Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Κυριακής 14.04.2024

Καρκίνε μου, η μέρα σου ξεκινά κάπως πιεστικά και με τεντωμένα νεύρα είναι η αλήθεια

Αγγελική Μανουσάκη
Αγγελική Μανουσάκη
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Τα Ζώδια της Κυριακης 14.04.2024: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Κριός
Αυτό που θέλεις να ασχοληθείς περισσότερο με το κομμάτι του σπιτιού σου, Κριέ, σου δημιουργεί μια ένταση και μια πίεση ταυτόχρονα. Καθώς όμως κυλά η μέρα αυτό φεύγει από το προσκήνιο και νιώθεις πως μπορείς να το οργανώσεις καλύτερα και να το κάνεις με τρόπο που θα σε ανεβάσει ψυχολογικά και θα δώσει τη νότα που εσύ θέλεις στον προσωπικό σου χώρο περισσότερο. Ίσως αυτό το αίσθημα να εκφραστεί και στο κομμάτι της δουλειάς, αφού κι εκεί μπορεί να προσπαθήσεις να δημιουργήσεις ένα κατάλληλο και ασφαλές για τα δεδομένα σου κλίμα και να δράσεις όπως εσύ θέλεις.

Ταύρος
Ταύρε μου, στο κεφάλι σου υπάρχει ένα περίεργο κλίμα και η σκέψη σου είναι βαριά το πρωί της Κυριακής. Υπάρχει μια ένταση. Σταδιακά όμως όλο αυτό υποχωρεί και ίσως σου μείνει ένα περίεργο συναίσθημα για πράγματα που μαθαίνεις ή για κάποιες παρασκηνιακές κινήσεις που μπορεί να σε αφορούν. Από την άλλη, κινητοποιείσαι επαγγελματικά και μπαίνουν στο μυαλό σου σκέψεις για καλύτερη οργάνωση των κινήσεών σου. Τα βήματά σου γίνονται πολύ πιο προσεκτικά και οι ευκαιρίες που παρατηρείς σε βοηθούν να το οργανώσεις ακόμα καλύτερα σήμερα. Υπάρχει μια δημιουργική διάθεση.

Δίδυμοι
Μια μέρα που ξεκινά αρκετά περίεργα φαίνεται να είναι η σημερινή, Δίδυμέ μου. Κάποια οικονομικά ζητήματα σκάνε στο κεφάλι σου από το πουθενά και μπορεί να αγχωθείς εκεί που δεν υπάρχει σοβαρός λόγος. Μέσα στη μέρα όμως αυτό το σκηνικό αλλάζει και εσύ αποφασίζεις να ασχοληθείς πιο σοβαρά με το κομμάτι αυτό, να οργανωθείς καταλλήλως και να προσπαθήσεις να βρεις πιθανά κενά που να δημιουργήσουν κάποιο πρόβλημα. Αυτό που θέλει λίγο προσοχή είναι το οικονομικό κομμάτι που θα συζητηθεί για κάποια συνεργασία που έχεις στα σκαριά.

Καρκίνος
Καρκίνε μου, η μέρα σου ξεκινά κάπως πιεστικά και με τεντωμένα νεύρα είναι η αλήθεια. Όμως αυτό δε φαίνεται να κρατά πολύ και το μόνο αρνητικό είναι το ότι δε νιώθεις άνετα στη δουλειά. Υπάρχουν κάποιες εξελίξεις που σε ρίχνουν ψυχολογικά ή δημιουργούν ένα κλίμα που θα σε παρασύρει κι εσένα. Ακούς όμως διάφορα από τους γύρω σου που σε βάζουν σε σκέψεις και θα αποφασίσεις να οργανωθείς καλύτερα και να δράσεις με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα. Το σημαντικό είναι να δώσεις βάση στις λεπτομέρειες και να κάνεις τις σωστές κινήσεις, χωρίς να φερθείς παρορμητικά.

Λέων
Σήμερα Λέοντά μου, νιώθεις πως κάτι ίσως να μην είναι και τόσο ήρεμο. Ξεκινά η μέρα σου με μια ένταση, μια αναστάτωση κι ένα άγχος που αφορά τα επαγγελματικά σου. Ότι ίσως κάτι να συμβαίνει πίσω από την πλάτη σου. Και καθώς όλο αυτό καταλαγιάζει όσο περνά η μέρα, εσύ βρίσκεις την ευκαιρία να δουλέψεις αυτό το άγχος και να προετοιμάσεις εναλλακτικές στην περίπτωση που στραβώσει κάποιο από τα πλάνα σου. Αν είσαι στη φάση που έχεις «μυστικές επικοινωνίες» συναισθηματικής φύσεως, σήμερα μπορεί να μην είναι και τόσο ευχάριστες… 

Παρθένος
Παρθένε μου, σήμερα μπορεί να είναι μια μέρα χαλάρωσης για εσένα, αλλά φαίνεται πως σε πιάνει το μικρόβιο να ξεκινήσεις κάποιες συζητήσεις με την παρέα που θα έχουν μια… ιδιαίτερη εξέλιξη και πορεία. Ξέρεις διάφορα και οι σπόντες που θα πετάξεις δε θα αφήσουν την κατάσταση ήρεμη. Επαγγελματικά, σκέφτεσαι πως πρέπει να κινηθείς πιο προσεκτικά σε συνεργασίες που έχεις και ίσως να παραμείνει σε αυτό το πλαίσιο η κατάσταση, χωρίς να υπάρξουν φιλικές επαφές. Ίσως αυτή η απόσταση να είναι αυτό που χρειάζεσαι, προκειμένου να μπορέσεις να αποδώσεις καλύτερα τις επόμενες μέρες.

Ζυγός
Επαγγελματικά, έχεις κάποιες ενδόμυχες σκέψεις που σε προβληματίζουν αρκετά, Ζυγέ μου, και προσπαθείς να δεις τις εξελίξεις, αλλά και το πώς αυτές επηρεάζουν εσένα τον ίδιο. Η μέρα ξεκινά με νεύρα και μια ανησυχία που σταδιακά φεύγει και σκέφτεσαι πως πρέπει να δεις κάποια πράγματα πιο σοβαρά. Ιδίως αυτά που αφορούν τη δουλειά σου και τον τρόπο που κυλάει η καθημερινότητά σου. Θα χρειαστεί να πάρεις κάποια δραστικά μέτρα σε ζητήματα δουλειάς, καθώς επίσης και η σκέψη να βελτιώσεις κάπως την υγεία σου αλλά και τη διατροφή σου είναι επίσης ένα ισχυρό ενδεχόμενο σήμερα. Αυτό που θέλει προσοχή είναι να μην αναλωθείς σε καταστάσεις που σε πληγώνουν.

Σκορπιός
Κάποιες απόψεις που ακούς τις τελευταίες ημέρες, Σκορπιέ μου, νιώθεις ότι σε μπερδεύουν ή σε οδηγούν σε κάποια συμπεράσματα για τα οποία δεν είσαι και τόσο σίγουρος. Από το πρωί ακόμα σκέφτεσαι πώς μπορείς να διαχειριστείς καλύτερα τις καταστάσεις με τους απέναντι, προκειμένου και να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να ξεκαθαρίσει με κάποιο τρόπο η κατάσταση. Αργότερα μέσα στη μέρα, θα φροντίσεις να οργανωθείς πολύ καλύτερα για να προωθήσεις πιο εύκολα τα δικά σου πλάνα τις επόμενες μέρες. Πέρα όμως από αυτό, είσαι σε μια φάση – εσύ ο ελεύθερος – που θέλεις να βάλεις και πιο ενεργά το φλερτ στη μέρα σου.

Τοξότης
Τοξότη μου, ίσως σήμερα είσαι λίγο περισσότερο έξαλλος από τις προηγούμενες, ειδικά το πρωί. Υπάρχει μια ένταση και ένας αναβρασμός που αφορά τη δουλειά σου και αυτό μπορεί να σε αναγκάσει να αλλάξεις τα πλάνα σου την τελευταία στιγμή. Αργότερα όμως μέσα στη μέρα, θα μπορέσεις να βρεις τρόπους να οργανώσεις τα ζητήματά σου καλύτερα και με τρόπο που θα σε βοηθήσει να βρεις άμεσες λύσεις. Επίσης, θα έχεις ευκαιρίες να διευθετήσεις και κάποια ζητήματα του σπιτιού. Συναισθηματικά σήμερα είσαι λίγο πεσμένος και βλέπεις πράγματα που μπορεί να σε απογοητεύσουν ή ακόμα και να σε ξενερώσουν σχεδόν ακαριαία.

Αιγόκερως
Αιγόκερέ μου, ίσως κάποια άτομα από τον κύκλο σου, πιθανότατα τον επαγγελματικό, να σε απασχολήσουν κάπως περισσότερο σήμερα. Ίσως να μπεις σε μια διαδικασία να επανεξετάσεις κάποια γεγονότα και να σκεφτείς πώς μπορείς να βελτιώσεις τις μεταξύ σας συνθήκες. Ένας εκνευρισμός θα υπάρξει. Σταδιακά όμως, αυτό μειώνεται και εσύ οργανώνεις καλύτερα το μυαλό σου, προκειμένου να βελτιώσεις τη δική σου στάση και να καταλάβεις τι μπορεί να συμβαίνει με τους απέναντι. Κάποιες δραστικές αποφάσεις θα βασιστούν και σε άμεσες συζητήσεις που θα κάνεις και θα ξεκαθαρίσουν το τοπίο για εσένα.

Υδροχόος
Σήμερα μπορεί να χρειαστεί να αφιερώσεις χρόνο για να τελειώσεις κάποια κομμάτια δουλειάς που εκκρεμούν, Υδροχόε μου. Και αυτό μπορεί να σου δημιουργήσει έναν εκνευρισμό και μια ένταση το πρωί. Αργότερα όμως, αυτό μειώνεται και αφού ηρεμήσεις οργανώνεσαι και θα δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό, προκειμένου να τελειώσει και να απολαύσεις την υπόλοιπη μέρα σου με ηρεμία. Αυτό που ίσως θέλει λίγη προσοχή είναι η τάση σου σήμερα να ασχοληθείς περισσότερο με το να ανακαλείς κάποια γεγονότα στη μνήμη σου και να αναλύεις τα συναισθήματα που σου δημιούργησαν. Αν το παρακάνεις, θα πέσεις ψυχολογικά.

Ιχθύες
Μια δημιουργική διαδικασία μπορεί να σε αγχώσει στην αρχή της ημέρας ή η πίεση που εσύ θα ασκήσεις στον εαυτό σου μπορεί να σου δημιουργήσει εν τέλει έναν εκνευρισμό, Ιχθύ μου. Το καλό είναι πως αυτό το αίσθημα δε θα κρατήσει πολύ και θα μπορέσεις να βγάλεις αυτό το δημιουργικό σου κομμάτι πιο εύκολα στην επιφάνεια μέσα από μια πιο οργανωμένη σκέψη, αλλά και δράση. Φαίνεται να είσαι κάπως πιο σίγουρος για τα βήματα που θέλεις να κάνεις και οι ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν θα σου δώσουν το έναυσμα που χρειάζεσαι για να κάνεις έστω και μια μικρή αρχή. Και η διάθεση για φλερτ είναι αρκετά έντονη.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ