε τσάι και βλέπαμε PIK PRADER και λέω του Τσοντσόν "Αχ πόσο θα ήθελα να βλέπει ο κόσμος και την δική μου καθημερινότητα" και μου κάνει ο Τσοντσόν "ε άνοιξε μια σελίδα στο FEISPUK να γίνουμε ρεζίλι". Και κάπως έτσι φτάσαμε κάπου εδώ να μιλάμε και μαζί σας.

Οι φωτό είναι παραγγελιές στον Giannis El Greco?

Οι κύριες φωτογραφίες που χρησιμοποιούνται είναι από το blog του Giannis El Greco. Τα υπόλοιπα που μπαίνουν (backgrounds, εκφράσεις, πρόσθετα κλπ) είναι ξεκάθαρα φαντασία και διάθεση χρόνου. 

Τον ξέρατε από πριν;

Τον Giannis El Greco τον μάθαμε τυχαία κατά την αναζήτηση πληροφοριών σχετικά με την Bibi Bo στο Google. Σας πληροφορούμε ότι πέρα από τις φωτογραφίες, σε επικοινωνία που είχαμε με τον κ. Γιάννη καταλάβαμε ότι πέρα από την τρομερή δουλειά που κάνει για την αναγνώριση της Bibi Bo στην νέα Ελληνική ιντερνετική πραγματικότητα, είναι και εγκυκλοπέδια πληροφοριών που αφορούν τις κούκλες. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Bibi Βο ήταν η πρώτη και η τελευταία 100% δημοφιλής Ελληνίδα κούκλα. Μετά, ήρθε στην Ελληνική αγορά η ακατονόμαστη.

Γιατί Pipipo και όχι Bibibo;

Ας αλλάξουμε λίγο θέσεις και να σου κάνω εγώ μια ερώτηση. Γιατί Ελίζα και όχι Ελισάβετ;

Και φυσικά, γιατί Pipipo και όχι Barbie;

Γιατί όχι... ΤΙ;;;; Προσβολές όχι σε εμένα...

Η Pipipo είναι λίγο σκύλα. Σου θυμίζει καμιά πρώην σχέση σου;

Και οι προσβολές συνεχίζονται... Έχεις κάτι μαζί μου; Λοιπόν άκουσε να δεις, σε παρακαλώ να μιλάς λίγο πιο όμορφα για εμένα κυρία Συναδινού γιατί θα φύγω. ΕGINA KATANOITI?

Θα σηκώσει ποτέ κεφάλι ο Tsontson;

Ο Τσοντσόν είναι ένας ψύχραιμος άνθρωπος που δεν έχει ανάγκη την επιβολή. Είναι ένας άντρας που θα ήθελαν όλες, που θα ζήλευαν όλες, και που θα έβγαζαν μαζί του τον αληθινό τους εαυτό (όλες). Γι' αυτό άλλωστε διάλεξε εμένα. Η τελειότητα αρμονίζει με την τελειότητα.

Στο ίνφο λέτε ότι ποτέ δεν θα χρησιμοποιήσετε τη σελίδα για εμπορικούς λόγους, αν σας κάνουν όμως μια πρόταση με πολλά χρήματα δεν θα μπείτε στον πειρασμό;

Αυτό το γράφουμε στο info για να προλάβουμε σχετικές προτάσεις. Δεν θα μπαίναμε ποτέ στον πειρασμό, όχι. Η σελίδα είτε θα μείνει όπως είναι, είτε θα διαγραφεί. Τίποτα ενδιάμεσο.

Οι αγαπημένες σας φωτό;

Τρελό Highlight: 

image

Έχετε κάποιο άλλο σχέδιο για το μέλλον;

Φυσικά, το επόμενο σχέδιο είναι να αλλάξουμε την φωτογραφία εξωφύλλου.

Οι δικές μας αγαπημένες φωτό

DE PEZUME MAFTA

H AKATANOMASTI

Η σελίδα PIpipo ke Tsontson

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ