TV & Media

Κων/νος Αργυρός: Απατεώνας του Tinder παρίστανε τον τραγουδιστή

Πώς αποκαλύφθηκε η απάτη μετά από έξι μήνες

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κωνσταντίνος Αργυρός
Κωνσταντίνος Αργυρός © NDP

Κωνσταντίνος Αργυρός: Απατεώνας στο Tinder παρίστανε τον τραγουδιστή - Πώς αποκαλύφθηκε η απάτη - Ο έρωτας 23χρονης για τον «επιχειρηματία»

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός έγινε εν αγνοία του πρωταγωνιστής σε απάτη στο Tinder, καθώς χρήστης της δημοφιλούς σελίδας γνωριμιών γέμισε το προφίλ του με φωτογραφίες του Έλληνα τραγουδιστή, θέλοντας να προσεγγίσει γυναίκες και να αποσπά γυμνές φωτογραφίες τους ή και βίντεο. 

Ο απατεώνας του Tinder φέρεται να διαμένει στην Αυστραλία. Με τις φωτογραφίες του Κωνσταντίνου Αργυρού έχτισε το προφίλ του με όνομα «Στέλιος» και παρίστανε Έλληνα επιχειρηματία. Τα θύματά του δεν γνώριζαν ότι στις φωτογραφίες εικονίζεται τραγουδιστής και πίστεψαν ότι ο άνδρας με τον οποίο συνομιλούσαν είναι ο θελκτικός νεαρός που έβλεπαν στις φωτογραφίες στο προφίλ του. 

Κωνσταντίνος Αργυρός: Η απάτη με τις φωτογραφίες και η «σχέση» με 23χρονη

Σύμφωνα με διεθνή ΜΜΕ, που αναφέρονται στην απάτη που έστησε ο χρήστης του Tinder, ο άνθρωπος που παρίστανε τον Κωνσταντίνο Αργυρό είχε καταφέρει να κερδίσει την 23χρονη Torrie Marshall. Η νεαρή γυναίκα ένιωθε μία απίστευτη έλξη για τον άνδρα των φωτογραφιών, όμως, η επιθυμία της να τον γνωρίσει από κοντά έγινε η αφορμή να συνειδητοποιήσει την αλήθεια για την ταυτότητα του ανθρώπου με τον οποίο συνομιλούσε τόσο καιρό.

«Ήταν προφανώς πολύ ελκυστικός, αλλά νομίζω ότι όσο ο καιρός περνούσε είχαμε την ίδια αίσθηση του χιούμορ αλλά και τις ίδιες οικογενειακές αξίες. Είχαμε συναισθηματική σύνδεση και δεν είχα νιώσει ποτέ έτσι με άντρες της ηλικίας μου» δήλωσε Torrie Marshall σε συνέντευξή της μετά την αποκάλυψη της απάτης. 

Επί έξι μήνες ο «Στέλιος» και η Torrie μιλούσαν στο chat του Tinder και στο τηλέφωνο. Έκαναν κοινές σκέψεις, πλάκες και φυσικά αντάλλασσαν φωτογραφίες. Ο «Στέλιος» έπεισε το νεαρό θύμα του να στείλει πιο τολμηρές φωτογραφίες. Η ίδια το έκανε όπως είπε γιατί δεν ήθελε να χάσει τον ιδανικό άνδρα που πίστευε ότι είχε βρει, παρά το γεγονός ότι ήταν αντίθεση στην ανταλλαγή σεξουαλικού περιεχομένου. 

Η συνομιλία τους μεταφέρθηκε από το Tinder σε άλλη πλατφόρμα ανταλλαγής μηνυμάτων. Μόλις η νεαρή Torrie ζητούσε από τον άνδρα -με τη φωτογραφία του Κωνσταντίνου Αργυρού- να συναντηθούν, άρχισαν να χτυπούν τα πρώτα καμπανάκια. Ο απατεώνας του Tinder προέβαλλε ως δικαιολογία ότι έχει δουλειά και δεν θα μπορέσει να ανταποκριθεί άμεσα σε κάποιο ραντεβού. Η Torrie έκανε μία τελευταία προσπάθεια. Ο «Στέλιος» της έδωσε ραντεβού σε γνωστή αλυσίδα και όσο εκείνη τον περίμενε τής ζήτησε για ακόμη μία φορά βίντεο με την ίδια γυμνή, απειλώντας την ότι αν δεν το στείλει δεν υπάρχει περίπτωση να φτάσει στο ραντεβού τους. Η γυναίκα υπέκυψε στον εκβιασμό, έστειλε το βίντεο και τον περίμενε. Τότε ο χρήστης με τη φωτογραφία του Κωνσταντίνου Αργυρού στο προφίλ του απενεργοποίησε τον λογαριασμό του και χάθηκε από προσώπου γης. 

Κωνσταντίνος Αργυρός: Πώς αποκαλύφθηκε η απάτη 

Η Torrie θέλησε, μετά από συμβουλές που της έδωσε φίλη της, να αναζητήσει σημάδια ζωής του «Στέλιου» στο διαδίκτυο, κάνοντας αναζήτηση με βάση τις φωτογραφίες που είχε στο προφίλ του. Τότε έπεσε στον Κωνσταντίνο Αργυρό, τον Έλληνα τραγουδιστή που δεν είχε ιδέα για την απάτη που είχε στήσει εις βάρος του ο χρήστης του Tinder.

Με πληροφορίες από Daily Mail

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις         

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ