Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Εβδομάδας | 5 - 11 Φεβρουαρίου 2024

Υδροχόε, μέχρι τέλος του μήνα κοίτα να αποφύγεις τις παρασκηνιακές σχέσεις

Αγγελική Μανουσάκη
Αγγελική Μανουσάκη
7’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Cosmic Telegram: Οι αστρολογικές προβλέψεις στην Athens Voice

Cosmic Telegram: Η Αγγελική Μανουσάκη κάνει τις αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας 5 - 11 Φεβρουαρίου 2024

Κριός
Αγαπημένε μου Κριέ, η εβδομάδα αυτή θα σε βρει να κάνεις πολλές συζητήσεις, καθώς βάζει το χεράκι της η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Υδροχόου στις 5/2. Ωστόσο, θέλω να τις προσέξεις αυτές τις συζητήσεις, γιατί την ίδια μέρα πραγματοποιείται και η σύνοδος Ερμή-Πλούτωνα και σου δείχνει πως οι λέξεις μπορούν να πληγώσουν τους γύρω σου. Έτσι, εσύ που είσαι σε σχέση και θες να την κρατήσεις προσπάθησε να ρίξεις νερό στο κρασί σου. Εσύ πάλι που είσαι ελεύθερος, θα ευνοηθείς ιδιαίτερα από το πλανητικό σκηνικό, μια και θα αυξηθούν κατά πολύ οι κοινωνικές συναναστροφές σου με φίλους. Ε, πού ξέρεις σε κάποια από αυτές μπορεί να γνωρίσεις κάτι ενδιαφέρον. Τώρα, η νέα Σελήνη στον Υδροχόο στις 10/2 φέρνει εκπλήξεις για κάποια άτομα γύρω σου, ίσως αποκαλυφθούν μυστικά ή και το αληθινό πρόσωπο κάποιου κοντινού σου. Παράλληλα, σε θέλω προσεκτικό και σε οικονομικά ζητήματα, δεν είναι εποχές για ανοίγματα.

Ταύρος
Αγαπημένε μου Ταύρε, μια άκρως ανατρεπτική εβδομάδα ξεκινάει για εσένα, κι αυτό γιατί έχουμε τη νέα Σελήνη στο ζώδιο του Υδροχόου στις 10/2 που δημιουργεί μια κάπως δυσαρμονική όψη με τον Ουρανό. Ήδη όμως από τις 5/2 που θα περάσει ο Ερμής στο ζώδιο του Υδροχόου, θα δεις πως η ατμόσφαιρα αρχίζει να είναι κάπως τεταμένη, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Εγώ, ωστόσο, σε θέλω ψύχραιμο, δεν είναι καιρός για ξεσπάσματα, αλλά ούτε και για μεγάλες και βαριές κουβέντες που θα μετανιώσεις στη συνέχεια. Εσύ ο δεσμευμένος, θα αρχίσεις να νιώθεις μια πίεση στη σχέση σου και θα προσπαθήσεις να αντιδράσεις σε οτιδήποτε σου λέει το έτερον ήμισυ – ηρέμησε, μια εβδομάδα είναι θα περάσει. Εσύ πάλι που είσαι ελεύθερος, με τόσα νεύρα δεν σε βλέπω πρόθυμο να πολυασχοληθείς με το άθλημα αυτές τις μέρες. Στον οικονομικό τομέα τώρα, ίσως σκεφτείς το ενδεχόμενο αλλαγής κατεύθυνσης, ακόμα και επαγγέλματος, καθώς νιώθεις πως αυτό με το οποίο ασχολείσαι τώρα έχει σταματήσει κάπως να σε εκφράζει.

Δίδυμοι
Αγαπημένε μου Δίδυμε, η εβδομάδα σου ξεκινάει με μια περίεργη διάθεση, άγχος και ανησυχία εξαιτίας του πλανητικού σκηνικού που επικρατεί. Αναφέρομαι στην είσοδο του Ερμή και τη σύνοδο του Πλούτωνα στο ζώδιο του Υδροχόου. Αφενός έχεις ένστικτο (και πρέπει να το ακούσεις) ,αλλά επηρεάζεσαι από τον φόβο για καταστάσεις που πρέπει να χειριστείς. Σε προσωπικό επίπεδο, εσύ που είσαι σε σχέση, θα κάνεις κάποιες δεύτερες –και τρίτες, μη σου πω– σκέψεις για τον άνθρωπό σου με αποτέλεσμα να χαλάσεις τελικά τη δική σου διάθεση. Εσύ πάλι που είσαι ελεύθερος, στις 10/2 η νέα Σελήνη στον Υδροχόο σε ωθεί να βγεις, να κάνεις συναντήσεις και συζητήσεις, μέσα από τις οποίες δεν αποκλείεται να γνωρίσεις κάποιον ενδιαφέρον άνθρωπο. Στα οικονομικά σου, πρόσεξε λίγο τον εκνευρισμό σου μια και σε ωθεί σε άσχημα μονοπάτια, και σε βλέπω να σκορπάς αλόγιστα δεξιά και αριστερά.

Καρκίνος
Αγαπημένε μου Καρκίνε, πρόκειται για μια εβδομάδα αποφάσεων. Κι αυτό γιατί η νέα Σελήνη στο ζώδιο του Υδροχόου σε βοηθάει να ξυπνήσεις κάπως, να τα βάλεις όλα κάτω με καθαρότερο μυαλό και όχι μόνο να αναλάβεις δράση, αλλά και να λύσεις τελικά πολλά από τα προβλήματα που σου δημιουργούν πίεση. Παράλληλα, η είσοδος του Ερμή στον Υδροχόο και η σύνοδος του με τον Πλούτωνα στις 5/2, σε κάνουν να κλειστείς λίγο στον εαυτό σου, κάτι που σου βγαίνει σε καλό στο τέλος, γιατί καταφέρνεις να δεις τη βαθύτερη αιτία των προβλημάτων που αντιμετωπίζεις τον τελευταίο καιρό. Σε αυτό το πλαίσιο, όμως, εσύ που είσαι ελεύθερος, δεν έχεις ιδιαίτερη όρεξη για φλερτ και νιώθεις σαν να έχεις τις κλειστές σου. Αν είσαι σε σχέση, είναι περίοδος για πολλές και εποικοδομητικές συζητήσεις με το ταίρι σου. Όμως, λόγω της δυσαρμονικής όψης αυτού του φεγγαριού με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα σου πω πως πρέπει να κάνεις αυτές τις συζητήσεις μόνο όταν είσαι ήρεμος, αλλιώς... άστο! Οικονομικά τώρα, θα λύσεις κάποια ζητήματα που σε απασχολούσαν καιρό, ίσως και να ελαφρυνθείς από κάποιο οικονομικό θέμα που σε ζόριζε.

Λέων
Αγαπημένε Λέοντα, μια ζόρικη εβδομάδα ξεκινάει για εσένα και σε θέλω ψύχραιμο κι όχι ανταγωνιστικό ή αντιδραστικό, αν και ξέρω εσύ το δικό σου θα κάνεις. Σε καταλαβαίνω, όμως, δεν φταις εσύ, η δυσαρμονική όψη που θα σχηματίσει το φεγγάρι με τον Ουρανό από τον Ταύρο φταίει. Στα ερωτικά σου, εσύ που είσαι σε σχέση είτε θα ανανεωθείς βάζοντας νέες βάσεις ή κάνοντας το επόμενο βήμα με τον σύντροφό σου, είτε που θα τερματίσεις εντελώς τη σχέση και θα γυρίσεις σελίδα. Αν πάλι είσαι ελεύθερος και βρίσκεσαι σε μια μετέωρη κατάσταση, να ξέρεις πως το τοπίο ξεκαθαρίζει επιτέλους και κάνεις το επόμενο βήμα, ενώ δεν αποκλείεται και μια νέα γνωριμία που θα σε ενθουσιάσει. Στα οικονομικά σου, η νέα Σελήνη στον Υδροχόο δημιουργεί μια άκρως ανταγωνιστική διάθεση, η οποία μόνο εντάσεις και ρήξεις φέρνει στις επαγγελματικές σου σχέσεις και συνεργασίες. Δώσε λίγο προσοχή ώστε να μην πάρεις βιαστικές και παρορμητικές αποφάσεις και κοπανάς το κεφάλι σου μετά.

Παρθένος
Αγαπημένε μου Παρθένε, η εβδομάδα ξεκινάει τόσο με την είσοδο του Ερμή στον Υδροχόο όσο και με τη σύνοδό του με τον Πλούτωνα στις 5/2 κι αυτό φέρνει στην επιφάνεια ζητήματα καθημερινότητας. Αρχίζεις έτσι και ψάχνεις να βρεις νέους τρόπους να προσεγγίσεις τα θέματα που σε απασχολούν και αφορούν το σπίτι ή γενικότερα την καθημερινότητά σου, και προσπαθείς είτε να τα λύσεις είτε να τα κάνεις πιο συμφέροντα προς εσένα. Η νέα Σελήνη στο ζώδιο του Υδροχόου, στα ερωτικά σου είτε είσαι ελεύθερος είτε σε σχέση, φέρνει ανατροπές, αυτό όμως δεν σημαίνει πως αυτό είναι για κακό. Στα οικονομικά σου τώρα, θα δεις τα πράγματα να αλλάζουν και στην αρχή ίσως νιώσεις κάπως άβολα, σαν να βγαίνεις από τα νερά σου. Όμως, όποιες αλλαγές γίνουν τώρα στον συγκεκριμένο τομέα, είναι μόνο για καλό δικό σου.

Ζυγός
Αγαπημένε μου Ζυγέ καλή εβδομάδα! Η είσοδος του Ερμή στον Υδροχόο, αλλά και η σύνοδός του με τον Πλούτωνα στις 5/2 σου δίνουν έμπνευση και λάμψη! Αναζητάς μια πηγή έμπνευσης ώστε να αλλάξεις πολλά από την καθημερινότητά σου, για παράδειγμα ίσως προχωρήσεις σε κάποια ανακαίνιση. Στα ερωτικά σου, αν είσαι σε κάποια σχέση, καταφέρνεις να την ανανεώσεις, αλλά να ανανεωθείς κι εσύ μέσα από αυτή, καθώς με την έμπνευση, τη φαντασία και τη δημιουργική διάθεση που σου χαρίζει το πλανητικό σκηνικό, αναζωπυρώνεις ξανά τον έρωτά σου. Αν τώρα είσαι ελεύθερος, με τη νέα Σελήνη στον Υδροχόο στις 10/2, είτε που θα κάνεις κάποια σημαντική νέα γνωριμία η οποία θα σε ενθουσιάσει, είτε που θα έχεις εξελίξεις και ανατροπές με κάποιο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει καιρό τώρα. Αυτές τις μέρες όμως σε θέλω κάπως προσεκτικό όσον αφορά τα οικονομικά σου, καθώς μπορεί να προκύψουν κάποιες ξαφνικές αλλαγές γύρω από αυτόν τον τομέα και να βρεθείς εκτεθειμένος.

Σκορπιός
Αγαπημένε μου Σκορπιέ, ανατρεπτική αλλά και άκρως σημαντική αυτή η εβδομάδα για εσένα! Η νέα Σελήνη στον Υδροχόο στις 10/2 θα σε βάλει στη διαδικασία να κάνεις ανακατατάξεις, να αναθεωρήσεις πολλά ή και γιατί όχι να κάνεις πολλές αλλαγές γύρω από το σπίτι, την οικογένεια ή το ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον γενικότερα. Στα ερωτικά σου, αν είσαι σε σχέση, νιώθεις έναν εκνευρισμό ή μια συναισθηματική φόρτιση από κάποιες αποφάσεις ή κουβέντες του συντρόφου σου. Αν πάλι είσαι ελεύθερος, δεν νομίζω πως βρίσκεσαι στο κατάλληλο mood για νέες γνωριμίες, χωρίς ωστόσο αυτό να σημαίνει πως δεν θα προκύψει και κάτι το οποίο βέβαια δεν θα είναι ιδιαίτερα σημαντικό. Στα οικονομικά σου, έρχονται λίγο περίεργες μέρες, όμως θέλω να σε βρουν προσεκτικό και να μην τις αφήσεις να καθορίσουν τον τρόπο που κινείσαι και βλέπεις τα πράγματα. Γενικά, οι αντιδράσεις σου σε οτιδήποτε προκύψει –και ειδικά για ζητήματα που είναι σημαντικά για εσένα– είναι αυτές που θα σε καθορίσουν στο τέλος.

Τοξότης
Αγαπημένε μου Τοξότη, ξεκινάει μια εβδομάδα που σε βάζει στο spotlight και γίνεσαι πιο κοινωνικός – πόσο περισσότερο, θα μου πεις; Αλλά η είσοδος του Ερμή στον Υδροχόο στις 5/2 σου φέρνει ευκαιρίες για επαφές και συναντήσεις με φίλους και γνωστούς, αλλά και με μέλη της οικογένειάς σου που μπορεί να είχες χαθεί τελευταία. Αυτό το mood ευνοεί ιδιαίτερα εσένα που είσαι ελεύθερος, καθώς δεν αποκλείεται να κάνεις κάποια ενδιαφέρουσα γνωριμία. Αν όμως είσαι σε σχέση, η νέα Σελήνη στις 10/2 φέρνει κάποιες σοβαρές συζητήσεις, οι οποίες έχουν αρνητικό πρόσημο και αφήνουν πικρία στο τέλος. Παράλληλα όμως περνάνε από ένα τεστ αντοχής τον σύντροφό σου, κάτι που μπορεί να είναι και καλό, γιατί θα σου φανερώσει τις αληθινές του προθέσεις. Στον οικονομικό τομέα, χρειάζεται να επικοινωνήσεις σωστά και να χρησιμοποιήσεις έμπρακτα τον διάλογο για να πετύχεις όλα όσα θέλεις, αλλά και για να λύσεις τυχόν ζητήματα που σε ταλαιπωρούν.

Αιγόκερως
Αγαπημένε μου Αιγόκερε, αυτή η εβδομάδα είναι ιδιαίτερα ανατρεπτική και φαίνεται πως θα σε απασχολήσει ιδιαίτερα, βασικά την τσέπη σου κυρίως. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Υδροχόου στις 5/2 στρέφει την προσοχή σου σε οικονομικές υποθέσεις και συναλλαγές, αλλά ταυτόχρονα σε κάνει και αρκετά καχύποπτο. Ειδικά με τη νέα Σελήνη στον Υδροχόο στις 10/2, θα δεις αρκετές αλλαγές να λαμβάνουν χώρα και εννοείται θα έχουν σχέση με τα οικονομικά σου ή κάποια δημιουργικά σχέδια και πλάνα που έχεις στα σκαριά και την υλοποίησή τους. Όμως, όλο αυτό το πλανητικό σκηνικό ίσως φέρει και λεφτά στα ταμεία σου, καλοφάγωτα λοιπόν… Στα ερωτικά σου, it's your last chance to shine! Εσύ που είσαι ελεύθερος, μεσοβδόμαδα θα προκύψουν ξαφνικές γνωριμίες και ξαφνικοί έρωτες. Εσύ πάλι που είσαι σε σχέση, θα έχεις ξαφνικά νέα που αφορούν το κομμάτι αυτό –μπορεί να είναι μια γρήγορη απόφαση για συγκατοίκηση ή για γάμο–, γενικότερα κάτι ξαφνικό θα προκύψει.

Υδροχόος
Αγαπημένε μου Υδροχόε, καλή εβδομάδα! Αλλαγές, αναθεωρήσεις, ανακατατάξεις! Αυτό το τρίπτυχο προκύπτει αρχικά από την είσοδο του Ερμή, αλλά και τη σύνοδο του Πλούτωνα στο ζώδιό σου στις 5/2 και έπειτα συνεχίζεται με τη νέα Σελήνη πάλι στο ζώδιό σου στις 10/2. Η παρουσία του Ουρανού από τον Ταύρο σου δημιουργούν ανατρεπτική διάθεση και σε κάνουν να φαίνεσαι επαναστάτης without a cause, ειδικά όσον αφορά θέματα σχετικά με την οικογένεια. Αν είσαι σε σχέση, έχεις την αίσθηση απομόνωσης και θέλεις να επανεξετάσεις τις βάσεις της σχέσης σου – ίσως σκεφτείς να συγκατοικήσεις ή να ψάχνεις εναλλακτικά μέρη εξόδου. Αν τώρα είσαι ελεύθερος, σίγουρα η νέα Σελήνη βοηθάει στο να βρεις νέα ερωτική διέξοδο, είτε κάνοντας μια νέα γνωριμία είτε ξεθολώνοντας το τοπίο με κάποιο άτομο που ήδη σε ενδιαφέρει. Όμως, η Αφροδίτη από το ζώδιο του Αιγόκερου δεν σου τονώνει πολύ την αυτοπεποίθηση και τη διάθεση. Μέχρι τέλος του μήνα κοίτα να αποφύγεις τις παρασκηνιακές σχέσεις. Στα οικονομικά σου, έχεις μεν πολλές ευκαιρίες αύξησης του εισοδήματός σου, αλλά ταυτόχρονα επικρατεί και οικονομική ανασφάλεια για το μέλλον.

Ιχθύες
Αγαπημένε μου Ιχθύ, η εβδομάδα αυτή σου δημιουργεί μια κάπως πιο εσωστρεφή διάθεση. Αυτό, ωστόσο, δεν είναι απαραίτητα κακό, καθώς θα μπορέσεις να βάλεις σε μια σειρά τις σκέψεις και τα ζητήματα που σε απασχολούν. Με τη νέα Σελήνη στον Υδροχόο στις 10/2 ανεβαίνεις ψυχολογικά. Οι πληροφορίες και τα νέα που λαμβάνεις για άτομα από το περιβάλλον σου, σε ωθούν σε επαφές και επικοινωνίες. Ίσως μέσα από αυτές τις συναναστροφές να προκύψει και κάποια ενδιαφέρουσα γνωριμία, αν είσαι ελεύθερος. Από την άλλη, αν είσαι ήδη σε σχέση, ειδικά μεσοβδόμαδα, θα δεις πως πρέπει να δώσεις προσοχή στις συζητήσεις που κάνεις με τον σύντροφό σου καθώς θα υπάρξουν εντάσεις – με αυτόν τον τρόπο πάντως πιθανόν να εξομαλυνθεί η κατάσταση μεταξύ σας. Στα οικονομικά σου δεν διανύεις και την καλύτερη περίοδο, αλλά μπορείς να κάνεις οικονομικά πλάνα και αποταμίευση, καθώς διευκολύνεσαι έστω σε αυτό το κομμάτι.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ