Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Τρίτης 23.01.2024

Λέοντα, απομονώνεσαι και εστιάζεις περισσότερο σε κομμάτια που αφορούν τη δουλειά σου

Αγγελική Μανουσάκη
Αγγελική Μανουσάκη
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Τα Ζώδια της Τρίτης 23.01.2024: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Κριός
Κριέ, το σπίτι και τα ζητήματα που τρέχουν σε αυτό το κομμάτι θα σε αποσπάσουν για λίγο από τα υπόλοιπα πλάνα σου σήμερα. Χρειάζεται να κάνεις κάποιες συνεννοήσεις παραπάνω για να μπορέσεις να δρομολογήσεις τις δουλειές σου και να τις κλείσεις μια ώρα αρχύτερα. Υπάρχει μια ένταση που βγάζεις προς τα έξω και αυτό φανερώνεται από τα λόγια σου. Μέσα σου, όμως, ξέρεις ότι πρέπει να δείξεις μια αυτοσυγκράτηση και να κάνεις ό,τι καλύτερο μπορείς. Να δουλέψεις κάπως πιο οργανωμένα για να δώσεις ένα καλύτερο αποτέλεσμα και να ξεσπάσεις εκεί τα νεύρα σου. Καλό είναι να μην επιβαρύνεις τους άλλους με παραπάνω ευθύνες σήμερα.

Ταύρος
Ιδιαίτερα ανοιχτός στην επικοινωνία σου σήμερα, Ταύρε, αν και όλα αυτά που έχεις στο κεφάλι σου τα λες αφιλτράριστα και απότομα. Είναι σα να μη σκέφτεσαι το τι θα γίνει αφού τα πεις. Και από τη μία, έχεις την άποψη πως δε μπορείς να καταπιεστείς και να προσέξεις τι θα πεις, ενώ από την άλλη ξέρεις πως δε χρειάζεται να μπει κάποιο νέο μέλος στον κύκλο σου σήμερα. Σα να είσαι κάπως οκ με την επικρατούσα κατάσταση. Αυτό που θα χρειαστεί προσοχή είναι ο τρόπος που θα εκφράσεις την άποψή σου αλλά και το πώς θα απαντήσεις σε αυτά που ακούς. Είσαι αρκετά ωμός σήμερα και δεν μπορούν να διαχειριστούν οι άλλοι εύκολα τη στάση σου.

Δίδυμοι
Δίδυμε, σήμερα σε απασχολεί περισσότερο το οικονομικό σου παρά το οτιδήποτε άλλο. Παρατηρείς πως υπάρχουν κάποιες δυσκολίες και μπαίνεις σε σκέψεις για να το διορθώσεις με κάποιο τρόπο ή απλά να περιορίσεις τα έξοδα για να μπορέσεις να διαχειριστείς και το άγχος που σε καταβάλλει. Σήμερα ίσως να χρειαστεί αν μπεις σε διαδικασία διακανονισμών πληρωμών. Από την άλλη, είσαι αποφασισμένος να τακτοποιήσεις κάποια περιστατικά στη δουλειά και να οργανώσεις σήμερα κάπως καλύτερα το τι θα κάνεις και το πώς θα κινηθείς. Ίσως χρειαστεί να γίνεις κάπως πιο αυστηρός με κάποια άτομα, αλλά ξέρεις πως δε θα γίνει από εμπάθεια.

Καρκίνος
Μέσα σου υπάρχουν δυο φωνές, Καρκίνε, και δεν ξέρεις ποια να ακούσεις πρώτα. Από τη μία, έχεις μια διάθεση να μιλήσεις ανοιχτά και κατάμουτρα για όλα αυτά που σε ενοχλούν στους άλλους, απλά σου βγαίνει πιο άμεσα και με έναν πιο επιθετικό τρόπο. Από την άλλη, το κάνεις με έναν πιο έντονο και βαθύ τρόπο, ενώ παράλληλα προσπαθείς να οργανώσεις τις σκέψεις σου όσο καλύτερα μπορείς. Υπάρχει μια διάθεση για περισσότερη οργάνωση, σε γενικότερο πλαίσιο σήμερα και ίσως να είναι αυτό που χρειάζεσαι περισσότερο. Γιατί έτσι θα μπορέσεις να αξιολογήσεις κι εσύ καλύτερα τον τρόπο που μπορείς να εκφραστείς σήμερα.

Λέων
Λέοντα, σήμερα απομονώνεσαι και εστιάζεις περισσότερο σε κομμάτια που αφορούν τη δουλειά σου. Ίσως να καταλαβαίνεις πως χρειάζεται να δώσεις λίγο χρόνο στον εαυτό σου να ξεκουραστεί. Άσχετο αν το κάνεις ή όχι, το συνειδητοποιείς σήμερα. Τα θέματα της δουλειάς, συζητήσεις που θα κάνεις αλλά και κινήσεις και ρίσκα που σκέφτεσαι θα σε φέρουν σε μια εσωτερική ένταση και πιθανότατα κάποιο δίλημμα. Μια μέρα που προσπαθείς να κρατήσεις αποστάσεις από κάποια πράγματα που σε ενοχλούν και σου δημιουργούν άγχη, προκειμένου να οχυρωθείς και να προετοιμαστείς καλύτερα. Ίσως σήμερα τσεκάρεις κάποια οικονομικά ζητήματα που τρέχουν αυτές τις μέρες.

Παρθένος
Αυτό που χρειάζεσαι σήμερα είναι να βρεις νέες ιδέες και να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα, Παρθένε. Απλά προσπαθείς να το κάνεις μέσα από μια ομάδα, στην οποία έχεις ενεργή συμμετοχή. Φαίνεται όμως να προωθείς αυτές τις ιδέες κάπως πιο έντονα και αυτό δεν περνά απαρατήρητο. Μπορεί να σου την πουν και να έρθεις σε μια δύσκολη θέση σήμερα ή απλά να απαντήσεις και να δημιουργηθεί μια ένταση από εκεί που δεν υπάρχει. Είναι πολύ πιθανό να το καταλάβεις όμως έγκαιρα, να το μαζέψεις και να συνεργαστείς καλύτερα μέσα στην ομάδα. Είναι σημαντικό σήμερα να κατανοήσεις τη σημασία των ορίων στις συναναστροφές σου.

Ζυγός
Μέρα που τα επαγγελματικά σου πλάνα παίζει να μπούνε σε δεύτερη μοίρα σήμερα, Ζυγέ, αφού υπάρχουν επιτακτικές ανάγκες που χρειάζεται να καλύψεις στο σπίτι σου. Καλό είναι πριν ξεκινήσεις την όποια διαδικασία, καλό είναι να συζητήσεις τις κινήσεις που σκέφτεσαι να κάνεις, γιατί οι παρορμητικές αποφάσεις δε θα σε ωφελήσουν. Χρειάζεται περισσότερη οργάνωση και να βάλεις την καθημερινότητά σου σε μια σειρά, για να μπορέσεις να ασχοληθείς με τα σημαντικά θέματα της οικογένειάς σου αλλά και του να διατηρήσεις άρτια την εικόνα σου.

Σκορπιός
Μέρα ιδιαίτερα περίεργη η σημερινή, Σκορπιέ. Από τη μία, το μυαλό σου δουλεύει υπερωρίες. Έχεις πολλά ζητήματα που τρέχουν ταυτόχρονα και η νευρικότητα που τα αντιμετωπίζεις βγαίνει πολύ προς τα έξω. Προσπαθείς να βρεις έναν τρόπο να δεις τα πράγματα με μια πιο φιλοσοφημένη άποψη, για να ξεφύγεις και από τις περίεργες σκέψεις που κάνεις. Αυτό που μπορείς να κάνεις σήμερα είναι να διοχετεύσεις την ένταση στο να βρεις κάποιες δραστικές λύσεις, χωρίς να γίνεσαι νευρικός προς τους άλλους. Δύσκολο μεν, γιατί δε μπορείς να ξεφύγεις από το συναισθηματικό σου φορτίο, αλλά μέσα από την οργάνωση θα το καταφέρεις.

Τοξότης
 Ένα πιο βαθύ συναίσθημα επικρατεί μέσα σου, Τοξότη. Κάποια πράγματα που σε βαραίνουν ψυχολογικά περνούν από το μυαλό σου και προσπαθείς να βρεις την άκρη, απλά αυτό σε δυσκολεύει σήμερα. Περίπλοκες σκέψεις και απόψεις που μπορεί να έχουν να κάνουν με κάποιες αξίες που πρεσβεύεις γίνονται λόγος για συζητήσεις που δε θα βγάλουν κάπου. Για σένα όμως μπορεί να θεωρηθεί ένα σημαντικό βήμα το ότι θα αναφερθούν. Υπάρχει μια ένταση και ένας εκνευρισμός. Δε μπορείς να μοιραστείς τα συναισθήματά σου με ψυχραιμία και η ανασφάλεια που βγαίνει στην επιφάνεια σήμερα το κάνει ακόμα πιο έντονο. Ωστόσο, προσπαθείς να κρατήσεις ένα χαρακτήρα σήμερα. Στο αναγνωρίζω.

Αιγόκερως
Αυτό που σήμερα εστιάζεις περισσότερο στους άλλους και προσπαθείς να αναλύσεις τις συμπεριφορές τους. Έχεις μια επιθυμία να ερμηνεύσεις ή να δεις τι μπορεί να κρύβεται πίσω από τις κινήσεις που κάνουν σημαντικά για εσένα άτομα, ή και να προετοιμαστείς απέναντι σε άτομα που αντιλαμβάνεσαι πως σε έχουν στο μάτι. Είναι μια μέρα που έχεις πολλές δεύτερες σκέψεις. Αν σε ρωτήσουν τι έχεις, περνάς σε μια άτυπη επίθεση και δε σκοπεύεις να κρατηθείς. Απαντάς full on και τα επιχειρήματά σου είναι τόσο καλά δομημένα που δεν μπορούν να καταρριφθούν. Αυτό βέβαια μπορεί να σε κάνει πολύ σκληρό και απόλυτο. Λίγη προσοχή λοιπόν, γιατί παίζει να γίνει ζημιά στις διαπροσωπικές σου σχέσεις σήμερα.

Υδροχόος
Σήμερα η δουλειά σου είναι κάτι που παίρνει προτεραιότητα, Υδροχόε, καθώς επίσης και η καθημερινότητα γίνεται επίσης βασικό μέλημα. Μια μέρα που έχεις μια εσωτερική ένταση και θέλεις να πεις πολλά. Υπάρχει μια ένταση και αυτό προέρχεται από το ότι πρέπει να αλλάξεις σε κάποιο βαθμό τον τρόπο που αντιμετωπίζεις και στέκεσαι μπροστά σε κάποιες καταστάσεις. Πέρα από αυτό, σήμερα λοιπόν μπαίνεις πιο ενεργά στο κομμάτι της δουλειάς και δείχνεις αποφασισμένος να δώσεις πόνο. Χωρίς αυτό να σημαίνει πως αν κάποιος σου πάει κόντρα, δε θα τον βάλεις στη θέση του ή δε θα τον πάρει η μπάλα αν πάει να χωθεί στα πόδια σου. Το καλό είναι πως κινείσαι κάπως πιο προσεκτικά στα οικονομικά.

Ιχθύες
Μια μέρα που μπορείς να εκφράσεις τη δημιουργικότητά σου με μεγαλύτερη άνεση, Ιχθύ. Δεν είσαι όμως και πολύ άνετος στο να συναναστραφείς με άλλους και να αναγκαστείς να μοιραστείς τις σκέψεις σου με τα άτομα αυτά. Γενικά, έχεις μια ιδιαίτερη έμπνευση και μέσα από τις ιδέες σου θα προσπαθήσεις να εκφράσεις το συναισθηματικό σου κομμάτι κάπως πιο άμεσα. Υπάρχει μια έντονη διαφωνία με κάποιους από την παρέα σήμερα για μικροπράγματα, που εσένα θα σε επηρεάσει αρκετά και θα σε κάνει να θυμώσεις. Όμως, θα κρατηθείς και δε θα βάλεις ούτε τα κλάματα, ούτε θα μπεις στη διαδικασία να τους την πεις με κάποιο τρόπο.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ