TV & Media

Ο Πάνος Ιωαννίδης έγινε πατέρας - Η εξομολόγηση για τη γέννηση του παιδιού του

Ο Πάνος Ιωαννίδης αποκάλυψε το φύλο και το όνομα που σκέφτονται να δώσουν στο παιδί

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Πάνος Ιωαννίδης
Πάνος Ιωαννίδης © NDP

Πάνος Ιωαννίδης: Ο κριτής του MasterChef έγινε πατέρας - Το φύλο του μωρού, τα πρώτα συναισθήματα και το όνομα που σκέφτονται να του δώσουν.

Ο Πάνος Ιωαννίδης έγινε για πρώτη φορά πατέρας και ελάχιστοι ήταν εκείνοι που γνώριζαν ότι ο κριτής του MasterChef ετοιμάζεται να υποδεχθεί το πρώτο του παιδί, καρπό του έρωτά του με τη σύντροφό του. 

Η είδηση έγινε γνωστή μόλις εχθές Δευτέρα και σήμερα το πρωί, ο Πάνος Ιωαννίδης μίλησε για τη γέννηση του μωρού τους στην πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του Star, αποκαλύπτοντας το φύλο, αλλά και το όνομα που σκέφτονται να του δώσουν. «Είναι ένα ιδιαίτερο συναίσθημα που αν δε γίνεις μπαμπάς δεν το καταλαβαίνεις. Μου το είχαν εξηγήσει στο παρελθόν αλλά πρέπει να το νιώσεις, είναι από αυτά που δεν μπορείς να το περιγράψεις τόσο εύκολα. Όταν το πήρα για πρώτη φορά στην αγκαλιά μου ένιωσα υπέροχα, ένιωσα ολοκληρωμένος. Είναι μια χαρά η μανούλα. Πήγαν όλα τέλεια», είπε στην αρχή ο Πάνος Ιωαννίδης και πρόσθεσε:

«Δεν νομίζω ότι έπαιξε ρόλο η καραντίνα που δεν είχε γίνει γνωστή η είδηση της εγκυμοσύνης. Όπως έχω πει και στο παρελθόν, την προσωπική μου ζωή θέλω να την κρατάω έξω από τη δουλειά και τα κοινά. Είναι προσωπική. Τα επαγγελματικά μου ευχαρίστως να τα ξέρει όλος ο κόσμος. Τα προσωπικά μου έχω επιλέξει συνειδητά από την αρχή της έκθεσής μου στην τηλεόραση να μην τα βγάζω. Αν θέλεις γίνεται. Την ώρα του τοκετού δεν ήμουν μέσα… Το φύλο του μωρού το ξέραμε, στους πολύ κοντινούς μας τα είχαμε πει όλα. Είμαστε καιρό με τη σύντροφό μου. Είχε πλάκα που έγινε όλο αυτό με τον Λεωνίδα τώρα. Για το όνομα κλείνουμε προς το Κωνσταντίνος» είπε ο Πάνος Ιωαννίδης.

 

 

 

 

Πάνος Ιωαννίδης: Όσα είχε αποκαλύψει για το μωρό που περιμένει ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος

Λίγες μόλις ώρες πριν γίνει γνωστό ότι ο Πάνος Ιωαννίδης έγινε για πρώτη φορά πατέρας, ο γνωστός σεφ και κριτής στο MasterChef του Star, είχε μιλήσει για την εγκυμοσύνη της συντρόφου του Λεωνίδα Κουτσόπουλου, Χρύσας Μιχαλοπούλου

«Τον Σεπτέμβριο θα γίνει πατέρας. Μας το ανακοίνωσε λίγες μέρες πριν το μάθουμε όλοι. Είναι αγοράκι από ό,τι ξέρουμε. Για όνομα δεν ξέρω, είναι πολύ νωρίς. Αν είναι κάποιος να δώσει συμβουλές είναι ο Σωτήρης Κοντιζάς. Θα είναι πολύ καλός μπαμπάς, εγώ αυτό πιστεύω. Δεν έχει συζητηθεί αν θα γίνει κάποιος κουμπάρος. Γενικά ο Λεωνίδας νοιάζεται πάρα πολύ για τη σύντροφό του», είπε ο Πάνος Ιωαννίδης στην εκπομπή «Super Κατερίνα». 

LifeNewscy: Πάνος Ιωαννίδης αποκάλυψε το φύλο του μωρού που περιμένουν Κουτσόπουλος και Μιχαλοπούλου

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ