Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Πέμπτης 14.12.2023

Κριέ, βρίσκεσαι σε ένα τέλμα

Αγγελική Μανουσάκη
Αγγελική Μανουσάκη
6’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Τα Ζώδια της Πέμπτης 14.12.2023: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Κριός
Κριέ, σήμερα βρίσκεσαι σε ένα τέλμα. Τουλάχιστον έτσι αντιλαμβάνεσαι τη συναισθηματική σου κατάσταση, αφού νιώθεις πως κάποια επαγγελματικά ζητήματα και στόχοι έχουν μείνει πίσω. Κάτι που σε προβληματίζει… Όμως, σήμερα θα αρχίσει μια διαδικασία ανασκόπησης και επανελέγχου των στόχων σου, εξετάζοντας το ενδεχόμενο να αλλάξεις την τακτική σου! Έχεις την επιθυμία να εξετάσεις νέες προοπτικές, προκειμένου να το δουλέψεις καλύτερα! Ίσως όμως, σήμερα μέσα από τις δυσκολίες και τα βάσανα που νιώθεις πως σε βαραίνουν και κάνουν το μέσα σου κάπως αυστηρό… Προσπάθησε να αποφύγεις τους «μονοδρόμους» γιατί δεν είναι και τόσοι πολλοί όσοι πιστεύεις… Εστίασε στο θετικό κομμάτι της ημέρας και προσπάθησε να περιορίσεις το άγχος!

Ταύρος
Η μέρα σήμερα, Ταύρε, έχει να κάνει με σένα να σκέφτεσαι τελικά τη σημαντικότητα των νέων εμπειριών! Μέσα από αυτές σήμερα θα έχεις την ευκαιρία να εξερευνήσεις αλλά και να αλλάξεις τον τρόπο που λειτουργείς! Η φιλοσοφία σου σηκώνει αρκετή αναβάθμιση και σήμερα αυτό το αντιλαμβάνεσαι! Πέρα από αυτό όμως, σήμερα θα επανεξετάσεις και τις μέχρι τώρα απόψεις που έχεις σχηματίσει, αν έχουν βάση, αν είναι λογικές! Ένα ακόμα βασικό είναι η σχέση σου, που θα περάσει κι αυτή από ένα πρίσμα πιο φιλοσοφημένο, αλλά και πιο χαρούμενο και ανέμελο! Προσπάθησε να διαχειριστείς τις εντάσεις μέσα στην παρέα, χωρίς να προσπαθήσεις να επιβάλεις τον τρόπο που θα λυθεί η όποια παρεξήγηση! Δώσε χώρο και χρόνο!

Δίδυμοι
Σήμερα, Δίδυμε, βρίσκεσαι σε μια φάση που όλο αυτό το βαθύ συναίσθημα που νιώθεις να έρχεται στην επιφάνεια και όλα αυτά που δεν έχεις μοιραστεί εδώ και καιρό, επιστρέφουν στη σκέψη σου και σα να δημιουργούν μια εντελώς διαφορετική συνθήκη, τόσο μέσα σου όσο και έξω σου… Σκέψεις και υπόνοιες θα σου δώσουν την εντύπωση πως κάποια πράγματα έχουν και ένα δεύτερο κείμενο, κρυμμένο που χρειάζεται να παρατηρήσεις πιο προσεκτικά για να το ερμηνεύσεις. Όλο αυτό όμως με ένα θετικό πρόσημο! Σα να προσπαθείς να βρεις θετικά στοιχεία σε ό,τι συμβαίνει γύρω σου! Είναι περίεργο, αλλά το μόνο που παίζει να σε ζορίζει σήμερα είναι το πώς εξελίσσεται το επαγγελματικό σου! Η καθημερινότητά σου είναι σε μια θετική ρουτίνα, την οποία δε θέλεις να ξεφορτωθείς ακόμα… Καλό αυτό!

Καρκίνος
Σήμερα, Καρκίνε, εστιάζεις περισσότερο στο κομμάτι της σχέσης σου αλλά και των συνεργασιών σου! Για την ακρίβεια, φαίνεται πως σήμερα επιλέγεις να πάρεις αποστάσεις και να εξετάσεις τα πράγματα κάπως πιο αποκομμένος, για να μετριάσεις κάπως και την επιρροή του συναισθήματος… Η αλήθεια είναι πως χρειάζεσαι να βρεις λόγους για να συνεχίσεις να επενδύεις σε σχέσεις, επαφές και συναναστροφές, τόσο επαγγελματικές όσο και πιο προσωπικές! Να θυμάσαι πως δεν είναι η περίοδος να ξεκινήσεις την οποιαδήποτε συζήτηση! Καλύτερα να επεξεργαστείς αυτό που νιώθεις μέσα σου, και μετά την ορθοδρόμηση του Ερμή, το κάνεις και το ξεκαθάρισμά σου! Το καλό είναι πως έχεις μια ιδιαίτερα δημιουργική διάθεση σήμερα, όπως επίσης και μια επιθυμία να βγεις! Άτομα πολύ έξω από τα γούστα σου θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον σου σήμερα!

Λέων
Παρά το γεγονός ότι νιώθεις πιεσμένος συναισθηματικά και βγάζεις στην επιφάνεια φοβίες και συμπεριφορές αρκετά σκοτεινές για το φως σήμερα, Λέοντα, μπορώ να σου πω με βεβαιότητα, πως στη δουλειά πηγαίνουν όλα σύμφωνα με τη ροή! Εσύ μπαίνεις σε ένα πιο επιφυλακτικό μουντ, αφού δεν ξέρεις από πού θα σου έρθει το ξαφνικό και φαίνεται να προετοιμάζεις εναλλακτικά σχέδια! «Έσω έτοιμος» έχεις στο μυαλό σου και θα συμφωνήσω! Μια ευνοϊκή κατάσταση που επικρατεί στο σπίτι σε ξαλαφρώνει εν μέρει και μπορείς να ασχοληθείς με μεγαλύτερη άνεση με τα υπόλοιπα! Μια κινητικότητα και μια ξαφνική επαφή, θα φέρουν νέα δεδομένα στη δουλειά αλλά και στην καριέρα σου και θα βάλεις νέους στόχους! Μη μου ξεχνιέσαι μονάχα και ξεκινήσεις να τους δουλεύεις με τον ανάδρομο! 

Παρθένος
Σήμερα, Παρθένε, θα ασχοληθείς περισσότερο με το να βρεις τα καλλιτεχνικά σου κομμάτια. Αυτά τα κομμάτια που δυσκολεύεσαι σε γενικές γραμμές, ή που ακόμα δεν επιτρέπεις στον εαυτό σου να βγάλει προς τα έξω! Μια πιο διερευνητική διάθεση, αφού θα εξετάσεις καλύτερα και τι είναι αυτό που σε κάνει χαρούμενο - παράλληλα με το χρήσιμο! Ωστόσο, είσαι σε φάση που παρατηρείς σημάδια φλερτ στον τρόπο που σε προσεγγίζουν άτομα, και αυτό δε θα το αφήσεις να περάσει έτσι, ιδίως αν είσαι ελεύθερος! Και το κομμάτι ότι είσαι ανοιχτός σε κάποια νέα δεδομένα, είναι ένα σοκαριστικό στοιχείο ακόμα και για εσένα τον ίδιο! Όλα αυτά θα φέρουν πιο μαλακά - όσο γίνεται τουλάχιστον - τις δυσκολίες με συναδέλφους… Βέβαια, όλο αυτό σήμερα μπορείς να το εστιάσεις και στο κομμάτι των φανερών εχθρών… Καρφώνονται όλο και περισσότερο όσο περνούν οι μέρες!

Ζυγός
Ζυγέ, σήμερα το κομμάτι του σπιτιού αλλά και αυτό της προσωπικής ηρεμίας και του δικού σου χώρου θα οδηγήσει να ασχοληθείς περισσότερο με την καλύτερη οργάνωσή του, αλλά και με το να βρεις τρόπους να το κάνεις να βγάζει μια θαλπωρή αλλά και ένα αίσθημα ασφάλειας! Θα εστιάσεις σε πιο πρακτικά ζητήματα και με οικονομικές λύσεις θα φτιάξεις ένα ωραίο αποτέλεσμα. Και αυτό, γιατί θα θελήσεις να έχεις ένα καταφύγιο για το χαμό και την πίεση της δουλειάς, που σήμερα θα σου φέρει έναν μικρό πονοκέφαλο, είναι η αλήθεια… Μέσα σε όλα, θα σε πιάσει και το ότι θα θέλεις να βελτιώσεις την κατάσταση με την οικογένειά σου. Μέσα από συζητήσεις θα μπορέσεις να καταλάβεις βαθύτερους λόγους για τις συμπεριφορές που δέχεσαι, αρκεί να δώσεις βάση σε αυτά που σου λένε… Ένα καλό νέο παίζει σήμερα στα οικονομικά σου, αλλά και στο ερωτικό…

Σκορπιός
Σκορπιέ, σήμερα το πράγμα έχει να κάνει πολύ με την επικοινωνία σου. Ναι, με αυτό, ακόμα κι αν είσαι σε φάση που μιλάς μόνο με 2 ή 3 άτομα… Αλλά για να το πάμε παρακάτω, σήμερα έχεις την επιθυμία να παρατηρήσεις, να κόψεις κίνηση και να δεις με ποιον μπορείς πράγματι να μοιραστείς περισσότερα για εσένα! Αλλά και ποιος μπορεί να βασιστεί πάνω σου! Σήμερα θα δεις πως είναι πιο εύκολο να αναλύσεις τα πράγματα. Όμως, και στις διαπροσωπικές σου σχέσεις θα κάνεις ένα μεγάλο άνοιγμα για τα δικά σου δεδομένα και θα δεις πως κάποια άτομα είναι πιο κοντά σου από ό,τι πίστευες… Γνωριμίες και μια διάθεση να κάνεις κάτι πιο συναισθηματικό, θα αλλάξει την μέρα σου και θα νιώσεις κι εσύ πιο όμορφα. Αντί να εστιάσεις στο μπλοκάρισμα που νιώθεις και δυσκολεύεσαι να βρεις μια χαρά γύρω σου, εστίασε στο ενδιαφέρον που δέχεσαι από τους άλλους. Έστω και για να ξεχαστείς μωρέ!

Τοξότης
Οι μικρές δυσκολίες με το σπίτι και το πώς θα καλύψεις τις υποχρεώσεις του είναι το μόνο σκοτεινό σημείο στη μέρα σου, Τοξότη! Αυτά τα πρέπει που χρειάζεται να τακτοποιήσεις θα σου φέρουν μια πίεση, αλλά και μια ευθύνη που μάλλον δεν έχεις καταλάβει ακόμα… Σε άλλα νέα, σήμερα έχεις εξελίξεις ή μια κινητικότητα καλύτερα στα οικονομικά σου! Κάτι αρχίζει να κινείται πιο έντονα. Όμως, όποια συζήτηση κάνεις, να την κρατήσεις εκεί, γιατί δεν είναι περίοδος για νέα ξεκινήματα… Αυτές τις μέρες - τη σημερινή αλλά και τις επόμενες δυο μαξ - κόψε κίνηση, δες τι παίζεται και τι σου δίνεται και μετά την ορθοδρόμηση του Ερμή, ξεκινάς κι εσύ να κάνεις τα δικά σου! Ξαφνικά νέα και εξελίξεις στη δουλειά που θα σε εκπλήξουν ευχάριστα σήμερα και θα σε κάνουν να δεις διαφορετικά συμπεριφορές και καταστάσεις! Μη μου ξεθαρρεύεις όμως…

Αιγόκερως
ήμερα, Αιγόκερε, τα πράγματα είναι 50-50… Βασικά, το μόνο εμπόδιο που υπάρχει είναι πως ενώ είσαι σε φάση να μιλήσεις και να μοιραστείς πολλά από αυτά που σε ενοχλούν - ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ - σε φρενάρει το «πρέπει» που έχεις καρφωμένο στο κεφάλι σου και τα κλισέ που στολίζεις την επικοινωνία σου! Κατά τα άλλα, δείχνεις μα ξέρεις μια χαρά σε τι κατάσταση βρίσκεσαι, το μυαλό σου δουλεύει αρκετά ορθά, παρά τον ανάδρομο, και είσαι σε μια φάση που δε θέλεις να κοινοποιήσεις τα πλάνα σου! Όμορφες έξοδοι και διασκέδαση σε χαλαρώνουν και σε βοηθούν να γεμίσεις μπαταρίες για να συνεχίσεις απρόσκοπτα τη δράση σου και να δουλέψεις πάνω στις ιδέες που σου έρχονται σήμερα! Κράτα σημειώσεις όμως.

Υδροχόος
Αρκετά «εσωτερική» η σημερινή μέρα, Υδροχόε… Βλέπεις, παρατηρείς και καταγράφεις, χωρίς να μιλάς ιδιαίτερα… Έχεις την αίσθηση ότι κάποια πράγματα χρειάζονται αναθεώρηση! Ή πως τα ευτράπελα που προκύπτουν μέσα στη μέρα είναι ένα σημάδι για να το πάρεις λίγο διαφορετικά σε κάποια κομμάτια… Μια υπερανάλυση, χωρίς ιδιαίτερο λόγο. Τα επαγγελματικά κινούνται κάπως πιο χαλαρά σήμερα, κάτι που σε ηρεμεί κι εσένα και μπορείς να κινηθείς με μια μεγαλύτερη ευελιξία! Αυτό που χρειάζεσαι είναι μια αλλαγή στο σπίτι, να φτιάξεις το χώρο σου με έναν νέο τρόπο, για να έχεις με κάτι να ασχολείσαι όταν δεν υπάρχει ενδιαφέρον γύρω σου μέσα στη μέρα… Σε δουλειά να βρίσκεσαι! Μην ξεκινήσεις συζητήσεις που θέλουν χρόνο και τεταμένη προσοχή! Συγκέντρωσε αυτά που θέλεις να πεις, οργάνωσέ τα και μετά!

Ιχθύες
Σήμερα, Ιχθύ, καθώς εστιάζεις στους φίλους σου αλλά και τις ομάδες στις οποίες εντάσσεσαι,  αντιλαμβάνεσαι πως κάποια πράγματα χρειάζεται να τα δεις από μια νέα οπτική! Σίγουρα πιο οριοθετημένη, αλλά και πιο βαθιά! Εστιάζεις περισσότερο σε συμπεριφορές που δέχεσαι και συνειδητοποιείς διάφορα! Αρκετά από αυτά θα τα πεις. Τα πιο παράξενα όμως θα τα κρατήσεις για να τα εξετάσεις καλύτερα και θα περιμένεις την κατάλληλη στιγμή για να τα βγάλεις προς τα έξω! Ο τρόπος που θα επικοινωνήσεις ή θα δείξεις κάποια πράγματα στους άλλους, είναι διαφορετικός από ό,τι συνήθως! Και παρά το γεγονός ότι νιώθεις μια πίεση, επιλέγεις να κρατήσεις μια πιο θετική στάση και φιλοσοφία, για να ξορκίσεις αυτό που σε βαραίνει! Μην ανοίξεις συζητήσεις για τις οποίες δεν είσαι σίγουρος ακόμα!

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ