Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Τετάρτης 24.04.2024

Ιχθύ, έρχονται αποκαλύψεις που θα σου αλλάξουν το πώς βλέπεις τα πράγματα

Αγγελική Μανουσάκη
Αγγελική Μανουσάκη
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Αγγελική Μανουσάκη μιλάει για τις viral αστρολογικές προβλέψεις της, τα Ζώδια και τη ζωή στην Αθήνα.

Τα Ζώδια της Τετάρτης 24.04.2024: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Κριός
Με το βλέμμα στραμμένο σε ζητήματα που σου δημιουργούν άγχος και σε οδηγούν σε πιο έντονες αντιδράσεις είσαι σήμερα, Κριέ μου. Κάποιες αποκαλύψεις που γίνονται και μπορεί να έχουν να κάνουν είτε με οικονομικά και συνεργάτες είτε με άτομα από τον κύκλο σου που έβγαλαν στην φόρα κάποια αρκετά προσωπικά σου ζητήματα, σε κάνουν να γίνεσαι πολύ επιφυλακτικός αλλά και έτοιμος για να δώσεις τις κατάλληλες απαντήσεις, ανεξάρτητα αν θα ακολουθήσει σύρραξη ή όχι. Αυτό δε σε νοιάζει. Το σημαντικό είναι να ξεκαθαρίσεις το ποιος έκανε την αρχή, καθώς δε μπορείς να το διευκρινήσεις εύκολα και μπορεί να κάνεις τα πράγματα χειρότερα με γενικεύσεις που κάνεις στο κεφάλι σου.

Ταύρος
Ταύρε μου, σήμερα η μέρα είναι αρκετά περίεργη, καθώς το γεμάτο φεγγάρι σου φέρνει σημαντικές αποκαλύψεις για το κλίμα που επικρατεί με μερικούς από τους συνεργάτες σου και πολλά που θα έρθουν στην επιφάνεια θα είναι αρκετά έντονα. Θα αλλάξουν τη δυναμική και τις ισορροπίες. Κάποια από τα επαγγελματικά σου βήματα μπορούν να οργανωθούν με μεγαλύτερη ευκολία σήμερα μεν, αλλά νιώθεις κάπως αβέβαιος για το ποιον μπορείς να εμπιστευτείς από εδώ και πέρα. Καλό είναι να προσέξεις τι ρίσκα είσαι πρόθυμος να πάρεις και να μην ασχοληθείς με οτιδήποτε απλά και μόνο από αντίδραση.

Δίδυμοι
Κάποια πράγματα έρχονται σήμερα να αλλάξουν τη ροή της καθημερινότητάς σου, Δίδυμε, και πιθανότατα να φέρουν τα πάνω-κάτω σε πολλά θέματα. Η αλήθεια είναι πως οι αποκαλύψεις που θα φέρει η πανσέληνος θα αλλάξει σημαντικά τον τρόπο που κι εσύ ανταποκρίνεσαι σε διάφορα ζητήματα, αλλά και στο πώς θα περνάς το χρόνο σου εφεξής. Μια βιασύνη να υπάρξουν πιο γρήγορες εξελίξεις στα επαγγελματικά σου σε κάνουν να κινείσαι σε περίεργα και αχαρτογράφητα νερά, πράγμα αρκετά αγχωτικό, αν το δεις ψύχραιμα. Το καλό είναι πως υπάρχουν άτομα που μπορείς να συμβουλευτείς και σήμερα θα σε προστατεύσουν αρκετά με τα λεγόμενά τους.

Καρκίνος
Καρκίνε μου, κάποια επαγγελματικά σου πλάνα φαίνεται πως θα αλλάξουν πορεία καθώς νέα δεδομένα έρχονται στην επιφάνεια και σου γίνονται αποκαλύψεις που δε θα σε αφήσουν ατάραχο. Υπάρχει μια βιασύνη και μια ανάγκη να δείξεις την άποψή σου για πολλά θέματα, ενώ από την άλλη καταλαβαίνεις πως πρέπει να κινηθείς με μεγαλύτερη προσοχή σε οτιδήποτε έχει να κάνει με συζητήσεις που αφορούν λεπτά θέματα. Ο παρορμητισμός σου και η επιθυμία σου να συμμετάσχεις σε πράγματα που σε εξιτάρουν αλλά δεν έχεις μια καθαρή εικόνα, είναι λίγο επίφοβη διαδικασία. Θέλει λίγο περισσότερο τακτ σήμερα.

Λέων
Λιοντάρι μου, σήμερα έχει να γίνει ένας μικρός χαμός, καθώς έχεις αρκετή ένταση για κάποια επαγγελματικά σου ζητήματα. Κάποιες αποκαλύψεις που γίνονται μπορεί να τονίσουν αυτή σου τη συναισθηματική κατάσταση, με αποτέλεσμα να είσαι κάπως πιο νευρικός, αλλά και καχύποπτος απέναντι στους άλλους. Από την άλλη, σήμερα μπορείς να βάλεις σε μια σειρά κάποια οικονομικά σου ζητήματα, αρκεί να έχεις μια πλήρως ξεκάθαρη εικόνα. Και αυτό στο λέω γιατί αν δεν προσέξεις, υπάρχει ο κίνδυνος να γίνει χοντρό μπέρδεμα. Δεν υπάρχει λόγος να κάνεις βιαστικές κινήσεις, όσο σίγουρος και να νιώθεις.

Παρθένος
Κάποιες από τις σκέψεις που κάνεις εδώ και καιρό, Παρθένε μου, επιβεβαιώνονται σήμερα μέσα από τις αποκαλύψεις που γίνονται. Η σιγουριά που είχες όλον αυτό τον καιρό για το ποιόν κάποιων ατόμων επιβεβαιώνεται κάπως… πανηγυρικά. Αυτό που σήμερα θέλει αρκετή προσοχή είναι η βιασύνη σου να μοιραστείς αυτή σου τη «νίκη» αλλά και η τάση σου να κομπάζεις πως τελικά δε μένει κάτι κρυφό από εσένα. Από την άλλη, σήμερα είναι μια μέρα που μπορείς να οργανώσεις καλύτερα την ομάδα με την οποία συνεργάζεσαι και να γίνουν κάποια πράγματα πιο εύκολα, κι εκεί όμως θέλει προσοχή, γιατί φαίνεται πως σε περιμένουν μερικοί στη γωνία.

Ζυγός
Ζυγέ μου, κάποιες αποκαλύψεις που θα φέρουν στην επιφάνεια τις ανασφάλειές σου φέρνει η πανσέληνος σήμερα. Το πράγμα είναι αρκετά έντονο, αφού θα καταλάβεις πως χρειάζεται να αλλάξεις τη στάση σου απέναντι σε κάποιο άτομα και να δεις κάπως πιο σοβαρά το επαγγελματικό σου κομμάτι. Η μέρα προσφέρει καλύτερη οργάνωση της καθημερινότητάς σου σήμερα, αλλά η δυσκολία του να διαχειριστείς την ένταση μπορεί να σε κάνει κάπως πιο απρόβλεπτο και ίσως εκρηκτικό. Το σημαντικό είναι να μην πάρεις τίποτε δεδομένο, ακόμα και αν το κάνεις για καιρό τώρα. Προσοχή στο πόσο εύκολα μπορεί να πεις πράγματα που δεν πρέπει.

Σκορπιός
Με τη χτεσινή ένταση να σε βαραίνει και σήμερα, Σκορπιέ μου, περνάς στην ενεργό δράση και προσπαθείς να θέσεις σε εφαρμογή κάποιες από τις αποφάσεις που έχεις πάρει μέχρι στιγμής. Είσαι λίγο ανυπόμονος για να δεις τις εξελίξεις, καθώς οι αποκαλύψεις τις πανσελήνου σήμερα κάνουν κάπως πιο γρήγορους τους ρυθμούς σου. Το θετικό όμως της υπόθεσης είναι πως νιώθεις αρκετά σίγουρος για αυτά που θέλεις να κάνεις και είσαι αρκετά οργανωτικός για να τα πετύχεις. Πολύ σημαντικό να μην επιδοθείς σε υπερβολές και να εστιάσεις σε μια πιο δημιουργική έκφραση της νευρικότητάς σου, γιατί διαφορετικά κινδυνεύουν πολλοί και δεν το ξέρουν.

Τοξότης
Στα αυτιά σου φτάνουν πολλά, διάφορα και αρκετά ενδιαφέροντα πράγματα για εσένα, Τοξότη μου, επιβεβαιώνοντας έτσι πολλές από τις σκέψεις που κάνεις το τελευταίο διάστημα. Οι αντιδράσεις σου είναι αρκετά επίφοβες, καθώς η ψυχολογία σου είναι αρκετά έντονη και δεν έχεις την διάθεση να κάνεις κάποιες ξεκάθαρες κινήσεις απέναντι στους άλλους. Το καλό είναι πως θα ασχοληθείς περισσότερο με το σπίτι σου και θα το βάλεις σε μια σειρά, σε μια προσπάθειά σου να ξεσπάσεις. Κάποια θέματα που μπορεί να προκύψουν στη δουλειά θα είναι το κερασάκι στην τούρτα σήμερα. Πάρε αποστάσεις από τα πράγματα και μην απαντήσεις στο οτιδήποτε.

Αιγόκερως
Το κλίμα που επικρατεί με κάποια άτομα από την παρέα σου, Αιγόκερέ μου, θα έρθει να επιβεβαιωθεί με τις αποκαλύψεις που θα γίνουν σήμερα. Η πανσέληνος θα φέρει στην επιφάνεια ζητήματα που αφορούν το πώς λειτουργούν μέσα στην παρέα τα εν λόγω άτομα, και εσύ θα φροντίσεις να αλλάξεις αμέσως τον τρόπο σου, προκειμένου να μην επηρεαστείς. Η μέρα είναι αρκετά έντονη και η δυναμική της θα σε βάλει σε περίεργες σκέψεις και σενάρια, που ίσως να είναι κάπως παρατραβηγμένα. Κάποιες αλλαγές της τελευταίας στιγμής στις δουλειές σου θα εντείνει το κλίμα περισσότερο, παρά το γεγονός ότι εσύ έχεις έτοιμοbackup plan.

Υδροχόος
Υδροχόε μου, ένα σημαντικό στοιχείο της ημέρας είναι το ότι προσπαθείς να βρεις την ισορροπία σε πράγματα που πρέπει να γίνουν στο σπίτι αλλά και στο τι συμβαίνει στη δουλειά σου και κατά πόσο έχεις τη δυνατότητα να δουλέψεις πάνω στα επαγγελματικά σου πλάνα. Υπάρχει αρκετό άγχος και στην προσπάθειά σου να μη δείξεις προς τα έξω την ανασφάλεια που σε πιάνει, κάνεις παρορμητικές κινήσεις, χωρίς να έχεις υπολογίσει τις συνέπειες που θα ακολουθήσουν. Ωστόσο, αυτά που θα μάθεις σήμερα θα είναι αρκετά σημαντικά και θα παίξουν κι αυτά το ρόλο τους. Προσοχή στο πώς θα χειριστείς κάποιες οικογενειακές περιστάσεις.

Ιχθύες
Ιχθύ μου, σήμερα έρχονται αποκαλύψεις που θα σου αλλάξουν το πώς βλέπεις τα πράγματα και ίσως να επηρεάσουν το νόημα που δίνεις εσύ σε πολλά από αυτά με τον τρόπο σου. Η μέρα έχει ένταση, νεύρα και πολλά απρόοπτα. Έντονες συζητήσεις που γίνονται θα σε παρασύρουν και θα πεις πράγματα που ίσως δεν πρέπει ή με τον λάθος τρόπο. Προσπαθείς κι εσύ να εκτονώσεις τα νεύρα σου, αλλά θα καταλάβεις κι εσύ ότι χρειάζεται ένας καλύτερος και πιο ψύχραιμος τρόπος. Το καλό είναι πως μπορείς να κατανοήσεις κάποια πράγματα πιο οργανωμένα σήμερα, παρά το ότι δεν θέλεις να δεις την αλήθεια στο 100% της.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ