Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Κυριακής 28.01.2024

Μια μέρα που έχεις όμορφες επαφές σήμερα, Αιγόκερε

Αγγελική Μανουσάκη
Αγγελική Μανουσάκη
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Τα Ζώδια της Κυριακής 28.01.2024: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Κριός
Κριέ μου, το πρόγραμμα γεμίζει, σου δίνει ενέργεια αλλά και αρκετά κίνητρα για να κάνεις πολλά πράγματα μέσα στη μέρα. Έχεις στο νου σου ωραίες ιδέες και το ότι προγραμματίζεις τις κινήσεις σου σου φτιάχνει τη διάθεση. Η εικόνα που βγάζεις προς τα έξω έχει μια γλύκα και είσαι πολύ υποστηρικτικός σε συναδέλφους. Τουλάχιστον σε όσους δε σου ξυπνούν τον ανταγωνισμό. Για να το πούμε κι αυτό. Ψυχολογικά δεν είσαι και στα καλύτερά σου σήμερα. Έχεις μια στενοχώρια, πιθανότατα από κάποιον καβγά που έχει γίνει, και δυσκολεύεσαι να το διαχειριστείς, γιατί πιστεύεις πως δεν σου αναλογεί μερίδιο ευθύνης.

Ταύρος
Ταύρε μου, σήμερα έχεις μια διάθεση να εκφραστείς με έναν πολύ όμορφο τρόπο και να συμμετάσχεις σε συζητήσεις με άτομα που σε εμπνέουν και σου δίνουν τροφή για σκέψη. Μέσα από αυτές τις συναναστροφές σου σήμερα θα έχεις ωραίες ιδέες που θα ενισχύσουν την ψυχολογία σου αρκετά. Αυτό που θέλει προσοχή σήμερα είναι το κομμάτι των φίλων. Υπάρχει μια περίεργη ατμόσφαιρα εκεί που σε στενοχωρεί, που σε ψυχοπλακώνει και που φαίνεται να σε σταματά από το να κάνεις αυτό που θέλεις στο παρά πέντε. Ωστόσο, αυτό δε θα σε πτοήσει πολύ, ή τουλάχιστον δε θα το εκφράσεις στους γύρω σου.

Δίδυμοι
Δίδυμε, η αλήθεια είναι πως χρειάζεσαι επιτέλους μια χαλάρωση και σήμερα θα τη βρεις. Υπάρχει η τάση να βλέπεις τα πράγματα πιο χαλαρά και δεν είσαι τόσο σκληρός με τον εαυτό σου σήμερα. Δίνεις πόνο στο επαγγελματικό σου και το ότι δεν βρίσκεις άμεσα την ανταπόκριση που θέλεις, σου δημιουργεί ένα αίσθημα πίεσης και απογοήτευσης. Σε άλλα νέα, καλό είναι σήμερα να μην πάρεις τοις μετρητοίς κουβέντες που θα ακούσεις από τον πατέρα σου, ούτε και να αφήσεις το κλίμα στην οικογένεια γενικά να σε καταβάλλει. Κράτα αποστάσεις και μην απαντάς σε ό,τι ακούς.

Καρκίνος
Μετακινήσεις που έχεις στα πλάνα σου, Καρκίνε, φαίνεται να συνεχίζονται κανονικά και η παρέα σου είναι ενθουσιασμένη. Αν πάλι έχεις στα σκαριά μια εκδρομούλα με το αμόρε, να ξέρεις πως αυτό θα ενισχύσει τη φλόγα μεταξύ σας. Σημασία έχει να μην γίνεις απόλυτος στις θέσεις σου σε συζητήσεις και να μην γίνεις άκαμπτος στο να δεις κάπως και την πλευρά των άλλων. Μια δυσκολία να εκφράσεις τα δικά σου συναισθήματα μπορεί να σε φέρει σε αυτή τη θέση. Είναι όμως και το ότι δε μπορείς να φιλτράρεις αυτά που σκέφτεσαι και τα λες έτσι, χύμα. Μια μέρα που έχει μια πιο συναισθηματική χροιά και θέλει σκέψη πριν μιλήσεις.

Λέων
Καλά τα μαντάτα στα δικά σου οικονομικά σήμερα, Λέοντα. Σε οικονομικά ζητήματα που αφορούν όμως την επιχείρησή σου ή συνεργασίες σου θα χρειαστεί να κινηθείς προσεκτικά, αφού υπάρχει ένας περιορισμός, ένας έλεγχος αλλά και μια πιθανότητα να χρειαστεί να εξηγήσεις κάποια πράγματα στους συνεταίρους σου. Υπάρχουν κάποιες καλές ευκαιρίες που θα σου εμφανιστούν σήμερα και δε θα τις αφήσεις να φύγουν μέσα από τα χέρια σου. Επίσης, παίζει σήμερα να ακούσεις και κάποιους συνεργάτες σου να αναφέρουν πως σκέφτονται να ξεκινήσουν κάτι δικό τους ή να σε ρωτούν αν βλέπεις τη συνεργασία σας να πηγαίνει παρακάτω.

Παρθένος
Η ηρεμία συνεχίζει να υπάρχει και σήμερα σε γενικές γραμμές, Παρθένε μου, κι εσύ μπορείς να οργανωθείς καλύτερα και με την ησυχία σου. Υπάρχει ένα αίσθημα περιορισμού σχετικά με τους απέναντι. Σα να σου βάζουν όρια οι άλλοι και αυτό σε κάνει να μην μπορείς να εκφραστείς. Σα να καταπιέζεις τα συναισθήματά σου. Θα χρειαστεί να κάνεις λεπτούς χειρισμούς με ανωτέρους σου στη δουλειά σήμερα, γιατί υπάρχουν περίεργες συνθήκες. Νιώθεις πως είσαι σε μια φάση αξιολόγησης και αυτό σου δημιουργεί ένα άγχος. Επίσης, καλό είναι να προσέξεις για ψυχοσωματικά που μπορεί να εκφράσεις σήμερα.

Ζυγός
Ζυγέ μου, σήμερα μπαίνεις σε έναν πιο ήπιο ρυθμό και δεν σκοπεύεις να το αλλάξεις. Προτιμάς να έχεις την ηρεμία σου και να κρατήσεις κάποιες αποστάσεις. Χρειάζεσαι μια εξισορρόπηση. Είναι μια μέρα που θα έχεις μια ευχάριστη διάθεση με την οικογένεια και θα περάσεις αρκετά όμορφα. Θα υπάρξουν στιγμές που θα σκεφτείς κάποια σημαντικά ζητήματα με τη δουλειά σου. Ίσως απογοητευτείς με την εξέλιξη κάποιων υποθέσεών σου και θα χρειαστεί να δουλέψεις κάπως πιο σκληρά για να τα κάνεις όπως θέλεις. Μια ωραία διάθεση και μια ανάγκη για περισσότερο δυναμισμό. Καλά οικονομικά μαντάτα από μια δουλειά που ακόμα δε θέλεις να φανερώσεις προς τα έξω.

Σκορπιός
Οι φίλοι έχουν την τιμητική τους σήμερα, Σκορπιέ, κι εσύ είσαι σε μια διάθεση αρκετά καλή για να συμμετάσχεις ενεργά στην παρέα σήμερα. Μέσα σε όλα δείχνεις να είσαι. Μπορεί να σε πιάσουν κάτι ανασφάλειες από το πουθενά, αλλά μόλις βρεθείς με τους δικούς σου ανθρώπους θα ξεθωριάσουν. Συνεργασίες και επαγγελματικές ευκαιρίες δίνουν και παίρνουν σήμερα. Αν έχεις κάποια πράγματα που θέλεις να συζητήσεις, κάποιες μύχιες σκέψεις σου που σε επηρεάζουν, σήμερα δεν είναι η καλύτερη μέρα. Μπορεί να δημιουργηθούν ρήξεις χωρίς να υπάρχει σοβαρός λόγος. Ή να εξελιχθούν οι συζητήσεις έτσι που να μην υπάρχει γυρισμός.

Τοξότης
Τοξότη μου, σήμερα ασχολείσαι περισσότερο με την εικόνα σου και προσπαθείς να την κάνεις πιο επαγγελματική και ισχυρή κοινωνικά. Καλά οικονομικά νέα φαίνονται στον ορίζοντα σήμερα. επίσης, μια νέα συμφωνία που συζητάς, επικαιροποιείται και εσύ ηρεμείς από το άγχος αυτό. Στο σπίτι σήμερα υπάρχει ένα κλίμα αρκετά βαρύ, αφού ανταλλάσσετε κουβέντες μέσα στην οικογένεια που ούτε ξεχνιούνται εύκολα, ούτε αφήνουν τα πράγματα να ηρεμήσουν. Ίσως σε πιάσουν κάποιες αμφιβολίες για το ποια θα πρέπει να είναι τα επόμενα βήματά σου ή αν η επιλογή που έκανες ήταν η σωστή.

Αιγόκερως
Μια μέρα που έχεις όμορφες επαφές σήμερα, Αιγόκερε. Έχεις μια πιο συναισθηματική, ακόμα και ερωτική θα έλεγα διάθεση. Έχεις όρεξη για ταξιδάκια και φλερτάρεις σήμερα με την ιδέα να κλείσεις ένα εισιτήριο για το εξωτερικό. Επίσης μπορεί να σκάσει και κάποια συνεργασία ή επαφή με το εξωτερικό από εκεί που δεν το περιμένεις. Μια επαφή που θα σε ωφελήσει και οικονομικά. Πράγματα που θα φτάσουν στα αυτιά σου σήμερα ή που θα σε στενοχωρήσουν ή που θα σε κάνουν έξαλλο και θα είσαι μια στο καρφί και μια στο πέταλο. Επίσης, θα νιώσεις μια αμφιβολία για τον εαυτό σου και θα βρεις άλλον ένα λόγο να το ρίξεις στη δουλειά.

Υδροχόος
Υδροχόε μου, μέρα που το βαθύτερο κομμάτι, αυτό που δεν αγγίζεις σχεδόν ποτέ, έρχεται να σου θυμίσει πως υπάρχει και παίζει το ρόλο του κι αυτό. Το καλό είναι πως το προσεγγίζεις κι εσύ πιο ανάλαφρα, αφού έχεις μια καλή διάθεση. Ένα κρυφό φλερτ έχει μια πιο ερωτική εξέλιξη σήμερα ή θα σου δώσει το σήμα πως έχει τέτοιες βλέψεις. Επίσης, θα δεις άτομα που τα νιώθεις εχθρικά να γλυκαίνουν σήμερα. Ναι, δώσε ευκαιρία, απλά μην αφεθείς – που δε θα το κάνεις, απλά εγώ οφείλω να στο πω – για να μην την πατήσεις. Στα οικονομικά σήμερα, βλέπεις τα ζόρια, αλλά δε λες κάτι σε κανέναν, για τους δικούς σου λόγους. Απλά εκφράζεις το άγχος σου.

Ιχθύες
Μια ωραία μέρα για να έρθεις κοντά με τους ανθρώπους γύρω σου, και κυρίως με τους συναδέλφους σου, Ιχθύ. Έχεις την επιθυμία να αναπτύξεις επαφές με πιο φιλικό χαρακτήρα και να ενταχθείς σε μια ομάδα που σε γεμίζει συναισθηματικά. Θέλεις να ξεφύγεις από αυτό το ψυχομπούκωμα που ξυπνά πάλι σήμερα μέσα σου, αλλά και από τις ευθύνες που πρέπει να αναλάβεις. Αυτός ο ρεαλισμός σε στενοχωρεί, σε πιέζει και σε αποδιοργανώνει, αλλά οι δικοί σου άνθρωποι θα σε βοηθήσουν να οργανωθείς, αλλά και να βρεις τα ίσια σου σήμερα. Απλά άσε τις υπερβολές και μην κάνεις σκληρή αυτοκριτική.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ