Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Πέμπτης 11.04.2024

Με το οικονομικό να σε απασχολεί για λίγο ακόμα και σήμερα, Κριέ μου

Αγγελική Μανουσάκη
Αγγελική Μανουσάκη
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Τα Ζώδια της Πέμπτης 11.04.2024: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Κριός
Με το οικονομικό να σε απασχολεί για λίγο ακόμα και σήμερα, Κριέ μου, ξεκινά η μέρα σου και παρατηρείς τις διάφορες εξελίξεις σε αυτό το κομμάτι. Έχεις μια διάθεση να ψάξεις κάποια πράγματα περισσότερο μόνος σου, χωρίς βοήθειες από άλλους. Η αλήθεια είναι πως βγαίνουν κάπως περισσότερο στην επιφάνεια κάποιες καλλιτεχνικές ανησυχίες που έχεις αυτή την περίοδο και αυτό θα σε βοηθήσει αρκετά να κατανοήσεις σε μεγαλύτερο βάθος κάποια δικά σου συναισθήματα. Το σημαντικό είναι πως μπορείς να κρατήσεις περισσότερο την ψυχραιμία σου σε ό,τι έχει να κάνει με την παρέα αλλά και κάποιες επαγγελματικές αλλαγές της τελευταίας στιγμής.

Ταύρος
Ταύρε μου, το καλό είναι πως και σήμερα παραμένεις σε μια διάθεση να θέλεις να κινηθείς πιο αυτόνομα, ενώ παράλληλα κάνεις κάποιες επαφές επαγγελματικού τύπου που μπορεί να σχετίζονται περισσότερο με την καλλιτεχνική έκφανση σου. Επίσης, σήμερα μπορείς να διοχετεύσεις αυτή την ένταση που έχεις μέσα σου στα επαγγελματικά σου και να το κάνεις με μια αρκετά δημιουργική διάθεση. Από το μεσημεράκι και μετά, το ενδιαφέρον σου στρέφεται στα οικονομικά σου, όπου κάνεις ψύχραιμες κινήσεις αποφεύγοντας ρίσκα που θεωρείς περιττά. Εστιάζεις περισσότερο στο να υπάρξει μια σταθερότητα σήμερα.

Δίδυμοι
Σήμερα, Δίδυμέ μου, κρατάς τις τελευταίες σημειώσεις που χρειάζεσαι μέχρι το μεσημεράκι και από εκεί και πέρα περνάς στην ενεργό δράση με την ίδια διάθεση να έχεις αποστάσεις από όλους και να μπορέσεις να δουλέψεις κάπως πιο αυτόνομα. Ναι, στα επαγγελματικά εστιάζεις περισσότερο στο να δεις ποιες επιλογές που έχεις σου προσφέρουν μια καλύτερη έκφραση της προσωπικότητάς σου αλλά και τι προοπτικές για εξέλιξη υπάρχουν παρακάτω. Σε συζητήσεις που θα εμπλακείς μέσα στην ημέρα, θα δεις πως δε φανατίζεσαι και τόσο με κάποιες απόψεις που έχεις ή ακούς από τους άλλους και δίνεις χώρο για να υπάρξουν περισσότερες επεξηγήσεις.

Καρκίνος
Καρκίνε μου, αυτό που κάνεις τις βόλτες σου και τις γύρες σου και μετά απομονώνεσαι και αναλύεις τις πληροφορίες που έχεις συγκεντρώσει είναι πραγματικά αξιοθαύμαστο. Ενώ ασχολείσαι με νέα άτομα που μπορεί να ενταχθούν σταδιακά στην παρέα, μαζεύεις κάποιες παραπάνω πληροφορίες, επειδή θεωρείς πως θα σου φανούν χρήσιμες παρακάτω. Από το μεσημέρι και μετά όμως, απομακρύνεσαι κάπως από τους υπόλοιπους και αναλύεις αυτά τα δεδομένα που έχεις συγκεντρώσει. Κάτι μέσα σου σε προειδοποιεί για μερικά από αυτά τα άτομα και δε σκοπεύεις να αφήσεις αυτό το προαίσθημα χωρίς να το επεξεργαστείς καταλλήλως σήμερα.

Λέων
Λέοντά μου, κάνεις κάποιες τελευταίες κινήσεις και αρπάζεις τις ευκαιρίες που έχεις στα επαγγελματικά σου πιο γρήγορα και αποτελεσματικά. Ναι, θέλεις να είσαι μόνος σε αυτό για να έχεις ελευθερία κινήσεων, κάτι που σημαίνει πως κρατάς κάποια βασικά χαρτιά σου κρυφά. Από το μεσημέρι και μετά όμως, επιδίδεσαι σε επαγγελματικές και κοινωνικές επαφές που θα ανοίξουν κάποιους νέους δρόμους. Το σημαντικό είναι πως ξέρεις κάπως καλύτερα πού βαδίζεις με τους συνεργάτες σου – υποψήφιους και υπάρχοντες – και έχεις ένα backup plan ήδη έτοιμο. Αρκετά ευνοημένες οι μυστικές επαφές σήμερα. 

Παρθένος
Με κάποιες απορίες να έχεις κατά νου, αλλά να είσαι σκεπτικός στο αν πρέπει να τις εξωτερικεύσεις, σε βρίσκει η Πέμπτη, Παρθένε μου. Το καλό είναι ότι το δουλεύεις μέσα στο κεφάλι σου αρκετά και μέσα από συζητήσεις που κάνεις με δικούς σου ανθρώπους παίρνεις έμμεσα στις απαντήσεις που θέλεις. Από το μεσημέρι και μετά, το επαγγελματικό σου γίνεται επίκεντρο και κινείσαι με βάση τις ανάγκες που εκφράζονται σε αυτό το κομμάτι. Και πάλι η βοήθεια που παίρνεις από τους γύρω σου σε εμπνέει για να ακολουθήσεις κάποιες τεχνικές που δεν είχες σκεφτεί, ενώ παράλληλα τσεκάρεις και το πόσο μπορούν να σε υποστηρίξουν οι συνεργάτες σου.

Ζυγός
Ζυγέ μου, το πάθος σε αυτά που θέλεις να κάνεις παραμένουν και σήμερα στο πρόγραμμα και σου είναι πιο εύκολο να κάνεις αυτά που θέλεις, αρκεί να τα κάνεις με το δικό σου τρόπο, χωρίς τις οδηγίες ή τις υποδείξεις άλλων. Έχεις μια αρκετά καλή δυναμική να βγάλεις το όραμά σου προς τα έξω και να δώσεις εναλλακτικές σε κάποια σημαντικά ζητήματα. Από το μεσημέρι και μετά ασχολείσαι περισσότερο με τη φιλοσοφική υπόσταση των ζητημάτων αυτών και μπορεί να μπεις σε κάποιες πιο βαθιές συζητήσεις, προκειμένου να βρεις τις απαντήσεις που θέλεις. Το σημαντικό είναι να διατηρήσεις την ευελιξία που χρειάζεσαι και να μην γίνεις απόλυτος.

Σκορπιός
Σκορπιέ μου, είναι αρκετά σημαντικό για εσένα και σήμερα να ξέρεις πως μπορείς να εμπιστεύεσαι τους ανθρώπους που έχεις απέναντί σου. Από την άλλη, σήμερα έχεις την τάση να κρατάς σε απόσταση άτομα – χωρίς εκείνα να το καταλαβαίνουν – που αντιλαμβάνεσαι πως μπορούν να σου κάνουν τη ζωή πατίνι, έστω και για λίγο. Από το μεσημεράκι και μετά, εστιάζεις περισσότερο στο πώς νιώθεις και πώς αντιλαμβάνεσαι εσύ τις ενέργειες γύρω σου. Το καλό είναι πως έχεις τη δυνατότητα να λειτουργήσεις ανάλογα του κλίματος που αντιλαμβάνεσαι, ενώ και στο ψυχολογικό σου κομμάτι κινείσαι με εγκράτεια και περισσότερη ψυχραιμία σήμερα.

Τοξότης
Μικρά θεματάκια στη δουλειά τακτοποιούνται αρκετά εύκολα και σήμερα, Τοξότη μου, κάτι που σε αφήνει να διατηρήσεις την καλή σου διάθεση και να σκεφτείς τα επόμενα βήματα που θέλεις να κάνεις. Υπάρχει στο μυαλό σου μια τάση να γίνεις λίγο απόλυτος σε κάποια πράγματα, αλλά το κοντρολάρεις αρκετά. Από το μεσημέρι και μετά, αποφασίζεις να εστιάσεις περισσότερο στις συνεργασίες σου, αλλά και στο κομμάτι της σχέσης. Σε πιάνει μια πιο ρομαντική διάθεση και μπορεί να οργανώσεις κάτι όμορφο για το αμόρε. Από την άλλη, ρίχνεις και πάλι γέφυρες επικοινωνίας με συνεργάτες σου για να εξομαλυνθεί κάπως η κατάσταση, κρατώντας όμως κάποιες πισινές.

Αιγόκερως
Κάποιες πινελιές της τελευταίας στιγμής σε κάποια πρότζεκτ που δουλεύεις αυτές τις μέρες, Αιγόκερέ μου, θα μπουν και θα ολοκληρώσουν το έργο σου, κάνοντάς σε αρκετά ευχαριστημένο με το αποτέλεσμα. Η σκέψη σου έχει μια θετικότητα και αυτό φαίνεται σήμερα, ενώ στο οικονομικό κινείσαι με αρκετή ψυχραιμία. Από το μεσημέρι και μετά, εστιάζεις περισσότερο στο κομμάτι της δουλειάς και της διεκπεραίωσης των υποθέσεών σου. Ίσως κι εκεί θελήσεις να βάλεις κάποιες πιο θετικές πινελιές, που θα αλλάξουν ακόμα περισσότερο τη διάθεσή σου. Το καλό είναι πως υπάρχει και μια θετική κινητικότητα στα οικονομικά σου, σε σχέση με την εργασία σου.

Υδροχόος
Το κομμάτι του σπιτιού φαίνεται να μπαίνει πολύ πιο εύκολα σε σειρά σήμερα, Υδροχόε, αρκεί να μην μπλεχτεί κάποιος άλλος στα πόδια σου και σου χαλάσει τη σειρά των δουλειών που θέλεις να κάνεις. Από το μεσημέρι και μετά όμως, περνάς σε μια διαφορετική φάση, καθώς θα θελήσεις να βρεθείς με κόσμο – ή να έρθει η παρέα στο σπίτι σου, να ασχοληθείς με το κομμάτι του φλερτ και να δείξεις ενδιαφέρον σε άτομα που θα «ταράξουν» εγκεφαλικά. Άλλωστε είναι κάτι που έχει καιρό να συμβεί (έτσι δε λες κι εσύ στον εαυτό σου;). Μέσα στη μέρα θα σου κατέβουν κάποιες ιδέες για ενίσχυση των οικονομικών σου. Το καλό όμως είναι πως εσύ το διαχειρίζεσαι ψύχραιμα και με περισσότερη σοβαρότητα.

Ιχθύες
Ιχθύ μου, με το μυαλό σου να απασχολείται από αρκετά πράγματα ταυτόχρονα ξεκινά η μέρα σου. Η διάθεσή σου είναι αρκετά καλή, επιλέγεις να ακολουθείς κάποια μονοπάτια σκέψης που μπορεί να είναι κάπως πιο καινούργια για τα δεδομένα σου, κι έτσι να βρίσκεις λύσεις εκεί που δεν το περιμένεις. Έχεις μια ιδιαίτερα καλλιτεχνική διάθεση και η μέρα σου έχει αρκετό ρομαντισμό. Από το μεσημέρι και μετά, θα ασχοληθείς περισσότερο με το κομμάτι του σπιτιού. Πιθανότατα να το τακτοποιήσεις, να το περιποιηθείς περισσότερο για να μπορέσεις να χαλαρώσεις εκεί αργότερα. Το σημαντικό είναι πως φιλτράρεις καλύτερα τα συναισθήματά σου και αφήνεις στην άκρη τις πολλές υπερβολές.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ