Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Δευτέρας 22.01.2024

Καρκίνε μου, υπάρχουν πολλά και σήμερα που τρέχουν στο κεφάλι σου και σε γεμίζουν με διάφορα συναισθήματα

Αγγελική Μανουσάκη
Αγγελική Μανουσάκη
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Τα Ζώδια της Δεύτερας 22.01.2024: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Κριός
Κριέ, σήμερα δεν έχεις τρόπο να πεις αυτά που θες και να μη δημιουργηθεί μια ένταση… Υπάρχει ένα χάος μέσα στο κεφάλι σου, αφού πολλά πράγματα τρέχουν ταυτόχρονα κι εσύ προσπαθείς να ασχοληθείς με όλα μαζί την ίδια στιγμή. Η μέρα σου φαίνεται να είναι γεμάτη με διάφορα, αλλά σε ένα σημείο χάνεις την ψυχραιμία σου και δε μπορείς να τα διαχειριστείς, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται κάποια νεύρα. Είναι σημαντικό σήμερα να καταλάβεις πως το συναισθηματικό-ψυχολογικό σου κομμάτι θα σε επηρεάσει πολύ σε αποφάσεις και κινήσεις που θα κάνεις και για αυτό ίσως χρειαστεί να μην έχεις τον τελευταίο λόγο. Άσε κάτι να πέσει κάτω, για να μην παρατραβήξει το ζόρι σου σήμερα.

Ταύρος
Το οικονομικό θέλει μεγάλη προσοχή, Ταύρε. Κινήσεις που έχεις κατά νου να κάνεις σήμερα είναι ίσως καλύτερο να τις εξετάσεις και πάλι, ή στην καλύτερη να τις αναβάλεις και να περιμένεις μέχρι να ξεκαθαρίσουν κάποιες λεπτομέρειες. Δεν είναι μέρα για να κινηθείς σε αυτό το κομμάτι, αλλά και να επενδύσεις σε ιδέες-νέα πρότζεκτ που ακούγονται πολύ ενδιαφέροντα και κερδοφόρα. Παρατήρησε τα άτομα που στα προτείνουν και βεβαιώσου πως δεν υπάρχει κάποιος απώτερος σκοπός από πλευράς τους εις βάρος σου. Μην τσιμπάς σε ό,τι σου λένε απλά και μόνο επειδή ζορίζεσαι. Επίσης, σήμερα καλό είναι να ασχοληθείς λίγο περισσότερο με αυτά που πρέπει να τακτοποιήσεις.

Δίδυμοι
Δίδυμε, και σήμερα μοιάζει κάπως περίεργο το τοπίο. Έχεις μια διάθεση αρκετά πεσμένη και δεν ξέρεις πώς να το διαχειριστείς. Κάποια πράγματα εξακολουθείς να τα βλέπεις πιο βαριά και έντονα και το ότι δεν μπορείς να ξεδιαλύνεις κάπως τα πράγματα μέσα στο κεφάλι σου το κάνει ακόμα πιο ζόρικο σήμερα. Εκεί που εστιάζεις όμως τις πηγές αυτών των έντονων στιγμών σήμερα είναι στους απέναντι, στα άτομα με τα οποία συναναστρέφεσαι – συνεργάτες και τη σχέση σου – και υπάρχει ένα θολό κλίμα. Κυρίως αυτό συμβαίνει στη δουλειά σου, αφού δε μπορείς να καταλάβεις τη συμπεριφορά κάποιων συναδέλφων σήμερα.

Καρκίνος
Καρκίνε μου, υπάρχουν πολλά και σήμερα που τρέχουν στο κεφάλι σου και σε γεμίζουν με διάφορα συναισθήματα. Δύσκολα να τα διαχειριστείς ή να τα βάλεις με κάποιο τρόπο σε σειρά για να μην επηρεάζουν αρνητικά την καθημερινότητά σου, αρχής γενομένης από σήμερα. Επίσης, νιώθεις πως είσαι πολύ κουρασμένος για να μπεις σε συζητήσεις με άτομα που ξέρεις πως θα πουν πολλά και διάφορα για να σε πείσουν και να σου αλλάξουν τη γνώμη για εκείνους. Μια μέρα που προτιμάς να κάνεις τα απολύτως απαραίτητα στη δουλειά σου και να γυρίσεις σπίτι σου, στην ησυχία σου και να χαλαρώσεις.

Λέων
Λιοντάρι μου, ενώ έχεις μια ιδιαίτερα κοινωνική διάθεση και σήμερα και έχεις την επιθυμία να βγεις και να φλερτάρεις, δεν το νιώθεις και πολύ. Πιθανότατα να το βρίσκεις σα μια διέξοδο από τη ρουτίνα ή κάτι που θα σε παρακινήσει να ασχοληθείς και με κάτι άλλο για να ξεφύγει το μυαλό σου. Αυτό το «ήξεις αφίξεις» που βιώνεις μέσα σου όμως είναι πιθανό να διογκώσει κάποιες ανασφάλειές σου μέσα στο κεφάλι σου και να αρχίσεις τις υπερβολές για να τις καλύψεις. Δεν ξέρεις αν θέλεις να συνεχίσεις ένα φλερτ που κέντριζε το ενδιαφέρον σου μέχρι πρότινος. Δε μπορείς να καταλάβεις καθαρά τι νιώθεις και απλά θέλεις να μην ασχοληθείς με αυτά τα συναισθήματα σήμερα.

Παρθένος
Παρθένε, σήμερα υπάρχει μια διάθεση να βάλεις σε μια σειρά τις σκέψεις σου για το μετά, το παρακάτω. Το πώς θέλεις να εξελιχθεί η εικόνα σου. Παράλληλα όμως, σε απασχολούν και κάποια θέματα που έχουν να κάνουν με τα του σπιτιού σου. Ίσως κάποια οικονομικά ζητήματα που παίζει να έχουν μεγαλύτερη προτεραιότητα. Αν υπάρχουν κάποια κληρονομικά που πρέπει να δρομολογήσεις σήμερα ή ακόμα και αύριο, καλό είναι να έχεις τα αυτιά σου και τα μάτια ορθάνοιχτα, γιατί κάτι παίζει και δεν έχεις πάρει χαμπάρι. Κάποια άτομα που έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη σου ίσως προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν καταστάσεις.

Ζυγός
Ζυγέ, μου, σήμερα εμπλέκεσαι σε συζητήσεις και εκφράζεις τις απόψεις σου με έναν ιδιαίτερο τρόπο. Λες αυτά που θες, χωρίς όμως να εκφράζεις το προσωπικό σου συναίσθημα ή να υποστηρίζεις αυτά που λες ουσιαστικά. Σα να τα λες απλά για να πεις κι εσύ τη γνώμη σου, να δείξεις πως κι εσύ έχεις άποψη επί του θέματος. Ουσιαστικά, είναι μια μέρα που απλά θέλεις να κάνεις αισθητή την παρουσία σου στο χώρο. Κάποια θεματάκια στη δουλειά εξακολουθούν να δημιουργούν ένα παρασκήνιο για σένα, που δεν σε αφήνει να χαλαρώσεις και διαρκώς νιώθεις πως πρέπει να αποδείξεις πως δεν είσαι ελέφαντας.

Σκορπιός
Σκορπιέ, κλασσικά και σήμερα ασχολείσαι με το βάθος που θέλεις να δεις στα πράγματα και ψάχνεις να βρεις την ουσία των πληροφοριών που φτάνουν στα αυτιά σου. Κάποια οικονομικά ζητήματα σε απασχολούν και σε αγχώνουν αρκετά, αφού θα χρειαστεί να τα τακτοποιήσεις σχετικά άμεσα τις επόμενες μέρες και δεν έχεις βρει ακόμα τον κατάλληλο τρόπο να το κάνεις. Αυτό που θα σε νοιάξει κάπως περισσότερο σήμερα είναι τα περίεργα σημεία σε συζητήσεις που κάνεις για κάποιες δουλειές που θέλεις να ξεκινήσεις. Καλό είναι να μη βιαστείς να απαντήσεις σήμερα, αφού κάτι δε σου πάει καλά. Κάτι δε σου κολλάει.

Τοξότης
Τοξότη, δύσκολο να βρεις μια ηρεμία σήμερα, αφού καταλαβαίνεις πως με τους σημαντικούς άλλους στη ζωή σου κάτι δεν πάει και τόσο καλά. Ενοχλείσαι από διάφορα που παρατηρείς σήμερα και επηρεάζεσαι συναισθηματικά. Σα να πληγώνεσαι, αλλά δεν θα το πεις και πουθενά. Παρεξηγήσεις στην οικογένεια και μια μικρή ένταση, η οποία δημιουργείται από παρεξήγηση, που δεν έχεις τη διάθεση να ασχοληθείς και λύσεις. Σήμερα εστιάζεις περισσότερο στους άλλους παρά στο πώς εσύ νιώθεις. Κι επειδή δεν λαμβάνεις την ίδια αντιμετώπιση, ενοχλείσαι ακόμα περισσότερο. Περίεργη μέρα.

Αιγόκερως
Τα πράγματα τρέχουν, Αιγόκερε και δε μπορείς να βρεις τους ρυθμούς σου για να μπορέσεις να αφιερώσεις και τον κατάλληλο χρόνο. Σε πιάνει μια τελειομανία να κάνεις κάποια πράγματα που θέλεις, αλλά το πρόγραμμα και οι υποχρεώσεις είναι τόσες που δε μπορείς να αφιερώσεις το χρόνο που θέλεις για δώσεις και το επιθυμητό αποτέλεσμα. Από την άλλη, προσπαθείς σήμερα να κερδίσεις λίγο χρόνο με κάποιες δικαιολογίες που δεν ευσταθούν και τόσο και ζορίζεσαι ένα τσακ παραπάνω. Γενικά, σήμερα νιώθεις πως δεν έχεις τη διάθεση να ασχοληθείς με τα πρέπει σου αλλά θέλεις να ασχοληθείς περισσότερο με πράγματα που σε χαλαρώνουν. 

Υδροχόος
Υδροχόε μου αυτό που θέλεις είναι απλά να ακούσει κάποιος τις ιδέες σου και να σε βοηθήσει να τις βάλεις σε μια σειρά για να πραγματωθούν σταδιακά μεν, σχετικά άμεσα δε. Είναι μια μέρα που θα θέλεις να βρεθείς με φίλους, αλλά κάτι ανατρέπει τα σχέδια την τελευταία στιγμή. Αυτό ισχύει και για τα ερωτικά ραντεβουδάκια που προσπαθείς να σκαρώσεις και η απογοήτευση ξυπνά και κάποιες ανασφάλειες που νόμιζες πως έχεις δουλέψει. Μια μέρα η σημερινή που χρειάζεται να δεις κάποια πράγματα από απόσταση, γιατί σήμερα δεν έχεις τη διάθεση να δείξεις ούτε την υποτυπώδη ψυχραιμία.

Ιχθύες
Ιχθύ το γεγονός ότι προσπαθείς να βάλεις σε μια ισορροπία το κομμάτι της δουλειάς αλλά και τα θέματα του σπιτιού που τρέχουν με χίλια αυτές τις μέρες δε σε αφήνει να κάνεις κάποιες ήρεμες κινήσεις σήμερα. Από τη μία βιάζεσαι και θέλεις να τελειώσεις τις δουλειές σου μια ώρα αρχύτερα, ενώ από την άλλη δεν μπορείς να δεις ξεκάθαρα τη σειρά με την οποία πρέπει να κάνεις τα πράγματα. Διαστρεβλώνεις κάποια σκηνικά στη δουλειά και νομίζεις πως στοχοποιείσαι από συναδέλφους που σε βλέπουν ανταγωνιστικά και λειτουργείς κάπως υπερβολικά. Κάτι που μάλλον είναι αποκύημα της φαντασίας σου…

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ