Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Τρίτης 20.02.2024

Καρκίνε, θα χρειαστεί να ασχοληθείς με επαγγελματικά ζητήματα

Αγγελική Μανουσάκη
Αγγελική Μανουσάκη
5’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Τα Ζώδια της Τρίτης 20.02.2024: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Κριός
Κριάρι, το κομμάτι του σπιτιού σε ζορίζει σήμερα. Κάποια οικογενειακά ζητήματα που βγαίνουν στην επιφάνεια σε επηρεάζουν σημαντικά, αλλά για τους δικούς σου λόγους επιλέγεις να μην εκφέρεις άποψη. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα ενοχληθείς ή πως δεν θα δείξεις τα νεύρα σου! Από το μεσημεράκι και μετά, περνάς σε μια φάση που κινείσαι με βάση το τι σε κάνει να νιώθεις καλά και ασφαλής. Οικονομικά ζητήματα που αφορούν την οικογένεια θα πέσουν στο τραπέζι συζητήσεων και θα μπορέσετε μαζί με τα υπόλοιπα μέλη να βρείτε λύση. Επίσης, κάποιες υποχρεώσεις του σπιτιού θα προκύψουν ξαφνικά, αλλά θα τις ρυθμίσεις και αυτές εύκολα! 

Ταύρος
Ταύρε, σήμερα το μυαλό σου στρέφεται σε επιλογές που έχεις κάνει μέχρι τώρα, στο τι συμβαίνει στον κοινωνικό σου περίγυρο και πώς θα μπορέσεις να βρεις ισορροπία σε αυτό το κομμάτι. Η μέρα δεν ξεκινά εύκολα, αφού υπάρχουν δυσκολίες σε συνεργασίες και επαγγελματικές επαφές, οι οποίες όμως θα φανούν χρήσιμα μαθήματα παρακάτω. Από νωρίς το μεσημεράκι και μετά όμως αποφασίζεις να κινηθείς πιο αποφασιστικά και με βάση το πώς νιώθεις εσύ καλύτερα. Μπορεί να σου είναι πιο εύκολο να αφήσεις στη μέση κάποια πράγματα για λίγο. Και αυτό θα σε βοηθήσει να καθαρίσεις λίγο το μυαλό σου από τα πολλά ενδεχόμενα που αναλύεις. Το ένστικτο ίσως σε βοηθήσει να πάρεις σωστές αποφάσεις.

Δίδυμοι
Σήμερα, Δίδυμέ μου, είναι μια μέρα που δεν μπορείς να διαχειριστείς εύκολα κάποια οικονομικά θέματα. Θα χρειαστεί να το πάρεις πάλι από την αρχή και να βάλεις σε μια νέα σειρά τις οικονομικές σου υποχρεώσεις / προτεραιότητες και αυτό ίσως να σε αγχώσει μέσα στη μέρα. Από νωρίς το μεσημεράκι όμως θα βελτιωθεί η ψυχολογία σου παρά την κυκλοθυμία που μπορεί να εκφράζεις, αλλά θα σου είναι πιο εύκολο να μιλήσεις για αυτά που σε απασχολούν. Κι επειδή σήμερα θα βρεθούν σημαντικά άτομα μπροστά σου, θα μπορέσεις να μοιραστείς προσωπικές σου ανασφάλειες και προβληματισμούς που δεν σε αφήνουν να εκφραστείς με άνεση.

Καρκίνος
Καρκίνε μου, σήμερα από το πρωί θα χρειαστεί να ασχοληθείς με επαγγελματικά ζητήματα! Κάποιες διαφορές σε απόψεις και το ότι εσύ θα φανατιστείς και θα υποστηρίξεις την άποψή σου μέχρις εσχάτων είναι αυτό που θα σου κάνει τη ζωή σου δύσκολη. Από το μεσημεράκι και μετά όμως το κλίμα αλλάζει, αφού θα βρεις υποστηρικτές και δεν θα νιώθεις σαν τον τρελό ανάμεσα στους άλλους! Θα μοιραστείς την άποψή σου με δικούς σου ανθρώπους και θα μπορέσεις να ακούσεις άλλες εναλλακτικές, αρκεί να μη σε πιάσει το πείσμα σου και αντιδράσεις μόνο και μόνο για πας κόντρα! Η μέρα φαίνεται να κλείνει θετικά και με μια όμορφη διάθεση για σένα, παρά την ένταση με την οποία ξεκίνησε.

Λέων
Σήμερα, Λέοντα, η ψυχολογία είναι κάπως περίεργη. Προσπαθείς να κρατήσεις τις ισορροπίες και να παραμείνεις στις πολύ απαραίτητες επαφές με τους άλλους. Έχεις μια εσωτερικευμένη ένταση και ένα άγχος, το οποίο δυσκολεύεσαι να διαχειριστείς. Τουλάχιστον μέχρι το πρωί θα προσπαθείς να βρεις τα πατήματά σου. Από το μεσημεράκι και μετά θα ξεσπάσεις την ένταση αυτή στο επαγγελματικό κομμάτι και θα δουλέψεις ίσως με διαφορετικό τρόπο, κάτι που θα σου δώσει κι ένα κίνητρο να προσπαθήσεις λίγο παραπάνω. Ίσως είναι μια ευκαιρία να δουλέψεις μέσα από τη δουλειά σου τα πράγματα που σε ζορίζουν ψυχολογικά. Ή να το ρίξεις στο ποτό και να ηρεμήσεις από τα της ημέρας.

Παρθένος
Σήμερα, Παρθένε μου, θα χρειαστεί να δεις κάπως πιο προσεκτικά κάποιες συνεργασίες σου αλλά και επαγγελματικές επαφές σου. Η μέρα ξεκινά κάπως έντονα και θα παρατηρήσεις πως υπάρχει και ένας αντίκτυπος στο κοινωνικό σου κομμάτι. Από το μεσημεράκι και μετά θα δεις τα πράγματα κάπως πιο φιλοσοφημένα και δεν σκοπεύεις να μην ακουστεί η άποψή σου. Βέβαια, και οι άλλοι σε παίρνουν στα σοβαρά και δεν περνάνε στο ντούκου αυτά που λες. Να θυμάσαι πως το ένστικτό σου σήμερα θα σου δώσει πολλές πληροφορίες για τους συνεργάτες σου. Αλλά και στο συναισθηματικό κομμάτι, νιώθεις πως θέλεις να κάνεις πολλά για τον άλλο.

Ζυγός
Ζυγέ μου, η εικόνα σου σήμερα δεν είναι και πολύ σταθερή. Κάποιες δυσκολίες στη δουλειά σε φέρνουν σε μια περίεργη ψυχολογική κατάσταση και δεν ξέρεις τι αποφάσεις να πάρεις. Όχι ότι δε σου έχει ξανασυμβεί… Αλλά σήμερα ζορίζεσαι και χρονικά! Χρειάζονται άμεσες αντιδράσεις για να προλάβεις τα γεγονότα. Από το μεσημεράκι και μετά, ψυλλιάζεσαι την κατάσταση και αρχίζεις να γίνεσαι πιο καχύποπτος με κάποια άτομα, χωρίς όμως να το δείξεις. Και μπορείς έτσι να μαζέψεις τις πληροφορίες που χρειάζεσαι. Επίσης, το ένστικτό σου θα σε βοηθήσει να ξεμπλοκάρεις σε κάποια ζητήματα δουλειάς και να πάει καλύτερα το πράγμα.

Σκορπιός
Σκορπιέ, σήμερα έχεις μια πιο φιλοσοφημένη άποψη για τα πράγματα και προσπαθείς να την εφαρμόσεις σε διάφορους τομείς. Αρχικά, διαφωνίες που προκύπτουν σε συζητήσεις για δουλειά σε ενοχλούν και δεν μπορείς να καταλάβεις πως χρειάζεται να κάνεις πίσω κι εσύ σε κάποια πράγματα. Από το μεσημεράκι και μετά όμως, κάποια νέα επαγγελματική γνωριμία θα σου δώσει ένα μπουστάρισμα να ασχοληθείς με κάτι καινούργιο σήμερα. Μπορεί βέβαια να δώσει και μια νέα πνοή στη σχέση σου ή να σου φέρει και μια νέα συναισθηματική γνωριμία, εκεί που δεν το περιμένεις! Και μπορεί να γίνει η επαφή με έναν ρομαντικό τρόπο.

Τοξότης
Σήμερα, Τοξότη μου, κάποια πράγματα δυσκολεύεσαι να τα καταλάβεις. Κι αυτό, γιατί το άγνωστο δεν σε αφήνει να δεις τα πράγματα κάπως πιο θετικά. Κάποια σοβαρά ζητήματα που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια θα σε απασχολήσουν σήμερα κα θα χρειαστεί να δώσεις εκεί το μεγαλύτερο μέρος της προσοχής σου. Από το μεσημεράκι και μετά όμως, κάτι γίνεται και η διάθεση αλλάζει ξαφνικά προς το καλύτερο. Δίνεις πόνο στη δουλειά και το ότι θα ξεσπάσεις εκεί την έντασή σου θα σε βοηθήσει να ορθοποδήσεις ψυχολογικά. Επίσης, το ένστικτό σου θα σε βοηθήσει να πάρεις και κάποιες αποφάσεις που θα σε βγάλουν από μια δύσκολη θέση!

Αιγόκερως
Αιγόκερέ μου, εσύ που είσαι σε σχέση, σα να γίνεσαι λίγο αυστηρός με το αμόρε σήμερα. Ναι, καταλαβαίνω πως πρέπει να επιβεβαιώσεις κάποια πράγματα που περνούν από το μυαλό σου, αλλά ο τρόπος που θα το κάνεις είναι κάπως σκληρός. Ωστόσο, έχεις την εναλλακτική να το κάνεις μέσα από οργανωμένα επιχειρήματα και να βγεις και κερδισμένος. Από το μεσημεράκι και μετά, παίρνεις μπροστά δημιουργικά και κατεβάζεις νέες ιδέες για πρότζεκτ που ήδη τρέχουν. Ή μπορεί να θελήσεις να ξεκινήσεις και κάτι νέο, διαφορετικό από τα υπόλοιπα! Έχεις μια ιδιαίτερη έμπνευση και σου μπαίνει η ιδέα να εκφράσεις κάποια δικά σου κομμάτια, κάτι που δεν είχες σκεφτεί να κάνεις μέχρι τώρα!

Υδροχόος
Σήμερα, Υδροχόε μου, το πρόγραμμα είναι αρκετά γεμάτο και θα χρειαστεί να προετοιμαστείς για το ενδεχόμενο να καλύψεις λαθάκια στη δουλειά σου. Καλό είναι να εφοδιαστείς με ψυχραιμία. Από το μεσημεράκι και μετά, θα δεις πως αυτή η επανεξέταση των ζητημάτων που προέκυψαν αλλά και η ευρηματικότητα που θα επιδείξεις για να τα λύσεις, θα ενισχύσουν την κοινωνική σου εικόνα! Έτσι κι αλλιώς, το άγχος σου δε θα φανεί πουθενά, αφού θα προτιμήσεις να απομονωθείς και να δουλέψεις με την ησυχία σου πάνω στο κομμάτι αυτό! Η ενασχόλησή σου με κάτι πιο καλλιτεχνικό στο τέλος της ημέρας, θα σε βοηθήσει να αποσυμπιεστείς. Λίγη μουσικούλα με ένα ποτάκι είναι ό,τι καλύτερο για σβήσιμο!

Ιχθύες
Ιχθύ μου, η μέρα ξεκινά με πράγματα που πρέπει να κάνεις – και πιθανότατα να πρόκειται για κομμάτια δουλειάς που έχεις αφήσει στη μέση τις προηγούμενες μέρες. Όμως, επειδή ο χρόνος σε κυνηγά, θα αγχωθείς και είναι πολύ πιθανό να πελαγώσεις, αν δεν το πάρεις από την αρχή. Από το μεσημεράκι και μετά όμως, χαλαρώνεις κάπως και θα βρεις τρόπους να τελειώσεις μια ώρα αρχύτερα. Γίνεσαι πιο ευρηματικός! Σε πιάνει λίγο και το δικό σου ιδεατό και είναι πολύ πιθανό να ασχοληθείς με ζητήματα που έχουν να κάνουν με μια πιο καλλιτεχνική φύση. Οτιδήποτε σε βοηθά να ξεφύγεις έστω και για λίγο από την πεζή καθημερινότητα της Τρίτης! 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ