TV & Media

Χρύσα Μιχαλοπούλου: Ηλικία και τηλεοπτικές εμφανίσεις - Η σχέση της με τον Κουτσόπουλο

Όλα όσα γνωρίζουμε για την ταλαντούχα ηθοποιό

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Λεωνίδας Κουτσόπουλος και Χρύσα Μιχαλοπούλου
Λεωνίδας Κουτσόπουλος και Χρύσα Μιχαλοπούλου © NDP

Χρύσα Μιχαλοπούλου: Ποια είναι η ταλαντούχα ηθοποιός - Οι τηλεοπτικές εμφανίσεις - Η σχέση της με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο.

Το πρωί της Παρασκευής έγινε γνωστό πως ο γνωστός σεφ και κριτής του MasterChef, Λεωνίδας Κουτσόπουλος, θα γίνει πατέρας για πρώτη φορά.

Η ευχάριστη είδηση όπως ήταν αναμενόμενο έκανε τον γύρο του διαδικτύου. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και η Χρύσα Μιχαλοπούλου είναι μαζί τα τελευταία δύο χρόνια.

Χρύσα Μιχαλοπούλου: Τι γνωρίζουμε για την ταλαντούχα ηθοποιό

Η Χρύσα Μιχαλοπούλου είναι μία ταλαντούχα ηθοποιός της νέας γενιάς που το ευρύ κοινό τη γνώρισε μέσα από τον ρόλο της Ζωρζέτ στην τηλεοπτική σειρά του ΑΝΤ1, «Άγριες Μέλισσες».

Η Χρύσα Μιχαλοπούλου είναι 23 ετών. Αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή Μαίρης Βογιατζή Τράγκα.

Το 2005, όταν ήταν 6 ετών είχε παίξει σε κάποια επεισόδια της σειράς «Μάγισσες της Σμύρνης» στο Mega. Το 2017 συμμετείχε στη σειρά Arena του Star, ενώ το 2018 πήρε μέρος στη σειρά «Η επιστροφή» του ΑΝΤ1.

Η 23χρονη ηθοποιός έχει άλλα τρία αδέρφια, δύο αγόρια και ένα κορίτσι. Με την αδερφή της, Όλγα, μοιάζουν σαν δύο σταγόνες νερό.

Λεωνίδας Κουτσόπουλος και Χρύσα Μιχαλοπούλου
Λεωνίδας Κουτσόπουλος και Χρύσα Μιχαλοπούλου © NDP

Χρύσα Μιχαλοπούλου: Τι είχε πει για τον ρόλο της στις «Άγριες Μέλισσες»

Σε συνέντευξή της η ηθοποιός είχε μιλήσει για τη συμμετοχή της στις «Άγιες Μέλισσες» και πώς της έγινε η πρόταση.

«Ήμουν διακοπές στην Αντίπαρο και όταν με πήρε τηλέφωνο η casting director από τα σίριαλ, πέταξα από τη χαρά μου. Η Μιράντα με γνώριζε από τη σειρά του ΑΝΤ1 “Η Επιστροφή”, όπου έπαιζα πριν από δύο χρόνια, και όταν με κάλεσε μου εξήγησε πως με σκεφτόταν για κάποιο ρόλο στις Άγριες μέλισσες.

»Αυτόματα μου γεννήθηκε περιέργεια και μεγάλη προσμονή, Γύρισα στην Αθήνα και μέσα στις επόμενες μέρες πέρασα από κάστινγκ, στο οποίο με είδε ο σκηνοθέτης Λευτέρης Χαρίτος. Από εκείνη τη συνάντηση πέρασαν άλλες επτά “βασανιστικές” μέρες μέχρι να με πάρουν τηλέφωνο και να πουν ότι με είχαν επιλέξει για τον ρόλο της Ζωρζέτ», ανέφερε χαρακτηριστικά.

 

 

Τι είχε πει η Χρύσα Μιχαλοπούλου για τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο

Υπενθυμίζεται ότι τον Μάρτιο η Χρύσα Μιχαλοπούλου είχε μιλήσει στο περιοδικό «Hello» για τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο και τη σχέση τους.

«Έχω επιλέξει να μη λαμβάνω υπόψιν μου το θέμα της δημοσιότητας. Δεν έχει να κάνει ούτε με εμένα προσωπικά, ούτε με τη δουλειά μου. Καταλαβαίνω γιατί συμβαίνει, δεν το εκλαμβάνω αρνητικά, αλλά προσπαθώ να κρατώ μια απόσταση» είχε τονίσει η ηθοποιός, προσθέτοντας: «Το να είσαι με έναν πολύ γνωστό άνθρωπο και τόσο αγαπητό στον κόσμο, αναπόφευκτα προσελκύει κάποιο ενδιαφέρον. Δεν είναι όμως, το ζητούμενο, δεν σημαίνει κάτι στη ζωή μου αυτό. Πιστεύω πάντως, πως έχω καταφέρει να έχω μία ισορροπία».

Αναφορικά με τις αναρτήσεις στα social media και τις φωτογραφίες που είναι μαζί με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο, η Χρύσα Μιχαλοπούλου είχε πει: «Για εμάς είναι κάτι πολύ χαλαρό, δεν το σκεφτόμαστε καν με τον έναν ή τον άλλο τρόπο. Εγώ είμαι επιφυλακτική με όλα αυτά τα ινσταγκραμικά ζευγάρια, διότι σήμερα είσαι με κάποιον, αύριο δεν είσαι. Δεν χρειάζεται τα πάντα να βγαίνουν προς τα έξω. Καλό είναι τις στιγμές μας να τις κρατάμε για εμάς, είτε είναι το ευτυχισμένο μας παρόν είτε γίνουν μία ανάμνηση στο μέλλον».

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ