Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Παρασκευής 15.03.2024

Ταύρε, τα οικονομικά σου χρειάζονται λίγο προσοχή σήμερα

Αγγελική Μανουσάκη
Αγγελική Μανουσάκη
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Αγγελική Μανουσάκη μιλάει για τις viral αστρολογικές προβλέψεις της, τα Ζώδια και τη ζωή στην Αθήνα.

Τα Ζώδια της Παρασκευής 15.03.2024: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Κριός
Σήμερα, Κριέ, κάποιες περίεργες σκέψεις μπορεί να σε απασχολήσουν το πρωί. Κάποιο συναισθηματικό γεγονός, μπορεί πάλι κάποιο οικονομικό να σου δημιουργήσει μια ανησυχία και ένα άγχος πως κάτι μπορεί να στραβώσει έστω και την τελευταία στιγμή. Μέσα στη μέρα, θα προσπαθήσεις να το μαζέψεις όλο αυτό, αναγκάζοντας τον εαυτό σου να παραμερίσει το οτιδήποτε από το κεφάλι σου και να πέσεις με τα μούτρα στη δουλειά για να ξεχαστείς. Έχεις όμως την άνεση να μιλήσεις και να μοιραστείς κάποιες ανησυχίες σου, αλλά με άτομα που ξέρεις πως δε θα σε κριτικάρουν ή δε θα σε κοροϊδέψουν.

Ταύρος
Ταύρε, τα οικονομικά σου χρειάζονται λίγο προσοχή σήμερα. Έχεις μια διάθεση να κάνεις σπατάλες εντελώς αχρείαστες, απλά και μόνο για να περάσεις καλά την παρέα σου. Κάποιες σοβαρές συζητήσεις που θα προκύψουν θα σε κάνουν να παρατηρήσεις συμπεριφορές και απόψεις, στις οποίες δεν είχες δώσει σημασία και θα σε ενοχλήσουν σήμερα. Από το απόγευμα και μετά, θα ανοιχτούν κάποιες συζητήσεις και έτσι όπως θα εξελιχθούν, θα λειτουργήσουν πολύ βοηθητικά για εσένα. Είτε γιατί θα βρεις ευκαιρία να πεις κάποια πράγματα που κρατάς μέσα σου, είτε γιατί θα επιβεβαιώσεις κάποιες σκέψεις για άτομα της παρέας σου.

Δίδυμοι
Πιο ενεργητικός από τις προηγούμενες μέρες είσαι σήμερα, Δίδυμε! Ίσως παρατηρήσεις κάποια πράγματα που σου χαλάνε τη διάθεση στη δουλειά και όσο και να προσπαθήσεις να το φέρεις στα μέτρα σου, θα αναγκαστείς  τελικά να συμβιβαστείς και να δεχτείς κάποια όρια που θα σου θέσουν οι άλλοι. Νωρίς το απογευματάκι θα νιώσεις άνετα να μοιραστείς όλο αυτό, αφού θα βρεθείς με φίλους. Μπορεί να υπάρξουν θετικές εξελίξεις σε επαγγελματικές επαφές που θα κάνεις. Σήμερα να ξέρεις φαίνεσαι κάπως πιο αυστηρός προς τα έξω και μπορεί να είσαι πιο κοφτός σε ό,τι έχει να κάνει με τη δουλειά σου.

Καρκίνος
Καρκίνε μου, μαζεύεσαι. Και προσπαθείς να μαζέψεις τις δυνάμεις σου και τις σκέψεις σου. Δεν έχεις ιδιαίτερη διάθεση να κάνεις το οτιδήποτε πέρα από αυτά που πρέπει για να βγάλεις τη μέρα σου. Κάποιες συζητήσεις που γίνονται μπροστά σου θα σε παρασύρουν και θα εμπλακείς, απλά και μόνο για να πεις το δικό σου πιστεύω. Εκεί θα χρειαστεί να προσέξεις, γιατί ή που θα φανατιστείς και θα το τερματίσεις ή που θα το κόψεις απότομα και θα φύγεις. Δε θα πάει καλά αυτό, να ξέρεις. Από το απογευματάκι και μετά θα κάνεις συζητήσεις που αφορούν την εξέλιξή σου στη δουλειά ή θα πιάσει κάτι το αυτί σου για αυτό, που θα σου φτιάξει κάπως το κέφι.

Λέων
Λιοντάρι μου, αυτό που σήμερα θέλεις να ασχοληθείς περισσότερο με τις κοινωνικές σου επαφές είναι κάτι θα σε βγάλει από μια μιζέρια που μπορεί να σε έχει πιάσει και θα το δεις και σε μια ευκαιρία να αλλάξεις κάπως τον αέρα σου. Βέβαια, το ότι από το μυαλό σου εξακολουθούν και περνάνε διάφορα, ιδίως ό,τι δεν ακουμπά το προσωπικό σου στυλ σκέψης και αντίδρασης και αυτό φαίνεται να σε αγχώνει. Μπορεί να γίνεις κάπως πιο απότομος σε αυτά που θέλεις να διεκδικήσεις. Αλλά από το απογευματάκι και μετά, χαλαρώνεις και το ρίχνεις στο χιούμορ και το έξω περισσότερο. Ένα φλερτ πλανάται στην ατμόσφαιρα. Θα το καταλάβεις, αλλά θα το αφήσεις να σε κολακεύει ίσως, χωρίς φανερή ανταπόκριση.

Παρθένος
Παρθένε, επαγγελματικά ζητήματα και το πόσο αναγνωρίζεται η δουλειά που κάνεις σε απασχολούν σήμερα. Δεν έχεις τη διάθεση να δεις την οπτική των άλλων και απορρίπτεις οτιδήποτε ακούγεται στα αυτιά σου σα δικαιολογία. Αντιθέτως, θα πεις πολλά και με ωμό τρόπο, θέλοντας να δείξεις στους άλλους πως δε τρως κουτόχορτο! Θα γίνεις σκληρός χωρίς να το καταλάβεις και θα αντιληφθείς αργότερα το πώς θα σε επηρεάσει η στάση σου αυτή. Από το απογευματάκι και μετά, θα συνειδητοποιήσεις πιο καθαρά πως οι φοβίες σου θολώνουν κάπως την κρίση σου και βγάζουν ένα σκληρό σου κομμάτι στην επιφάνεια!

Ζυγός
Σήμερα, Ζυγέ μου, έχεις την επιθυμία να κάνεις κάτι πιο δημιουργικό, κάτι αναπάντεχο για τα δεδομένα σου και να δώσεις μια ανανέωση σε οτιδήποτε εμπλέκεσαι μέσα στη μέρα. Η αλήθεια είναι πως νιώθεις αυτή την απογοήτευση όταν δε μπορείς να το κάνεις στη δουλειά σου αυτό και η διάθεση σου φαίνεται να πέφτει. Θα το ρίξεις όμως στη δουλειά και θα καταλάβεις πως κάποια πράγματα δε μπορείς να τα αποφύγεις. Από το απόγευμα και μετά, θα δεις πως μέσα από συνεργασίες και επαφές με συναδέλφους θα περάσεις ευχάριστα και θα εκφράσεις αυτό το δημιουργικό που έχεις με μεγαλύτερη ευκολία.

Σκορπιός
Σκορπιέ, έχεις διάθεση να φλερτάρεις και να δείξεις το ενδιαφέρον στο άτομο που σου αρέσει. Αλλά ο φόβος της απόρριψης ή της απογοήτευσης σου ρίχνει το ηθικό και σε κάνει να οπισθοχωρήσεις. Από την άλλη, έχεις αντίστοιχη συμπεριφορά και σε κάποια νέα επαγγελματικά ανοίγματα που θα σου προταθούν σήμερα. Θα το μαζέψεις σχετικά εύκολα, αφού δε θα αργήσεις να δεις τα πράγματα κάπως πιο ψυχρά, ως κάτι που πρέπει να γίνει. Από το απογευματάκι και μετά θα μπορέσεις να κάνεις πιο άνετα τις διαπραγματεύσεις που θέλεις και θα είσαι πιο άνετος και στη δουλειά.

Τοξότης
Σήμερα, Τοξότη μου, είναι κάπως περίπλοκο το πράγμα με τους άλλους. Έχεις μια εσωτερική ανησυχία πως κάτι δεν πηγαίνει καλά και μάλλον φορτώνεσαι το φταίξιμο. Μάλλον χρειάζεται να δώσεις βάση στις συμπεριφορές που δέχεσαι κυρίως σήμερα, γιατί κάτι δε βλέπεις καθαρά. Ένα σημαντικό είναι να τακτοποιήσεις κάποια θέματα του σπιτιού. Αν θέλεις να νοικιάσεις κάποιο σπίτι, δώσε βάση στους όρους του συμβολαίου σήμερα. Από το απογευματάκι και μετά, θα έχεις κάποιες επαφές για δουλειά που θα ευνοήσουν μια μελλοντική συνεργασία και θα σου δώσει ένα κίνητρο παραπάνω να επεκτείνεις το επαγγελματικό σου. Κάποιο φλερτ παίζει επίσης.

Αιγόκερως
Αιγόκερέ μου, τα της δουλειάς είναι τόσα πολλά και κάπου θα χρειαστεί να φτιάξεις εκ νέου το πρόγραμμα της μέρας σου. Στο κεφάλι σου επικρατεί ένα χάος, καθώς έχεις κάποιες καλές και ωραίες ιδέες, ενώ προσπαθείς να τις μοιραστείς με τους άλλους και να τους δώσεις να καταλάβουν το όραμά σου. Αυτό που χρειάζεται προσοχή είναι να μην το παρακάνεις με τις λεπτομέρειες αλλά και με την υπερβολική οργάνωση, γιατί θα το κάνεις δύσκολο. Από το απογευματάκι και μετά θα έχεις την ευκαιρία να περάσεις κάπως το προσωπικό σου συναίσθημα σε όλο αυτό και να το κάνεις πιο προσωπικό, αλλά και ακόμα πιο δημιουργικό.

Υδροχόος
Υδροχόε μου, σήμερα έχεις κάποιες καλές ιδέες που τις ρίχνεις στο τραπέζι και έχουν προοπτικές να εξελιχθούν αρκετά. Αυτό που πρέπει να προσέξεις είναι τα έξοδα που θα κάνεις. Μάλλον κάπου έχεις χάσει τη μπάλα και θα χρειαστεί να το προσέξεις. Αν και αργότερα μέσα στη μέρα θα σε πιάσει αυτό της οργάνωσης και θα λάβεις τα μέτρα σου. Ίσως υπάρξει μια πίεση και ένα άγχος με το οικονομικό. Προσοχή σε συμφωνίες που είναι σε διαπραγμάτευση. Μην ανοίγεσαι περισσότερο από αυτά που μπορείς να κάνεις. Από το απογευματάκι και μετά, κάτι σε κινητοποιεί περισσότερο και το μυαλό σου λειτουργεί πιο ευέλικτα.

Ιχθύες
Καλό μου ψάρι, σήμερα έχεις τα του σπιτιού σου στο κεφάλι σου. Παίζει να είναι τόσα αυτά που έχεις να διαχειριστείς και η πίεση που νιώθεις είναι αρκετή. Μπορεί να υπάρχουν κάποιες οικονομικές υποθέσεις που εκκρεμούν. Μπορεί να είναι κάποια θέματα καθαρά οικογενειακά. Πάντως, από το πρωί θα χρειαστεί να βγεις μπροστά και να αναλάβεις κάποιες ευθύνες ή να κάνεις την αρχή για να λυθεί κάπως. Από το απογευματάκι και μετά φαίνεται ένα φως, αφού με κάποια συμφωνία, κάποια συζήτηση ή κάποια επαφή που θα κάνεις θα σε βοηθήσει να το βάλεις σε σειρά. Αν είσαι σε οικονομικές συζητήσεις, μη βιαστείς να κλείσεις κάτι.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ