Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Τετάρτης 20.03.2024

Καρκίνε, ασχολείσαι με αυτά που σε κάνουν να νιώθεις ασφαλής

Αγγελική Μανουσάκη
Αγγελική Μανουσάκη
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Τα Ζώδια της Τετάρτης 20.03.2024: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Κριός
Κριέ μου, σήμερα νιώθεις αρκετά δημιουργικός και αυτό ξεκινά από το πρωί ακόμα, που έχεις τη δυναμική να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό. Μπορεί αργότερα μέσα στη μέρα να σε πιάσουν κάποιες αμφιβολίες για το αν μπορείς να δώσεις είναι άρτιο εμφανισιακά αποτέλεσμα και να έχεις κάποιες εσωτερικές σκέψεις που θα σε πάνε και λίγο πίσω χρονικά. Επίσης, σκέφτεσαι πώς θα μπορέσεις να τερματίσεις κάποιες επαφές με ένα γυναικείο πρόσωπο με όσο πιο ήσυχο τρόπο γίνεται. Το καλό είναι πως αν χαλαρώσεις και μοιραστείς κάποιους από τους προβληματισμούς σου, θα βρεις πιο εύκολα λύσεις.

Ταύρος
Τα του σπιτιού σου, Ταύρε μου, είναι αυτά που σε απασχολούν σήμερα. Κάποιες θετικές εξελίξεις θα υπάρξουν και η επαφή με την οικογένεια και τον πατέρα πιο συγκεκριμένα γίνεται καλύτερη σήμερα. Σα να μπορείς να κατανοήσεις κάποια πράγματα πιο βαθιά. Μέσα στη μέρα θα χρειαστεί να δώσεις χώρο σε άτομα από την παρέα σου να σου εξηγήσουν καλύτερα πράγματα για να λυθούν κάποιες μικροπαρεξηγήσεις. Εσύ παράλληλα επεξεργάζεσαι μέσα στο κεφάλι σου πώς θα χειριστείς την κατάσταση, προσπαθώντας να μπλοκάρεις τα διλήμματα που δημιουργούνται στο κεφάλι σου.

Δίδυμοι
Δίδυμέ μου, αναλύεις πολλά σήμερα στο κεφάλι σου και κρατάς κάποιες πληροφορίες παραπάνω, μήπως και σου φανούν χρήσιμες αργότερα. Από το πρωί, έχεις κάποιες θετικές επαφές που μπορεί να ανοίξουν τον κύκλο συνεργασιών σου. Αργότερα μέσα στη μέρα, προσπάθησε να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και να μην πάρεις αποφάσεις, ιδίως αν νιώσεις μια απογοήτευση από κάποια σκηνικά στη δουλειά. Επίσης, θα έρθεις αντιμέτωπος με κάποια διλήμματα που αφορούν μια γυναίκα στο επαγγελματικό σου περιβάλλον για το ποια πρέπει να είναι η στάση σου απέναντί της.

Καρκίνος
Σήμερα, Καρκίνε, ασχολείσαι με αυτά που σε κάνουν να νιώθεις ασφαλής. Μπορεί το πρωί να έχεις την ευκαιρία να εδραιώσεις κάπως καλύτερα τη θέση σου στη δουλειά, αργότερα όμως θα μπλεχτείς σε συζητήσεις που μπορεί να σου δημιουργήσουν αμφιβολίες για το αν έκανες κάποια πράγματα σωστά. Κάποιο γυναικείο πρόσωπο από το περιβάλλον σου φαίνεται να σε ωθεί στα άκρα και θα πάρεις μέτρα για να σταματήσει όλο αυτό. Είναι σημαντικό να μην κινηθείς παρορμητικά και χωρίς να έχεις κάποιο εφεδρικό πλάνο. Από το απόγευμα, θα έχεις κάποιες επιπλέον συζητήσεις για θέματα δουλειάς που σε ευνοούν.

Λέων
Λέοντά μου, σήμερα έχεις την πρόθεση να κάνεις πολλά! Ενώ στην αρχή της ημέρας όλα φαίνονται πολύ ευνοϊκά για να προχωρήσουν με γρήγορο ρυθμό, αργότερα μέσα στη μέρα θα σε πιάσουν διάφορα ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα και δεν θα ξέρεις πώς να τα κρατήσεις κρυφά, τα οποία θα σε οδηγήσουν σε περίεργες συμπεριφορές αλλά και κάπως παράλογες σκέψεις. Κάποια διλήμματα θα σε προβληματίσουν και μπορεί να σε κάνουν να πάρεις αυστηρά μέτρα. Το καλό σήμερα είναι πως θα έχεις κάποιες ευχάριστες επαφές, που θα σε κάνουν να ξεχαστείς για λίγο.

Παρθένος
Παρθένε, κάτι ετοιμάζεις και θέλεις να το κρατήσεις κρυφό. Ένα νέο βήμα σε κάτι καινούργιο που δε θέλεις να μαθευτεί ακόμα και για αυτό σήμερα να φανείς κάπως πιο απόμακρος στους άλλους. Έτσι κι αλλιώς, σήμερα θα παρατηρήσεις καλύτερα κάποια πράγματα και θα πάρεις το χρόνο σου για να δεις τι σου κάνει και τι όχι. Τι θέλεις να παραμείνει κοντά σου και τι όχι. Μια μέρα που θα πάρεις αποφάσεις τόσο για τη σχέση σου, όσο και για το με ποιον θέλεις να συνεχίσεις να συνεργάζεσαι ή θα κρατήσεις απλά τα τυπικά. Κάποια καλά νέα στα οικονομικά παίζουν σήμερα!

Ζυγός
Ζυγέ μου, σήμερα θέλεις να κάνεις λίγο πιο ενδιαφέρουσα την κοινωνική σου ζωή, θέλεις να βγεις και να περάσεις κάπως πιο ανάλαφρα μετά τη δουλειά. Μπορείς να το κάνεις με άτομα από τη δουλειά, καθώς έρχεσαι πιο κοντά μαζί τους. Πάντως, μέσα από τις συναναστροφές που θα έχεις θα δεις ότι χρειάζεται να πάρεις αποφάσεις – το αγαπημένο σου δηλαδή – και να δεις πώς μπορείς να προστατεύσεις τον εαυτό σου από κάποιες συμπεριφορές που θα παρατηρήσεις. Κάποια γυναίκα μπορεί να στέκεται εμπόδιο σε αυτά που θέλεις να καταφέρεις και σήμερα θα χρειαστεί να το παρατηρήσεις καλύτερα αυτό.

Σκορπιός
Κάποια επαγγελματικά σήμερα θα σου φέρουν πονοκέφαλο, Σκορπιέ μου, και δεν ξέρεις πώς να το διαχειριστείς. Μπορεί στη δουλειά να είναι όλα καλά σήμερα και να μπορείς να διαχειριστείς το οτιδήποτε αρκετά εύκολα, αλλά κάτι μέσα σου κλωτσάει. Σαν κάτι να σε προειδοποιεί. Μέσα στη μέρα λοιπόν, θα χρειαστεί να πάρεις αποφάσεις που έχουν να κάνουν με τα συναισθηματικά σου και που μπορεί να σου δημιουργήσουν ένα κατατονικό συναίσθημα. Επίσης, θα πρέπει να δεις πιο σοβαρά τη σχέση σου ένα γυναικείο πρόσωπο στον κύκλο σου που από ό,τι φαίνεται προσπαθεί να πάρει το πάνω χέρι…

Τοξότης
Μια μέρα που είναι αρκετά περίπλοκη ξεκινά, Τοξότη μου. Ενώ έχεις τη διάθεση να ασχοληθείς με πράγματα που σε κάνουν να νιώσεις όμορφα και ελεύθερος, θα χρειαστεί να πάρεις κάποιες βασικές αποφάσεις. Θα αντιμετωπίσεις μέσα στη μέρα διλήμματα που έχουν να κάνουν με θέματα του σπιτιού αλλά και της οικογένειας. Ίσως χρειαστεί να βάλεις τα όριά σου ή να αλλάξεις τη στάση σου απέναντι σε ό,τι σε κάνει να νιώθεις κάπως περίεργα, κι αν χρειαστεί να βγεις ο κακός της υπόθεσης. Θα έχεις όμως μέσα στη μέρα να το συζητήσεις όλο αυτό, αφού κοπάσει η ένταση.

Αιγόκερως
«Πώς μπορώ να διαχειριστώ όλα αυτά που έχουν συμβεί και να μην με επηρεάζουν τόσο πια;». Αυτή είναι η ερώτηση που θα σε απασχολήσει αρκετά σήμερα, Αιγόκερέ μου αγαπημένε και το πιθανότερο είναι να το ρίξεις στην εργασιοθεραπεία. Ίσως προσπαθήσεις να πάρεις κάποιες δραστικές αποφάσεις για να περιορίσεις τα ενδεχόμενα που αναπτύσσονται στο μυαλό σου και μπορεί να κάνουν ακόμα πιο περίπλοκη τη μέρα σου. Το καλό είναι πως θα έχεις κάποιες συζητήσεις που θα σε βοηθήσουν στο να πας παρακάτω επαγγελματικά και που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στα οικονομικά σου.

Υδροχόος
Σήμερα, Υδροχόε, εστιάζεις αρκετά στη συμπεριφορά των άλλων και προσπαθείς τι από αυτά που σου λένε ισχύουν και τι όχι. Ενώ τα πράγματα στέκονται μια χαρά στο μυαλό σου, κάτι μέσα σου δεν κολλάει και τόσο. Πέρα όμως από αυτό, θα προσπαθήσεις να βάλεις ένα μικρό φρένο στα έξοδα. Έτσι θα κληθείς σήμερα να αποφασίσεις ποιες από τις πολυτέλειες που μπορεί να έχεις βάλει στη ζωή σου χρειάζονται μείωση. Βέβαια, θα βάλεις και κάποια όρια σε συγκεκριμένα πρόσωπα, αρκεί να βρεις το κατάλληλο τρόπο, χωρίς να κάνεις ζημιά στη σχέση σας.

Ιχθύες
Ιχθύ μου καλέ, σήμερα το πρόγραμμά σου ρολάρει αρκετά άνετα. Με την ίδια ευκολία τακτοποιούνται και κάποιες οικονομικές σου εκκρεμότητες. Αργότερα μέσα στη μέρα θα σε πιάσουν κάποιες αμφιβολίες που αφορούν περισσότερο τα συναισθηματικά σου και το πώς εξελίσσονται τα πράγματα σε αυτό το κομμάτι. Επίσης, θα χρειαστεί να λάβεις και κάποιες σημαντικές αποφάσεις σήμερα για το ποια στάση θα κρατήσεις σε συναδέλφους που μπορεί να σε πιέζουν κάπως με τον τρόπο τους. Το καλό είναι πως μπορείς να τα λύσεις εύκολα μέσα από συζητήσεις με κάποια άτομα που σου δημιουργούν ασφάλεια.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ