Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Τρίτης 16.01.2024

Αιγόκερέ μου, σήμερα θέλεις να ασχοληθείς με το σπίτι σου

Αγγελική Μανουσάκη
Αγγελική Μανουσάκη
5’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Τα Ζώδια της Τρίτης 16.01.2024: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Κριός
Κριέ, σήμερα νιώθεις κάπως πιο δυνατός για να βγεις προς τα έξω και να πάρεις τα ηνία σε όσες καταστάσεις σε απασχολούν. Ωστόσο, είναι μια μέρα περίεργη, έντονη και με εμποδιάκια που θα σε προκαλέσουν να βάλεις το 110% σου σε ό,τι κάνεις. Αρχικά, θα χρειαστεί να δεις τι χρειάζεται να αλλάξεις στα επαγγελματικά σου πλάνα και να προσέξεις τον τρόπο που εκφράζεσαι, αλλά και τα ρίσκα που θα σκεφτείς να πάρεις, γιατί θα επηρεάσει την εικόνα σου! Επίσης, μην προχωρήσεις σε οικονομικά αυτόνομες κινήσεις αν δεν είσαι σίγουρος. Ίσως δεν είναι ακόμα η ώρα!

Ταύρος
Ταύρε μου, σήμερα σα να κλείνεσαι περισσότερο στον εαυτό σου. Και να σου πω την αλήθεια, καλά κάνεις, γιατί δεν το ‘χεις και πολύ σήμερα… Έχεις ένταση, νεύρα και δε μπορείς να κρατηθείς και να μην απαντήσεις. Δεν έχεις καν τη διάθεση να κάνεις υπομονή! Προτιμάς να μείνεις μόνος σήμερα, να μην ασχοληθείς με άλλα άτομα και να γλιτώσεις νεύρα, εντάσεις και τέτοια που θα σου χαλάσουν κι άλλο τη διάθεση. Καλό είναι να μιλήσεις σε άτομα εμπιστοσύνης για αυτά που σε απασχολούν, γιατί δε θα μπορέσεις τα να τα διαχειριστείς όλα μαζί. Γιατί έτσι θα σκάσουν στο κεφάλι σου σήμερα… Όλα μαζί!

Δίδυμοι
Δίδυμε, σήμερα ενώ μπορείς να βγάλεις προς τα έξω την κοινωνική σου πλευρά ακόμα περισσότερο, εσύ επιλέγεις να μην το κάνεις. Μπορεί να περιοριστείς σε επαφές με τους πολύ κολλητούς σου και θα το προτιμήσεις, γιατί είναι ίσως οι μόνοι που μπορούν να σε καταλάβουν. Έχεις πολλά μέσα στο κεφάλι σου και τα σκέφτεσαι κάπως πιο έντονα και υπερβολικά. Να θυμάσαι πως με καχύποπτες σκέψεις δε θα βρεις άκρη. Απλά σήμερα δε μπορείς να ξεφύγεις από αυτό. Είναι μια μέρα ζόρικη η σημερινή. Αν μπορέσεις, μην απαντήσεις σε προκλήσεις, για να μην χαλάσει κι άλλο η διάθεσή σου.

Καρκίνος
Σήμερα, Καρκίνε, είναι μια μέρα που το επαγγελματικό σου αλλά και τα επόμενα βήματα σε αυτό είναι κάτι που θα σε απασχολήσει. Ξέρεις πως πρέπει να κρατήσεις μια καλή στάση με τους συναδέλφους, αλλά δε μπορείς να κρατηθείς. Ακούς διάφορα, έχεις τις δικές σου σκέψεις και δεν μπορείς να κρατήσεις μια πιο διπλωματική στάση. Παράλληλα, υπάρχει και μια παρεξήγηση που θέλεις να λύσεις πάση θυσία και μπορεί να υπερβείς κάποια όρια για το καταφέρεις σήμερα. Αυτό μπορεί να δημιουργήσει απόσταση με κάποια άτομα στη δουλειά, με τα οποία είσαι αρκετά κοντά κι έχεις αναπτύξει μια πιο φιλική επαφή.

Λέων
Λιοντάρι, σήμερα είναι μια μέρα που απλά θέλεις να δεις πώς μπορείς να εφαρμόσεις πρακτικά τη φιλοσοφική σου άποψη για κάποια ζητήματα στην καθημερινότητα. Ωστόσο, δεν θα είναι κάτι εύκολο, αφού θα χρειαστεί να δώσεις μεγαλύτερο βάρος στο κομμάτι της δουλειάς, αλλά και οι διάφορες δυσκολίες στην καθημερινότητα θα σε εκνευρίσουν και θα σε κάνουν να φερθείς παρορμητικά αλλά και να πεις πολλά εν θερμώ! Κι ενώ θα δεις πως πρέπει να συνεργαστείς, εσύ θα κολλήσεις στο να δουλέψεις μόνος σου και να ξεχωρίσεις μέσα από αυτά που θέλεις να κάνεις. Να πέσει το φως πάνω σου. Υποσυνείδητα, γιατί δε θα το παραδεχτείς. Το ξέρουμε!

Παρθένος
Παρθένε μου, σήμερα δεν είσαι στα καλύτερά σου. Είσαι αρκετά υπεραναλυτικός και οι λεπτομέρειες που προσπαθείς να βάλεις σε σειρά σε κάνουν να χάνεις τη μπάλα, ίσως όμως και την ψυχραιμία σου. Έχεις μια εσωτερική ανάγκη να αυτονομηθείς, να σταθείς στα πόδια σου, αλλά και να το δείξεις στους άλλους και καταλαβαίνεις πως αυτό βγαίνει προς τα έξω ως νεύρα, ειρωνεία κλπ. Ίσως πάλι να πιέσεις τον εαυτό σου να βρει λύσεις, να γίνεις πιο δημιουργικός. Κάτι που δε θα βοηθήσει την κατάσταση, ούτε θα μπορέσεις να διαχειριστείς την ένταση αυτή να καταλαγιάσει. Προσοχή μην κάνεις υπερβολές σήμερα.

Ζυγός
Ζυγέ μου, σήμερα δεν είναι και τόσο καλή μέρα για σένα και τους συνεργάτες σου. Υπάρχει μια ένταση στην ατμόσφαιρα που δεν μπορείς να εστιάσεις από πού προέρχεται. Όμως, αν εστιάσεις, θα δεις πως αυτή η ένταση έχει να κάνεις με την οικογένεια ή το σπίτι σου. Εκεί επικρατεί μια βαβούρα που προκαλεί έναν μικρό χαμό στο κεφάλι σου και δε μπορείς να διατηρήσεις ηρεμία στη δουλειά. Επίσης, αν συγκατοικείς με το αμόρε, σήμερα βγαίνουν στην επιφάνεια πράγματα που κρατάς καιρό μέσα σου, απλά και μόνο για να μην προκαλέσεις καυγά. Απλά σήμερα δε θα κρατηθείς και πολύ και θα πεις πολλά… Πολλά και έντονα πράγματα!

Σκορπιός
Σκορπιέ, η δουλειά σήμερα δε θα σε αφήσει σε ηρεμία. Εσύ μπορεί να ξεκινάς τη μέρα σου με μια ρουτίνα, θα υπάρξουν όμως αλλαγές, ακόμα και της τελευταίας στιγμής που θα σου δημιουργήσουν μια νευρικότητα. Καταλαβαίνεις λοιπόν, πως είναι πολύ σημαντικό να μην γίνεις επιθετικός με τους συναδέλφους, ούτε όμως να αναλάβεις ευθύνες που δε σου αναλογούν για να μην φανεί κάποιο κενό στη δουλειά. Κάνε ό,τι αναλογεί σε σένα και απλά ξεκαθάρισε το στους υπόλοιπους που θα προσπαθήσουν να σε φορτώσουν με περισσότερα. Επίσης, αν δε μπορέσεις να κρατήσεις μια ηρεμία στα λόγια σου – αυτό το γνωστό το δικό σου στυλ, ξέρεις – μην πεις τίποτα! Γιατί δε θα κρατηθείς εύκολα…

Τοξότης
Μέρα που ξυπνά η δημιουργικότητά σου σήμερα, Τοξότη. Και παράλληλα έχεις μια όμορφη διάθεση και νιώθεις πολύ ενεργητικός. Θα υπάρξουν συζητήσεις που αφορούν οικονομικά ζητήματα όμως που θα δε σε ευχαριστήσουν ή δε θα είναι και πολύ ξεκάθαρες. Ίσως χρειαστεί να είσαι πιο συγκεκριμένος σε αυτά που θέλεις να μάθεις αλλά και να ζητήσεις ως αμοιβή, για να μην βρεθείς προ απροόπτων παρακάτω. Επίσης, αν θελήσεις να δουλέψεις μόνος σου σήμερα, ζήτα το ήρεμα. Μπορεί να μην γίνουν εύκολα κατανοητές οι ιδέες που θα μοιραστείς και αυτό μπορεί να σε εκνευρίσει ή να σου δημιουργήσει μια νευρικότητα και μια ανασφάλεια. Τύπου «μήπως δεν είναι αρκετά καλή ιδέα;».

Αιγόκερως
Αιγόκερέ μου, σήμερα θέλεις να ασχοληθείς με το σπίτι σου. Να μείνεις μέσα και να ασχοληθείς λίγο με αυτό. Μπορεί να σου βγει όμως και να δουλέψεις από το σπίτι, για να μπορέσεις να αποφύγεις ανεπιθύμητες αλληλεπιδράσεις με άλλους που θα σου χαλάσουν τη μέρα. Μην πιεστείς να βρεις λύσεις ή να κατεβάσεις ιδέες για να αποδείξεις το οτιδήποτε. Δεν είναι χαλαρή η μέρα σου, επομένως γιατί να την κάνεις ακόμα πιο δύσκολη; Καλό είναι να παρατηρήσεις τι γίνεται και να βρεις μικρές αδυναμίες σου για να τις επεξεργαστείς και να δεις πώς μπορείς να τις τροποποιήσεις. Μην μπεις σε διαδικασίες καυγάδων με την οικογένεια. Δε θα βγάλει κάπου…

Υδροχόος
Υδροχόε, σήμερα θέλεις να πεις πολλά. Έχεις την ανάγκη να βγάλεις από μέσα σου όλα αυτά που σε απασχολούν και θα το κάνεις, παρά το γεγονός ότι μπορεί να πρόκειται και για πράγματα που δεν έχεις πει ποτέ. Ίσως να το κάνεις με έναν πολύ παρορμητικό και αφιλτράριστο τρόπο και να ενισχύσεις και πάλι την απόσταση που ήδη υπάρχει με μερικά άτομα. Προς το παρόν αυτό δε σε πειράζει. Άλλωστε, χρειάζεσαι λίγο περισσότερο χώρο μέχρι να βρεις κάπως τη δύναμη και δράσεις άμεσα. Γιατί σήμερα έχεις ένα αίσθημα αδυναμίας. Ένα αίσθημα πως κάτι κρατά μειωμένη την ενέργειά σου, για αυτό ίσως και τα πολλά νεύρα!

Ιχθύες
Το οικονομικό γίνεται πολύ σημαντικό σήμερα, Ιχθύ. Ασχολείσαι περισσότερο με αυτό, αφού προσπαθείς να δεις τι συμβαίνει και πώς μπορείς να κινηθείς, ούτως ώστε να μην δημιουργηθεί μεγάλο θέμα και ξεμείνεις. Δεν είναι και πολύ εύκολο να περιορίσεις τα έξοδά σου, αφού έχεις την τάση να θέλεις να διασκεδάσεις, παρά τα έξοδα που πρέπει να υπολογίσεις για κάποια σημαντικά ζητήματα. Επίσης, έχεις και την αίσθηση ότι μπορείς να τα υπολογίσεις σωστά και να μην ξεμείνεις, κάτι που δε σε αφήνει να δεχτείς απόψεις άλλων και συμβουλές που θα σου είναι χρήσιμες. Αντιδράς έντονα και θέλεις να αποδείξεις στους άλλους ότι μπορείς να τα καταφέρεις μια χαρά σήμερα. Θα το πετύχεις όμως…;

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ