Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Παρασκευής 15.12.2023

Σήμερα, Κακρίνε, νιώθεις πως υπάρχει ένα πολύ περίεργο συναισθηματικό παρασκήνιο

Αγγελική Μανουσάκη
Αγγελική Μανουσάκη
5’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Τα Ζώδια της Παρασκευής 15.12.2023: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Κριός
Με το κομμάτι των επαγγελματικών σου να σε απασχολεί και σήμερα, καταγίνεσαι με το να οργανώσεις σωστά τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις για να φτιάξεις την εικόνα σου, Κριέ! Προσπαθείς να βρεις βαθύτερες έννοιες και αιτίες που χρειάζονται βελτιώσεις για το σκοπό αυτό! Δυσκολεύεσαι να βρεις άκρη όμως και μέσα από κάποιες συζητήσεις θα φτάσεις στο σημείο να δοκιμάσεις τα όριά σου αλλά και τις αντοχές που έχεις! Το φυτίλι σου είναι κοντό και δεν έχεις ιδιαίτερη υπομονή στο να βγάζεις άκρη με τους άλλους! Άκου τη διαίσθηση σου και δώσε χρόνο στο σώμα και το μυαλό σου μέσα στη μέρα να χαλαρώσει και να ξεκουραστεί! Επίσης, θα έχεις την ευκαιρία να ακούσεις τις ανάγκες που έχεις σε ψυχολογικό επίπεδο και να παρατηρήσεις πιο εύκολα κάποια αδύναμα σημεία σου!

Ταύρος
Ταύρε μου! Μέσα από την τη στενή παρακολούθησης περίεργων συνθηκών και μέσα από συζητήσεις που κάνεις, ανακαλύπτεις πολλά βασικά αλλά και σκοτεινά σημεία του εαυτού σου! Συνειδητοποιείς πως κάποια πράγματα που κάνεις ίσως και για πρώτη φορά, δημιουργούν ένα κλίμα ευφορίας και χαράς σε σένα! Χαρά γιατί παίζει να απαντήσεις σε πολλά από τα ερωτηματικά που σε ενοχλούν… Προσπάθησε να μην πειράξεις θέματα που θα σου προκαλέσουν κοκομπλόκο και μην μπεις στη διαδικασία να ρισκάρεις αν δεν είναι απολύτως σίγουρος! Σήμερα ευνοούνται τα νέα πράγματα και οι νέες εμπειριες! Αν νιώθεις πλήρως έτοιμος, θα κάνεις το βήμα και θα δεις την άλλη πλευρά αρκετών απόψεων, κάτι που θα σε βοηθήσει στη δόμηση μιας όσο γίνεται πιο αντικειμενικής σκέψης!

Δίδυμοι
Σήμερα, Δίδυμε, έχεις την ευκαιρία να μοιραστείς κάποια από τα πράγματα που έχεις βρει σήμερα ψάχνοντας για απαντήσεις μέσα σου! Σήμερα, έχοντας αυτή τη θετική διάθεση, θα μπεις στη διαδικασία να εξερευνήσεις σε σημαντικό βαθμό τον εαυτό σου! Είναι αυτά τα σκοτεινά σημεία που από τη μια σε εξιτάρουν να τα γνωρίσεις, από την άλλη όμως δε μπορείς να ελέγξεις εύκολα τι συνέπειες που υπάρχουν… Το καλό είναι ότι μπορείς να βγάλεις άκρη στη δουλειά, πολύ πιο εύκολα από τους υπόλοιπους, και να τερματίσεις καταστάσεις στην καθημερινότητά σου που ψάχνουν αλλά δεν έχουν κάποια πιθανή εξέλιξη. Αυτό που χρειάζεται προσοχή σήμερα είναι ο τρόπος που θα κινηθείς στο κομμάτι της σχέσης σου… Παίρνεις ρίσκα και λειτουργείς ριψοκίνδυνα, χωρίς να δίνεις βάση σε βασικά σημάδια… Οργάνωση το χρόνο σου και κινήσου με προσοχή!

Καρκίνος
Σήμερα, Κακρίνε, νιώθεις πως υπάρχει ένα πολύ περίεργο συναισθηματικό παρασκήνιο… Πράγματα που σου κρατούνται κρυφά από τη σχέση σου, αλλά κάτι αντίστοιχο αντιλαμβάνεσαι να συμβαίνει και μέσα στο κομμάτι των συνεργατών σου! Αυτά τα ενδεχόμενα που προσπαθείς να εξετάσεις αλλά και να τους δώσεις μία λογική εξήγηση, σου δημιουργούν ένα αίσθημα άγχους και πίεσης! Μία πίεση που δεν ξέρεις που και με ποιον τρόπο να εκτονώσεις…! Όμως, σαν αντίδραση σε όλο αυτό, φαίνεται να προγραμματίζεις ένα ταξιδάκι, κάτι που θα πρέπει να οργανώσεις κάπως πιο προσεκτικά! Μέσα από συζητήσεις με φίλους,  θα πέσουν προτάσεις που θα έχουν την εξέλιξη που σε ενδιαφέρει!

Λέων
Λέοντα, σήμερα είναι μία μέρα που έχεις ιδιαίτερα έντονο το στοιχείο ότι μπορείς να καταλάβεις κάπως καλύτερα και πιο βαθιά το κλίμα που επικρατεί στη δουλειά! Φαίνεται να αφουγκράζεσαι καλύτερα τα δεδομένα που υπάρχουν και να μεταφράζεις μέσα στο κεφάλι σου τις συμπεριφορές των συναδέλφων! Σαν να τους διαβάζεις με μεγαλύτερη ευκολία… Επίσης, συνειδητοποιείς πως υπάρχει μία μικρή αδυναμία, ένα μπλοκάρισμα στο δημιουργικό κομμάτι σήμερα, κάτι που σε προβληματίζει αρκετά και, στην προσπάθειά σου να το διορθώσεις, κινείσαι αρκετά απερίσκεπτα… Θα σου πρότεινα να δώσεις περισσότερη βάση στην διαίσθηση σου και να ακούσεις το ένστικτό σου! Έχε τα μάτια σου ανοιχτά σε οικονομικά ζητήματα και μην την πατήσεις από δελεαστικές προσφορές…!

Παρθένος
Σήμερα, Παρθένε, προσπαθείς να βρεις έναν λόγο για να μπορέσεις να εξελίξεις το καλλιτεχνικό σου υπόβαθρο! Μέσα από την ανάκληση και την ανάλυση για άλλη μια φορά επίπονων διαδικασιών, προσπαθείς να δημιουργήσεις ένα κομμάτι ανάμνησης… Είναι κι αυτό το ρομαντικό συναίσθημα που σου βγαίνει αρκετά πιο έντονα σήμερα, πάνω στο οποίο θα βασίσεις αυτή σου την επιθυμία για να δημιουργήσεις νέες αναμνήσεις και όμορφες στιγμές! Αυτό που ίσως φαίνεται να σε ταλαιπωρεί σήμερα είναι το κομμάτι του σπιτιού… Δεν υπάρχουν ιδιαίτερες εξελίξεις στα ζητήματα που σε ταλαιπωρούν, όμως φαίνεται να μπαίνεις στην διαδικασία να βράσεις κάπου απερίσκεπτα, προκειμένου να βρεις την λύση πιο γρήγορα!

Ζυγός
Μέσα από μία πιο διεισδυτική ματιά, Ζιέ, προσπαθείς να βγάλεις μία άκρη για το τι μπορεί να συμβαίνει στο σπίτι και τι είναι αυτό που επικρατεί στην ατμόσφαιρα μέσα στην οικογένεια σου! Αντιλαμβάνεσαι πως υπάρχει ένα βαρύ κλίμα, το οποίο προσπαθείς να αντιληφθείς, να αφουγκραστείς και με κάποιο τρόπο, μέσα στις ουτοπικές σου σκέψεις, να το εξισορροπήσεις… Στην θετικά νέα, σήμερα υπάρχει μία αρκετά πιο θετική ατμόσφαιρα στο κομμάτι της δουλιάς σου, καθώς επίσης και στο κομμάτι της καθημερινότητας σου γίνεσαι αρκετά ευρηματικός, για να κερδίσεις χρόνο και να κάνεις περισσότερα πράγματα μέσα στη μέρα! Το μόνο που χρειάζεται λίγη προσοχή σήμερα είναι η επικοινωνία που θα έχεις με τους άλλους, καθώς άθελά σου μπορεί να γίνεις απότομος και εριστικός! Κάτι που δε σου αρέσει…

Σκορπιός
Σήμερα, σκόρπιες, ο τρόπος με τον οποίον επικοινωνείς γίνεται έρχεται αρκετά πιο βαθύς, αλλά και διερευνητικός! Η καχυποψία σου φαίνεται πως χτυπάει κόκκινο, κάτι που μπορεί να εκφραστεί και μέσα από μία κυκλοθυμική στάση που βγάζεις προς τα έξω! Ωστόσο, σε κάποια θετικά νέα για σήμερα, η φαντασία σου φαίνεται να είναι αρκετά έντονη και το δημιουργικό σου κομμάτι ενεργοποιείται ξανά! Κάποια οικονομικά σου πλάνο σήμερα φαίνεται να κινούνται με μία σχετική δυσκολία, κάτι το οποίο θα προσπαθήσεις να λύσεις η θα προσπαθήσεις να εξηγήσεις μέσα από μία μίνι έρευνα που θα προσπαθήσεις να κάνεις. Προσπαθείς να δεις τι είναι αυτό που μπορεί να έφταιξε και να δημιουργήσει αυτό το κώλυμα στην εξέλιξη του συγκεκριμένου τομέα.

Τοξότης
Σήμερα, Τοξότη, κάποιες κινήσεις που κάνεις φέρνουν ένα περίεργο αποτέλεσμα στα οικονομικά σου! Έχεις μια έντονη διαίσθηση, που σε βοηθά να καταφέρεις να κατακτήσεις κάποια πράγματα που κυνηγάς, αλλά και μέσα από τη διευθέτηση κάποιων κληρονόμων, θα τακτοποιηθούν και κάποιες υποχρεώσεις σχεδόν αυτόματα! Προσπάθησε να μην βιαστείς και χαλάσεις συμφωνίες, που τις δουλεύεις καιρό τώρα. Αυτή σου η κυκλοθυμική διάθεση σήμερα θα δείξει στους άλλους πως μάλλον δεν ξέρεις τι θέλεις, και ένταση με την οποία το εκφράζεις σε κάνει λίγο… ανυπόφορο! Επίσης, τα ρίσκα χρειάζονται μέτρο, καθώς από τη μια σε ικανοποιεί η αδρεναλίνη και κάθε τι νέο που κάνεις, από την άλλη όμως, απόπειρες εξαπάτησης είναι πολύ πιθανό να σου τύχουν σήμερα!

Αιγόκερως
Σήμερα, Αιγόκερε, μπορεί η κατάσταση να μοιάζει αρκετά πιο έντονη και πιο βαριά. Έχεις μια πιο διεισδυτική μάτια και μπορείς να αντιληφθείς εύκολα πολλά περισσότερα από αυτά που βλέπεις και ακούς! Η διαίσθησή σου σου δίνει περισσότερες πληροφορίες και η φαντασία σου γίνεται πολύ πιο έντονη! Υπάρχουν κάποια μικρά πράγματα που ακόμα και σήμερα σε κρατάνε σε μία φάση αδυναμίας για να δράσης και να νιώσεις έτοιμος να προχωρήσεις μπροστά, ωστόσο μπαίνεις στην διαδικασία να δουλέψεις εντατικά πάνω σε ζητήματα που σε επηρεάζουν ψυχολογικά – συναισθηματικά! Ωστόσο, προσπάθησε να μην αναλωθεί σε υπερβολικές αναλύσεις και να μην απορροφηθείς από αυτό το αίσθημα απογοήτευσης που πλανάται στην ατμόσφαιρα!

Υδροχόος
Έντονη καχυποψία και πολλά βαθιά συναισθήματα που δε μπορείς να κατανοήσεις εύκολα, Υδροχόε! Αναρωτιέσαι για το τι μπορεί να είναι αληθινό και τι όχι, τι μπορεί να βελτιωθεί και τι πρέπει να σταματήσει τύπου χτες! Οι επαφές με τους φίλους σήμερα δεν είναι και οι πιο παραγωγικές, όπως τις έχεις συνηθίσει, αλλά αντιθέτως θα φέρουν δυσκολίες και αρκετές πιέσεις… Άλλωστε, σήμερα βιώνεις μια απογοήτευση και μια σωματική αδυναμία, κάτι που μειώνει  τα αντανακλστικά.Ήρθε ώρα να μην τραβήξει πολύ! Η μέρα σου είναι αρκετά αντιδραστική στο οτιδήποτε…  Ακόμα και χρόνο να πάρεις, όλο αυτό τροφοδοτείται από ένα γεγονός που δεν έχεις καταφέρει να επεξεργαστείς και στην ουσία να χωνέψεις! Το πείσμα σου είναι τέτοιο που δε σε αφήνει να δεις καθαρά, αλλά ούτε και να ακούσεις τη διαίσθηση σου, που σου λέει μέχρι ένα σημείο το πώς έχουν τα πράγματα!

Ιχθύες
Σήμερα, Ιχθύ, καταγίνεσαι με φίλους και παρέες! Είσαι σε μια φάση που σε πιάνουν τα κυκλοθυμικά σου κι εκεί  όπου όλα είναι καλά, εσύ ενοχλείσαι με το παραμικρό και ασχολείσαι με άσχετες λεπτομέρειες, πιστεύοντας ότι θα βγάλεις σε όλα αυτά που δε στέκουν μέσα στο μυαλό σου. Σήμερα κινείσαι μόνο με το ένστικτο και τη διαίσθηση, ένα δυνατό συνδυασμό χαρακτηριστικών σου που θα σε ξελασπώσουν και θα σε βοηθήσουν να αποπερατώσεις το οτιδήποτε με μεγάλη ευκολία! Αυτό που θα σε ταλαιπωρήσει σήμερα είναι το επαγγελματικό, αφού σήμερα δεν υπάρχει ο διαθέσιμος και απαραίτητος χρόνος που χρειάζεται, προκειμένου να πάρεις στα σοβαρά κάποια ουσιαστικά ζητήματα! Μέσα στην παρέα σου υπάρχει ένα περίεργο κλίμα, το οποίο θα σε προβληματίσει και θα το εξετάσεις με μια σχετική επιφύλαξη…

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ