Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Πέμπτης 18.01.2024

Η μέρα είναι καλή για να κάνεις κάποιες συμφωνίες που κυνηγάς ίσως εδώ και καιρό, Ιχθύ

Αγγελική Μανουσάκη
Αγγελική Μανουσάκη
5’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Τα Ζώδια της Πέμπτης 18.01.2024: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Κριός
Κριέ μου, τα πλάνα σου έχουν λίγες ακόμα δυσκολίες που θα σε ταλαιπωρήσουν σήμερα, αλλά δεν αφήνεις τις ευκαιρίες να περάσουν από δίπλα σου ανεκμετάλλευτες. Αντιθέτως, κρατώντας τα συναισθήματά σου σε μια πιο συγκρατημένη κατάσταση – απλά και μόνο μπράβο που απλά το προσπαθείς αυτό – λειτουργείς κάπως πιο μεθοδευμένα και προσπαθείς να κρατήσεις αποστάσεις από το οτιδήποτε θα σου χαλάσει τη διάθεση σε κάθε επίπεδο. Επίσης, θα έχεις καλά νέα σχετικά με επαγγελματικές κινήσεις που έκανες τις προηγούμενες μέρες, όπως θα έχεις και κάποια καλά οικονομικά νέα σήμερα.

Ταύρος
Αν και ακούς κάποια πράγματα που δε σου αρέσουν σήμερα, Ταύρε, και θέλεις πολύ να απαντήσεις, θα το κάνεις μέσα από έξυπνους και πιο εναλλακτικούς τρόπους. Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις όμως, είναι να αφήσεις τις πράξεις σου να μιλήσουν για εσένα. Καλύτερη απόδειξη από αυτές δεν υπάρχει για να επιβεβαιώσεις τα λεγόμενά σου τόσο σήμερα, όσο και γενικά! Μια ιδιαίτερα ευνοϊκή μέρα για σένα η σημερινή, αφού μέσα από την σωστή οργάνωση θα δεις κάποια πράγματα να επιτυγχάνονται αρκετά πιο εύκολα. Ίσως να γίνεις λίγο απόλυτος σε κάποια πράγματα και θα σου την πουν μάλλον για αυτό οι γύρω σου.

Δίδυμοι
Δίδυμε, έφτασε η μέρα που απλά θέλεις τη χαλάρωσή σου και την ελευθερία κινήσεων για να κάνεις όλα αυτά που σε χαλαρώνουν, χωρίς να αγχώνεσαι για τα υπόλοιπα. Σήμερα, λοιπόν, έχεις την ευκαιρία να τσεκάρεις κάποια πράγματα στο επαγγελματικό σου και να χτίσεις – ή τουλάχιστον να ξεκινήσεις – μια πιο στιβαρή εικόνα προς τα έξω. Κάποιες μικρές φρίκες θα τις νιώσεις, αφού θα σκάσουν διάφορα στο κεφάλι σου και θα πυροδοτηθούν κάποια άγχη. Όχι όμως για πολύ. Η εναλλακτική του να ασχοληθείς με κάτι άλλο και να ξεχαστείς θα σε κινητοποιήσει και θα δουλέψεις με τον εαυτό σου ακόμα πιο δραστικά μέσα στη μέρα. Οι κουβέντες με άτομα εμπιστοσύνης θα σε βοηθήσουν.

Καρκίνος
Καρκίνε μου, σήμερα έχεις τη διάθεση να ανοιχτείς και να γνωρίσεις κόσμο. Μπορείς να θελήσεις να περάσεις τον ελεύθερο χρόνο σου με φίλους, να βγεις έξω και να έρθεις σε επαφή με ομάδες. Μια μέρα που είσαι πολύ κοινωνικός και θα έρθεις κοντά με άτομα που αργότερα θα σε βοηθήσουν, είτε το επιδιώξεις εσύ ο ίδιος είτε όχι. Επίσης, ένα δυνατό σου χαρτί σήμερα είναι το γεγονός ότι με κάποιο τρόπο προσπαθείς να οριοθετήσεις το συναίσθημά σου, και πιο συγκεκριμένα τον τρόπο που αντιδράς. Κινείσαι σε πιο λογικά πλαίσια και κερδίζεις έδαφος σε υποθέσεις που φαινόταν μέχρι πρότινος να χάνεις. Τέλος, δίνεις πόνο σε συνεργασίες – με την καλή έννοια – αλλά λύνεις και θέματα που απασχολούν το κομμάτι της σχέσης σου.

Λέων
Και σήμερα προσπαθείς να εφαρμόσεις αυτά που σκεφτόσουν χτες, Λέοντα, στα επαγγελματικά σου! Έχεις μια πολύ καλύτερη διάθεση και το μόνο που δε θέλεις είναι να ασχοληθείς με τα δύσκολα της δουλειάς και τη γεμάτη σου καθημερινότητα. Προτιμάς σήμερα να ασχοληθείς με τα επαγγελματικά σου σχέδια, αλλά και με το πώς θα ενισχύσεις την κοινωνική σου εικόνα, και μπορώ να σου πω πως επιλέγεις την κατάλληλη μέρα για να τα κάνεις σωστά και με επιτυχία! Ίσως μέσα από τις δυσκολίες στη δουλειά να το κάνεις καλύτερα, αφού θα δείξεις τη σκληρή σου δουλειά, αλλά και την ευκολία με την οποία δρομολογείς τις λύσεις που βρίσκεις, πάντα σε συνδυασμό όμως με την ψυχραιμία. Όλα σήμερα σου μοιάζουν πιο εύκολα και η συνοχή που νιώθεις σε κάνει πιο δυνατό ψυχικά.

Παρθένος
Παρθένε μου, σήμερα ρίχνεις τους τόνους και αντί να αφήσεις τα πράγματα στην τύχη τους, κάπως βγαίνεις μπροστά και λειτουργείς πιο δραστικά. Έχεις τη δυναμική του να αναλάβεις ευθύνες, αλλά και σε συζητήσεις που συμμετέχεις, ρωτάς και ασχολείσαι πιο έντονα με πράγματα που δεν γνωρίζεις ή που σε παραξενεύουν, θέλεις να μάθεις περισσότερα για αυτά. Είναι μια μέρα που μπορεί να έχει έναν πιο φιλοσοφικό χαρακτήρα για εσένα και να δεις κάποια πράγματα αρκετά πιο χαλαρά. Όσο μπορείς δηλαδή, μην ξεθαρρεύεις… Είσαι ανοιχτός, αλλά κι εσύ δεν θέλεις να εμπλακείς σε καυγάδες, ούτε να τροφοδοτήσεις εντάσεις!

Ζυγός
Ζυγέ μου, σήμερα, είναι μια μέρα που θέλεις να αφεθείς λίγο περισσότερο σε πιο βαθιά κι έντονα συναισθήματα. Απλά αυτό που σε δυσκολεύει είναι η αδυναμία του να τα εκλογικεύσεις για άλλη μια φορά. Παρόλα αυτά, σήμερα έχεις μια πιο έντονη σεξουαλικά ενέργεια, θέλεις να βγεις και να φλερτάρεις κάπως πιο έντονα, να μπεις στο παιχνίδι και να νιώσεις αυτό το μυστήριο που υπάρχει. Να ασχοληθείς με τις αμφιβολίες που δημιουργούνται μέσα από την επικοινωνία. Βέβαια, θα υπάρξουν και οικονομικά θέματα που θα μπουν σε μια σειρά πιο εύκολα σήμερα, αφού κι εσύ θα ασχοληθείς περισσότερο. Αν έχεις κάποια κληρονομικά, μην αφήσεις τη σημερινή μέρα να πάει ανεκμετάλλευτη!

Σκορπιός
Σκορπιέ, σήμερα είσαι σε πολύ καλύτερο μουντ. Μπορεί να σε πιάσουν διάφορες σκέψεις και να μην ξέρεις ή να δυσκολευτείς να τις επικοινωνήσεις, αλλά δε σκοπεύεις να το αφήσεις αυτό να γίνει εμπόδιο και να σου χαλάσει τη διάθεση για κανέναν λόγο. Ίσως να μπεις πιο δυναμικά σε συζητήσεις και να διεκδικήσεις ή να απαντήσεις κάπως πιο επιθετικά, αλλά όχι σε φάση με άσχημο τρόπο. Κάπως κρατάς πιο εύκολα το μέτρο, αρκεί να μπορέσεις να ανοιχτείς και να μην πεις «δεν ξέρω αν γίνω αντιληπτός, επομένως καλύτερα να το αφήσω». Έχεις ευκαιρίες που θα ανοίξουν τις συνεργασίες σου σήμερα ή θα βελτιωθεί περισσότερο το κλίμα στη σχέση σου, αν είναι τεταμένο. Διαφορετικά, θα βρεις λόγους να το κάνεις ακόμα καλύτερο.

Τοξότης
Τοξότη μου, παρά τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζεις ή συνειδητοποιείς σήμερα, δεν πτοείσαι και ετοιμάζεσαι για μια μικρή διαφυγή από την καθημερινότητα, μια αλλαγή που θα σε βγάλει για λίγο από τη ρουτίνα σου. Παράλληλα, δουλεύεις πάνω σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με το οικονομικό σου. Μπορεί, επίσης, να κάνεις και κάποιες κινήσεις που σχετίζονται ένα θέμα ασφαλείας που σε απασχολεί το τελευταίο διάστημα. Πάντως, φαίνεσαι αρκετά δραστήριος και αποφασισμένος να κάνεις πράγματα που θα σε γεμίσουν και θα σου δώσουν ενέργεια, γιατί κουράστηκες από αυτή τη στασιμότητα.

Αιγόκερως
Αιγόκερε, σήμερα είναι μια μέρα που έχεις την ευκαιρία να χαλαρώσεις λίγο περισσότερο, να καλμάρεις και να οργανωθείς με μια μεγαλύτερη ευκολία για τις επόμενες μέρες. Πρώτα όμως θα πρέπει να ολοκληρώσεις τις δουλειές σου και να ολοκληρώσεις όλα τα πρότζεκτ που τρέχουν. Είναι ωραία μέρα η σημερινή για να οργανώσεις επίσης τις ιδέες που σου έρχονται αλλά και να βάλεις σε μια νέα βάση τη σχέση ίσως με τα αδέρφια σου ή με κοντινά άτομα του κύκλου σου. Γενικά, αν δε σε πιάσει ένα νταούνιασμα, η μέρα έχει πολύ καλές προοπτικές για πολλά ζητήματα, πέρα αυτό της διασκέδασης.

Υδροχόος
Υδροχόε μου, η μέρα σου είναι αρκετά καλή σήμερα. Παρά το έντονο άγχος που τραβάς το τελευταίο διάστημα, δείχνεις να παίρνεις αποφάσεις σήμερα και να κινητοποιείσαι για να εκφράσεις αυτό το στρες κάπως πιο παραγωγικά. Ασχολείσαι περισσότερο σήμερα με τα ζητήματα του σπιτιού και από εκεί ίσως να ξεκινήσεις και την οργάνωση του μυαλού σου. Κάποια ζητήματα στη δουλειά μπορεί να σε αγχώσουν κάπως περισσότερο, ίσως γιατί είσαι σε μια φάση που περιμένεις κάποια αξιολόγηση από κάποιον ανώτερο. Εκεί όμως θα δώσεις την ενέργειά σου σήμερα και θα αναπτύξεις και το επικοινωνιακό σου, για πάρεις περισσότερους πόντους.

Ιχθύες
Η μέρα είναι καλή για να κάνεις κάποιες συμφωνίες που κυνηγάς ίσως εδώ και καιρό, Ιχθύ. Μπορεί να μην έχεις κάτι σημαντικό στα σχέδιά σου. Ακόμα κι αν έχεις όμως, σήμερα θα έχεις την ευκαιρία να την κλείσεις με επιτυχία. Έχε κατά νου πως υπερβολές δε θα γίνουν δεκτές, αφού είναι σημαντικό να κρατήσεις μια καλή εικόνα, για να το κάνεις ακόμα πιο εύκολα! Πέρα από αυτό, είσαι πιο ανοιχτός, πιο επικοινωνιακός και φαίνεσαι αρκετά χαρούμενος και ικανοποιημένος για την τροπή που παίρνουν σταδιακά τα πράγματα, παρά τα πάνω κάτω που βιώνεις ανά διαστήματα. Σήμερα θα σου έρθει να οργανώσεις και μια μικρή μάζωξη για την επιτυχία σου αυτή.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ