Cosmic Telegram

Τα Ζώδια του Σαββάτου 16.03.2024

Ξεκινάς τη μέρα σου με το τι πρέπει να κάνεις, Δίδυμε

Αγγελική Μανουσάκη
Αγγελική Μανουσάκη
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αγγελική Μανουσάκη - Ζώδια - Αστρολογικές Προβλέψεις

Τα Ζώδια του Σαββάτου 16.03.2024: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Κριός
Κριάρι μου καλό, που πάντα βιάζεσαι, σήμερα συνειδητοποιείς κάπως καλύτερα τους λόγους που πρέπει αν βλέπεις πιο προσεκτικά πράγματα. Η μέρα ξεκινά με αρκετά πρέπει να σε ζορίζουν και με μια ανάγκη-επιθυμία να έχεις τον τελευταίο λόγο στο οτιδήποτε! Το θετικό της ημέρας είναι πως κάποιες επαγγελματικές προτάσεις εξελίσσονται σύμφωνα με τα δεδομένα που είχες στο μυαλό σου και θα το οργανώσεις ακόμα καλύτερα. Από το απόγευμα και μετά, μην μπεις σε διαδικασίες να εμπλακείς σε οτιδήποτε περίεργο ή κάτι που το ξέρουν λίγα άτομα. Μαθαίνεις κάποια πράγματα που παίζει να σε απογοητεύσουν αρκετά!

Ταύρος
Ταύρε μου, η αλήθεια είναι πως έχεις κάποιες εσωτερικές αμφιβολίες για οικονομικά ζητήματα, αλλά και για επαγγελματικά βήματα που σκέφτεσαι να κάνεις. Από τη μία θέλεις λίγο παραπάνω χρόνο για τα σκεφτείς όλα αυτά, από την άλλη όμως δεν τον έχεις και νιώθεις να πιέζεσαι αρκετά. Μέσα στη μέρα και μετά από κάποιες έξυπνες διαπραγματεύσεις, θα κάνεις ό,τι καλύτερο μπορείς, ενώ θα βρεις ευκαιρίες να δείξεις την αξία σου επαγγελματικά. Από το απόγευμα και μετά, καλό είναι να μην το παραζορίσεις το πράγμα και να μην πάρεις ό,τι σου δώσει η άλλη πλευρά, χωρίς να διαβάσεις τα ψιλά γράμματα.

Δίδυμοι
Ξεκινάς τη μέρα σου με το τι πρέπει να κάνεις, Δίδυμε. Αντιλαμβάνεσαι πως πρέπει να πιεστείς και να αφήσεις τα διασκεδαστικά πλάνα για λίγο στην άκρη σήμερα και να επικεντρωθείς περισσότερο στην άμεση εμπλοκή σου στα πράγματα. Το καλό είναι πως οι επαφές που θα κάνεις θα σε βοηθήσουν να ξεμπλέξεις γρήγορα ή να δρομολογήσεις πιο εύκολα τις υποθέσεις σου, κάτι που θα ανεβάσει σημαντικά την αυτοπεποίθησή σου! Από το απογευματάκι και μετά, προσπάθησε να μην δημιουργήσεις εντάσεις με ανωτέρους στη δουλειά και μην βάλεις πολύ ψηλά τον πήχη σε επαγγελματικούς στόχους. Επίσης, κάποιος συνάδελφος που έχεις εξιδανικεύσει, παίζει να σε απογοητεύσει αρκετά σήμερα.

Καρκίνος
Καρκίνε, σήμερα το μόνο σίγουρο είναι ότι έχεις να πεις πολλά! Και για πολλά πράγματα! Σκέφτεσαι όμως μήπως είναι καλύτερο να τα κρατήσεις για τον εαυτό σου. Εγώ θα σου πω πως ίσως σήμερα δεν είναι η κατάλληλη μέρα να κάνεις κάτι τέτοιο. Αυτό που είναι σημαντικό σήμερα είναι να εκμεταλλευτείς την ευκαιρία που θα σου παρουσιαστεί και να τακτοποιήσεις κάποιες οικονομικές εκκρεμότητες που μπορεί να έχεις. Από το απόγευμα και μετά, αντιδράς πιο έντονα σε πράγματα που θεωρείς αβάσιμα, ενώ οι συμπεριφορές κάποιων ατόμων που είχες ψηλά θα σε απογοητεύσουν.

Λέων
Σήμερα, Λέοντα, έχεις πολλά επαγγελματικά μέτωπα ανοιχτά και δεν ξέρεις πώς να τα διαχειριστείς. Θέλεις να τα κλείσεις ταυτόχρονα, αφού τρέχουν παράλληλα όλα! Κάποιες από τις υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει, φοβάσαι πως δε μπορείς να τις πραγματοποιήσεις και μπορεί να σε πιάσει μια τάση να τα παρατήσεις. Κάποιοι από τους συνεργάτες σου όμως, μέσα από απλά και μικρά κολπάκια που θα σου δείξουν θα σε βοηθήσουν να ξελασπώσεις κάπως. Από το απόγευμα και μετά, καλό είναι να κρατήσεις ένα χαμηλό προφίλ και να φανείς λογικός σε αυτά που θέλεις να διεκδικήσεις, ενώ καλό είναι να μην δώσεις βάση σε παράλογα που θα ακούσεις, γιατί παίζει να αγχωθείς περισσότερο χωρίς λόγο.

Παρθένος
Παρθένε μου, μέρα αρκετά γεμάτη επαγγελματικά και νιώθεις το χρόνο να σε πιέζει, μιας κι έχεις αρκετούς στόχους στο μυαλό σου που πρέπει να πετύχεις αυτό το διάστημα. Δεν ξέρεις αν θέλεις ή αν σε συμφέρει να συμμετάσχεις άλλο σε ομαδικά πρότζεκτ, αφού περνά σήμερα από το μυαλό σου πως την περισσότερη δουλειά την κάνεις εσύ. Και πράγματι, είσαι τόσο δραστήριος που οι άλλοι δυσκολεύονται να ακολουθήσουν τους ρυθμούς σου σήμερα. Από το απόγευμα και μετά, κάποια διαφωνία στο πώς πρέπει να εξελιχθεί μια δουλειά μπορεί να σε φέρει στο όριο να δουλέψεις ατομικά, ενώ μια απογοήτευση θα έρθει να σου επιβεβαιώσεις κάποιες από τις υποψίες σου.

Ζυγός
Ζυγέ, μια μέρα που θέλεις απλά να ασχοληθείς με κάτι νέο, με κάτι διαφορετικό και καινούργιο. Πώς θα το κάνεις όμως αυτό, όταν έχεις άλλες 7 ανοιχτές υποθέσεις και το μυαλό σου να μοιράζεται και στις 7 ταυτόχρονα; Βασική προϋπόθεση είναι οι υποχρεώσεις σου στη δουλειά, αφού εκεί ο φόρτος είναι αρκετός και οι απαιτήσεις υψηλές σήμερα. Το καλό είναι πως γίνεσαι ευρηματικός και κάνεις σωστές κινήσεις και επαφές για να τακτοποιήσεις πιο εύκολα και άμεσα τις υποθέσεις αυτές. Από το απόγευμα και μετά, κάποια μαντάτα που σχετίζονται με τη δουλειά μπορεί να κάνουν την ζωή σου λίγο πιο δύσκολη ή μπορεί να απογοητευτείς με την εξέλιξη κάποιων υποθέσεων που σε αφορούν.

Σκορπιός
Σήμερα, Σκορπιέ μου, το κομμάτι ευθύνες μοιάζει βουνό. Θα κληθείς να δεις κατάματα τις επιλογές και τις δυνατότητες που έχεις, για να κινηθείς αναλόγως. Και το φως στο σκοτάδι σου σε φέρνει σε μια περίεργη θέση. Ένταση και αντίδραση, αλλά στο τέλος θα συμβιβαστείς και θα ακολουθήσεις. Το καλό είναι πως έχεις κατά νου από πού να ξεκινήσεις και την αποφασιστικότητα να κόψεις μαχαίρι οτιδήποτε σε κρατάει πίσω. Από το απόγευμα και μετά, καλό είναι να προσέξεις τις αντιπαραθέσεις με ανωτέρους ή με άτομα που μπορεί να επηρεάσουν γενικά την πορεία σου, καθώς επίσης και να μην ενδώσεις στις τάσεις φυγής.

Τοξότης
Τοξότη μου, βασικό μέλημα να μπορέσεις να διακρίνεις τις προθέσεις των άλλων σήμερα. Το κεφάλι σου είναι γεμάτο με πληροφορίες που μπορεί να κάνουν ακόμα πιο χαοτική την κατάσταση. Στο κομμάτι της σχέσης θα πρέπει να δεις κάποια πράγματα πιο καθαρά και να μην αφήσεις τίποτα να θολώσει την κρίση σου. Πρέπει να αναλάβεις κάποιες ευθύνες απέναντι στον εαυτό σου, θες δε θες! Από το απογευματάκι και μετά, υπάρχουν συννεφάκια στο μεταξύ σας με το αμόρε. Ίσως αυτά που βγουν στην επιφάνεια σου ταράξουν τα νερά. Καλό είναι να μην πιστέψεις πράγματα που έχεις ξανακούσει, ούτε να επωμιστείς ευθύνες που δε σου αναλογούν!

Αιγόκερως
Αιγόκερέ μου, σήμερα υπάρχει σημαντική πίεση χρόνου. Το πρόγραμμα είναι γεμάτο και εσύ θα δυσκολευτείς κάπως να ανταπεξέλθεις, αν δεν πάρεις κάποια άμεσα μέτρα. Μέσα στη μέρα, μέσα σε όλη αυτή την αναμπουμπούλα θα έχεις θετικές εξελίξεις σε οικονομικά θέματα ή κάποιες εξελίξεις που σχετίζονται με τη δουλειά σου γενικότερα. Κάτι που θα ηρεμήσει κάπως το άγχος σου. Από το απόγευμα και μετά, το κλίμα γίνεται κάπως πιο έντονο, αφού θα χρειαστεί να βάλεις προτεραιότητες και να χωρίσεις με ακρίβεια το χρόνο σου. Καλό είναι να μην ακούσεις το τι θα πουν οι γύρω σου, γιατί θα σε μπερδέψουν περισσότερο. Και αυτό δε το χρειάζεσαι σήμερα!

Υδροχόος
Σήμερα, Υδροχόε προσπαθείς να βάλεις σε μια σειρά τις σκέψεις σου και τις ιδέες σου, ενώ το συναισθηματικό σου κομμάτι φαίνεται να είναι κάπως βαρύ. Το ότι θέλεις να εκφραστείς πιο ελεύθερα έρχεται σε μια σύγκρουση με αυτά που πρέπει να κάνεις και δυσκολεύεσαι να το αποδεχτείς σήμερα. Παράλληλα, η ενέργειά σου ανεβαίνει και θα βρεις τρόπους να το ξεσπάσεις όλο αυτό, για να νιώσεις κάπως πιο ζωντανός και ελεύθερος. Από το απόγευμα και μετά, κάποια οικονομικά νέα θα έρθουν να σου δείξουν την ανάγκη να το χειριστείς διαφορετικά. Κάποιες δυσκολίες φαίνονται, αλλά και μια αδυναμία να κατανοήσεις την κατάσταση με τα χρήματά σου.

Ιχθύες
Ιχθύ, το πράγμα είναι κάπως ζόρικο σήμερα, αφού θέματα μέσα στην οικογένεια δημιουργούν ένα έντονο κλίμα και εσύ δε βλέπεις καμία διάθεση από τους άλλους για να λυθούν. Μπορεί κι εσύ να μην έχεις αυτή τη διάθεση όμως. Κάποια πράγματα μπορεί να τα βλέπεις κάπως υπερβολικά σήμερα, παρά το ότι μπορείς να τα αντιμετωπίσεις πιο άμεσα και με θετικά αποτελέσματα. Προσοχή σε παρασκηνιακές δράσεις! Από το απόγευμα και μετά, σε πιάνει μια τάση απομάκρυνσης από τα πάντα! Δεν θέλεις να ασχοληθείς με τίποτε που μπορεί να σε φορτίσει αρνητικά περισσότερο και ίσως ασχοληθείς περισσότερο με πράγματα που θα σε βοηθήσουν να ξεφύγεις.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ