TV & Media

Κορυφώνεται η κόντρα Snik-Light: Δώσανε ραντεβού στο ρινγκ

Όλο το χρονικό της μεταξύ τους κόντρας

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Snik και Light
Snik και Light © NDP Photo Agency

Ραντεβού στο ρινγκ δίνουν Snik και Light με το 50% των κερδών από τα εισιτήρια να πηγαίνουν σε φιλανθρωπικό σκοπό.

Snik και Light είναι πάλι στα μαχαίρια και δίνουν ραντεβού στο ρινγκ για να λύσουν τις διαφορές τους.

Οι δύο κορυφαίοι στο είδος τους τράπερ είχαν αποφασίσει να αφήσουν στο παρελθόν τις όποιες κόντρες τους, δίνοντας τα χέρια και κάνοντας ανακωχή. Οι σχέσεις τους, μάλιστα, έγιναν αρκετά καλύτερες και με αφορμή τον θάνατο του κοινού τους φίλου, MadClip σε τροχαίο δυστύχημα.

Πώς οδηγούνται στο ρινγκ

Τις τελευταίες ημέρες, ωστόσο, η κατάσταση φαίνεται πως ξέφυγε από τον έλεγχο των δύο τράπερ. Ειδικότερα, ο Snik σε live που έκανε στο twitch άφησε να εννοηθεί πως μπορεί να αναμετρηθεί με τον Light.

Μία ημέρα μετά και συγκεκριμένα το Σάββατο 29 Ιανουαρίου, ο Snik κατηγόρησε τον Light πως έκανε παράπονα σε σελίδα Trap περιεχομένου στο Instagram πως προωθεί μόνο τον Snik. Η αντίδραση του Light ήταν άμεση και από εκεί και πέρα η κατάσταση ξέφυγε.

Οι δυο τους άρχισαν να εξαπολύουν απειλές και βρισιές μέσω stories στα προφίλ τους στο Instagram δίνοντας ραντεβού για ξύλο κοντά στο σπίτι του Snik. Ο τελευταίος, όμως, δεν εμφανίστηκε καθώς όπως τόνισε «o Light πήγε με συνοδεία 10 ατόμων» και έτσι στα επόμενα stories τους ανανέωσαν το ραντεβού τους για το ρινγκ.

«Αρχικά να πω ένα συγνώμη επειδή μας ακολουθούνε και μικρά παιδιά για όλο αυτό το clown fiesta που έγινε εχθές στο Instagram. Σίγουρα δεν θέλω να προμοτάρω την βία μέσω του Instagram μου, αλλά και μερικές φορές η υπομονή έχει τα όριά της. Τώρα για σένα Light, πάμε anytime να βάλουμε γάντια, κανονικά με εισιτήριο να βγάλεις και εσύ τα λεφτά σου αφού έχει βαρέσει η ανεργία κόκκινο και να συμφωνήσουμε και το 50% από τα έσοδα να πάει σε κάποιο φιλανθρωπικό σκοπό για να βγει και κάτι καλό από όλο αυτό», λέει ο Snik για να του απαντήσει ο Light:

«Λοιπόν δέχτηκες να το κάνουμε στο ρινγκ, πολύ ωραία. Εμένα αυτό είναι το ψωμοτύρι μου να ξέρεις. Γιατί εκεί που θα σε έδερνα μπροστά σε 20 άτομα και θα με έβλεπαν μόνο 20 άτομα να σου σπάω τα δόντια, τώρα θα με δει όλη η Ελλάδα. Αλλά μην ξεκινήσεις, "να υπογράψουμε συμβόλαια να μην βγει κανένας νοκ άουτ και γίνει ρεζίλι"... Ρεζίλι έχει γίνει ήδη και θα σε κάνω επί 100. Θες το ρινγκ; Θα μαζεύεις τα δόντια σου».

Snik και Light συμφώνησαν σύμφωνα με το «ufight.gr» να ανέβουν πάνω στο ρινγκ και να λύσουν τις διαφορές του σε επαγγελματικό αγώνα υπό την αιγίδα του ΣΕΠ (Σύλλογος Επαγγελματικής Πυγμαχίας), κανονικά με εισιτήριο και το 50% των εσόδων να πάει σε φιλανθρωπικό σκοπό.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ