Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Κυριακής 17.03.2024

Καρκίνε μου, είσαι σε ένα μεταίχμιο

Αγγελική Μανουσάκη
Αγγελική Μανουσάκη
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Τα Ζώδια της Κυριακής 17.03.2024: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Κριός
Κριέ μου, κάποιες σκέψεις είναι δύσκολο να τις βάλεις σε σειρά, ειδικά όταν σκάνε πολλά γύρω σου. Και χωρίς ιδιαίτερη διάθεση, γίνεται ακόμα δυσκολότερο. Ωστόσο, θα κάνεις κάποιες συζητήσεις που θα σε βγάλουν για λίγο από το περίεργο μουντ και θα σε βοηθήσουν να ξεκαθαρίσεις κάποια πράγματα. Από το μεσημεράκι και μετά, η ψυχολογία σου γίνεται ένα βασικό κομμάτι και εστιάζεις περισσότερο στον εαυτό σου αλλά και σε αυτά που θα σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα. Απλά μην παρατήσεις στη μέση τις δουλειές σου και δημιουργηθεί περισσότερο θέμα. Προσοχή σε ξαφνικά έξοδα!

Ταύρος
Με κάποιες μικρές και τελευταίες ταλαιπωρίες με τα οικονομικά σου, Ταύρε μου, θα ξεκινήσεις τη μέρα σου. Από το μεσημεράκι και μετά όμως, εστιάζεις περισσότερο στο πώς να διαχειριστείς την κατάσταση και να βάλεις ένα φρένο στο άγχος που σε έχει πλημμυρίσει. Οι ευκαιρίες είναι και σήμερα αρκετές και κάποιες νέες επαφές ή πληροφορίες θα σου δείξουν ίσως μια διέξοδο για να ενισχύσεις το οικονομικό. Σε πιάνει μια νευρικότητα και η πίεση που θα νιώσεις μπορεί να σε κάνει να απομονωθείς για λίγο κάπως απότομα. Αυτό που χρειάζεται είναι ψυχραιμία και να μη δώσεις εντελώς αυθόρμητες απαντήσεις!

Δίδυμοι
Ναι, Δίδυμε, άλλη μια μέρα που για το πρωί τουλάχιστον θα χρειαστεί να κάνεις μια ακόμα προσπάθεια για να ρυθμίσεις κάποια τελευταία πραγματάκια. Αυτή η απογοήτευση στα επαγγελματικά θα παραμείνει και σήμερα και σίγουρα θα χρωματίσει αναλόγως τις κινήσεις σου. Από νωρίς το μεσημεράκι και μετά, θα ασχοληθείς περισσότερο με τα οικονομικά σου. Έχεις κάποια ευχάριστα νέα που θα σε βοηθήσουν να προωθήσεις τα πλάνα σου αρκετά πιο εύκολα. Λίγο προσοχή στα ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα. Κάποιες συζητήσεις σε επηρεάζουν περισσότερο σήμερα και μπορεί να πέσεις κάπως.

Καρκίνος
Καρκίνε μου, είσαι σε ένα μεταίχμιο. Με το ένα πόδι είσαι σε απόσταση και με το άλλο απλά κάνεις αισθητή την παρουσία σου όταν πέφτει θέμα που σε ενδιαφέρει στο τραπέζι. Αυτό μέχρι το μεσημεράκι, που από εκεί και πέρα πλέον βγαίνεις στο προσκήνιο! Ναι, θα υπάρξουν συζητήσεις που θα σε επηρεάσουν. Ναι, θα προσπαθήσεις να το σώσεις κάπως ή να τραβήξεις τη συζήτηση σε άλλο θέμα, προσπαθώντας να κρατήσεις ένα όμορφο κλίμα στην παρέα. Μην κολλήσεις με το πώς μπορεί να νιώσεις μια στιγμή μέσα στη μέρα και απομονωθείς. Επίσης, αν τα πάρεις στα ξαφνικά με κάτι ή κάποιον, πες το και μην αρχίσεις τα δικά σου κυριακάτικο!

Λέων
Λιοντάρι μου, κάποιες κοινωνικές επαφές είναι αυτό που δε θα μπορέσεις να αποφύγεις σήμερα, όσο και να μην έχεις όρεξη. Από το μεσημεράκι και μετά θα θελήσεις να αποτραβηχτείς και να μαζέψεις τις δυνάμεις σου. Ναι, νιώθεις κούραση και ενώ έχεις τη διάθεση, δεν… Το σώμα δύσκολα ακολουθεί σήμερα και προτιμάς να ξεκουραστείς. Αυτό που θέλει προσοχή είναι το πόσο θα τα χώσεις στον εαυτό σου για κάποια γεγονότα της εβδομάδας που κλείνει. Κάποιες όμορφες στιγμές με το ταίρι σου θα δώσουν λίγο φως και κάποιες πιο βαθιές συζητήσεις σας φέρουν πιο κοντά σήμερα.

Παρθένος
Παρθένε μου, σήμερα θα πρέπει να φύγεις λίγο από το τι λένε οι άλλοι. Οι άλλοι πάντα θα έχουν να λένε κι όσο ασχολείσαι τόσο θα απογοητεύεσαι με αυτά που ακούς. Όπως σήμερα! Από το μεσημεράκι και μετά όμως θα έχεις αρκετές ευκαιρίες να βρεθείς με φίλους. Και η διάθεσή σου στρέφεται προς αυτή την κατεύθυνση και θα το επιδιώξεις περισσότερο. Αρκεί να μην δώσεις βάση σε διαφωνίες ή ατάκες προς εσένα που θα έχουν τη χροιά πειράγματος. Τηλεφωνήματα που σχετίζονται με τη δουλειά άστα για τις επόμενες μέρες! Αν είσαι σε σχέση, μια μικρή εκδρομή με το ταίρι σου θα σε βοηθήσει αρκετά!

Ζυγός
Σήμερα, Ζυγέ μου, προσπαθείς να ξεφύγεις από τα δεδομένα και το κλίμα που επικρατεί στη δουλειά και να πάει το μυαλό σου σε πιο χαλαρές καταστάσεις. Δεν είναι και τόσο εύκολο, γιατί έχεις αμφιβολίες για άτομα που μπορεί να σε είχαν κερδίσει σαν προσωπικότητες. Από το μεσημεράκι και μετά, η εικόνα που βγάζεις προς τα έξω σε απασχολεί περισσότερο και θέλεις από τη μία να βγάλεις μια πιο δυναμική και αποστασιοποιημένη εικόνα, ενώ μέσα σου έχεις ανησυχία. Μπορεί μέσα από μια καλλιτεχνική δραστηριότητα να μπορέσεις να χαλαρώσεις. Κάποια εξόρμηση επίσης θα βοηθούσε σημαντικά την ψυχολογία σου.  

Σκορπιός
Σκορπιέ μου, σήμερα δυσκολεύεσαι να χωνέψεις την απογοήτευση που έχεις από τα χτες και για αυτό να νιώθεις κάπως πιο υποτονικός. Οι ρυθμοί σου πέφτουν και θα προτιμούσες να είσαι κάπου ήσυχα και να κάνεις κάτι πιο δημιουργικό ίσως, που να σε βοηθήσει να εκφραστείς καλύτερα. Από το μεσημεράκι και μετά μπορεί να δεις τα πράγματα κάπως πιο φιλοσοφημένα και να πάρεις αποφάσεις εν θερμώ μεν, αλλά δραστικές για τα δεδομένα σου! Ένα φλερτ θα σε κάνει να ξεχαστείς και να βγεις για λίγο από τις κλειστές σου, να ασχοληθείς με κάτι που μπορεί να έχει ένα ενδιαφέρον.

Τοξότης
Τοξότη μου, παρατηρείς αρκετά που σε ενοχλούν στη σχέση σου και δυσκολεύεσαι να τα κρατήσεις για τον εαυτό σου. Δεν είσαι σε θέση να τα επεξεργαστείς περισσότερο και ο αυθορμητισμός μπορεί να λειτουργήσει σα δίκοπο μαχαίρι. Έχεις την ευκαιρία σήμερα να υποδείξεις τι σε ενοχλεί, χωρίς όμως να επιβάλεις την άποψή σου ή να κάνεις υποδείξεις στο τι πρέπει να γίνει. Από το μεσημεράκι και μετά δε, θα χρειαστεί περισσότερο προσοχή ο τρόπος σου, αφού θα γίνεις πιο έντονος, χωρίς να το καταλάβεις. Μπορεί να έχεις μια καλή ψυχολογία, αλλά αυτό δε φαίνεται και τόσο πολύ και στους άλλους σήμερα.

Αιγόκερως
Κάποια τελευταία που πρέπει να ρυθμίσεις, Αιγόκερε, δε θα μπορέσεις να τα αποφύγεις. Ενώ από το μεσημεράκι και μετά εστιάζεις περισσότερο στο να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στη σχέση σου ή στο άτομο που σε ενδιαφέρει συναισθηματικά. Καλό είναι να μην εστιάσεις σε αυτά που σε απογοήτευσαν τις προηγούμενες μέρες και να ξεφύγει το μυαλό σου από εκεί με οποιοδήποτε τρόπο. Επίσης, κάποιες ιδέες που μπορεί να πέσουν στο τραπέζι ίσως φέρουν ένταση στην παρέα. Εύκολο να απομονωθείς, αχρείαστο όμως! Επίσης, καλό είναι να δώσεις περισσότερη βάση σε οτιδήποτε σου δημιουργεί περίεργα και έντονα συναισθήματα.

Υδροχόος
Υδροχόε μου, μια περίεργη διάθεση έχεις κι εσύ και δεν ξέρεις πώς να ξεφύγεις από αυτή. Κάποιες ανασφάλειες ίσως να σου θολώνουν σήμερα το τοπίο και το μυαλό σου να πηγαίνει σε αχρείαστες σκέψεις. Από το μεσημεράκι και μετά έχεις τη διάθεση να οργανωθείς για τη νέα βδομάδα και να κάνεις το πρόγραμμά σου, ακόμα κι αν είσαι εκτός για το τριήμερο. Επαφές και γνωριμίες θα σε ανεβάσουν ψυχολογικά και η διάθεση για κάτι νέο συναισθηματικά για τους ελεύθερους θα δώσει μια νότα ανανέωσης σήμερα. Ίσως φτάσουν στα αυτιά σου και κάποιες πληροφορίες που να σχετίζονται με οικονομικά της δουλειάς, και να πάρεις και από εκεί μια χαρά.

Ιχθύες
Αυτό που θέλεις σήμερα, Ιχθύ, είναι να βρεις μια δικαιολογία και να μείνεις όλη μέρα στο κρεβάτι. Ναι, ίσως να νυστάζεις περισσότερο από τις προηγούμενες ημέρες ή να μην έχεις διάθεση για συναναστροφές. Από το μεσημεράκι και μετά ανεβαίνεις κάπως. Μπορεί να κάνεις κάτι με την παρέα, αλλά σε προδιαγραφές που θα υπάρχει άνεση χαλαρότητα. Μια ομορφιά υπάρχει στην ατμόσφαιρα και ένα διάχυτο φλερτ στην ατμόσφαιρα σε ανεβάζει κάπως. Μην το αγνοήσεις απλά και μόνο επειδή έχεις τις αμφιβολίες καρφωμένες μέσα στο κεφάλι σου. Κάποιες ξαφνικές διαφωνίες με την οικογένεια είναι καλύτερο να τις διαχειριστείς με ψυχραιμία και ευελιξία.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ