Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Παρασκευής 01.12.2023

Σήμερα προσπαθείς να επικοινωνήσεις λίγο περισσότερο τα ζητήματα που σε απασχολούν, Δίδυμε

Αγγελική Μανουσάκη
Αγγελική Μανουσάκη
6’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Τα Ζώδια της Παρασκευής 01.12.2023: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Κριός
Με μια πιο ανάλαφρη και καλλιτεχνική διάθεση θα σε βρει η μέρα, Κριέ, κάτι που θα το εκφράσεις περισσότερο σε θέματα που έχουν να κάνουν περισσότερο με δουλειά και καριέρα! Μπορεί να μην ξυπνήσει ο ηθοποιός μέσα σου, αλλά θα κινηθείς έξυπνα και θα γίνεις ευρηματικός σε ζητήματα που σε δυσκολεύει η λύση τους! Οργάνωσε τα βήματά σου απλά και μεθοδικά. Ο περίπλοκος τρόπος σκέψης σήμερα θα σε ζορίσει ακόμα περισσότερο! Προσπάθησε να μην ασχοληθείς με κόντρες και σπόντες που θα ακούσεις από διάφορες γυναίκες γύρω σου και μην απαντήσεις σε κριτική! Μείνε πιστός στους στόχους που έχεις θέσει, χωρίς να εκρήγνυσαι με το παραμικρό! Η μέρα θέλει σοβαρότητα, δημιουργική έκφραση με όριο και όχι υπερβολές!

Ταύρος
Δεν είναι μια μέρα που μπορείς να πεις όλα αυτά που θέλεις, Ταύρε… Ειδικά για ζητήματα που αφορούν την οικογένειά σου, η μέρα θέλει να είσαι πολύ προσεκτικός στο τι λες, στο τι εννοείς αλλά και στο τι κάνεις! Παρά το γεγονός ότι νιώθεις έτοιμος να κάνεις βαθιές αποκαλύψεις και να δείξεις μια πιο έντονη πλευρά σου, θα δεις πως την τελευταία στιγμή κάτι θα το κόψει και θα κάνεις πίσω… Το ότι δεν ακούγονται οι δικές σου πεποιθήσεις από την οικογένειά σου είναι κάτι που σε φορτίζει ακόμα περισσότερο σήμερα! Και δε μπορείς να βρεις ισορροπίες, γιατί νιώθεις πως πρέπει να κρατήσεις εσύ το μπαλάντσο σε όλους τους τομείς… Απλά θέλεις όμως να τα πεις, γιατί νιώθεις πως θα εκραγείς… Προσοχή στον περιορισμό που θα δεχτείς από γυναίκες στον κοινωνικό σου κύκλο και στον τρόπο που θα χειριστείς καταστάσεις που έχουν να κάνουν με τράπεζες και λογιστικά!

Δίδυμοι
Σήμερα προσπαθείς να επικοινωνήσεις λίγο περισσότερο τα ζητήματα που σε απασχολούν, Δίδυμε, καθώς πέρα από το οικονομικό, φέρνεις στην επιφάνεια και άλλα, προκειμένου να τα λύσεις και να βγάλεις από πάνω σου το άγχος και την πίεση που σου δημιουργούν! Προσπάθησε να μείνεις όσο μπορείς πιο κοντά στο πώς έχει η κατάσταση και μην αναλωθείς σε υπερβολές και σάλτσες! Γενικά, ενώ προσπαθείς να βρεις τα πατήματά σου αυτό το διάστημα, σήμερα θα έχεις μια συναισθηματική ένταση, καθώς θα επανέλθουν θέματα που μέσα από επίπονες διαδικασίες σε άλλαξαν και σε έκαναν πιο στιβαρό! Και αυτό που έγινες, ναι, δε σου αρέσει… Απλά σήμερα θα αναγκαστείς να δεις για άλλη μια φορά τους λόγους και θα μπορέσεις να το επικοινωνήσεις και να το μοιραστείς! Προσοχή σε μετακινήσεις!

Καρκίνος
Σήμερα, Καρκίνε, ασχολείσαι αρκετά πιο ενεργά με το οικονομικό σου κομμάτι. Μέχρι το μεσημέρι φαίνεται να παίρνεις κάποιες αποφάσεις - με μια μικρή δυσκολία βέβαια - αλλά αργότερα μέσα στη μέρα θα προσπαθήσεις να εφαρμόσεις νέα μέτρα στον τομέα των χρημάτων… Συμφωνίες που είχες κάνει στη δουλειά για κάποια αύξηση δεν θα έρθουν τουλάχιστον σήμερα και αυτό σε βάζει σε διαδικασίες να κάνεις σενάρια… Επίσης, υπάρχουν κάποια έξοδα στο σπίτι που σε αγχώνουν αρκετά! Όμως, θα κάνεις την κίνηση να το υπενθυμίσεις σαν αίτημα και να το διεκδικήσεις πιο άμεσα σήμερα, κάτι που θα γίνει αισθητό! Προσπάθησε απλά να μην το τραβήξεις στα άκρα ούτε να δείξεις πως είσαι προετοιμασμένος για να κάνεις το οτιδήποτε, προκειμένου να πάρεις αυτό που θέλεις!

Λέων
Παρά το γεγονός, Λέοντα, πως σήμερα νιώθεις αρκετά πιο ενεργητικός και ξεφεύγεις λίγο από την ενδοσκόπηση ας πούμε της προηγούμενης ημέρας, αντιλαμβάνεσαι πως από τη μία υπάρχουν κάποιες καλές στιγμές τις οποίες θα μπορέσεις να διαχειριστείς και να εκμεταλλευτείς προκειμένου να νιώσεις καλύτερα, ενώ από την άλλη υπάρχουν αρκετές δυσκολίες. Είτε αυτές είναι πρακτικές είτε συναισθηματικές…! Μπορείς να καταφέρεις αρκετά πράγματα στο επιχειρηματικό σου, ο τρόπος με τον οποίον επικοινωνείς πιθανότατα με τους συναδέλφους δεν είναι και ο καλύτερος… Μπορεί όμως κι εσύ να το δέχεσαι από εκείνους… Η μέρα έχει μία ιδιαίτερη ένταση, κυρίως στο χώρο της δουλειάς. Η πίεση είναι μεγάλη και οι αποφάσεις που πρέπει να πάρεις σε φορτίζουν ακόμα περισσότερο, και αυτό γιατί σε πιέζει αρκετά ο χρόνος σήμερα!

Παρθένος
Τώρα, Παρθένε, σήμερα είσαι ίσως στο πιο περίεργο σημείο… Θέλεις την ηρεμία σου, να κάνεις τα πράγματα που έχεις στο μυαλό σου, να συγκεντρωθείς στο παρακάτω και να αναλύσεις προσεκτικά πράγματα και συμβάντα που σε απασχολούν… Όμως, φαίνεται να σε ταλαιπωρούν το οικονομικό, εντάσεις με την οικογένεια και ένα γαϊτανάκι συζητήσεων που αντιλαμβάνεσαι πως δε βγάζει πουθενά, όσο κι αν προσπαθείς εσύ να βγάλεις άκρη… Έχεις και στο κεφάλι πολύ έντονα τον τρόπο που πρέπει να χειριστείς θέματα που έχεις με γυναίκες συναδέλφους… Εκεί η κατάσταση σήμερα φαίνεται να είναι αρκετά περίεργη, καθώς από τη μια θέλεις να θέσεις όρια ενώ από την άλλη θέλεις να τις έχεις με το μέρος σου! Οπότε, το δίλημμα για το τι πρέπει να κάνεις ή με ποια σειρά πρέπει να τα κάνεις είναι ένα ακόμα βάσανο της μέρας!

Ζυγός
Οι παρέες σου σήμερα ζητούν την παρουσία σου, Ζυγέ! Κι εσύ όμως αποζητάς λίγο χρόνο με φίλους που θα σε βοηθήσουν να χαλαρώσεις κάπως! Έχεις όρεξη να συζητήσεις μαζί τους πολλά και διάφορα και να βγάλεις από μέσα σου τα νεύρα σου,να εκτονωθείς! Μπορεί όμως, πάνω στα νεύρα σου να πεις πράγματα που δεν τα εννοείς ή που δεν τα έχεις πιστοποιήσει ότι ισχύουν, κάτι που θα σου δημιουργήσει θέμα… Γιατί είσαι και γνωστή κουτσομπόλα! Σήμερα προσοχή στις κρίσεις ματαιοδοξίας αλλά και στη σύγκριση που θα κάνεις με άτομα από την παρέα σου! Επίσης, στη δουλειά προσπάθησε να έχεις με το μέρος, και όχι απέναντί σου, γυναίκες που μπορούν να σε στηρίξουν και να σε βοηθήσουν να βγάλεις άκρη σήμερα με ό,τι συμβαίνει στη δουλειά! Λίγα λόγια, οργανωμένη δράση και προσοχή στη συναισθηματική έκφραση!

Σκορπιός
Το επαγγελματικό σου πλάνο, που παραμένει πάντα μυστικό για να μην ξέρουν οι άλλοι τις κινήσεις σου, Σκορπιέ, σήμερα είναι το πιο έντονο πράγμα μέσα στο κεφάλι σου! Γενικότερα, η εικόνα που έχουν οι άλλοι από εσένα σήμερα θα πυροδοτήσει πολλά και διάφορα! Αρχικά, η ανασφάλεια που έχεις στο συναισθηματικό σου και το αν είσαι οκ με τη σχέση σου! Αν σε θαυμάζει δηλαδή! Στα οικονομικά θέλεις να δεις μια αυξητική κινητικότητα, οι συζητήσεις που κάνεις σήμερα για αυτό όμως, πιο πολύ σε μπερδεύουν, παρά σου δημιουργούν ένα αίσθημα ασφάλειας… Τέλος, αυτό το τέλμα που νιώθεις πως βρίσκεσαι έχει να κάνει με την κριτική που σου ασκούν κατά διαστήματα άτομα που έχεις κοντά σου. Και σήμερα θα σου είναι πιο εύκολο να τα εντοπίσεις πιο εύκολα και προετοιμαστείς!

Τοξότης
Σήμερα, Τοξότη, φαίνεται πως έχεις πολλά να πεις και δε σκοπεύεις να χαρίσεις κάστανα σε όσους θα σε προκαλέσουν! Όμως, είναι πολύ πιθανό να χρησιμοποιήσεις σαν επιχειρήματα διαστρεβλωμένες πληροφορίες που πήρες από άλλους και όλη αυτή η ένταση να σου γυρίσει μπούμερανγκ… Επομένως, πριν μιλήσεις σιγουρέψουν! Ένα αυτό! Η μέρα θέλει γενικότερα ψυχραιμία και μια απόσταση, καθώς οι προκλήσεις που θα υπάρξουν σήμερα θα δοκιμάσουν τα νεύρα σου αλλά και την αντοχή σου! Δεν είναι ανάγκη να μαλώσεις επειδή διαφωνείς για μικροπράγματα με φίλους. Βγάλε τα νεύρα σου αλλού! Πήγαινε ένα γυμναστήριο ξέρω ‘γω ή παράγγειλε τίποτε ταϊλανδέζικο! Και ένα ακόμα: σήμερα άσε τη μαμά ή το μπαμπά να λένε, χωρίς απαντάς! Σφίξεις τη γροθιά σου και άστο να πάει!

Αιγόκερως
Σήμερα, Αιγόκερε, το αίσθημα ότι πρέπει να προσπαθήσεις περισσότερο και να αποδείξεις πως είσαι ικανός έρχεται και πάλι στο προσκήνιο! Το πιο βαθύ σου κομμάτι θα σε βάλει σε περίεργες σκέψεις και θα σε πιάσει μια μανία να το αλλάξεις! Και στην περίπτωση που δε θα το καταφέρεις - γιατί δε το κόβω να ξέρεις - θα το καμουφλάρεις εντελώς! Σενάρια και πιθανές εκβάσεις θα γεμίσουν τη μέρα σου, καθώς δε θέλεις ποτέ να είσαι απροετοίμαστος, ενώ παρασκηνιακές συζητήσεις θα φτάσουν στα αυτιά σου και θα εντείνουν το συναίσθημα της συνεχούς απόδειξης της αξίας σου! Μην πάρεις τοις μετρητοίς αυτά που θα ακούσεις και προσπάθησε να μην σε πιάσει το στραβό σου! Κινήσου έξυπνα και χωρίς πολλά πολλά!

Υδροχόος
Η απαίτηση που έχεις από τη σχέση σου να καταλάβει το δράμα που περνάς στη δουλειά σου, Υδροχόε, είναι τέτοια που η υπερβολή είναι ο πιο κομψός τρόπος για να περιγράψει κανείς την συμπεριφορά σου σήμερα! Το όραμα που έχεις στο κεφάλι σου θέλει λίγη περισσότερη δουλειά και όχι τόσο άμεσα αποτελέσματα, όπως απαιτείς από τον εαυτό σου! Προκλήσεις που θα σε ενεργοποιήσουν ψυχολογικά και το βάρος που νιώθεις γενικότερα σε πεισμώνουν και σε ρίχνουν με τα μούτρα στη δουλειά! Επίσης, η βοήθεια που θα ζητήσεις - πιθανότατα από γυναίκες - θα συνοδευτεί με κριτική, οπότε προσδέσου για περίεργες πτήσεις και κράτα την ψυχραιμία σου! Κι επειδή θα θελήσεις να δεις κάτι όμορφο, κάνε κι εσύ μια προσπάθεια… Μην έχεις απαίτηση μόνο από τους άλλους να σε πλησιάσουν! Ειδικά σήμερα!

Ιχθύες
Σήμερα, Ιχθύ, στα σκάει σε ακραίο βαθμό το κομμάτι της δουλειάς σου αλλά και η καθημερινότητα που ζεις! Σε μια φάση παρατήρησης, θα βρεις αρκετά πράγματα που δε σου αρέσουν ή νιώθεις πως δεν ταιριάζουν στη μενταλιτέ σου! Όμως, τα πρέπει είναι αρκετά και σήμερα σα να γίνεσαι σκληρός με τα άτομα που θα στο φέρουν κατάμουτρα… Δεν είναι και τόσο εύκολο, αλλά η ένταση που σου δημιουργείται είναι μεγάλη! Έχεις την ενέργεια και την τάση να λειτουργήσεις άμεσα για να δείξεις τι αξίζεις, αλλά σήμερα μάλλον θέλεις να πάρεις πολύ παραπάνω με την ίδια δουλειά… Θέλεις να νιώσεις όμορφα και πως υπάρχει ένα ενδιαφέρον προς το πρόσωπό σου. Όμως σήμερα δεν είναι και τόσο εύκολο… Ή απλά δε θα το καταλάβεις να συμβαίνει, καθώς το μυαλό σου διασπάται και θα χρειαστεί να ανταπεξέλθεις σε προκλήσεις και στη δουλειά και στα προσωπικά σου…

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ