Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Παρασκευής 22.12.2023

Σήμερα, Σκορπιέ, υπάρχει ένα έντονο ενδιαφέρον και θέλεις να εκφραστείς και να δείξεις το συναίσθημά σου στη σχέση σου

Αγγελική Μανουσάκη
Αγγελική Μανουσάκη
5’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Τα Ζώδια της Παρασκευής 22.12.2023: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Κριός
Σήμερα, Κριέ μου, η μέρα έχει ένα οικονομικό κομμάτι που θα σε απασχολήσει και θα σε βάλει σε σκέψεις! Θα υπάρξουν ευκαιρίες για συζητήσεις που θα σε ευνοήσουν επαγγελματικά, αλλά και οικονομικά! Δεν υπογράφουμε ακόμα κάτι όμως, ναι; Δώσε χώρο και χρόνο στις συζητήσεις αυτές για να δεις αν όντως έχουν κάποιο μέλλον και αν ταιριάζουν σε σένα! Και καθώς τα πλάνα σου για τις επόμενες μέρες φαίνεται να πηγαίνουν πίσω, σε πιάνει το ανάποδο και το νεύρο και δεν είσαι να σου μιλήσει άνθρωπος… Προσοχή στην επικοινωνία σου με γυναικεία πρόσωπα, ειδικά αν είσαι σε φάση φλερτ! Εσύ που είσαι Κριαρίνα, θέλει λίγο ρέγουλα ο αυθορμητισμός, αν θες να προχωρήσει η υπόθεση!

Ταύρος
Ταύρε μου, σήμερα περνάς στην ενεργό δράση και προσπαθείς να εφαρμόσεις – αλλά και να τηρήσεις – αυτά τα οποία επεξεργαζόσουν τις προηγούμενες μέρες! Σε γενικές γραμμές, το πας αρκετά καλά, αν και έχεις πολλά πισωγυρίσματα και δεύτερες σκέψεις στο αν έχεις πάρει αποφάσεις προς τη σωστή κατεύθυνση! Όταν σου λέω «περίμενε να τελειώσει ο ανάδρομος» δε με ακούς… Ε, να τα τώρα τα άγχη! Αλλά και οι υπερβολές μέσα στην παρέα θα θολώσουν την κρίση σου και μάλλον θα χρειαστεί να αναπροσαρμόσεις τις κινήσεις που έχεις στο πρόγραμμα! Σημασία έχει πως προετοιμάζεσαι για έξοδο με φίλους που έχεις να δεις καιρό και αυτό σε χαροποιεί πολύ! 

Δίδυμοι
Σήμερα, Διδυμάκι, περιορίζεις λίγο τη δραστηριότητά σου και μπαίνεις σε μια πιο «παθητική» στάση για να πάρεις μιαν ανάσα! Αυτό χρειάζεσαι, γιατί και οι μέρες που ακολουθούν φαίνεται να είναι φορτωμένες, οπότε από σήμερα και για τις επόμενες δυο μέρες, κάθε ευκαιρία για χαλάρωση θα σου είναι κάτι παραπάνω από πολύτιμη! Έτσι θα μπορέσεις σήμερα να δεις σκέψεις και ζητήματα πιο βαθιά και με μια διάθεση βελτίωσης! Λίγη προσοχή στη σχέση σου, καθώς ένταση και αποφάσεις-αντιδράσεις θα πυροδοτήσουν συμπεριφορές σου που δεν θα έχουν μια καλή κατάληξη… Αν πάλι είσαι σε φάση που «ψήνεται» η σχέση, κινήσου με μια κάποια – όση μπορείς δηλαδή – ηρεμία!

Καρκίνος
Καρκίνε μου, σήμερα η παρέα σου είναι αυτή που θα δώσει παλμό στη μέρα σου! Ένα θετικό κλίμα επικρατεί στην ατμόσφαιρα και εσύ είσαι σε φάση να βελτιώσεις όσο μπορείς από την πλευρά σου, την επαφή με συναδέλφους και συνεργάτες! Αλλά και με τη σχέση σου, ιδίως μετά από τα σκαμπανεβάσματα που σε έχουν ρίξει αρκετά ψυχολογικά… Η κινητικότητά σου στη δουλειά είναι περίεργη, σου παρουσιάζονται κάποιες «ευκαιρίες» που σε παρακινούν να πάρεις αποφάσεις εν θερμώ και στο τέλος θα φας το κεφάλι σου! Μια παραπάνω προσοχή σήμερα σε αυτό το κομμάτι και μην μπεις σε τρυπάκια που θα σε εκθέσουν…!

Λέων
Λέοντα, σήμερα τα επαγγελματικά σου βρίσκονται σε μια καλή κατεύθυνση και γίνεσαι ιδιαίτερα επικοινωνιακός! Ανοίγεις συζητήσεις και κάνεις νέες επαφές που θα σε ευνοήσουν επαγγελματικά, αλλά θα ενισχύσουν το γόητρό σου! Το γεγονός ότι, έστω και κάνοντας την αρχή, φέρνεις στο τραπέζι νέες ιδέες και παίζει ένας αέρας ανανέωσης, σε κάνει πιο δυνατό! Οι βιαστικές κινήσεις και τα νεύρα από το άγχος είναι τα μόνα που μπορεί να κάνουν ζημιά σε όλο αυτό ή να μην το αφήσουν να το αναπτύξεις σωστά προς το παρόν! Αυτό το άγχος είναι που θα σε κάνει να φερθείς υπερβολικά και έντονα…  

Παρθένος
Σήμερα, Παρθένε μου, το πράγμα έχει μια χροιά πιο θετική, πιο ανοιχτόμυαλη και μια προσέγγιση πιο άνετη! Ψάχνεις να βρεις τρόπους να κάνεις τη δουλεία σου πιο γρήγορα αλλά και με λιγότερη κούραση, κι ας μην είσαι συνηθισμένος σε αυτό! Μια ευρηματικότητα και μια δημιουργική διαδικασία σκέψης που έχεις σήμερα, σίγουρα θα κάνει πιο εύκολη τη ζωή σου και θα μπορέσεις να λύσεις τα ζητήματά σου ή τουλάχιστον να τα δρομολογήσεις προς αυτή την κατεύθυνση! Χρειάζεται να κινηθείς με πολλή προσοχή στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, καθώς δεν ξέρεις τι γίνεται από την άλλη πλευρά και αυτό σε αγχώνει… 

Ζυγός
Ζυγέ μου, σήμερα, κάνοντας μια βουτιά σε πιο έντονα πράγματα και καθώς βλέπεις φοβίες και συναισθήματα που σε ταράζουν κατάματα, μπορείς να καταλάβεις κάποια πράγματα πιο ουσιαστικά και να δεις πού χωλαίνει η δική σου στάση απέναντι σε όλο αυτό… Κάποια σκηνικά μέσα στο σπίτι σου αλλά και στο χώρο της δουλειάς σου σε κάνουν να έχεις έντονες αντιδράσεις ή να νιώθεις πως αδυνατείς να διαχειριστείς με ψυχραιμία τον τρόπο που μιλάς… Γίνεσαι – όσο μπορείς – επιθετικός, και ίσως απρόβλεπτος… Θολωμένη εικόνα και σκηνικά που δεν μπορείς να διακρίνεις την αλήθεια από το παραμύθι… Προσοχή στο παρασκήνιο, που εξακολουθεί να υφίσταται! 

Σκορπιός
Σήμερα, Σκορπιέ, υπάρχει ένα έντονο ενδιαφέρον και θέλεις να εκφραστείς και να δείξεις το συναίσθημά σου στη σχέση σου! Έχεις τη διάθεση να μιλήσεις και να μοιραστείς διάφορα πράγματα που θα ενισχύσουν το δεσμό που έχεις με το αμόρε, αλλά να ενισχύσεις και το αίσθημα ασφαλείας, τόσο για εσένα όσο και την άλλη πλευρά! Μπορεί να υπάρχουν σημεία που σε απασχολούν, αλλά δεν θα τα αφήσεις να σε επηρεάσουν ψυχολογικά και να δημιουργήσουν μια τριβή! Ένα πράγμα που θέλει προσοχή είναι η υπερβολή στον τρόπο σου! Θα φανείς κάπως πνιγηρός και δεν θα δώσεις ξεκάθαρα το μήνυμα που θέλεις ουσιαστικά να περάσεις. 

Τοξότης
Τοξότη μου, σήμερα, προσανατολισμένος στη δουλειά σου, ασχολείσαι με θέματα που έχουν να κάνουν με οικονομικά, αλλά και με αποφάσεις που ακόμα δεν έχεις πάρει, αλλά δείχνεις προς τα πού κλίνεις! Άσχετο αν δεν έχεις ανοίξει τα χαρτιά σου ακόμα! Βασικό στοιχείο της ημέρας είναι η περίεργη ψυχολογία σου και το συναίσθημα που σε κάνει να βλέπεις τα πράγματα κάπως πιο υπερβολικά! Επίσης, αυτό το βγάζεις κυρίως στην οικογένεια σου, μέσα στο σπίτι σου! Επικεντρώσου στα θετικά στοιχεία, όπως η δουλειά σου και τα υπόλοιπα μπορείς να τα δρομολογήσεις παρακάτω! Αρκεί να μην είναι επείγοντα…

Αιγόκερως
Μια πιο δημιουργική προσέγγιση στον τρόπο που αντιμετωπίζεις τις δυσκολίες που βλέπεις, Αιγόκερε, θα σε παρακινήσει να δεις και πιο προσεκτικά τον τρόπο που χειρίζεσαι το συναίσθημα που σε δημιουργούν! Όμως, σήμερα υπάρχει και το κομμάτι που δε σε αφήνει να επικοινωνήσεις ξεκάθαρα με τους άλλους! Θα υπάρξουν σημεία που θα θολώσουν τη σκέψη σου και θα σε φέρουν σε δύσκολες καταστάσεις, αλλά είσαι συνηθισμένος σε αυτά! Ενώ έχεις τη διάθεση να μιλήσεις ξεκάθαρα, κάπου θα μπλεχτεί κι ένα συναίσθημα που δεν έχεις βγάλει ίσως και ποτέ στην επιφάνεια, και κάπου εκεί παίζει να χαθεί η μπάλα… Μην λειτουργήσεις παρορμητικά, όσο θαρραλέος κι αν νιώσεις! 

Υδροχόος
Υδροχόε, σήμερα είναι μια μέρα που εστιάζεις περισσότερο στο κομμάτι του σπιτιού σου, είτε για να βρεις μια ηρεμία – γιατί μεταξύ μας κι εσύ αυτό αποζητάς το τελευταίο διάστημα – είτε γιατί  το οικονομικό σου σε περιορίζει σε βαθμό που δεν έχεις την ελευθερία κινήσεων που επιθυμείς! Μπορεί αυτό το δεύτερο, να σε βοηθήσει σε σημαντικό βαθμό για να δεις και κάποια άλλα ζητήματα, πέραν του οικονομικού σου, που σε απασχολούν το ίδιο, κάπως πιο προσεκτικά και πιθανότατα από μια διαφορετική οπτική από αυτή την εξέταζες μέχρι τώρα. Επαφές με τους φίλους σου θα σε κάνουν να χαλαρώσεις. Μπορεί όμως και οι συζητήσεις που θα γίνουν να σε οδηγήσουν στη διαφορετική προσέγγιση των ζητημάτων σου! 

Ιχθύες
Ιχθύ μου, αυτό που προσπαθείς σήμερα να γεφυρώσεις χάσματα που έχουν δημιουργηθεί και θέλεις να διορθώσεις καταστάσεις από την απόσταση που έχεις πάρει με τους άλλους, μου αρέσει πολύ! Μπορεί να είναι λίγο διογκωμένα μέσα στο κεφάλι σου τα πράγματα σήμερα, το γεγονός όμως ότι έρχεσαι κοντά με τους φίλους σου και θα εμπλακείς σε συζητήσεις που αφορούν τόσο τη δική σου στάση όσο και των άλλων, θα σε βοηθήσει να λύσεις παρεξηγήσεις, αλλά και να ηρεμήσεις κάπως συναισθηματικά! Τουλάχιστον αυτό θα δείξεις… Επαγγελματικά, σήμερα καλό είναι να μη μιλήσεις-απαντήσεις, γιατί το λάδι που θα πέσει στη φωτιά θα κάνει σημαντική ζημιά, κι ας σε κάνει να νιώσεις δυνατός!

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ