Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Παρασκευής 29.03.2024

Παρθένε μου, η μέρα σήμερα είναι κάπως περίεργη

Αγγελική Μανουσάκη
Αγγελική Μανουσάκη
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Τα Ζώδια της Παρασκευής 29.03.2024: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Κριός
Κάποια πράγματα προσπαθείς να τα δεις κάπως πιο σφαιρικά σήμερα, Κριέ μου, αν και έχεις μεγάλη ένταση. Δεν είναι σίγουρο ότι θα κρατήσεις χαμηλούς τόνους – συνηθισμένος είσαι βέβαια σε αυτό. Είναι σημαντικό να εστιάσεις πολύ στα πλάνα που έχεις και να τα οργανώσεις καλύτερα, πριν ανοίξεις τα χαρτιά σου. Μπορεί να ακούσεις πως δεν καταλαβαίνουν οι άλλοι τι λες. Και για αυτό φταίει που αναφέρεσαι σε πολλά θέματα ταυτόχρονα. Μπορεί να σε πιάσουν τα νεύρα σου το απόγευμα και μετά, αλλά φίλοι που θα είναι δίπλα σου θα σου δείξουν εναλλακτικές που θα κατευνάσουν αρκετά τα πνεύματα.

Ταύρος
Έχεις ένα περίεργο άγχος σήμερα πως μπορεί να συμβεί το οτιδήποτε και να εκτεθείς χωρίς ιδιαίτερο λόγο, Ταύρε μου. Η αλήθεια είναι πως υπάρχουν διάφορα στην ατμόσφαιρα που σε προβληματίζουν και νιώθεις πως οι ισορροπίες σήμερα είναι αρκετά λεπτές. Και το θέμα είναι πως αναλύεις τα πράγματα συνέχεια μέσα στο κεφάλι σου, χωρίς να βγαίνει ιδιαίτερο αποτέλεσμα. Επίσης, υπάρχουν κάποιες θετικές εξελίξεις σε επαγγελματικές επαφές. Σημαντικό να προσέξεις τον τρόπο σου και να διεκδικήσεις με επιχειρήματα αυτό που θέλεις, αν και θα κρατήσεις χαμηλούς τόνους στο τέλος και θα δεις τα πράγματα από μια πιο ψύχραιμη οπτική.

Δίδυμοι
Είναι πολύ βασικό να καταλάβεις σήμερα τι μπορεί να θέλουν οι άλλοι από εσένα, Δίδυμε. Μπορεί να εντοπίζεις ένα περίεργο κλίμα με μερικά άτομα από την παρέα σου και να εμπλακείς σε συζητήσεις που δε θα είναι και τόσο ήρεμες. Από την άλλη, έχεις εστιάσει αρκετά στο επαγγελματικό σου κι εκεί σήμερα θα δεις τα πράγματα να βελτιώνονται αρκετά. Ίσως χρειαστεί να προσέξεις πώς θα κινηθείς από το απόγευμα και μετά, αφού θα σε πιάσει μια βιασύνη να προχωρήσει το θέμα ακόμα περισσότερο. Το καλό είναι πως έχεις κόσμο στον περίγυρό σου που θα σε συμβουλέψει και που είσαι πρόθυμος να τους ακούσεις.

Καρκίνος
Μήπως χρειάζεται να ανασκουμπωθείς και να οργανωθείς κάπως καλύτερα, Καρκίνε μου; Σήμερα έχεις μια τέτοια διάθεση, απλά θέλει λίγο προσοχή το πώς θα το συνεχίσεις. Κάποιες εξελίξεις που επηρεάζουν το επαγγελματικό σου κομμάτι δε σου αρέσουν και μπορεί να υπάρξουν συγκρούσεις. Εσύ ξέρεις όμως πως μπορείς να κερδίσεις τις έντονες συζητήσεις, γιατί μέσα από τη διαίσθηση καταλαβαίνεις περισσότερα από αυτά που ακούς. Επίσης, εκεί που θα πας να χάσεις την ψυχραιμία σου πρέπει να συγκρατηθείς και παίρνοντας μια ανάσα να βάλεις τα πράγματα στη θέση τους με ηρεμία και ψυχραιμία.

Λέων
Σήμερα, Λέοντά μου, μπορεί να έχεις πολλές και καλές ιδέες για το πώς να κάνεις τα πράγματα καλύτερα ή για να εξελίξεις τις δουλειές σου. Το θέμα είναι πως θα χρειαστεί να προσέξεις ποιων τη γνώμη θα ζητήσεις, γιατί θα δεχτείς κριτική που θα πάει σύννεφο. Ίσως επηρεαστείς περισσότερο από όσο πιστεύεις και μπορεί να αλλάξεις τα πλάνα σου αρκετά, βασιζόμενος στα λεγόμενα των άλλων. Το καλό είναι πως έχεις μια έντονη διαίσθηση σήμερα και μπορεί να καταλάβεις καλύτερα τα πράγματα. Βέβαια, είναι εύκολο να καταλάβεις το κλίμα στις συνεργασίες σου και να κάνεις τις συνθήκες καλύτερες σήμερα σε αυτό το κομμάτι.

Παρθένος
Παρθένε μου, η μέρα σήμερα είναι κάπως περίεργη. Υπάρχει ένα περίεργο κλίμα που σε προβληματίζει ψυχολογικά, καθώς δε μπορείς να διακρίνεις σημάδια για να ξέρεις κι εσύ πώς να κινηθείς. Πολλές από τις σκέψεις που κάνεις μπορεί να σε μπερδέψουν χειρότερα και να σου δώσουν την εντύπωση πως είσαι στο σωστό δρόμο, ιδίως αν δεν ακούσεις τους γύρω σου. Το καλό είναι πως μπορείς να συνεργαστείς με ευκολία με τους άλλους και να επικοινωνήσεις τις ιδέες σου. Παρά τις δυσκολίες που θα παρουσιαστούν από το απογευματάκι και μετά, θα το πάρεις αρκετά ψύχραιμα και θα βοηθήσεις την κατάσταση. Αρκεί να μην αρχίσεις τις ειρωνείες!

Ζυγός
Όλα μπορεί να σου φαίνονται πολύ δύσκολα να τα επεξεργαστείς σήμερα, Ζυγέ μου, και ο λόγος είναι πως προσπαθείς να τα τακτοποιήσεις όλα μαζί. Αρχικά, η μέρα έχει ένταση με συνεργάτες που θα την εντοπίσεις στην ασυνεννοησία μέσα στη μέρα. Από την άλλη, τα νεύρα που έχεις εσύ από μόνος σου το κάνουν όλο πιο έντονο και πιο δύσκολα διαχειρίσιμο. Το καλό είναι πως αντιλαμβάνεσαι κάποια πράγματα καλύτερα και δε μπορεί κάποιος να λειτουργήσει εις βάρος σου, ενώ από το απόγευμα και μετά, όλα μοιάζουν πιο εύκολα. Ανακτάς την ψυχραιμία σου και παρά τις δυσκολίες, προσπαθείς να βρεις λύσεις.

Σκορπιός
Σκορπιέ μου, οικονομικά κινείσαι κάπως περίεργα σήμερα στα οικονομικά σου. Υπάρχει μια περίεργη κατάσταση στη δουλειά σου και μπορεί να νιώσεις σήμερα πως έχεις κουραστεί ή πως δε μπορείς να διαχειριστείς τα πολλά που έχεις επωμιστεί εκεί. Σου είναι πιο εύκολο να ασχοληθείς με πράγματα που σε χαροποιούν. Από την άλλη έχεις τα νεύρα σου με κάποιους συναδέλφους. Από το απογευματάκι και μετά θέλεις να βρεις άμεσα κάποιες εναλλακτικές και μπορεί να λειτουργήσεις πιο απερίσκεπτα για τα δεδομένα σου. Θα μετριαστεί η ένταση και θα βάλεις τα πράγματα σε μια σειρά, αρκεί να μην σε πιάσει το πείσμα.

Τοξότης
Σήμερα, Τοξότη μου, είναι μια μέρα που θα χρειαστεί να έρθεις αντιμέτωπος με προκλήσεις στη δουλειά σου. Ίσως να νιώσεις πως πιέζεσαι στο κομμάτι της προσωπικής σου έκφρασης και αυτό δύσκολα θα το διαχειριστείς. Ωστόσο, έχεις την καλή ψυχολογία για να προσπεράσεις επιφανειακά και να το δουλέψεις αργότερα. Τα νεύρα παραμένουν και σήμερα και η επικοινωνία γίνεται κάπως δύσκολη, αφού κι εσύ δεν ξέρεις τι πρέπει να κάνεις για να μην την πατήσεις με αυτά που σκέφτεσαι. Το καλό είναι πως από το μεσημέρι και μετά είσαι σε θέση να μετριάσεις την ένταση αυτή και να διαχειριστείς με μεγαλύτερη σύνεση και ψυχραιμία τα δεδομένα σου.

Αιγόκερως
Εσύ, Αιγόκερέ μου, είσαι σε μια φάση που απλά ψάχνεις να βρεις τι συμβαίνει. Ενώ θέλεις να διατηρήσεις την όμορφη διάθεση που έχεις, παρατηρείς τι γίνεται γύρω σου και νιώθεις πως πρέπει να προετοιμαστείς μπας και συμβεί κάτι. Από την άλλη, έχεις πολλά που θέλεις τα βάλεις σε σειρά στο κεφάλι σου. Ψάχνεις να βρεις την ουσία των πραγμάτων, αλλά να ξέρεις πως η λογική δεν παίζει να σε βοηθήσει σε αυτό σήμερα. Από το απόγευμα και μετά μπορεί να σε πιάσουν τα νεύρα σου, αφού θα θυμηθείς περιστατικά που σε ενόχλησαν πολύ και θα ξυπνήσει μέσα σου η επιθυμία να «απαντήσεις», έστω και ετεροχρονισμένα.

Υδροχόος
Κάποιες από τις απόψεις που έχεις, Υδροχόε, σήμερα μπορεί να σου δημιουργήσουν πρόβλημα εκεί που δεν το περιμένεις. Το μυαλό σου πηγαίνει κόντρα σε αυτά που μπορεί να συμβαίνουν γύρω σου και το αίσθημα ότι έχεις δίκιο σε κάνει να μη βλέπεις το τι μπορεί να συμβαίνει δίπλα σου. Το καλό είναι πως έχεις κάποια καλά νέα που έχουν να κάνουν με το οικονομικό σου κι εκεί να δεις φως. Αρκεί να μην κάνεις κινήσεις τύπου «έχω βρει τρόπο να πολλαπλασιάσω τα χρήματα μου». Έχεις μια ένταση, αλλά μπορείς και κατανοείς καλύτερα τα πράγματα όσο τα παρατηρείς. Κάτι που σε βοηθά να διαχειριστείς και το συναίσθημα μέσα σου.

Ιχθύες
Τα πράγματα κινούνται κάπως πιο αργά στα επαγγελματικά σου, Ιχθύ μου, και σήμερα νιώθεις μια ανασφάλεια σε αυτό το κομμάτι. Σα να έχεις κολλήσει σε ένα σημείο και δε μπορείς να φύγεις από εκεί. Έχεις όμως μια αρκετά θετική διάθεση και ενώ παίρνεις τις επιβεβαιώσεις που χρειάζεσαι, το άγχος υποχωρεί κάπως δύσκολα. Με ψυχραιμία όμως, θα βρεις την άκρη και θα πάρεις κάποιες σωστές αποφάσεις, βασιζόμενος στη διαίσθησή σου. Από το απόγευμα και μετά θα πέσεις σε παρορμητικές αποφάσεις και βιαστικές κινήσεις, κάτι που μπορεί να κάνει ζημιά αν δεν το προσέξεις. Αφού μπορείς να το δεις ψύχραιμα, γιατί δεν το κάνεις;

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ