Cosmic Telegram

Τα Ζώδια του μήνα | Μάρτιος 2024

Ο Μάρτιος έχει μπει με σκοπό να σου ταράξει την ηρεμία, αγαπημένε μου Λέοντα

Αγγελική Μανουσάκη
Αγγελική Μανουσάκη
9’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Cosmic Telegram: Οι αστρολογικές προβλέψεις στην Athens Voice

Cosmic Telegram: Η Αγγελική Μανουσάκη κάνει τις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις του Μαρτίου 2024

Κριός
Αγαπημένε μου Κριέ καλό μήνα! Κοσμικότατες αλλαγές σε περιμένουν, καθώς παίζει η πρώτη σεληνιακή έκλειψη του έτους απέναντί σου (στον Ζυγό). Γενικά, έχει να πέσει πολλή πίεση, είτε σε ψυχολογικό επίπεδο, είτε σε επαγγελματικό. Πρέπει να είσαι σίγουρα διαλλακτικός, ώστε να μπορέσεις να βγάλει άκρη και να κρίνεις αντικειμενικά τις καταστάσεις. Έρχεσαι πιο κοντά με άτομα από το κοντινό σου περιβάλλον και δεν λες όχι σε νέες φιλίες και νέους κύκλους. Παρότι το άγχος δεν φεύγει, διατηρείς την ενέργειά σου ως τις 23 του μήνα, όπου περνάει ο Άρης στους Ιχθείς και τα αποθέματα ενέργειας κάπως εξαντλούνται. Στα γκομενικά σου τώρα, θα έλεγα ότι θα παιχτούν κάποιες ενδιαφέρουσες γνωριμίες, οι οποίες φυσικά είναι παροδικές και δεν θα έλεγα ότι είναι τόσο σοβαρές, ώστε να δώσεις σημασία. Εσύ που είσαι σε σχέση, θα κληθείς να είσαι πιο κατανοητικός και να ακούς το ταίρι σου. Άλλωστε ξέρουμε όλοι πως κι εσύ δεν έχεις πολλή υπομονή, κάνε όμως ότι μπορείς. Σε κάθε περίπτωση, προσπάθησε να μην δίνεις πολλή βάση σε λεπτομέρειες και να μην το πολυψειρίζεις το πράγματα, γιατί η έκλειψη στο ζώδιο του Ζυγού σου κλονίζει άμεσα τις διαπροσωπικές σχέσεις, κυρίως τις ερωτικές. Στα επαγγελματικά, δεν θα έλεγα πως είσαι ευχαριστημένος με τις αποδόσεις σου, καθώς σε ενδιαφέρει τι είπε ο ένας και τι ο άλλος και αυτό το παρασκηνιακό σου τσιτώνει τα νεύρα. Παρόλα αυτά τα οικονομικά σου ολοένα και βελτιώνονται.

Ταύρος
Αγαπημένε μου Ταύρε καλό μήνα! Σε θέλω, αυτόν τον μήνα, τσακάλι και καχύποπτο. Δεν είναι λίγες οι κοσμικές αλλαγές που σε περιμένουν, ειδικά στον τομέα της εργασίας. Η έκλειψη στο ζώδιο του Ζυγού αλλάζει πάρα πολύ την καθημερινότητά σου, την βαρύτητα των υποχρεώσεων και ίσως φέρει κάποιες αναποδιές σε θέματα πρακτικά, όπως ζημιές, μικροατυχήματα (χτύπα ξύλο), μετακινήσεις κλπ. Μην εμπιστεύεσαι τις δουλειές σου σε άλλους, γιατί το μόνο σίγουρο είναι πως θα απογοητευτείς. Από τα μέσα του μήνα και μετά θα δεις αλλαγές και σε προσωπικό επίπεδο, δεν μου πολυαρέσει, βέβαια, η όψη που κάνει η Αφροδίτη, ο Άρης και ο Ουρανός. Στα γκομενικά σου, παρότι θα υπάρχουν πολλές ερωτικές στιγμές, οι οποίες θα σου τονώσουν το ηθικό, σου προτείνω να είσαι πιο συντηρητικός στις αντιδράσεις σου, ειδικά το πρώτο μισό του μήνα, γιατί προβλέπεται να έρθουν τα πάνω κάτω στην ερωτική σου ζωή. Μπα που να σκάσω! Καταλαβαίνεις, εσύ που είσαι σε σχέση, ότι έχεις αρχίσει και ρουτινιάζεις κι αυτό βγάζει λίγο κακές συμπεριφορές. Ωστόσο, δεν είναι όλα μαύρα, καθώς η Αφροδίτη στο ζώδιο του Ιχθύ, σου φυλάνε ένα συναισθηματικό δέσιμο με τον σύντροφο. Εσύ που είσαι ελεύθερος, η Αφροδίτη στο ζώδιο του Ιχθύ σε φτιάχνει καλά, αλλά το πρώτο δεκαήμερο από βροχή...έρημος Σαχάρα. Στα επαγγελματικά σου τώρα, φαίνεται πως έχεις σκοπό να ριψοκινδυνέψεις κάποια πράγματα. Οικονομικά, μέχρι τις 15/3 θα σου πρότεινα να μην κάνεις κάτι το παράτολμο, όπως επένδυση, να μην υπογράψεις και να μην εμπιστεύεσαι όποιον σου τάζει τον ουρανό με τ' άστρα, γιατί δεν σε βλέπω καλά. 

Δίδυμοι
Αγαπημένε μου Δίδυμε καλό μήνα! Ο μήνας Μάρτιος είναι αρκετά έντονος και απαιτητικός για σένα. Έκανες πολλά έξοδα για άλλους το προηγούμενο διάστημα και το πορτοφόλι σου, όντας ζωντανός οργανισμός, έχει άποψη. Εσύ που αντιμετωπίζεις προσωπικά θέματα με τα προσωπικά ή τα οικογενειακά σου, η καθοδήγηση φίλων θα είναι κατασταλτική. Η πανσέληνος στο ζώδιο του Ζυγού στις 25 του μήνα σου ταράζει τα νερά, όμως οι αλλαγές αυτές είναι για καλό, γιατί πρέπει να πάρεις κάποια πράγματα χαμπάρι και να μην εθελοτυφλείς. Αυτή την περίοδο ασχολείσαι ξεκάθαρα και μόνο με το γκομενιλίκι, καθώς... ό,τι το αφήνεις, σε αφήνει, σωστά; Λάθος! Όσο εσύ προσκολλείσαι, τόσα νεύρα και γκρίνιες δημιουργούνται, για σένα που είσαι σε σχέση πάντα. Εσύ πάλι που είσαι ελεύθερος, αλλά και μπερδεμένος, γιατί Δίδυμος είσαι, σου φέρνει πολλές συνειδητοποιήσεις αυτός ο μήνας, σα να ξενερώνεις με κάποιες καταστάσεις, ρε παιδί μου. Από την άλλη, τα επαγγελματικά σου, όρθια τα βλέπω, καθώς η νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ιχθύ φωτίζει τον τομέα αυτόν και σου κάνει ποδαρικό σε έναν νέο κύκλο ζωής. Φρόντισε αυτόν τον μήνα να μην σε πιάσει ο ψυχαναγκασμός του τι θα κάνω; Tι θα απογίνω; Aν πεθάνω θα με κλάψει κανείς; Πού είναι ο Κώστας; Γιατί ίσως σου δημιουργηθεί τόσο έντονο stress, σε σημείο που θα αποδιοργανωθείς εντελώς.

Καρκίνος
Αγαπημένε μου Καρκίνε καλό μήνα! Παίζεις με τη φλόγα, εγώ στο΄ πα. Εκρηκτικός, αλλά και προκλητικός ο μήνας Μάρτιος, φίλε Καρκίνε. Cheers to that! Γενικώς είσαι στο mood ή όλα ή τίποτα, επειδή έχεις κουραστεί να περιμένεις την όποια βελτίωση. Προσπάθησε, όμως, να συγκρατηθείς λίγο ακόμα, γιατί το να τζογάρεις τα κεκτημένα σου ή την όποια προσπάθεια έχεις κάνει, προκειμένου να δεις χαΐρι, είναι εντελώς λάθος σκεπτικό. Βέβαια έχεις κι εσύ τα δίκια σου, δεν είσαι των αλλαγών κι έχεις υποστεί πολλές τελευταία. Περιμένουμε με ωραιότατη έκλειψη στο ζώδιο του Ζυγού, δηλαδή στον σταυρό σου, η οποία ναι μεν δεν σου φέρεται τόσο άσχημα, όσο περιμένεις, αλλά φέρνει ξεκαθαρίσματα από το παρελθόν, πράγμα που βαριέσαι οικτρά, αλλά είναι ένα αναγκαίο κακό. Στα ερωτικά σου πάντως, είναι πολύ σημαντικός μήνας, καθώς είναι πολύ πιθανές οι επανασυνδέσεις, αλλά θα' ναι λάθος και το ξέρεις. Οι φόβοι και οι ανασφάλειες, για εσένα που είσαι σε σχέση, σβήνουν σιγά σιγά και σταματάς να πρήζεις το ταίρι σου. Από τα μέσα του μήνα και μετά, το τοπίο βελτιώνεται αισθητά και για εσένα που είσαι ελεύθερος (αλλά μπορεί και σε σχέση- μην σου πω καμιά κουβέντα) και αναμένονται νέες περιπέτειες. Επαγγελματικά τώρα, υπάρχουν ευκαιρίες βελτίωσης, αλλά και νέες προοπτικές και γίνονται οι ανάλογες συζητήσεις γύρω στις 10 Μαρτίου.

Λέων
Αγαπημένο μου Λιοντάρι καλό μήνα! Ο Μάρτιος έχει μπει με σκοπό να σου ταράξει την ηρεμία. Ναι μεν υπάρχει μια υπερένταση από τα κατάλοιπα του προηγούμενου μήνα, αλλά κι εσύ αναλαμβάνεις δουλειές και υποθέσεις άλλων, χωρίς να έχεις τον χρόνο να τις αναλάβεις. Δεν μπορώ σε καμία περίπτωση να σου πω πως δεν θα είναι καλός μήνας, γιατί θα είναι καλός μήνας, απλά θα έχει πολύ τρέξιμο. Στα ερωτικά σου γενικά, σίγουρα μέσω γνωστών και του γνωστού σούξου μούξου, θα υπάρξει μια τόνωση ηθικού και μια νέα γνωριμία έρχεται με άλλον αέρα, αλλά εσύ είσαι λίγο αρνητικός, όπως συνήθως. Η σεληνιακή έκλειψη στο ζώδιο του Ζυγού, σε βάζει σε διαδικασία να προστατέψεις τα κεκτημένα σου, αλλά και τα πλάνα σου. Ο προνοών, προνοείτω. Για σένα που είσαι σε σχέση, σκέφτεσαι έντονα να κλείσεις έναν κύκλο που δεν σου προσφέρει κάτι πλέον (αν νιώθεις έτσι). Εσύ που είσαι ελεύθερος, αποφασίζεις να αφήσεις πίσω σου μια και καλή το παρελθόν, χωρίς να αφήνεις την παραμικρή υπόνοια επανασύνδεσης. Αμήν και πότε! Επαγγελματικά, ξοδεύεις κάποια παραπάνω χρήματα για εσένα, αλλά το αξίζεις. Επίσης, βάζεις κάποια όρια, γιατί κάποιοι νομίζουν πως σε έχουν πιάσει κότσο. Γενικώς, δεν είναι ένας κακός μήνας οικονομικά. 

Παρθένος
Αγαπημένε μου Παρθένε καλό μήνα! Αρκετά για τον π..... μήνας προβλέπεται ο Μάρτιος για σένα αγαπητέ Παρθένε. Είναι ένας μήνας που δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να αφήσεις τους άλλους να αποφασίζουν για σένα, αλλά ούτε και να λογομαχείς συνέχεια για πράγματα. Θα καταλάβεις κι εσύ πως είναι απαιτητικός αυτός ο μήνας. Προσπάθησε να μην βάζεις τη μια δουλειά πάνω στην άλλη, γιατί δεν θα λείψουν οι παρεξηγήσεις και η ανοργανωσιά. Η έκλειψη της Σελήνης επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό τα οικονομικά σου, στα οποία, ας μην γελιόμαστε, θα μπορούσες να τα έχεις πάει καλύτερα το προηγούμενο διάστημα, αλλά έχε χάρη. Παρόλα αυτά, θα έχεις και αρκετή έμπνευση, ώστε να πάρεις θάρρος να αυξήσεις με κάποιον τρόπο το εισόδημά σου. Στα ερωτικά σου τώρα, το αστρολογικό πλαίσιο είναι το καταλληλότερο, ώστε να μπεις ξανά στο game. Αν είσαι σε μια σχέση, προσπάθησε να μην επηρεάζεσαι από την όποια ρουτίνα έχετε μπει, γιατί όσο ξενοκοιτάς εσύ, τόσο ξενοκοιτάει και το ταίρι σου. Κάρμα λέγεται. Η νέα Σελήνη που σχηματίζεται στις 10 του μήνα σε κάνει να σταθεροποιείς κάποιες καταστάσεις στον έρωτα. Γενικά, είσαι αρκετά περιζήτητος. Στον επαγγελματικό τομέα, δυσκολεύεσαι αρκετά, όμως δεν θα έλεγα πως δεν βγάζεις άκρη. Ίσα ίσα οι ωραίες σου ιδέες αναγνωρίζονται. 

Ζυγός
Αγαπημένε μου Ζυγέ καλό μήνα! Κρίμα όχι κρίμα, στεναχωριέμαι πάρα πολύ για σένα που θα βιώσεις την πρώτη σεληνιακή έκλειψη του έτους πάνω σου. Είναι μήνας που θα σε πάει γ......, εγώ απλά σου λέω. Φυσικά και θα υπάρξουν οι καλές στιγμές, αλλά δεν μπορώ να μην σου πω να είσαι extra προσεκτικός με τις προσδοκίες σου και τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Ειδικά εσύ που έχεις ντράβαλα με γονείς, δεν σε βλέπω καλά αυτόν τον μήνα. Η ανοργανωσιά σου, αγάπη, σε φέρνει σε πάρα πολύ δύσκολη θέση, ειδικά σε οικονομικό και επαγγελματικό τομέα. Είναι μήνας σταθμός για τα γκομενικά σου, φίλε Ζυγέ. Κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα θα πρέπει να πάρεις αποφάσεις, να ξεκαθαρίσεις τη θέση σου και να μην το παίζεις Αλέκος. Αν είσαι σε σχέση, για κάποιο λόγο έχεις δείξει πολύ διαφορετική συμπεριφορά και χαρακτήρα, κοινώς σα να μην μας τα λες καλά. Αν είσαι ελεύθερος, δεν θα λείψουν οι απογοητεύσεις και οι συνειδητοποιήσεις και γιατί όχι η μετάνοια, όσον αφορά κάποια λάθη του παρελθόντος. Στα επαγγελματικά σου τώρα, δεν είσαι συνεπής και χάνεις λίγο τον έλεγχο και ίσως εκτίθεσαι. Όμως, στα οικονομικά σου υπάρχει μια κάποια άνοδος.

Σκορπιός
Αγαπημένε μου Σκορπιέ καλό μήνα! Για εσένα προβλέπεται ένας πολύ καλός μήνας. Δεν υπάρχει περιθώριο αποτυχίας για εσένα τον Μάρτιο, πρέπει βέβαια να τρέξεις κι εσύ κάποια πράγματα. Αλλά έχεις πολλή εύνοια από τα άστρα, καθώς  αντλείς ενέργεια και γίνεσαι παραγωγικός. Είσαι πολύ τυχερός, ενώ ο Ερμής σου αποκαλύπτει ευκαιρίες σε επαγγελματικό επίπεδο, αλλά και στο γενικότερο επικοινωνιακό πλαίσιο.  Η έκλειψη της Σελήνης στις 25 του μήνα στο ζώδιο του Ζυγού σου φέρνει στο μικροσκόπιο τις προσωπικές σου σχέσεις, με κάποιες αλλαγές και έντονες ρήξεις, τις οποίες θα τις έλεγα και ωφέλιμες. Παρόλα αυτά είσαι αρκετά μεροληπτικός στις σχέσεις σου και δεν τις ξεκαθαρίζεις σωστά, έτσι ίσως κληθείς να μπεις στη μέση κάποιου καβγά μεταξύ φίλων. Στα επαγγελματικά σου, είναι αρκετά φορτισμένες οι μέρες με ένταση και νεύρα, τα οποία, όμως, είναι αποδοτικά. Στα γκομενικά σου τώρα, με τη νέα Σελήνη, αλλά και την Αφροδίτη στο ζώδιο του Ιχθύ, βλέπεις πρόοδο. Εσύ που είσαι ελεύθερος, θα καλωσορίσεις τη νέα σου αγάπη. Εσύ που είσαι σε σχέση, βλέπεις σιγά σιγά να βγαίνει μια κάποια συνεννόηση με το ταίρι. Στα οικονομικά σου παίρνεις κάποια αναδρομικά χρήματα που σου δίνουν μια ανάσα και αρκετές επενδυτικές ιδέες.

Τοξότης
Αγαπημένε μου Τοξότη καλό μήνα! Ένταση σου φέρνει ο Μάρτιος, φίλε Τοξότη, με αισιοδοξία και ανανέωση. Νομικά ή επαγγελματικά θέματα θέλουν την προσοχή σου, κοινώς μην τα αμελήσεις. Παράλληλα, μην ανακατευτείς σε παρασκηνιακά σκηνικά, γιατί θα μπλέξεις. Η έκλειψη της Σελήνης στις 25 του μήνα επηρεάζει κυρίως τις φιλικές και διαπροσωπικές σου σχέσεις, ενώ δεν αποκλείεται να δημιουργηθούν και κάποιες μικροπαρεξηγήσεις. Στα αισθηματικά σου, μπερδεμένο θα σε βρει ο μήνας Μάρτιος, καθώς θα πιάσεις κι εσύ ο ίδιος τον εαυτό σου πολλές στιγμές να μην ξέρεις τι νιώθεις ή τι θέλεις ή γενικότερα προς τα που θες να πας. Αν είσαι σε σχέση, θα κάνεις κύκλους γύρω από το παρελθόν και θα φανείς προσκολλημένος σε ζητήματα σχετικά με το 'τότε' κι όχι με το 'τώρα', πράγμα που ίσως κουράσει τον σύντροφό σου. Εσύ που είσαι ελεύθερος, μην επενδύσεις πολλά στα flirt που θα προκύψουν τώρα, γιατί αργότερα θα φανεί πως δεν ήταν και τίποτα σπουδαίο. Κυρίως, όμως, μην δώσεις υποσχέσεις που δεν μπορείς να κρατήσεις. Όσον αφορά τα επαγγελματικά σου, θα έλεγα πως ο Μάρτιος είναι μήνας ανακατατάξεων. Το πλανητικό σκηνικό σου δημιουργεί μεν ένα κλίμα που σε βοηθάει να αξιοποιήσεις τις γνώσεις και τα προσόντα σου, δεν σε ικανοποιεί δε. Παράλληλα, ίσως κάνεις αρκετά έξοδα, αυτόν τον μήνα, σε αγορές για είδη σπιτιού.

Αιγόκερως
Αγαπημένε μου Αιγόκερε καλό μήνα! Ο μήνας Μάρτιος μπαίνει πολλά υποσχόμενος, ειδικά για τα επαγγελματικά σου, γιατί βρίσκεις λύσεις σε θέματα που σε άγχωναν τον τελευταίο καιρό. Αντιμετωπίζεις κάποια θέματα οικονομικής φύσεως, γιατί έχεις κάνει πάρα πολλά περιττά έξοδα κι ως γνωστόν, στο τέλος έρχεται ο λογαριασμός. Δεν είναι εύκολος μήνας όσον αφορά το ερωτικό κομμάτι, θα τις έχεις τις δυσκολίες σου. Παρόλα αυτά, σα να θυμάσαι τον παλιό σου εαυτό και αντιμετωπίζεις τις καταστάσεις με αποφασιστικότητα και bitchy διάθεση. Η έκλειψη της Σελήνης στις 25 του μήνα, σου υπόσχεται πολύ drama, αίμα, δάκρυα και ιδρώτα. Στα γκομενικά σου, παρότι δεν θα είναι ευχάριστος μήνας, δεν σημαίνει ότι δεν θα είναι και ενεργός. Τόσο η Αφροδίτη, όσο και η νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ιχθύ, κάνουν το τοπίο πιο συναισθηματικό. Εσύ που είσαι ελεύθερος, λαμβάνεις την επιβεβαίωση από πρώην, νυν και 'ποτέ'. Εσύ που είσαι σε σχέση, αναζωπυρώνεις τον έρωτά σου με τις ευλογίες του Δία. Στα επαγγελματικά σου, πρέπει να πάρεις κάποιες αποφάσεις και να κλείσεις επιτέλους κάποιες εκκρεμότητες. Ένας καβγάς στο επαγγελματικό σου περιβάλλον, δεν αποκλείεται, λόγω της καχυποψίας και της ανυπομονησίας σου.  

Υδροχόος
Αγαπημένε μου Υδροχόε καλό μήνα! Ο Μάρτιος φέρνει αρκετή κινητικότητα, γεγονότα, αλλά και άγχος. Πάρα πολλές οι διαφωνίες και οι αντιπαραθέσεις. Γενικώς, υπάρχει ένα εχθρικό πεδίο, στο οποίο καλείσαι να βάλεις μια τελεία. Οι διαφωνίες με το γκομενάκι δεν έχουν πάντα στόχο, ενημερωτικά σου το λέω, κάποιος να πει την τελευταία κουβέντα. Η έκλειψη της Σελήνης στις 25 του μήνα σου βάζει λίγο φρένο σε επαγγελματικές επιδιώξεις, αλλά δεν θα δεις και τόσο καλές εξελίξεις σε φιλίες. Στα ερωτικά σου, η Αφροδίτη και ο Άρης συνεχίζουν ακάθεκτοι την πορεία τους στο ζώδιό σου. Ωστόσο, δεν θα αποφύγεις κάποιες αντιπαραθέσεις και καβγάδες με το γκομενάκι. Εσύ που είσαι αδέσμευτος, δεν θα πρότεινα να σταθεροποιήσεις κάποια σχέση σου. Θα υπάρξουν αρκετές ανατροπές στο ερωτικό κομμάτι και κάποιες αποκαλύψεις. Κάποια άτομα δεν είναι κολλημένα μαζί σου, όπως νομίζεις, αντιθέτως προχωράνε κανονικά τη ζωή τους. Καβάτζα ηθελες; Καβάτζα δεν θα έχεις. Το επαγγελματικό κομμάτι είναι σε καλύτερη φάση από τους προηγούμενους μήνες και σε αυτό συνηγορεί η νέα Σελήνη. Θα βοηθούσε αρκετά να είσαι προσγειωμένος στις επιλογές σου και στην κατεύθυνση που παίρνεις. 

Ιχθύες
Αγαπημένε μου Ιχθύ καλό μήνα! Ο μήνας Μάρτιος σε βρίσκει στα down σου, ενώ σου βάζει εμπόδια και σε επαγγελματικά ζητήματα. Ωστόσο, υπάρχει ελπίδα και θα τα καταφέρεις να βγεις από αυτό αν σταματήσεις να είσαι κάπως αναποφάσιστος. Πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός στα οικονομικά σου και σε θέματα που αφορούν συμβόλαια ή υπογραφές. Η έκλειψη στις 25 του μήνα σε επηρεάζει στα ερωτικά σου, τα  οποία βλέπεις να περνάνε μια φάση αναθεώρησης. Εσύ που είσαι σε σχέση, κάνεις όνειρα και σχέδια, παίρνεις και συναισθηματική επιβεβαίωση. Όμως, μην παρασυρθείς από την φαντασία σου και ανέβεις στο ροζ συννεφάκι σου, ούτε και να χάσεις την ψυχραιμία σου σε στιγμές έντασης. Αν είσαι ελεύθερος, το πλανητικό σκηνικό ευνοεί μια γνωριμία (ειδικά γύρω στις 10/3), η οποία είναι αρκετά κοντά σε αυτό που πάντα ήθελες να έχεις δίπλα σου. Επαγγελματικά τώρα, τον μήνα Μάρτιο έχεις την ευκαιρία εκπληρώσεις κάποια μεγάλα σχέδια που είχες κατά νου τόσο καιρό ή να εμπλουτίσεις τις γνώσεις σου. Οικονομικά, από την μια αναβαθμίζονται, από την άλλη όμως, ίσως και να σε ζορίσουν κάποια έξοδα, κυρίως προς το τέλος του μήνα.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ