Cosmic Telegram

Τα Ζώδια του Σαββάτου 09.12.2023

Έχεις μία αρκετά δημιουργική διάθεση σήμερα, Καρκίνε

Αγγελική Μανουσάκη
Αγγελική Μανουσάκη
6’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Τα Ζώδια του Σαββάτου 09.12.2023: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Κριός
Σήμερα, Κριέ, είναι μία μέρα που έχεις ένα περίεργο συναισθηματικό μουντ… Ενώ κάποια πράγματα τα αντιλαμβάνεσαι και τα αισθάνεσαι πιο βαθιά, έχεις τη διάθεση να διατηρήσεις μία όμορφη ψυχολογία και να προσπαθήσεις να βρεις κάποια θετικά στοιχεία σε αυτά που συνειδητοποιείς! Έχεις όμως και μία πιθανότητα διάθεση να συζητήσεις με δικούς σου ανθρώπους, προκειμένου να σε βοηθήσουν να βρεις ένα τρόπο να βελτιώσει την εικόνα που βγάζεις προς τα έξω! Κάτι που θα το καταφέρεις σε σημαντικό βαθμό, οργανώνοντας και εκφράζοντας πιο στοιχειοθετημένα κάποια πράγματα. Χωρίς υπερβολές και έντονες συμπεριφορές! Άλλωστε, έχεις σήμερα τη διάθεση να οργανώσεις την ψυχολογία σου και να εντοπίσεις πιθανά αδύνατα σημεία.

Ταύρος
Σήμερα, Ταύρε, στρέφεις την προσοχή σου στην βελτίωση του κλίματος με τους συνεργάτες σου! Έχεις μία αρκετά θετική διάθεση και μια επιθυμία να διατηρήσεις ένα ήρεμο και αρμονικό κλίμα, που είναι και το κλειδί για να ανοιχτείς σε μεγάλο βαθμό και να ενταχθείς μέσα σε όλο αυτό. Βγαίνει όμως στην επιφάνεια και μία πιο ρομαντική πλευρά, που αφορά την σχέση σου! Εκεί θέλεις να φροντίσεις και να περιποιηθείς το αμόρε και να έρθετε πιο κοντά…! Σου είναι πολύ εύκολο το κομμάτι των συζητήσεων, κάτι το οποίο θα εκμεταλλευτείς και θα μπορέσεις να λύσεις παλιότερες διάφορες ή να μοιραστείς με μεγαλύτερη ευκολία δικά σου κομμάτια. Τώρα, στο κομμάτι των φίλων είσαι σε φάση σήμερα που θεωρείς πως πρέπει να μπουν κάποια όρια, με υγιή τρόπο, για να βελτιωθούν ακόμα καλύτερα οι σχέσεις σου μαζί τους!

Δίδυμοι
Σήμερα, Δίδυμε, πηγαίνεις με έναν άλλον αέρα στη δουλειά! Έχεις μία αρκετά καλύτερη διάθεση και επί μία να την διατηρήσεις όσο περισσότερο γίνεται μέσα στην ημέρα! Η καθημερινότητά σου έχει μία διαφορετική αντιμετώπιση, πράγμα που βελτιώνει την επίλυση διαφόρων θεμάτων. Μπορεί μέσα στην ημέρα να υπάρξει μία υπερβολική ανάλυση των συναισθημάτων που θα αντιληφθείς και να νιώσεις ένα μικρό άγχος, όμως θα το διαχειριστείς σχετικά γρήγορα και αποτελεσματικά! Μπορεί να σε πιάσει η επιθυμία να επικοινωνήσεις κάποια πόλη δικά σου κομμάτια, που δεν έχεις βγάλει προς τα έξω σε πολλούς… Πέρα από αυτά, σήμερα φαίνεται πως λειτουργείς πιο στοχευμένα και με μια δυναμική οργάνωση στο κομμάτι των επαγγελματικών σου πλάνων. Επίσης, θα βρεις τρόπους μα βελτιώσεις την εικόνα που βγάζεις προς τα έξω.

Καρκίνος
Έχεις μία αρκετά δημιουργική διάθεση σήμερα, Καρκίνε, κάτι που φαίνεται στον τρόπο με τον οποίον αντιμετωπίζεις τα διάφορα θέματα που προκύπτουν μέσα στη μέρα. Γίνεσαι αρκετά ευφάνταστος, κάτι που σε βοηθά να γίνεις και ευρηματικός, για να αντιμετωπίσεις τα ζητήματα αυτά χωρίς να υπάρξει ιδιαίτερος αρνητισμός στην ατμόσφαιρα! Προτάσεις για μικρές εξορμήσεις στις επόμενες μέρες, πιθανότατα για το ΣΚ με φίλους και ανθρώπους που έχεις μέσα σου τον στέλνω σου κύκλο, θα σε χαροποιήσουν ιδιαίτερα! Φυσικά, είσαι πρόθυμος να ακολουθήσεις, αρκεί να συμμετάσχει ενεργά στην οργάνωση της όλης κατάστασης, προκειμένου να αποφύγεις και να παρανοήσεις για καταστάσεις που μπορεί να προκύψουν! Έχεις όμως και μία αρκετά καλή διάθεση για να συζητήσεις, κυρίως με τη σχέση σου… Η να κάνεις μία αξιόλογη γνωριμία, με το potential να προχωρήσει…

Λέων
Σήμερα, Λέοντα, το πράγμα φαίνεται να είναι αρκετά καλό για σένα! Είσαι σε μία φάση που θέλεις να ασχοληθείς περισσότερο με ζητήματα που σχετίζονται με το σπίτι σου αλλά θέλεις να παίξεις κι έναν πιο ενεργό ρόλο στην βελτίωση των σχέσεων με την οικογένεια! Οι τόνοι πέφτουν σήμερα, ο τρόπος σου γίνεται πιο μαλακός και παρά το γεγονός ότι μπορεί να υπάρξουν οι μικρές καθυστερήσεις στο κομμάτι της δουλειάς που να σε βγάλουν εκτός προγράμματος, επομένως και εκτός εαυτού, προσπαθείς να διατηρήσεις αυτό το θετικό κλίμα της ημέρας! Σου είναι αρκετά πιο εύκολο σήμερα να δεις ξεκάθαρα τις υποχρεώσεις που τρέχουν στο οικονομικών, ειδικά αν είσαι επιχειρηματίας, και κάπως έτσι θα μπορέσεις να το τακτοποιήσεις, να το ρυθμίσεις και να ηρεμήσεις! Προσπάθησε να μην γίνεις αρκετά κυνικός με τα βαθύτερα συναισθήματα σου μόνο…

Παρθένος
Σήμερα, Παρθένε, «στάζεις μέλι»! Παρά τις έντονες αντιδράσεις των προηγούμενων ημερών και το γεγονός ότι πιθανότατα κάποια από τα πλάνα σου να πήγαν λίγο πίσω ή να μην είχαν την έκβαση που ήθελες, σήμερα επιλέγεις να επικοινωνήσεις μένουν πιο όμορφο, η πιο αλλά και γλυκό τρόπο! Όχι απαραίτητα ότι το κάνεις επίτηδες… Επίσης, σήμερα είναι πολύ πιθανό να δεχτείς ή ακόμα κι εσύ να προτείνεις μία μικρή απόδραση! Μία εκδρομή με αρκετά δικούς σου ανθρώπους. Το εξίσου σημαντικό είναι πως νιώθεις αρκετά δυνατός επικοινωνιακά και προσπαθείς μέσα από αυτό το κομμάτι να βγάλει στην επιφάνεια ένα πιο δημιουργικό στοιχείο του εαυτού σου! Τέλος, σήμερα κάποια πράγματα μπαίνουν σε όριο στον τομέα των συνεργασιών αλλά και τις σχέσεις σου, σαν κάπως από μόνα τους! Δεν δυσκολεύεσαι σε αυτό και αντιλαμβάνεσαι την αλλαγή της ροής.

Ζυγός
Σήμερα, Ζυγέ, φαίνεται πως το οικονομικό σου έρχεται στο προσκήνιο! Θα υπάρξουν αρκετές ευκαιρίες που θα σε βοηθήσουν να το ενίσχυσης σημαντικά! Επίσης θα έχεις τη δυνατότητα να χειριστείς οικονομικά ποσά που μπορεί να περάσουν από τα χέρια σου με τέτοιο τρόπο που να ρυθμίσεις τις υποχρεώσεις που τρέχουν! Όχι απαραίτητα μεγάλα ποσά, αλλά αρκετά σημαντικά για να κάνεις τη δουλειά σου. Επίσης, Το κομμάτι της δουλιάς σήμερα φαίνεται να είναι αρκετά πιο ξεκάθαρο και έχεις την δυνατότητα αλλά και την επιθυμία να θέσει τα όρια σου σε μία πιο ξεκάθαρη βάση! Δουλεύεις κι εσύ πιο οργανωμένα και αποβλέπεις σε μια εξέλιξη, καθώς σήμερα θα ακούσεις καλά λόγια από τους προϊσταμένους σου, κάτι που θα ενισχύσει και την αυτοεκτίμησή σου!

Σκορπιός
Σήμερα, Σκορπιέ, φαίνεται πως όλα τσουλάνε αρκετά πιο ομαλά! Μπορεί να παρατηρήσει πως υπάρχουν κάποιες μικροπαρεξηγήσεις στην επικοινωνία σου ή να αναλύεις στο κεφάλι σου κάπως πιο υπερβολικά μερικά πράγματα, ωστόσο σήμερα έχεις τη δυνατότητα να συνεννοηθείς για τα σημαντικά της ημέρας! Έχεις μια αρκετά όμορφη διάθεση και φέρνεις σε πρόθυμος να δείξεις κατανόησή στους άλλους, ακόμα κι αν αυτά που σου λένε τα θεωρείς τύπου το τίποτα! Επίσης, σήμερα είσαι σε μία φάση που μπορείς να τακτοποιήσεις κάποια πράγματα στο μυαλό σου και να αφήσεις την δημιουργικότητα σου να εκφραστεί, μέσα από έναν αρκετά δομημένο και οργανωμένο τρόπο! Επαγγελματικές ευκαιρίες θα υπάρξουν και συνεργασίες πιθανότητα από εκεί που δεν το περιμένεις…

Τοξότης
Σήμερα, Τοξότη, είναι από αυτές τις λίγες μέρες της χρονιάς πιθανότατα που έχεις μία αρκετά καλή ψυχολογική διάθεση! Βρίσκεις τρόπους και κάνεις πράγματα για να τονώσεις την αυτοπεποίθηση σου και να σταματήσεις αυτή την επιρροή που έχει την γνώμη των άλλων πάνω σου. Σήμερα θα έχεις την ευκαιρία να κάνει συζητήσεις για ένα οικονομικό ζήτημα, πιθανότατα να ζητήσεις κάποια αύξηση από τη δουλειά σου, καθώς οι απαιτήσεις που καλύπτεις είναι πολλές παραπάνω, ενώ βλέπεις πως κάποια ζητήματα που σε απασχολούσαν και στο κομμάτι του σπιτιού, σήμερα τακτοποιούνται και οργανώνονται αρκετά πιο εύκολα! Σαν να προσαρμόζεσαι  και εσύ πιο εύκολα σε αυτή την κατάσταση, επομένως η επιτυχία είναι διπλή σε αυτό το κομμάτι! Λίγο προσοχή στον τρόπο που κινείσαι στο χώρο της δουλειάς, καθώς η συμπεριφορά σου έχει μια υπερβολή…

Αιγόκερως
Σήμερα, Αιγόκερε, ανοίγεσαι περισσότερο και παρουσιάζεις μία πιο κοινωνική προσωπικότητα! Η αλήθεια είναι πως θέλεις να εξομαλύνεις λίγο το κλίμα σε αυτό το κομμάτι, καθώς το φυσικό σου είναι να απομονώνεσαι και να είσαι πολύ επιλεκτικός με τα άτομα που αποφασίζεις να Μπουν στον κύκλο σου! Επομένως, σήμερα γνωριμίες που σε κάνουν να νιώθεις όμορφα, που ενισχύουν την αυτοπεποίθηση σου και που σε κάνουν να νιώθεις πως ξεχωρίζεις ουσιαστικά! Ο τρόπος με τον οποίον αποφασίσεις να προσεγγίσεις αυτά τα άτομα, σήμερα είναι πιο δομημένος, ενώ αποφεύγεις αυτούς που δε σου κάνουν το κλικ, χωρίς να προσβάλλεις. Εύγε! Το μυαλό δουλεύει υπερωρίες και προσπαθείς να ανταπεξέλθεις ταυτόχρονα σε όλα τα πράγματα, κάτι που ναι μεν καταφέρνεις, όμως σε εξουθενώνει σημαντικά…!

Υδροχόος
Σήμερα, Υδροχόε, φαίνεται να σε ενδιαφέρει περισσότερο η εικόνα που βγάζεις προς τα έξω! Είσαι σε μία φάση που θέλεις να βγάλεις να προωθήσεις την εικόνα του ήρεμου, του συζήτηση μου αλλά κι to καλοπροαίρετα… Αντιλαμβάνεσαι πως όλο αυτό έχει και τα κενά του… Και το λέω αυτό γιατί μας έχεις συνηθίσει στα ξαφνικά και τις απότομες διακυμάνσεις της συμπεριφοράς… Πέρα από αυτά, είσαι σε φάση που κίνηση αρκετά προσεκτικά με το οικονομικό σου, για να μπορέσεις να σώσεις κάπως την κατάσταση. Επίσης φαίνεται πως εσωτερικεύει αρκετά τις σκέψεις σου και προσπαθείς να βρεις την άκρη του νήματος μόνος σου. Στο σπίτι το πράγμα φαίνεται να είναι αρκετά καλό και η επαφή σου με την οικογένειά σήμερα γίνεται πιο ουσιαστική για λίγο… Προσοχή σε ξαφνικές αλλαγές στην παρέα σου, καθώς επενδύεις σημαντικά σε αυτό τις τελευταίες ημέρες!

Ιχθύες
Σήμερα, Ιχθύ, έχεις την επιθυμία να οργανώσεις σωστά τον χρόνο σου, να ολοκληρώσεις τις υποχρεώσεις της ημέρας και να πέσεις με τα μούτρα σε νέα πράγματα! Σε πράγματα που θα σε γεμίσει με θετική ενέργεια και σκέψη και θα σε βοηθήσουν είναι να τα βγάλεις πέρα με τα θέματα που αντιμετωπίζεις γενικότερα αυτή την περίοδο! Γενικά, έχεις μία πολύ θετική διάθεση με οκτώ να δεις κάποια πράγματα λίγο πιο σφαιρικά. Επίσης, μέσα από συζητήσεις με φίλους θα μπορέσεις να βγάλεις άκρη για πολλά που συμβαίνουν στην παρέα και μέχρι πρότινος. Καλό θα είναι σήμερα να είσαι αρκετά προσεκτικός με τον τρόπο που εκφράζεσαι, καθώς οι υπερβολές για να κερδίσεις τις εντυπώσεις δεν θα λείψουν! Έχεις και την επιθυμία για να οργανώσεις κάποια μικρή απόδραση, μία διαφυγή από την καθημερινότητα, η οποία θα σε γεμίσει με νέες εμπειρίες.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ