Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Δευτέρας 19.02.2024

Υδροχόε, θα δεις τα πράγματα να αλλάζουν

Αγγελική Μανουσάκη
Αγγελική Μανουσάκη
5’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Τα Ζώδια της Δευτέρας 19.02.2024: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Κριός
Κριέ μου, σήμερα είναι καλύτερο να ασχοληθείς με τον προσωπικό σου χώρο. Είτε αυτό έχει να κάνει με το σπίτι σου είτε με το γεγονός μπορεί απλά να θέλεις την ησυχία σου και να μείνεις για λίγο μόνος. Καλό είναι να διαχειριστείς τις αντιπαραθέσεις που θα προκύψουν με την οικογένεια με μια κάποια σύνεση και να χαλαρώσεις λίγο τα νεύρα σου σήμερα. Θα χρειαστεί να πάρεις κάποιες αποφάσεις σχετικά με συνεργασίες σου και στην περίπτωση που ζητήσεις τη γνώμη τους, καλό είναι να ακούσεις και όχι να αντιδράσεις επειδή σου λένε κάτι διαφορετικό από αυτό που θέλεις να κάνεις! Μια μέρα που είσαι συγκεντρωμένος, αλλά και πολύ αντιδραστικός! Το σημερινό άγχος που θα βιώσεις θα σε κουράσει, αν δεν το διαχειριστείς σωστά!

Ταύρος
Σήμερα, Ταύρε, οι σκέψεις σου παίρνουν τον έλεγχο και δεν μπορείς να δεις τα πράγματα ιδιαίτερα καθαρά. Υπάρχουν ζητήματα στη δουλειά που προκύπτουν ξαφνικά και θα χρειαστούν λεπτούς χειρισμούς, αλλά αυτή η αίσθηση της δύναμης που θέλεις να βλέπουν οι άλλοι, σε κατακλύζει! Στα καλά νέα, υπάρχουν συνεργασίες και επαφές που δείχνουν έναν μόνιμο χαρακτήρα μελλοντικά και με καλές προϋποθέσεις. Συζητήσεις και επαφές που κάνεις έχουν μια θετική έκβαση. Εσύ καλά κάνεις και είσαι καχύποπτος ωστόσο, μέχρι τουλάχιστον να βεβαιωθείς πως όλα γίνονται όπως ακριβώς λέγονται! Έχεις μια νευρικότητα όμως, ένα άγχος και μια ένταση που σε κάνει να αντιδράς πολύ έντονα σήμερα!

Δίδυμοι
Δίδυμέ μου, σήμερα θα χρειαστεί να παρατηρήσεις τι είναι αυτό που σου δημιουργεί ένα αίσθημα ασφαλείας αλλά και τι είναι αυτό που μπορεί να το ταράζει! Η μέρα σήμερα είναι μια αρκετά περίεργη και η ενέργειά της είναι τύπου ανάμεικτη! Από τη μία, έχεις μια διάθεση να ασχοληθείς περισσότερο με την εικόνα σου, καθώς είναι κάτι που το παίρνεις πολύ στα σοβαρά, από την άλλη όμως υπάρχει ένα γενικευμένο άγχος και μια ένταση. Μια νευρικότητα! Μην εκφέρεις άποψη για κάτι που δε γνωρίζεις καλά. Γιατί φανατίζεσαι και προσπαθείς να αποδείξεις πως έχουν λάθος οι άλλοι. Καλύτερα να παραμείνεις στη θέση του παρατηρητή σήμερα και να αφήσεις τους άλλους να εμπλακούν στις συζητήσεις αυτές!

Καρκίνος
Μια μέρα που σε μπερδεύει αρκετά με τα μηνύματα που λαμβάνεις γύρω σου, Καρκίνε μου, και δυσκολεύεσαι να καταλάβεις πώς πρέπει να αντιδράσεις και να κινηθείς. Η αλήθεια είναι πως θέλεις να ακολουθήσεις ένα πιο ήρεμο και χαλαρό τρόπο σκέψης, μπας και ηρεμήσεις γενικότερα, αλλά θα υπάρξουν κάποιες αναγκαίες αποφάσεις που θα πρέπει να πάρεις μέσα στη μέρα, και αφορούν ζητήματα οικονομικά αλλά και που έχουν σχέση με τις ανασφάλειές σου. Πράγματα που σε ζορίζουν ψυχολογικά θα βγουν στην επιφάνεια και θα σου δημιουργήσουν μια νευρικότητα, ίσως μια εμμονή με το να τα λύσεις άμεσα αλλά με θολωμένη κρίση σήμερα, δυσκολάκι… Καλύτερο θα ήταν να παρατηρήσεις λίγο καλύτερα την κατάσταση πριν περάσεις στη δράση!

Λέων
Λέοντά μου, σε πιάνει μια ματαιότητα, μια άρνηση και ένας πεσιμισμός σήμερα που δε μπορείς να εξηγήσεις! Εκεί που έχεις ευκαιρίες για συνεργασίες ή θα δεις τις ήδη υπάρχουσες να προχωρούν και μάλιστα με βήμα γοργό, εσύ γίνεσαι αρκετά καχύποπτος και απλά περιμένεις να δεις τα γεγονότα για να χαλαρώσεις. Και για να προλάβεις τα σενάρια που επικρατούν στο κεφάλι σου, γίνεσαι κάπως αυστηρός και απόμακρος με τους άλλους, για να μην πλησιάσουν πολύ κοντά σου και έχουν τη δυνατότητα να σε εκμεταλλευτούν ή να σε πληγώσουν. Πολύ περίεργη ενέργεια σήμερα και το μόνο που επιθυμείς είναι να κρατήσεις αποστάσεις και να ασχοληθείς με το μέσα σου περισσότερο. 

Παρθένος
Σήμερα, Παρθένε μου, δεν ξέρεις με ποιον μπορείς να μιλήσεις σοβαρά και με ποιον όχι. Έχεις μια έντονη αμφιβολία ποιος είσαι δίπλα σου και σε ποιον μπορείς να στηριχτείς! Απλά θέλεις σήμερα να δείξεις σοβαρότητα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και να φανείς αξιόπιστος! Που είσαι, αλλά χρειάζεσαι μια επιβεβαίωση σε αυτό το κομμάτι. Παρόλα αυτά, κρατάς αποστάσεις από πολύ κόσμο και τσεκάρεις αν οι πράξεις τους συμπίπτουν με τα λεγόμενά τους. Και με βάση από αυτό, θα χρειαστεί να πάρεις τη σκληρή απόφαση και να πάρεις τις αποστάσεις σου από άτομα που δε μπορείς πλέον να εμπιστευτείς! Και αυτό έχει να κάνει τόσο με τον κοινωνικό σου κύκλο όσο και με τους συνεργάτες σου!

Ζυγός
Ζυγέ μου, ποια είναι η εικόνα που βγάζεις προς τα έξω; Ή ποια εικόνα θέλεις να βγάλεις προς τα έξω εν τέλει; Τέτοια ερωτήματα σε απασχολούν σήμερα και αναρωτιέσαι τι πρέπει να κάνεις για να μπορέσεις να διατηρήσεις ή να βελτιώσεις την εικόνα αυτή. Πολλά διλήμματα παίζουν σήμερα στο δημιουργικό κομμάτι αλλά και στο πόσο μπορείς ή αντέχεις να πάρεις ρίσκα. Απλά γίνεσαι καχύποπτος για το ποιος εννοεί αυτά που σου λέει, ποιος σε σέβεται και ποιος σε έχει σε εκτίμηση. Είναι μια περίεργη μέρα, και ίσως ο μόνος τρόπος που θα αποδείξεις την αξία σου είναι μέσα από τη δουλειά σου και μέσα από τις ευθύνες που θα αναλάβεις σε αυτό το κομμάτι!

Σκορπιός
Σκορπιέ μου, σήμερα θέλεις να δεις τα πράγματα κάπως πιο θετικά, γιατί νιώθεις κούραση που πρέπει να είσαι μόνιμα προετοιμασμένος για κάτι. Είναι κι αυτό το αίσθημα ματαιότητας σήμερα που δεν ξέρεις τι πρέπει να κάνεις για να νιώσεις λίγο καλύτερα. Θέλεις να βρεις ένα κίνητρο για να ξεκουνηθείς αλλά νιώθεις μια αδυναμία. Κάτι στη σχέση σου σε ενοχλεί και απλά δεν μπορείς ή δε θέλεις να το βγάλεις ακόμα στην επιφάνεια! Όμως, η συμπεριφορά σου θα προδώσει το πώς νιώθεις και αναγκαστικά ίσως να χρειαστεί να μπεις σε μια συζήτηση που δε θέλεις ακόμα. Το ότι θα ξεσπάσεις στη δουλειά είναι αυτό που θα σε βοηθήσει να ξεχαστείς για λίγο.

Τοξότης
Τοξότη μου, σήμερα έχεις μια ένταση, μια νευρικότητα και μια περίεργη συμπεριφορά που δεν σε χαρακτηρίζει γενικά! Στρέφεσαι περισσότερο στον εαυτό σου και φαίνεται πως προσπαθείς να μαζέψεις τα κομμάτια σου! Δεν είσαι και στα καλύτερά σου, αλλά είσαι αποφασισμένος να ορθοποδήσεις και να κάνεις την αρχή σήμερα. Το πρόβλημα είναι πως δε μπορείς να διαχωρίσεις αυτά που πρέπει να ακολουθήσεις από αυτά που είσαι συναισθηματικά δεμένος μέσα στο κεφάλι σου και τελείς υπό σύγχυση! Λίγο προσοχή στην υπερβολή με την οποία εκφράζεις το πώς νιώθεις και μη δώσεις βάση σε οτιδήποτε φτάνει στα αυτιά σου!

Αιγόκερως
Νομίζω πως σήμερα θέλεις να δεις ποιες από τις συνεργασίες σου παραμένουν παραγωγικές, Αιγόκερέ μου, και ποιες πλέον έχουν κάνει τον κύκλο τους! Αν δεν κινηθείς προσεκτικά, μπορεί να υπάρξει μια ταραχή που αφορά το οικονομικό σου. Ίσως δεν είναι η κατάλληλη μέρα για να πάρεις αποφάσεις, καθώς το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας είσαι εν θερμώ και έχεις μια ένταση, έναν εκνευρισμό και λειτουργείς αρκετά παρορμητικά! Επίσης, καλό είναι να μην μιλήσεις για πράγματα που δεν έχεις ο ίδιος συγκεκριμένη άποψη – ακόμα και αν θέλεις να υπερασπιστείς κάποιο δικό σου άτομο – γιατί παίζει πολύ το να εκτεθείς και να βρεθείς ξεκρέμαστος…

Υδροχόος
Σήμερα, Υδροχόε μου, θα δεις τα πράγματα να αλλάζουν. Αφενός, θα ασχοληθείς περισσότερο με οικονομικά ζητήματα, αφετέρου όμως θα δεις πως το φορτωμένο σου πρόγραμμα σου δημιουργεί ένα άγχος, μια πίεση και μια τάση φυγής ρε παιδί μου! Δε μπορείς να ακολουθήσεις τη ροή των πραγμάτων και σε πιάνουν τα νεύρα σου, ξεσπάς σε δικούς σου ανθρώπους και θέλεις απλά να δουλέψεις μόνος σου! γενικά σήμερα θέλεις να μείνεις λίγο μόνος σου και να αξιολογήσεις τα διάφορα που γίνονται στην καθημερινότητά σου! Αυτό που θέλει προσοχή σήμερα είναι η μανία και η προσκόλλησή σου σε ιδέες που θέλεις σώνει και ντε να τις πραγματοποιήσεις.

Ιχθύες
Ιχθύ μου, από σήμερα ξεκινούν τα γενέθλιά σου και περνάς σε μια πιο παραγωγική φάση! Η μέρα όμως είναι κάπως περίεργη, κι ενώ φαίνεσαι πως είσαι προσηλωμένος σε αυτά που έχεις στο μυαλό σου, κάπου το χάνεις και σε πιάνει μια απογοήτευση. Μέσα σου κάτι σου λέει πως πρέπει να πάρεις αποστάσεις, ίσως για να βρεις αυτό το δημιουργικό σου κομμάτι, που νιώθεις σήμερα πως έχει περιοριστεί ή πως το έχεις χάσει με τα τόσα που τραβάς. Ωστόσο, όλο αυτό είναι μια υπερβολή που σε πιάνει και δε μπορείς να τη διαχειριστείς, γιατί δε μπορούν να καταλάβουν οι άλλοι τι είναι αυτό που σε απασχολεί. Δεν είναι κάτι που κρατά όμως όλη τη μέρα, και σιγά-σιγά θα ηρεμήσεις!

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ