Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Τρίτης 26.12.2023

Ζυγέ, έχεις διάθεση να ασχοληθείς με πράγματα που σε κάνουν χαρούμενο, που θα σου ανοίξουν ορίζοντες, με νέες εμπειρίες αλλά και με ταξίδια στο εξωτερικό

Αγγελική Μανουσάκη
Αγγελική Μανουσάκη
5’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αγγελική Μανουσάκη

Τα Ζώδια της Τρίτης 26.12.2023: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Κριός
Σήμερα, Κριέ μου, ζορίζεσαι με το κομμάτι της επικοινωνίας, αφού προσπαθείς να κρατήσεις μια σταθερή στάση και προσπαθείς να αποφύγεις πολλά! Όμως διάφορα που θα προκύψουν μέσα στη μέρα θα σε φέρουν στο όριο και «θα το χάσεις κάπου», κυρίως σε συζητήσεις που η διαφορά στις απόψεις με τους άλλους είναι κάτι παραπάνω από έντονες… Αλλά και η τάση σου να αποστομώσεις τους άλλους, προκειμένου να δείξεις πως έχεις δίκιο, σε κάνει να γίνεσαι απόλυτος και αρκετά επιθετικός! Αυτό που χρειάζεται προσοχή είναι, πρώτον, το κομμάτι της υπερβολής που αναλύεις κάποιες καταστάσεις μέσα στο κεφάλι σου και, δεύτερον, αντιπαραθέσεις με γυναίκες στον χώρο εργασίας σου!

Ταύρος
Ταύρε μου, σήμερα εκτός από το οικονομικό σου, θα δεις πως στην επικοινωνία σου θα υπάρχει μια περίεργη κινητικότητα! Αρχικά, ξεκινώντας με το οικονομικό σου, θα δεις πως συζητήσεις που θα γίνουν θα σε φέρνουν σε μια ένταση, και αυτό γιατί αλλιώς είχαν ξεκινήσει και σταδιακά παίρνουν άλλη τροπή που δεν σου αρέσει! Μέσα από συζητήσεις με φίλους θα «μαζέψεις» τα νεύρα σου και θα καταλάβεις πιο καλά αυτά που συμβαίνουν! Αυτές οι αντιδράσεις και οι φοβίες που σε οδηγούν σε περίεργες συμπεριφορές εξαρτώνται από τη στάση που εσύ θα κρατήσεις απέναντι στα πράγματα! Η υπερβολή με την οποία θα μεταφέρεις τα γεγονότα στους φίλους σου μπορεί να μπερδέψει λίγο την κατάσταση, αλλά όχι για πολύ!

Δίδυμοι
Σήμερα, Δίδυμέ μου, η μέρα είναι αρκετά έντονη! Η κατάσταση στο κομμάτι των συνεργασιών σου είναι κάπως έντονη, αφού είσαι σε μια ετοιμότητα και απαντάς σε οτιδήποτε ακούσεις, βγάζοντας προς τα έξω μια άμυνα. Είσαι επιθετικός και άμεσος! Και καθώς κάποια πράγματα φαίνεται να ολοκληρώνονται, δείχνεις να προετοιμάζεσαι για τα επόμενα βήματα! Επαγγελματικά, προσπαθείς να βάλεις τα όριά σου και να χτίσεις μια πιο γερή βάση, πάνω στην οποία θα συνεχίσεις και τις επόμενες ενέργειές σου! Δείχνεις να είσαι πιο οργανωμένος, αλλά μόνο σε αυτό το κομμάτι! Ίσως κάποια πράγματα δεν είναι όμως όπως τα σκέφτεσαι και είναι καλό να πάρεις λίγο χώρο για να τα δεις ξανά, πιο προσεκτικά και με μια μεγαλύτερη ψυχραιμία! Κάτι που σήμερα δεν έχεις…

Καρκίνος
Λίγο ακόμα κάνε υπομονή σήμερα, Καρκίνε μου! Παραμένεις στο καβούκι σου, μακριά από όλους και όλα για να γεμίσεις μπαταρίες και να μην αναλωθείς σε ανούσιες συναναστροφές που θα σε αδειάσουν ενεργειακά! Άλλωστε, ακόμα και να βγεις έξω, δεν θα κρατηθείς και στο πρώτο «μαργαριτάρι» θα δώσεις την κατάλληλη απάντηση, αφήνοντας τον άλλο σέκο… Αυτό που θέλεις να δώσεις στους άλλους να καταλάβουν είναι πως τελικά είναι πιο σημαντικό να είσαι δίκαιος και σωστός στις υποχρεώσεις σου και μετά να το ρίξεις έξω! Απλά σήμερα απόλυτος και υπερβολικός, χάνεις κάπου το μετρό και μάλλον αυτό συμβαίνει για να αποδείξεις την αξία σου σαν υπάλληλος-εργαζόμενος-συνεργάτης! Ότι μπορούν να σε εμπιστευτούν!

Λέων
Λέοντά μου, σήμερα κινείσαι προς τους φίλους σου, ψάχνοντας να βρεις υποστήριξη αλλά και έναν «ψύχραιμο» ώμο να σε βοηθήσει, να σε καθοδηγήσει και να σου δείξει τον τρόπο με τον οποίο θα διαχειριστείς την ένταση της ημέρας! Αρκετά ευτράπελα, αλλά με χιούμορ και άμεσες αντιδράσεις θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις το οτιδήποτε σε μικρό χρονικό διάστημα! Έτσι θα εξασφαλίσεις και χρόνο για διασκέδαση! Στο κομμάτι του φλερτ, κινείσαι με μεγάλη άνεση και δεν φαίνεται να «μασάς» πουθενά! Διεκδικείς αυτά που θέλεις, χωρίς να σκέφτεσαι πολλά πράγματα! Όμως, γενικότερα, εκφράζεσαι χωρίς να σκέφτεσαι πολλά και θέλεις να βγάλεις προς τα έξω τον πραγματικό σου εαυτό, με όλο το δημιουργικό του μεγαλείο! Πίσω από αυτή την έντονη συμπεριφορά κρύβεται μια υπερβολική αντίληψη των πραγμάτων και παράλογες φοβίες που απλά ενεργοποιούνται από συμπεριφορές που δέχεσαι σήμερα…

Παρθένος
Παρθένε μου, σήμερα που ασχολείσαι και πάλι με το κομμάτι της επαγγελματικής σου κατάστασης, εστιάζεις στο τι πρέπει να κάνεις για να διορθώσεις λίγο την κατάσταση! Όχι πως έχεις κάνει απαραίτητα κάποιο λάθος, απλά με τη στάση που κρατάς αυτές τις μέρες η ένταση που βγάζεις προς τα έξω και ο τρόπος που ανταποκρίνεσαι στις οδηγίες που σου δίνονται δημιουργούν μια λανθάνουσα εντύπωση για εσένα ως συνεργάτης! Έτσι, σήμερα μπαίνεις στη διαδικασία να βρεις άμεσους τρόπους να βελτιώσεις αυτή την εικόνα για να μην επηρεαστεί η δουλειά σου! Μια λύση είναι το ότι εντάσσεσαι εύκολα σε ομάδες σήμερα και συνεργάζεσαι απόλυτα! Εστιάζεις ωστόσο και στο να βάλεις την προσωπική σου πινελιά στη δουλειά που κάνεις, για να δείξεις με κάθε τρόπο τη συμμετοχή σου στην ομάδα.

Ζυγός
Σήμερα, Ζυγέ μου, έχεις διάθεση να ασχοληθείς με πράγματα που σε κάνουν χαρούμενο, που θα σου ανοίξουν ορίζοντες, με νέες εμπειρίες αλλά και με ταξίδια στο εξωτερικό! Μπορεί να έρθουν κι επαφές από το εξωτερικό. Όπως και να ‘χει, σήμερα προσπαθείς να βάλεις πολλά στο πρόγραμμά σου και να τα διαχειριστείς όλα μαζί ταυτόχρονα! Πολλές πληροφορίες μαζεμένες… Δεν σου φτάνουν αυτές που ήδη έχεις στο κεφάλι σου και οι νέες αυτές πληροφορίες που παίρνεις σου φέρνουν μια ένταση, μια σύγχυση! Αντί να βρεις τρόπο να επανεξετάσεις τον τρόπο που επικοινωνείς, εσύ γίνεσαι απότομος και βιαστικός για να προλάβεις τις εξελίξεις! Σχετικά με τη δουλειά σου, οργανώνεσαι καλύτερα, αλλά επηρεάζεσαι συναισθηματικά από τις παρασκηνιακές δράσεις των «γνωστών-αγνώστων» σε σένα συναδέλφων…

Σκορπιός
Σκορπιέ μου, σήμερα η αλήθεια είναι πως έχεις τα νεύρα σου! Υπάρχουν πολλά που σε ενοχλούν και δεν ξέρεις τι σου φταίει! Δεν υπάρχει σοβαρός λόγος που βιώνεις αυτή την ένταση, απλά νιώθεις πως όλα πηγαίνουν στραβά! Τα οικονομικά σου έχουν αστάθεια και δεν ξέρεις πώς να το σταματήσεις αυτό, ενώ το άγχος σε οδηγεί σε παρορμητικές αποφάσεις και μια επιθετική στάση απέναντι σε όποιον προσπαθήσει να σε βοηθήσει χωρίς να του το ζητήσεις! Το άγχος μη φανείς αδύναμος και ανήμπορος να διαχειριστείς τα ζόρια σου σε κάνουν να χτίζεις τοίχους και να παίρνεις αποφάσεις εν θερμώ, χωρίς να υπολογίζεις και τόσο τις συνέπειες! Σήμερα χρειάζεται να είσαι προσεκτικός με καταχρήσεις κι άσε τα «προσέχω, δεν χρειάζομαι συμβουλές από κανέναν»!

Τοξότης
Τοξότη μου, σήμερα θα δεις πως κάπως πρέπει να οργανώσεις τον τρόπο που μιλάς με τους συναδέλφους σου! Αλλά και ο τόνος που απευθύνεσαι και στη σχέση σου είναι αρκετά έντονος, χωρίς απαραίτητα να το καταλαβαίνεις! Έχεις μια ένταση που πηγάζει από την κούρασή σου και η απαίτηση που έχεις από τους δικούς σου ανθρώπους να σε καταλάβουν βγαίνει σε νεύρα! Επίσης, σήμερα θέλεις να δώσεις στους άλλους να καταλάβουν αυτά που νιώθεις, χωρίς όμως να μπαίνεις σε επεξηγήσεις, κάτι που σήμερα το θεωρείς εντελώς περιττό! Αυτό που πρέπει να καταλάβουν οι άλλοι από μόνοι τους το τι σου φταίει, να ξέρεις είναι λίγο παρατραβηγμένο σήμερα… Οικονομικά θέματα θα κινητοποιηθούν και θα δεις εξελίξεις σήμερα σε πρώτη φάση!

Αιγόκερως
Αιγόκερε, σήμερα η μέρα έχει ένα έντονο συναισθηματικό υπόβαθρο στη δουλειά σου! Υπάρχει μια ένταση και μια βιασύνη για να τελειώσεις κάποια πράγματα που τρέχουν για να μην πιεστείς αργότερα! Αυτό παροδικά θα σου δημιουργήσει ένα άγχος, αλλά θα το ξεχάσεις μόλις ξεκινήσεις τη δουλειά! Έχεις μια εσωτερική ένταση και θέλεις να πεις πολλά! Αλλά κρατιέσαι και προτιμάς να το βγάλεις όλο αυτό στη δουλειά σου, για να μην φορτώσεις το κεφάλι σου και με άλλες φασαρίες! Προτιμάς να αφήσεις τη δουλειά σου να «μιλήσει» για σένα! Όμως, θα βγάλεις προς τα έξω την αυστηρή σου πλευρά και δεν θα μπορέσεις να το μαζέψεις εύκολα… Επίσης, κάποια πράγματα τα βλέπεις κάπως διαστρεβλωμένα γιατί σου δίνονται οι μισές πληροφορίες! Αυτό που χρειάζεται να προσέξεις είναι το ποσό επηρεάζουν την απόδοσή σου στη δουλειά γυναίκες που έχεις πολύ κοντά σου!

Υδροχόος
Σήμερα, Υδροχόε μου, αρχικά έχεις στο μυαλό σου το ότι πρέπει να επαναφέρεις τον τρόπο που εκφράζεσαι στα προηγούμενα επίπεδα, κάτι που θα το κάνεις με έναν απότομο αλλά και απόλυτο τρόπο! Χωρίς να μασάς τα λόγια σου και χωρίς ιδιαίτερα φίλτρα… Ιδίως για ζητήματα που έχουν συζητηθεί πολλές φορές στο παρελθόν, δεν έχεις την υπομονή να τα συζητήσεις για άλλη μια φορά, και αυτό θα φανεί. Να είσαι σίγουρος! Το καλό είναι πως θα βάλεις αρκετά εύκολα τα όρια και η όποια κριτική θα σταματήσει σχεδόν αμέσως! Είσαι όμως και λίγο καχύποπτος με κάποιες γυναίκες του κύκλου σου σήμερα, και προσπαθείς να παρατηρήσεις σημάδια που θα επιβεβαιώσουν τις δεύτερες σκέψεις που κάνεις! 

Ιχθύες
Ιχθύ μου, σήμερα τα ζητήματα του σπιτιού αλλά και της οικογένειάς σου σε απασχολούν αρκετά και ψάχνεις να βρεις άμεσες λύσεις! Και όλο αυτό, γιατί επηρεάζουν την ψυχολογία σου και δε μπορείς να συγκεντρωθείς σε αυτό τον τομέα! Σήμερα ειδικά, που νιώθεις πως μπορείς να ολοκληρώσεις τις δουλειές σου με μια μεγαλύτερη ευκολία, γιατί δείχνεις να είσαι πιο συγκεντρωμένος! Αυτό που χρειάζεται να προσέξεις είναι ο τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίζεις κάποια θέματα που θα σκάσουν από το πουθενά και θα σε αγχώσουν! Αλλά και οι πιο φιλικές σχέσεις που έχεις με γυναίκες από τη δουλειά θα σου δημιουργήσουν θέμα χωρίς να το καταλάβεις! Μάλλον πρέπει να φυλαχτείς κάπως καλύτερα και να μην εμπιστεύεσαι έτσι απλά τους πάντες…

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ