Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Πέμπτης 18.04.2024

Σου προκαλούν πονοκέφαλο αυτά τα νέα δεδομένα που πιάνεις στον αέρα, όσον αφορά τα επαγγελματικά σου, Σκορπιέ μου

Αγγελική Μανουσάκη
Αγγελική Μανουσάκη
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Αγγελική Μανουσάκη μιλάει για τις viral αστρολογικές προβλέψεις της, τα Ζώδια και τη ζωή στην Αθήνα.

Τα Ζώδια της Πέμπτης 18.04.2024: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Κριός
Με κάποιες επαγγελματικές σκέψεις ξεκινάς τη μέρα σου, Κριέ μου, και είσαι αρκετά σίγουρος για αυτά που θέλεις να κάνεις. Στα αυτιά σου φτάνουν διάφορες πληροφορίες από όχι και τόσο αξιόπιστες πηγές, τις οποίες πληροφορίες εύκολα θα πάρεις ως δεδομένα αν δεν τις εξετάσεις καλύτερα. Από το μεσημέρι και μετά σε πιάνει ένα αίσθημα απογοήτευσης και ένα παράπονο ότι δεν εκτιμούν οι άλλοι αυτά που κάνεις και τον κόπο που βάζεις σε οτιδήποτε ξεκινάς. Καλό είναι, στην περίπτωση που θέλεις να το μοιραστείς, να το κάνεις με ψυχραιμία και να μην πατήσεις πάνω σε παρελθοντικά περιστατικά για να δικαιολογήσεις και κάποιες συμπεριφορές σου.

Ταύρος
Ταύρε μου, και σήμερα προσπαθείς να διατηρήσεις μια θετική οπτική στον τρόπο που προσεγγίζεις τα πράγματα, παρά τα νεύρα που έχεις. Με μια βαθιά ανάσα, το παλεύεις όσο μπορείς. Ζητήματα με το σπίτι εξακολουθούν να σε απασχολούν, καθώς χρειάζεσαι άμεσες λύσεις. Κάποιες επαγγελματικές κινήσεις που κάνεις αυτές τις ημέρες, καλό θα ήταν να γίνουν με πιο προσεκτικά βήματα και να μην δέχεσαι ό,τι σου προσφέρουν χωρίς επεξήγηση. Από το μεσημεράκι και μετά, φαίνεται να σε πιάνει μια μελαγχολία σχετικά με τα επαγγελματικά σου πλάνα και να σου δημιουργείται η αίσθηση ότι τίποτε δεν προχωρά σύμφωνα με τον προγραμματισμό σου.

Δίδυμοι
Οι σκέψεις σου σήμερα είναι αρκετά βαριές, Δίδυμε. Έχεις να διαχειριστείς αρκετά πράγματα στα οποία χρειάζεται να έχεις μια πιο προσγειωμένη προσέγγιση και αυτό δεν είναι και το καλύτερό σου. Σκηνικά που αφορούν τα επαγγελματικά σου φαίνεται να διαστρεβλώνουν σημαντικά την εικόνα που έχεις για κάποιες καταστάσεις, ενώ αν αυτές αναφερθούν σε συζητήσεις, εσύ αφήνεις υπονοούμενα ότι δεν έχεις κάπου να βασιστείς αν προκύψει κάτι σοβαρό μέσα στη δουλειά. Σα να νιώθεις μόνος ή αποκομμένος από τους υπόλοιπους. Και όλα αυτά, παρά το γεγονός ότι επαγγελματικά κάνεις κάποιες συζητήσεις για κάτι καλύτερο.

Καρκίνος
Κάποια καλά νέα έρχονται να προωθήσουν κάπως περισσότερο πλάνα που σχετίζονται με τα οικονομικά σου σήμερα, Καρκίνε μου. Αυτό στο οποίο χρειάζεται να εστιάσεις περισσότερο όμως σήμερα είναι στο πώς υπερασπίζεσαι τις αξίες σου και πόσο σημαντικό κομμάτι για σένα είναι η ασφάλειά σου. Μέσα στη μέρα θα υπάρξουν αρκετές εντάσεις, καθώς υπάρχουν σκαμπανεβάσματα σε επαγγελματικά ζητήματα και θα καταλήξεις στο να αναρωτιέσαι αν αξίζει όλο αυτό που περνάς. Θα υπάρξουν στιγμές που θα σε πιάσει μια συναισθηματική υπερβολή, την οποία δε θα μπορέσεις να μοιραστείς ψύχραιμα, προκειμένου να καταλάβουν και οι άλλοι τι σε βρήκε.

Λέων
Λέοντά μου, αρκετά περίεργη η μέρα σήμερα. Πέρα από το έχεις κάποιες ευχάριστες συζητήσεις που θα σου ανοίξουν κάπως περισσότερο τα μάτια σε μερικά ζητήματα, όλο το υπόλοιπο είναι αρκετά έντονο, και ίσως αιχμηρό. Το μυαλό σου σήμερα γυρίζει σε γεγονότα που σε έχουν πληγώσει ή σε έχουν στιγματίσει και δύσκολα μπορείς να διαχειριστείς το συναίσθημα που σου δημιουργείται. Μπορεί να πιάσεις τον εαυτό σου να προσπαθεί να θυμηθεί αν όντως έτσι έγιναν κάποια πράγματα. Από την άλλη σε πιάνει ένα παράπονο ότι δεν έχεις κανέναν που να σε νοιάζεται στο πλάι σου και πως νιώθεις μια μοναξιά.

Παρθένος
Παρθένε μου, σήμερα σκάνε μέσα σου όλα αυτά τα συναισθήματα και οι σκέψεις που δεν εκφράζεις τον τελευταίο καιρό. Η ένταση είναι αρκετή, ο τρόπος που τα προσεγγίζεις δε φαίνεται να δείχνει κάποιο φως στην άκρη του τούνελ και αρχίζουν να δημιουργούνται κάποια ερωτηματικά στο κεφάλι σου. Τόσο για τα άτομα που έχεις απέναντί σου – όποιος και να ‘ναι αυτός – όσο και το πώς θα πρέπει να προσαρμοστεί η καθημερινότητά σου μετά. Η αλήθεια είναι πως δε σκοπεύεις να μοιραστείς κάτι από αυτά, αλλά θα το παίξεις ανήξερος και θα αφήσεις τους άλλους να συνεχίσουν, προκειμένου να συγκεντρώσεις περισσότερα στοιχεία.

Ζυγός
Έχεις την ανάγκη να συζητήσεις κάποιους προβληματισμούς που έχεις για ορισμένες επαγγελματικές προτάσεις που έχεις, Ζυγέ μου, και το κλίμα είναι αρκετά βαρύ για κάτι τέτοιο σήμερα. Η αλήθεια είναι θα γίνουν διάφορες συζητήσεις, αλλά πιθανότατα σήμερα θα το βρεις πολύ δύσκολο να υπάρξει κάποιος που θα μπορέσει να πλησιάσει το άγχος σου. Σήμερα συνειδητοποιείς πόσο πληγωμένος είσαι από το εργασιακό σου περιβάλλον – πάντα όμως από την υπερβολική πλευρά – και δεν ξέρεις αν μπορείς να εκφράζεσαι με την ελευθερία που χρειάζεσαι. Υπάρχουν διλήμματα για το πώς πρέπει να κινείσαι που σε προβληματίζουν σήμερα.

Σκορπιός
Σου προκαλούν πονοκέφαλο αυτά τα νέα δεδομένα που πιάνεις στον αέρα, όσον αφορά τα επαγγελματικά σου, Σκορπιέ μου, και όσο οι άλλοι μπορεί να κρατάνε κρυφά τα χαρτιά τους, τόσο εκνευρίζεσαι εσύ. Και αυτό γιατί δεν ξέρεις τι κινήσεις πρέπει να κάνεις, προκειμένου να οργανώσεις την δική σου πλευρά. Υπάρχει ένας διάχυτος εκνευρισμός, νιώθεις ότι κανείς δε μπορεί να σε καταλάβει σήμερα και η τάση σου στην υπερβολή μπορεί εύκολα να ξεφύγει. Το γεγονός δε ότι δεν υπάρχει κάποιος με τον οποίο πιστεύεις ότι μπορείς να κάνεις μια ήρεμη συζήτηση, σε ρίχνει αρκετά ψυχολογικά και σε οδηγεί στο να πάρεις απόσταση.

Τοξότης
Μήπως δίνεις υπερβολική σημασία σε ό,τι ακούς, Τοξότη μου; Σήμερα φαίνεται πως έχεις μια τάση να προσαρμόσεις κάπως τις συμπεριφορές σου στο τι σου λένε οι άλλοι. Ή εσύ πιθανότατα να ψάχνεις κάποιον «μέντορα» που να σε βοηθήσει να ξεκολλήσεις. Η μέρα είναι αρκετά ζόρικη και έχει πολλά να βάλεις σε σειρά. Κάποιες παρεξηγήσεις με μέλη της οικογένειας σε βάζουν σε σκέψεις ότι μπορεί να μην είναι και τόσο ειλικρινή τα άτομα αυτά μαζί σου. Για αυτό αρχίζεις και ανακαλείς στο κεφάλι σου τρανταχτά σκηνικά, προκειμένου να αποδείξεις τα λεγόμενά σου με γεγονότα. Αντί να πάρεις αποστάσεις, προσπάθησε να τους ψαρέψεις με ηρεμία, θα πω εγώ.

Αιγόκερως
Αιγόκερέ μου, κάποιες υποψίες σε κυριεύουν σήμερα και το κυριότερο μέλημά σου είναι να μπορέσεις να βρεις άκρη. Η διάθεση δεν είναι και η καλύτερη. Η αλήθεια είναι πως προσπαθείς να βγεις πιο ανανεωμένος από όλα αυτά που συμβαίνουν αυτές τις μέρες και προσπαθείς να αδράξεις όλες τις ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται, προκειμένου να το καταφέρεις. Αυτό που θέλει προσοχή είναι να μη θεωρείς ως δεδομένα τα συμπεράσματα που βγάζεις, καθώς η κρίση σου δεν είναι και πολύ καθαρή σήμερα. Από το μεσημεράκι και μετά, νιώθεις πως χρειάζεται να επενδύσεις περισσότερα στην ασφάλεια που χρειάζεσαι για να δουλέψεις καλύτερα και αποτελεσματικότερα.

Υδροχόος
Αυτό που θέλεις πολύ Υδροχόε μου σήμερα είναι να μειώσεις αποστάσεις με τα άτομα που έχεις απέναντι. Ιδίως με άτομα που έχεις αφήσει μεγάλο κενό, έστω και για δικούς σου λόγους. Παρόλα αυτά, υπάρχουν αρκετά πράγματα που σε προβληματίζουν όμως και προσπαθείς να ξεφύγεις από αυτή τη θολούρα που έχεις στο κεφάλι σου. Δεν ξέρεις ποιον πρέπει να εμπιστευτείς, και αυτό ξυπνά μια φοβία για το ποια άτομα θα μπορέσουν να μείνουν κοντά σου και να σε στηρίξουν στα δύσκολα. Δεύτερες σκέψεις, υπόνοιες αλλά και παράπονα που κάνεις στους γύρω σου, θα πυροδοτήσουν περίεργες συζητήσεις.

Ιχθύες
Ιχθύ μου, σήμερα προσπαθείς να εντάξεις κάποια νέα δεδομένα στην καθημερινότητά σου με μια προοπτική ασφάλειας αλλά και οικονομικής ελάφρυνσης ίσως. Το θέμα είναι ότι το μυαλό σου τελεί υπό συγχύση και δεν θέλεις να συμβιβαστείς με κάποια πράγματα, επομένως εκφράζεις πιο εύκολα αντιδράσεις. Από την άλλη, σήμερα δε θέλεις να σου χαλάσει τίποτε τα πλάνα που έχεις, για αυτό και μέσα στη μέρα δε θα είναι λίγες οι στιγμές που θα ξεφεύγεις από την πραγματικότητα. Από το μεσημέρι και μετά, σε πιάνει μια αίσθηση ότι δεν υπάρχουν άνθρωποι που να μπορούν να καταλάβουν αυτό που νιώθεις. Ένα παράπονο και μια τάση εσωτερίκευσης.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ