Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Παρασκευής 10.05.2024

Λέοντά μου, σήμερα κάποιες κοινωνικές επαφές που έχεις φαίνεται να είναι υποχρεωτικές και αδύνατο να τις αποφύγεις όσο και να το θέλεις

Αγγελική Μανουσάκη
Αγγελική Μανουσάκη
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Τα Ζώδια της Παρασκευής 10.05.2024: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Κριός
Κριέ, σήμερα καταλαβαίνεις πως κάποια πράγματα πρέπει οπωσδήποτε να μπουν σε μια σειρά μέσα στο κεφάλι σου και να βάλεις προτεραιότητες, για να μπορέσεις να διαχειριστείς το άγχος και την πίεση που νιώθεις από τις καταστάσεις. Κυρίως τα επαγγελματικά σου είναι βασικά να τακτοποιηθούν. Από το μεσημέρι και μετά, αρχίζεις να επικοινωνείς κάποιες από τις ανησυχίες σου και τις σκέψεις που κάνεις. Υπάρχει μια θολούρα που δε σε αφήνει να δεις κάποια πράγματα μόνος σου και έτσι το feedback που παίρνεις είναι πολύ βοηθητικό.

Ταύρος
Ταύρε μου, κάποια οικονομικά ζητήματα που έχεις στο μυαλό σου σε αγχώνουν και καταλαβαίνεις πως πρέπει να τα διευθετήσεις. Η πίεση είναι αρκετή, ιδίως αν αυτά σχετίζονται και με κάποια επαγγελματικά πλάνα που έχεις. Όσο και να προσπαθείς να ανακτήσεις τον έλεγχο, αν δεν μπουν σε σειρά δε θα φτιάξει το πράγμα. Μπορεί να έχεις βοήθεια και επαφές που κάνεις να σου δώσουν κάποια διέξοδο, αλλά θέλει να κινηθείς με προσοχή. Από το απόγευμα και μετά δώσε βάση στο τι ακούς από φίλους, αλλά και σε κάποιες επαγγελματικές εξελίξεις. Κάποια πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται.

Δίδυμοι
Από το πρωί ακόμα, Δίδυμε, η μέρα φαίνεται πως έχει αρκετή πίεση και ευθύνες που θα χρειαστεί να αναλάβεις, προκειμένου να προχωρήσουν τα επαγγελματικά σου ακόμα περισσότερο. Οι απαιτήσεις είναι αρκετές και καλό είναι να είσαι ξεκάθαρος σε αυτά που θα συζητήσεις με τους άλλους. Τα διάφορα παιχνίδια δε θα έχουν αποτέλεσμα. Κάποιες επαφές που έχεις θα σε βοηθήσουν να ξεμπλέξεις εύκολα, αλλά καλό είναι να έχεις το νου σου, καθώς παίζει να σου ζητήσουν κάτι σε αντάλλαγμα ή να έχουν κάτι άλλο στο μυαλό τους, που δεν το αποκαλύπτουν.

Καρκίνος
Καρκίνε μου, σήμερα βλέπεις πολλά και καταλαβαίνεις ακόμα περισσότερα. Υπάρχει μια ένταση στην ατμόσφαιρα και οι συζητήσεις που γίνονται θα σε οδηγήσουν σε συμπεράσματα αρκετά αυστηρά για τους άλλους. Θα εστιάσεις περισσότερο σε αυτά που σε έκαναν να νιώσεις αδικία, και με βάση αυτά, από το μεσημέρι και μετά θα αλλάξεις τακτική στο επαγγελματικό σου. Σου είναι πιο εύκολο να βρεις διεξόδους εκεί. Τέλος, από το απόγευμα και μετά θέλω να είσαι προσεκτικός σε αυτά που λες και στον τρόπο που υποστηρίζεις τις απόψεις σου. Μη φανατίζεσαι και μην αφήνεις να εννοείται τίποτα. Να είσαι ξεκάθαρος.

Λέων
Λέοντά μου, σήμερα κάποιες κοινωνικές επαφές που έχεις φαίνεται να είναι υποχρεωτικές και αδύνατο να τις αποφύγεις όσο και να το θέλεις. Συναντήσεις με σημαντικά άτομα σε αγχώνουν και σου δημιουργούν μια πίεση, καθώς μπορεί να κρίνονται σημαντικά πράγματα από αυτές. Από το μεσημέρι και μετά χαλαρώνεις και το βλέπεις πιο ήρεμα, καθώς υπάρχει και ένα ηπιότερο κλίμα από αυτό που περίμενες. Το σημαντικό είναι να δώσεις βάση σε ό,τι έχει να κάνει με οικονομικές συναλλαγές, καθώς τα ψιλά γράμματα μπορεί να σε φέρουν με την πλάτη στον τοίχο.

Παρθένος
Παρθένε μου, σήμερα γίνεσαι αρκετά αυστηρός με τους άλλους και δίνεις βάση στο να είσαι σοβαρός και να βγάλεις μια πιο στιβαρή εικόνα προς τα έξω. Αυτό το κάνεις και στον τρόπο που διαχειρίζεσαι τα επαγγελματικά σου πλάνα, προσπαθώντας να αποκλείσεις ενδεχόμενα που μπορεί να σε πάνε πίσω. Από το μεσημεράκι, κάποια οικονομικά ζητήματα γίνονται πιο εύκολα στο να λυθούν ή μπορείς να βρεις πιο εύκολα λύση μέσα από λεπτομέρειες που θα προκύψουν, ενώ από το απόγευμα και μετά, δώσε βάση στα άτομα που σου προτείνουν συνεργασίες. Θέλει προσοχή εκεί.

Ζυγός
Ζυγέ μου, παρά το γεγονός ότι θέλεις να είσαι σε πιο χαλαρούς ρυθμούς αυτές τις μέρες, σήμερα τα γεγονότα στη δουλειά είναι αρκετά πιεστικά και η καθημερινότητά σου είναι γεμάτη από υποχρεώσεις. Οι συζητήσεις που κάνεις δεν έχουν και τόσο ευχάριστο περιεχόμενο και μπορεί όλο αυτό να σε ρίξει περισσότερο. Από το μεσημέρι αρχίζει να βελτιώνεται το κλίμα κι αν βρίσκεις χείρα βοηθείας από συναδέλφους στη δουλειά. Μην παραπλανάσαι όμως, καθώς έχουν άλλους σκοπούς και είναι πιθανό να στο παίζουν καλοί. 

Σκορπιός
Σκορπιέ μου, σήμερα θέλει προσοχή το πράγμα, γιατί υπάρχει μια ένταση και μια ατμόσφαιρα που φαίνεται να σε πιέζει μέσα από πράγματα που σε διαφορετικές συνθήκες μπορεί να σε γέμιζαν με θετικά συναισθήματα. Αυτή η τάση που έχεις σήμερα να τα βλέπεις όλα πιο καχύποπτα, σε κάνει να δουλεύεις περισσότερο και να προετοιμάζεσαι για όσα περισσότερα ενδεχόμενα μπορείς. Ναι, στη δουλειά το κλίμα κυλάει πιο ομαλά, αλλά αυτό δε σε καθησυχάζει. Από το απόγευμα και μετά μην πιστεύεις ό,τι ακούς σε επαγγελματικό επίπεδο. Προσοχή επίσης με τα τυχερά παιχνίδια σήμερα.

Τοξότης
Τοξότη μου, σήμερα καταλαβαίνεις πως το κλίμα είναι αρκετά έντονο με τους άλλους και πως η επικοινωνία δεν είναι ιδιαίτερα εύκολη. Η ψυχολογία σου είναι αρκετά πιεσμένη σήμερα και δεν έχεις όρεξη να ασχοληθείς σοβαρά σχεδόν με τίποτα, πέρα από αυτά που πρέπει. Αυτό δε θα κρατήσει πολύ όμως, καθώς ηρεμείς από το μεσημέρι και μετά και σου είναι πιο εύκολο να φτιάξεις το πρόγραμμά σου και να διαχειριστείς το άγχος σου έτσι. Ένα βασικό που θέλει προσοχή είναι το κομμάτι του σπιτιού, ειδικά αν είσαι σε φάση αναζήτησης. Υπάρχει κίνδυνος εξαπάτησης, οπότε προσοχή.

Αιγόκερως
Αιγόκερέ μου, σήμερα η μέρα είναι αρκετά περίεργη. Δυσκολεύεσαι να συγκεντρωθείς για να κάνεις κάποιες διεκπεραιωτικές διαδικασίες και αρνείσαι να συμβιβαστείς με κάποια πράγματα. Στο μυαλό σου σήμερα όλα φαίνονται βουνό και αυτό οφείλεται στο ότι κολλάς σε αχρείαστες λεπτομέρειες. Παρά την άρνησή σου για βοήθεια, η οικογένεια είναι δίπλα σου και θα σε βοηθήσει να ξεμπερδέψεις πιο εύκολα. Το σημαντικό είναι να μην μπεις στη διαδικασία να υπεραναλύσεις τις καταστάσεις και να μην πιαστείς από απόψεις που σε εξυπηρετούν, αλλά δεν έχουν βάση.

Υδροχόος
Υδροχόε μου, σήμερα θέλει αρκετή προσοχή στα επαγγελματικά σου αλλά και στα συναισθηματικά σου. Υπάρχουν διάφορα που θέλουν άμεση τακτοποίηση και δεν παίρνουν άλλη αναβολή, πράγμα που σημαίνει πως είναι κάπως σοβαρό σήμερα. Μην απορήσεις αν δεν υπάρξει ανταπόκριση στο φλερτ. Από το μεσημέρι και μετά θα έχεις διάφορες ιδέες που θα σε βοηθήσουν να ξεκολλήσεις ή θα σκεφτείς λύσεις που δεν θα πήγαινε το μυαλό σου. Επανερχόμενη στα επαγγελματικά, θα σου πω σε οικονομικά ζητήματα να είσαι πολύ προσεκτικός, καθώς το τοπίο δεν είναι και πολύ ξεκάθαρο.

Ιχθύες
Σήμερα, Ιχθύ μου, υπάρχει ένα περίεργο συναίσθημα στην ατμόσφαιρα και η ψυχολογία σου δεν είναι και η καλύτερη. Κάποιες ευθύνες που αφορούν το σπίτι ή κάποια οικογενειακά ζητήματα σε φέρνουν σε μια δύσκολη θέση και η πίεση που νιώθεις είναι αρκετή. Το θετικό της ημέρας είναι πως έχεις επαφές και κάνεις κάποιες συμφωνίες που θα σε ενισχύσουν οικονομικά. Αλλά είναι σημαντικό να προσέξεις το πώς θα χειριστείς κάποιες καταστάσεις, καθώς είτε παίζεις παιχνίδια είτε οι άλλοι κινούνται περίεργα, απέναντί σου, δε θα προχωρήσει εύκολα.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ